sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Ensilumi (tuli ja suli)


Hoh-hoijaa, seli-seli, vali-vali ja mitä näitä nyt on.. Kai se on vaan nyt pakko tunnustaa itsellenikin, että blogi on jäänyt kovin vähälle huomiolle. Hyvät aikeet ja aiheiden runsaus eivät vaan ole päätyneet toteutukseen asti. Harmittaa ja ihmetyttää. 


Mamma on tylsimys-laiskimus-dÅrkimus! Nih.


No, nyt kuitenkin pieni päivitys ensilumesta, joka täällä etelässä käväisi maassa jo muutama viikko sitten. Vaikka en ole yhtään talvi-ihminen enkä pidä lumesta, niin tuollaisessa pienessä lumikerroksessa ja muutaman asteen pakkasessa on kieltämättä puolensa. Jopa Peppi innostui telmimään kuivassa lumessa ja entäs se lumen tuoma valo - wou!








Huomenna on jo taas joulukuun ensimmäinen; en vaan voi uskoa tätä ajan kulumista. Tuntuu kuin viime joulu olisi ollut ihan justiinsa. Josko se vielä kadoksissa oleva joulumieli jostain vielä löytyisi. 


Rauhallista ensimmäistä adventtia kaikille!




12 kommenttia:

  1. Morjenttes Tytöt! Lumi tuli ja suli meilläkin. Oli kyllä päheetä juasta pihalla viällä illallakin, kun näki. Muiskuja teille! Kyllä se joulumiälikin löytyy...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Morjenttes ihanaiset! <3 Juu, kovasti tykkäs meilläkin karvahanuritt juasta lumessa. Nyt on taas vaan märkää ja mustaa, kääk..

      Muiskuja sinne myös kovasti!! <3

      Poista
  2. You´re back !!!<3<3
    Ei oo lumi kivaa. Rillakin katoaa sinne maisemaan ihan täysin. Kesti hakee sitä kuvasta monta minuuttia. Peppiliinin löysin heti.
    Hienon kuvan olet laittanut Muuttanut ulkonäköä blogissa. Hiano on .
    Me ollaan eletty täs vaan peräpään tarinaan nyt viikon verran. Sellaista pörinätarinaa, josta en kyl oo välittänyt yhtään. Mutta minkäs näille insidenteille teet. Et muuta kuin live it and love it.
    Suukosia sinne ja ootamme lisää blogitusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, ainakin semi bäck.. ;) Miten mä en saa postailtua useammin, vaikka aiheita olis ihan ruuhkaksi asti!!??!!

      Meillä tosiaan vaihtuu lumen myötä tua näkyvyys, hih. Peppi hukkuu ihan täysin syksyiseen luontoon ja Rilla taas lumiseen. :D

      Myöhäiset onnittelut teidän suloisille tytsille ja Onnille tiätty ihan muuten vaan rapsutukset! <3 Pahoittelut sitten taas peräpääasioista.Ihan tylsiä ne semmoiset! :((((

      Kiitos kuvakehuista! :) Teki mieli tosiaan muuttaa pikkuisen blogin ilmettä. Vähänhän tuo vielä vieraalta näyttää, mutta tuumaillaan.

      Puss&kram ihanaiset! Parempaa vointia ja mukavaa joulun aikaa toivotan teille kaikille! <3<3<3

      Poista
  3. Heisulin vei. Hassua ajatella, että huomenna on joulukuu. Minä lapsellisena hörhönä ostin itselleni partiolaisten joulukalenterin. No, ehkä en olisi ostanut, mutta yksi rouva kysyi, että ostatteko partsikkalaisten joulukalenterin, kun jomman kumman hänen poikansa tarttisi saada niin ja niin monta myytyä. No kutomapiiriin upposi varmaan yhdeksän tai kymmenen kappaletta kalentereita, etten ollut ainoo lapsenmielinen - onneksi. Miten olisi joulukuun lupaus - kirjoitelma tai kaksi, joka viikolle. Pitäähän nyt Rillalla ja Pepillä jotain asiaa olla:) Rilla hulahtaa tuonne lumimaisemaan, eikä juuri erotu, Peppi sentäs näkyy. Terveisii Ossilasta, M-L ja tötteröpää, joka saa nyt vielä pitää pari päivää tötsää, kun toinen takatassu maistuu liian hyvälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hellouta!

