keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Isoja syntymäpäiviä ♥


Peppi ensimmäistä kertaa papan sylissä kasvattajan luona. Ikää neljä viikkoa





Kotona.




Rilla-bestiksen haisteltavana huhtikuussa 2011. 





Tänään kolme vuotta täyttävä, rakas pilkkutyttömme, Peppi Lotta Sikuriina Rullakatriina Kissanminttu mamman pieni pitkuliini. 




♡ Hyvää Syntymäpäivää! 

38 kommenttia:

  1. Loistavaa synttäriä Peppikselle! Pus och kram!

    T:Vilppu ja Viivi ja niiden mamma

    VastaaPoista
  2. Oikeen ihanaa synttäriä Peppiliinille :)

    VastaaPoista
  3. Uhuu, mikkä ruttukuono eka kuvassa <3 <3 <3
    Ja Rilla on jättiläinen, kun on tottunut näkemään ne kuvissa suht samankokoisina ;))

    Onnen halit Peppiinalle!
    Ja onnea tietty Pepin ihmisille, kun ovat saaneet pitkuliinin omakseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö!! Ja Rilla tosiaan näyttää jättiläiseltä, vaikka on tuossa kuvassa itsekin vasta reilu puolivuotias.

      Kiitos ihanaiset! <3

      Poista
  4. Paljon onnea PeppiPitkuliininen ♥

    Suukkoja Jimpsulta ja varvastyypiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kamut! <3

      Täällä ikävöidään koko porukalla Jimpulaa sekä varvastyyppiä.. <3

      Poista
    2. Kohta me taas tullaan ♡

      Poista
  5. Peppi Lotan syntymäpäivää tänään vietetään,
    vierahiksi ystävät ja tutut kutsutaan.
    Ensin puruluita heille tarjotaan,
    sitten vielä palloilla leikitään,
    ja siellä kaikilla on niin mukavaa,
    oi jospa oisin saanut olla mukana.
    Paljon onnea 3-vuotiaalle!

    VastaaPoista
  6. Oi, Peppis! Oot jo ihan aikuinen :-) ONNEEEEEEE!!!!

    Toivottavasti ne tajus järkätä sulle hyvät kemut. Tarjoilua ja sellasta, tiiät varmana! Meillä on perinteisesti ollu reilusti toivomisen varaa syntsien juhlinta-asioissa. Tuskin ees muistavat meiän päiviä. No, ei ne omiaankaan kyllä hirveesti oo viime aikoina juhlinu ( paitsi pojan). Ja ymmärtäähän sen.. ei se mamikaan tosta yhtään nuoremmaks tuu.

    Meillä on täällä ollu tossusirkus. Yhtään ei Tyyne haluu olla ulkona ilman jalkineita. Sillä on kahet vaihtotossut, et ehtii kuivumaan aina ne edelliset.

    Tänään oli niin kylmä, et mami tajus ottaa esille ne meiän namupelit. Ja Hissu oli ihan pinkeenä jo siinä vaiheessa, kun niitä pelejä vasta ladattiin. Se suorastaan kilju. Homma meni sit niin, että Hissu pelas sillä omalla aggressiivisella tyylillään YKSIN ( !!! ) omaa peliään ja muut sivistyneesti kaksistaan omaansa.

    Voidaan muuten suositella teille sellasia namuja, joilla kuulo paranee ainaskin 100%. Me testattiin niitä uutena vuotena saaressa, ja ne oli NIIIIIIN hyviä, et Hissukin tuli paikalle ihan joka kerta kun mami huuteli :-) ( Nyt mainos: Planet pet Tuna bites! )

    Terkkuja kaikille!
    3 shelttiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa muuten ihastuttavat nuo Pepin "kuonorutut" tossa ekassa kuvassa :-)

      t. sm

      Poista
    2. Miten tää aika on taas juossut NÄIN nopeasti!?!? :o

      Kemut oli kyllä aikamoiset - lahjoja, herkkuja, suukottelua ja uudet lenkkarit.. :D:D Löysin nimittäin Peppiinolle Mustista ja Mirristä TOOOOSI hienot Rukan kenkulit.

      http://www.mustijamirri.fi/tuote/rukka-step-tossut-4-kpl/028400/

      Ensin ajattelin, että valitsemani koko 3 on tosi hyvä, mutta sittemmin olen huomannnut saman ongelman kuin fleecetöppöstenkin kanssa. Pepillä on meinaan paljon isommat etu- kuin takatassut. Etutassuihin kolmoset on just passelit, mutta takatassuihin haluaisin kokeilla kakkosia. Onko teidän tytöillä kaikki tassut saman kokoisia?

      Ihanaa, kun on ollut vähän lämpimämpää!! Mä en YHTÄÄN tykkää kovista pakkasiata. Eikä Peppi!! Jopa Rilla pihaili lyhyempiä aikoja viime viikon lopulla, kun pahimillaan mittari näytti kakskyt astetta pakkasta, hrrrrr.. :/

      Kiitos namuvinkistä! Kuulostaa kyllä tosi päteviltä, jos kerran Hissukin muuttuu niiden avulla kuulevaksi. :D:D

      Kiitos onnitteluista ja terkuista! Terkkuja sinne myös ja tytöille suukkoja! <3

      PS. Noi kuonoruttukuvat on kyllä NIIIIN liikkiksiä! <3

      Poista
    3. On noillakin etutassut varmaan "nroa" isommat. Meillä on vieläkin niitä Jokke-fleecetossuja ja mun äidin omin pikkukätösin värkkäämiä kopioita :-) Just leikkasin palasiksi 2 heppailufleeceä. Niistä tuli reilusti tossukangasta, ja kysyinkin jo näppärältä äidiltäni, olisko tossukurssimahdollisuutta hiihtolomalla, kun meiltä lähtee miehet ulkomaille laskemaan mäkeä, ja mulla ja tytöillä on tyttöjen viikko.

      Noi fleecetossut muuten kuluu aika äkkiä. Olen joutunut jo muutamiin laittamaan uudet pohjat. Onko noi Rukat miten jäykät? Joko ootte kokeilleet niitä ulkona? Miten toimivat? Saisko videokuvaa?!!!!!!!!

      Meillä on ollut vähän pissihaasteita. Hissu on lirautellut nukkuessaan. Ei taida olla mitenkään hirmu harvinaista leikatuilla nartuilla. Se on parikin kertaa jo käynyt lekurilla tutkituttamassa rikkimäistä pissiään, eikä oo sen kummempaa vikaa löytynyt kuin juuri tuo luultavimmin sterilisaatiosta johtuva lievä inkontinenssi. Onneksi toistaiseksi vaan pieniä lirahduksia, mutta housuja ollaan saatu kuitenkin pestä ja sohvan päällä on suojakangas. Soittelin meidän homeopaatille, ja mietittiin taas uutta sotasuunnitelmaa... toivotaan, että tyty saadaan kuivaksi.
      Onhan tuohon lääkityskin: hormonivaihtoehtoa en viitsisi ottaa, koska just sen takia noi on leikattu, ettei tulis nisäkasvaimia, ja siinä lääkkeessä on kasvaimet sivuvaikutuksina. Toisessa lääkevaihtoehdossa on sivuvaikutuksena hermostuneisuus ja ärtyisyys... miltä kuulostaa? Ihan just toivejuttuja Hissulle, eikö joo? No, katsellaan tilannetta :-)
      t. sm, Pissiksen mami

      Poista
    4. Oon useamman lemmikkikaupan myyjän kanssa yrittäny keskustella tosta koirien etu- ja takatassujen kokoerosta, mutta oon saanut osakseni lähinnä ihmettelyä. Mun mielestä on ihan perus, että etutassut on sellaset vähän lapiomaiset ja takatassut taas pienet puikulat. Ainakin meidän kaikilla westeillä on ollut niin sekä Pepillä. Mun mielestä noi koirien tossut/kengät kantsis ihan ehdottomasti myydä kahden kappaleen pakkauksissa, niin vois ostaa tarvittaeessa eri koot etu- ja takatassuille. Harkitsen kyllä ostavani noista Rukan kengistä myös ne kakkoset. Olispahan sitten kaksi settiä kenkuleita, jos vaan ne kakkoset siis on sopivat pitkuliinisen takatassuihin.

      Juu, ollaan jo ulkoiltukin kengissä, ja jos ajatellan tosiaan vaan niitä etutassuja, joihin noi kolmoset on tosi hyvän kokoiset, niin olen oikein tyytyväinen kenkiin. Ne ei ole oikeastaan yhtään jäykät paitsi pohja, joka on kumia. Ostaisin/tilaisin sinuna ehdottomasti ainakin yhden setin kokeiluun. Peppi kävelee yllättävän hyvin kengät jalassa, vaikka sisällä aluksi ilmeni sitä samaa "kroolaamista" (sellaista tassujen ylikorostettua nostelua, mikä näyttää tosi huvittavalta :D:D) kuin fleecetossun kanssakin aikoinaan. Video olis kyllä erittäin hyvä idea! Josko saisin sellaisen toteuttettua..

      Ou nou, pissavaivat ei oo kivoja. :/ En muistanutkaan, että nartuilla saattaa tulla sellaisia sterilisaatiosta johtuen. Ootko kokeillut Hissulle koskaan vaippahousuja? Niitä on kai nykyään ihan oikeasti koirille tarkoitettuja, mutta meillä käytettiin aikoinaan Ines-westielle ihan ihmislasten vaippahousuja. Leikkasin niihin vaan aina hännälle kolon. ;D Ineshän ei oppinut koskaan ihan kunnolla sisäsiistiksi, vaan lorotteli aina välillä myös sisälle. Viimeisinä vuosina annoin lopulta periksi ja laitoin kylppäriin pissapaperit. Helpotti huomattavasti siivoamista.

      No juu, lääkitys kuulostaa kyllä tosi huonolta vaihtoehdolta. :/ Kun sitten taas homeopatian kokeilu erittäin hyvältä! Pidän kaikki peukut ja varpaat pystyssä, että löydätte toimivan ratkaisun!!

      Poista
    5. Mä luulen, ettei mun kannata ehdottaa Hissulle vaippiksia... ainakaan vielä kun ongelma on aika pieni. Saattais mamin osakkeet laskee romahtamalla. Nytkin on jo vähän nihkeetä, sillon kun Hissulla on päällä sen pyllynlämmityspaita :-D Ainoo oikeesti villanen, jonka löysin. Kai ne muut koirat sitten kulkee ihan sujuvasti akryylissä, kun oikeita villasia villapaitoja löyty vaan yks, Megaeläimestä.

      Itelle ei kyllä tulis mieleenkään kuvitella, että akryyli lämmittää pakkasella. Hommasin Hissulle samalla Back
      on track-loimen. Sen kanssa se voi istuu kinoksessa hoitamassa naapurikyylä24/7-missiotaan. Ilman vaatteita ei nimittäin enää istuta kylmässä. Nih! Me ollaan aina sillon tällön käytetty homeopatiaa ja mulla on siitä itsellänikin hyvät kokemukset :-)

      ( Kokoo nyt ittes ja rupee video-ohjaajaks !!!!! )
      sm

      Poista
    6. Muuten toi eläinkaupan myyjä, joka ei tajua, että takatassut on kapeemmat/pienemmät, kuulostaa kyllä yhtä ällistyttävältä kuin se entinen optikko, joka ei tajunnu mitä mä oikein selitän, kun mä sanoin, etten halua sellasia miinusrillejä ( nimim. vahvuudessa löytyy! ) joissa on sivulle leveelle menevät ja ulkosivulta korkeet kaiteet. Ihan vaan sen takia, että sillon näyttää siltä kuin mun päästä puuttuis sivusta pala siitä rillien kohdalta, koska ne kaventaa niin paljon. Vaihdoin optikkoa.
      sm

      Poista
    7. No joo, ymmärrän pointin, todella! Mun osakkeet Peppiksen silmissä on meinaan aika nollissa näiden viime viikkojen hemopakkasten takia. Pitkula EI pidä pukemisesta ja minähän silti pakkopuen hänet joka kerta, kun mennään ulos. Eli oon ihan *aska mutsi. Hitsi.

      Nii-i, mitä ne lemmikkikauppojen akryyliviritykset tosiaan on? :o Onneksi Pepille on ihanat ja taitavat kamut tehny ihan kunnon villiksiä. Eihän tästä muuten tulis mitään! Aika lämmin yhdistelmä on sellanen poolokauluksinen villis alla ja päällä Hurtan fleecehaalari + tietty töppöset/kengät tassuihin. Tarvittais kyllä vielä joku pipo tai muu päähine.

      Eiks oo ihan pimeetä toi tassukokojen ihmettely!?!? Oon tulkinnut sen niin, että eivät ikäänkuin voi olla samaa mieltä, kun kuitenkin myyvät tossuja neljän kappaleen seteissä. Juu, isojen miinuksien kanssa kannattaa tosiaan olla tarkkana kehyksen leveyden kanssa.Varsinkin nyt taas, kun isot (lue: jätti) kehykset on taas kerran palanneet muotiin. Ei todellakaan paras muoti, jos miinuksia on paljon.

      *lähtee kokoamaan itseään* :D:D

      PS. Kiitos, kun otit taas puheeksi homeopatian! :))) Mun tarttee ihan ehdottomasti soittaa sellaselle ja kysyä, josko Peppin käytökseen löytyis jotain sopivia "murusia".

      Poista
    8. Tarkotat varmaan KEKKOS-PLEKSEJÄ :-D En aatellu ottaa niitä.

      Täytyis kyllä hommat uudet brillit. Mulla on aika usein piilarit, tuntuvat sopivan hyvin. Nykyään ne on aika kehittyneitä verrattuna 80-luvun linsseihin. Tallilla joskus huomaa, että heppapölyt juuttuu linseihin, mutta muuten ovat toimineet hyvin. Uusien kehyksien valinta on ihan järkyn stressaavaa. Käytän piilareitten kanssa aina samaa optikkoa, ja olis kätsää, että rillitkin löytyisivät sieltä. Mutta mitäs jos niillä ei ookaan kivoja?! En kai mä nyt voi vaan kävellä ulos sieltä rilliresepti kourassa... tai kai mä voin, mutta on se jotenkin noloo.
      sm

      Poista
    9. Hihhihihihih, Kekkos-pleksit!! :D:D

      Tietysti voit mennä sen sun prillireseptin kanssa myös johkin toiselle optikolle. Sanot vaan (reippaasti ;D) siellä vakkaripaikassa, että et löydä sopivia kehyksiä. EI oo noloo!

      Poista
  7. Super isot onnittelut Peppi Peppiinolle! Mitäs jäbät eiku siis gimmat duunaa? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Hih, täällä on ollu ihan huikeita idiksii ja ollaan ihan luovissa tiloissa.. ;D

      Poista
  8. Suloiselle Peppi Pitkuliinille paljon onnea täältä Ossilasta!! M-L ja Ossi

    VastaaPoista
  9. Paljon Onnea sinulle sinä ihana pitkuinen ruusunnuppunen, mäykkyrinsessa. <3<3
    Ensimmäinen kuva tuossa oli kyl jo semmonen syrämmen rutistuspuristuskuva, että silmät kostuu. Että voikin jotain noin ihanaa ja pientä lutunaamaa ollakin olemassa. Juu, kyl se nii vaan on, että olen ihan aseeton ja toivoton koiranpennun edessä. Musta tulee ihan pullamössömami siinä kohtaa. Lässyttävä emoankka kerrassaan. Ja sitä ilmiötä voi ymmärtää vaan toinen koiraihminen.
    Jatkukoon hänen Suloisuutensa elo pitkään ja pehmoisena.
    Terveisiä meidän neiti 7v:ltä, joka on tottunut ja osaakin jo suhtautua hössömamiinsa. Häneltä sympatiaa Peppiliinille, huokauksella " koit ny kestää,tääl o samanlaine. Et niinku yksin et oo maailmas sen kans. Halipusut sulle. " Sanoo Essi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! <3

      Juu, todellakin menee pasmat ihan sekaisin kaikista koiravauvakuvista (+ toki muistakin eläinvauvoista). <3 En voi tajuta, että pitkuliini oli NOIN pieni. :o

      Halipusut sinne myös Essiliinille ja emännälleen! <3

      Poista
  10. Ihanaa syndeä kanssalaikulle,

    toivottelevat mäyräpojat ja ihmisensä <3

    ps. märät pusut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kanssalaikulle, mainio termi! :D

      Kiitti kamelit ja terkkuja sinne teille kaikille! <3

      Poista
  11. Ihanaa synttäriä söpöläiselle meidänkin lauman puolesta!

    VastaaPoista
  12. Voi pikku pitkopötkö kun olit jo pikkuruisena neitokaisena niiiin hirmu söpöliininen. Tää tulee vähän myöhässä, mutta ihan hirmeen paljon onnea ihanalle Peppi Lotta Sikuriina Rullakatriina Kissanminttu mamman pienelle pitkuliinille! Jatka vaan samaa söpöysteemaa yhä edelleen. Vähintään seuraavat kolme vuotta. Ja sitä seuraavat....ja sitä seuraavat...

    Pakkaset tuli taas takaisin oltuaan viikonlopun vähän pienemmällä. Tassutossuja tarvitaan taas, vaikkei Elli niitä mielellään laittaisikaan. Jostain syystä vauhti on kuitenkin tossuilla parempi kuin leudolla ilmalla ilman. Mistäköhän sekin johtuu? Kiire tehdä lenkki nopsaan, ettei vaan kukaan näe sitä typerää villistä ja töppösiä, jotka äippä pakottaa laittamaan?! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helou! Kiva kuulla susta ja Ellistä! <3 Ja kiitos onnitteluista!

      Peppikin muuten loikkii toooosi lujaa vauhtia tossut jaloissa. Mut sitten taas välillä menee ihan yhtäkkiä hetkeks maahan makamaan.

      Terkkuja sinne kovasti ja Elli söpöläiselle suukkoja! <3

      Poista

Kiitos kommentista! Ü