      Minä vanhana partiolaisena tietysti ilahdun aina kun kuulen joulukalenteriostoista. ;D Muistan kyllä vielä hyvin niiden myymisen..

      Kiitos "haasteesta"! :))) Yritän ainakin kovasti, koska kirjoitettavaa tosiaan olis vaikka kuinka ja paljon.

      Tuossa ylempänä jo Liftarille sanoinkin, että Rilla ja Peppi vaihtavat vuodenaikojen mukaan tuota näkyvyyttä. Nyt esim. on just sellainen keli, että Peppiä ei erota pihalta edes valoisalla. Lumipeitteen kanssa taas sitten Rilla tosiaan häviää maisemaan. :D

      Terkkuja sinne kovasti ja tötteröpäälle oikein iso annos suukkoja meidän neideiltä! <3

      Poista
  4. Heips, onpa kiva nähdä teitä täällä :)
    Talvikelien kanssa on aina niin ja näin. Lumi ja pieni pakkanen olis kiva, mutta kun se lumi sulaa, se ei ole enää kiva. Eikä sitä ole kurakaan.

    Keräännytään siis tänne teitin blogiin valittamaan kaikki vaivat ;) ja me liitytään joukkoon kainaloiden ja päänupin muodossa, satte ite päättää kummalla meistä heittää kumpi kohta kropassa =D

    Iloista adventin aikaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja samoin!! :))) Olen kyllä lukenut teidän kuulumiset puhelimen mininäytöstä, mutta kommentointi on jäänyt ihan nollaan. Tylsä minä! :S

      Juu, ihan samoilla linjoilla ollaan tuon lumen ja pakkasen kanssa. Eikä varmaan tee hyvää Arttu paran tassuille tai kainaloille märät kelit. :/ Käväisin tänään pikaisesti Helsingissä ja siellä -5 ºC yhdistettynä merituuleen tuntui aika jäätävältä - hrrrrrrs..

      Kiitos ja samoin sinne! Sekä Sir Arthurille iso annos parantavia suukkoja! <3

      Poista
  5. Rillalla on superhieno kampaus! Kuka on sen tehnyt, ja kauanko se säilyy hyvänä? Meillä Senniä joutuu 1-1,5 viikon välein trimmin jälkeen jo siistimään, on koira saanut karvankasvun lahjan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olipas mukavasti sanottu! <3 Ja sillai vielä hauskasti, että Rillan trimmaus on tällä kertaa mahdollisimman helpolla tehty, koska meidän trimmaajalla on ollut selkä tosi kipeä. Sanoinkin, että ottaa ihan vaan pakolliset. ;D Trimmaus kuvissa on reilun kolme viikkoa vanha.

      Rillan trimmaa aina Sini, jonka sinäkin taisit tavata silloin kun nähtiin näyttelyssä? Sini on ollut aikoinaan opissa Vesalla ja Juhalla, joten hyvät on olleet opetkin, kuten tiedät. ;D

      Terkkuja sinne kovasti ja ihanaiselle Sennille suukkoja! <3

      Poista
  6. Kiva lukea teiltäkin kuulumisia :) mullakin käyny niin,että blogi jääny vähemmälle. Minkä sille voi, kun elämä sen verran kiireiseksi meni, kun Viljo tuli taloon. Kivaa on ollut ja hurjasti uutisia. Käyhän lukemassa, kun kerkiät ;)

    Ihanaa Joulun odotusta sinnekin ja rapsuja karvakamuille <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü