maanantai 10. helmikuuta 2014

Plussat ja miinukset


Olen varmasti ennenkin sanonut että stalkailen koirablogien lisäksi monia muitakin blogeja. Tässä viimeaikoina olen ihastunut mm. Stockholm by me -blogiin, jota kirjoittaa tukholmalaistunut Veera Falk. Päätinkin tämän Veeran postauksen innoittamana listata omia erikoistaitojani. Samalla mieleen juolahti myös asioita, joissa olen oikein erityisen huono ja laitoin nekin ylös ihan noin huumorimielellä.


Plussia:


- Olen hyvä haukkumaan ihan kuin koira. *wuf*

- Olen erinomainen nukkuja. Pystyn nukkumaan ilman ongelmia esim. bussissa, junassa, lentokoneessa, elokuvissa, luennoilla, yms. Olen nukahtanut kerran myös hammaslääkärin tuoliin kesken paikkaamisen. Heräsin, kun hl kysyi hoitajalta: "nukkuuko tuo?"

- Osaan kellua vedessä oikeastaan miten päin vain. (Rasvahan tunnetusti kelluu.. ;D)
- Osaan hieroa niskaa ja hartioita. (Kysykää vaikka siskontytöltä, jos ette usko!)

- Taidan small talkin. Jutustelen sujuvasti missä vain ja milloin vain, ja oikeastaan kenen kanssa vain.Miinuksia:


- Minulla on sekä todella huono kasvomuisti että huono nimimuisti. (Erittäin mukavia ominaisuuksia varsinkin asiakaspalvelutyössä.. ;))

- Olen myös erittäin huono löytämään mihinkään ja voin eksyä vaikka kotikulmilla.

- En osaa syödä puikoilla. (Enkä tykkää sushista, mikä on todella epätrendikästä. Hitsi)
- Olen surkea häviäjä (siksipä en paljoa pelaile tai kilpaile..)

- Manuaalivaihteisen auton ajaminen on minulle täyttä tuskaa! Olen ajanut ajokortin vasta aikuisiällä ja meillä on aina ollut pelkästään automaattivaihteisia autoja. Paitsi nytpä sitten mieheni uusin työsuhdeauto on monen sattuman summasta manuaalivaihteinen ja olemme molemmat siitä aika kauhuissamme. Ja siis molemmat minun takiani. Mies toki osaa ajaa myös manuaalivaihteella ilman ongelmia.


Haluisin kuulla nyt myös teidän toisten taidoista. Listatkaa ihmeessä hyviä ja/tai huonoja kykyjänne joko kommenttiboksiin tai tehkää aiheesta postaus. 


Me ollaan tosi hyviä vähän niinku kaikessa. Osataan mm. katsoa tooosi hianosti kameraan, kunhan herkundaaliasiat on kunnossa.Lainatut kuvat Pinterest.com14 kommenttia:

 1. Hauska postaus. Itse olen hyvä nukahtaja, erittäin huono nukkuja. Herään kaksi-kolme kertaa yöss, blaah. Sushista pidän, mutta pyydän aina haarukan ja veitsen, mikä herättää yleensä hilpeyttä, ainakin tytössäni:). Minä taasen tykkään enempi ajaa manuaalivaihteisella autolla, se on ajamista. Oma autoni on manuaali, "laiskalla" miähelläni on automaattiauto. Small-talkissa olen kohtalaisen hyvä. Jouduin kerran vanhassa yrityksessäni työmatkalla Roomassa istumaan ison amerikkalaisen johtajan viereen. Jotenkin sain urkittua, että hän on hyvin kiinnostunut perhokalastuksesta ja herra oli hyvin vaikuttunut, kun osasin perhokalastuksen termejä enkuksi:), miähen ansiota. Loppuiltana ei sit tarvinnut onneksi sanoa mitään... You know kalamiehet. Ossikin on hyvä ihan kaikessa mihin se ryhtyy.. Terveisii teille ja Ossilta tytöille pusuja, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo manuaalivaihteisto on minulle melkein kirosana. En ole ajanut autokoulun jälkeen käytännössä ollenkaan manuaalivaihteilla. Vaikka olen kyllä muuten ajanut paljon. Meillä mieskin tykkää paljon enemmän automaatista. Ja nytkin meidän toinen auto on automaatti, mutta silti aina välillä tulee tilanteita, joissa tarttis ajaa sitä miehen autoa. Eli ei auta kuin yrittää opetella. Huoh..

   Terkkuja sinne kovasti js Ossille suukkoja mein typyiltä!

   Poista
  2. Huomasin tuossa yhden hönön asian:) Enhän minä osannut kuin kehua retostella itseäni. Huonot pualet pitäsi tietyysti kysyä esimerkiksi miäheltä ja tytöltä, niin sieltähän se totuus tulisi:) Itse ei tietenkään löydä kuin hyviä puolia itsestään:)

   Poista
  3. Niinhän sitä kuuluukin itseään kehua, kuka se kis.. eiku koiran hännän nostais jne. ;D Tosi hyvä asenne - pidä toi! <3

   Poista
 2. Hitsi, osaisin niin helposti koota kymmenien asioiden listan, joissa olen huono. Really BAD !!!! Mutta positiivisia juttuja, ei me suamalaiset sitä osata itellemme sanoo eikä ainakaan niin, että uskoisimme itse. Hävettää semmonen ittensä kehuminen.
  Heeei...siinähän ny tuli yksi. Olen tosi hyvä mollaamaan itteäni ja häpeemään kans. Osaan kehittää siitä tunteesta oikeen tosi masiksen , oikean pellon jossa kieriä. Olen tosi hyvä sanomaan ; "Miks aina mä, aina kaikki on mun vika" Olen tosi hyvä olemaan syntipukki siis. Toinen maailmansotakin on itseasiassa mun syy, viis siitä etten ollut silloin vielä syntynyt.
  Olen tosi hyvä vetämään maton ulkoisen habitukseni arvostelijoilta. Jos kuka sen arvostelun erehtyy laukomaan esittelen itseni ryhävalaana ja pahoittelen rantautumistani hänen rannikolleen. Lohdutan kyseistä immeistä sillä, että niin uskomatonta kuin se onkin, olen kasvissyöjä mutta heeeeiii valaathan vetääkin vaan planktonia.
  Olen tosi hyvä muistamaan asioita. On joitain asioita joita en verkkokalvoltani saa pois vaikka haluaisinkin. Niinkuin nyt esimerkiksi sitä 26 vuotta sitten nähtyä alastonkuvaa työkaveristani (aviopari siis eli kummastakin oli se kuva), jonka hän ihan itse esitteli muitten valokuvien joukossa. Ei ...älä kysy. Älä kysy.

  Kuten huomaat olen hyvä olemaan hyvä negaation kautta. Ehkä se kattaa molemmat osiot. Ai ei....no jos nyt sitten jonkun miinuksen paljastaisi. Oikealla painalluksella minut saa suuttumaan todella massiivisesti. Plussapuolena siinä on se, että osaan huutaa toiselta korvat tukkoon ja hän lakkaa kärsimästä tilanteesta koska ei kuule mitään.
  Olen myös täysi nolla matikassa. Pelkkä sanakin saa hulahtamaan viimeisetkin järjenhivenet nilkkoihin awsti. Eikä niitä sieltä sitten kaiveta kovin helpolla tuonne yläpäähän takaisin. Luulisin, että vereni ei kierrä enää kallossa, kun puhutaan matematiikasta.
  Olen hyvä kytkemään tekniset vempeleet ja negatiivinen asia on, että vihaan sitä hommaa. Minua ei haittaa niiden käyttäminen ja että niitä härpäkkeitä on, mutta en hitto vie halua aina olla se kytkijä ja niiden kuntoon laittaja.

  Että tässä muutama paljastus. Kai sä oot mun frendi vielä ??? Jooko ??? Vaikka nyt saitkin vilauksen sisäisestä mrs. Hydestä ja Cyrano de Bergerackista.
  se onkin sitten oma lukunsa miten tämmöisellä voi olla täydellinen koira, oikea kaunotar ja muutenkin ihana. Eli Terkut Essilästä ja halipusut kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin oon frendi, enkä lähde pois kulumallakaan, enkä huutamalla eli turha toivo! ;D

   Mutta joo, siinä oot oikeassa, että olet ihan liian kriittinen itseäsi kohtaan. Hus pois sellainen! Kuulesku, ryhävalaat on ihan erinäköisiä ja teikäläistä viehättävämpää daamia saa hakemalla hakea. Nih. Ja se toinen maailmansota, joo, hyvä yritys, vaan ei uponnu. :D (Mutta hei se alastonkuva - WHAT!?! Ei, en kysy enempää!!)

   Terkkuja sinne ihanan Essin ihanalle emännälle - puss&kram!

   Poista
  2. Sniffff...tänks .....ihanaa kun jonkun silmät näkee muuta kuin ryhiksen. Love juu <3
   Joo, ei sitä paljoa tarvinnu ihmetellä, etä miksi mies sanoi siltä kyläreissulta lähdettäessä ettei hän sitte tonne tule kyl ikinä enää. Eikä oo menty. Joo, mä kerron sulle sähköpostilla mistä oli kyse. Julkisesti ei voi. :o !!

   Poista
  3. Love juu tuu! <3

   Hah, no ei todella tarvii ihmetellä miehen reaktiota!! :D:D

   Poista
 3. Koirasi osaavat kyllä katsoa kameraan todella hyvin!
  Itse olen hyvä: -Lenkittämään PIENIÄ koiria
  -Juoksemaan:D
  Olen huono: -Pitämään salaisuuksia:3
  -Syömään lusikalla=D
  -Lenkittämään ISOJA koiria

  Mitä Lurpalle kuuluu? Hän on kyllä aikamoinen sydänten valloittaja! Kerro sille terveisiä<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, taitava Sinä!

   Kiitos, Lurpalle kuuluu ihan hyvää. Tänään hän sai leikkiä vähän aikaa Pepin kanssa, mutta sitten meinasi korvat olla vaarassa, joten Lurppa pääsi turvaan pöydälle.. :D

   Kiitos kivasta kommentista! :)))

   Poista
 4. Ei mun tartte tehä listaa, ku toi sun listas käy mulle prikulleen. Voi ihmettä, ollaanks me jotkut kaksoset, jokka on kyl syntyneet ihan eri vuosikymmenellä. :D

  Mikä sen koirien haukunestolaitteen merkki on? Sen mikä rikko teijän Rillan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhihhih, kaveri kaksonen siellä. :D

   Se GAAMEE Rillan rikkoja oli Hobby Hall:sta tää -

   https://www.hobbyhall.fi/web/store/petsafe-outdoor-bark-control-haukunestolaite-ulkotilaan?cm_cr=No+Campaign-_-Web+Activity-_-No+activity-_-recommendProducts+Outdoor+Bark+Control+-haukunestolaite+ulkotilaan-_-Outdoor+Bark+Control+-haukunestolaite+ulkotilaan&krypto=8Kco7a%2F9CPCsyx26%2Bq%2FEOQ%3D%3D

   Miettikää sit tarkkaan, ennenko hankitte saati kokeilette!

   Poista
 5. Heippa! :) Minä olen Huono lukemaan mitään käyttöohjeita ym. Keskittymiskyky on välillä hyvinkin hajanainen ja yhdistelen esim. kasvoja tai asioita aivan päin honkia. Mielestäni olen visuaalisesti aika taitava, saan äkkiä näpsityistä kännykkäkuvistakin ihan siedettäviä rajauksella ja pienillä säädöillä jälkeenpäin. Mitäs sitä muuta, no olen aika hyvä keksimään jälkikäteen loogisia selityksiä tekemisilleni ;P Viime aikoina olen ollut hyvin laiska myös täällä blogirintamalla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kuulostaa tutulta tuo sunkin lista, paitsi, että minä en ole visuaalisesti taitava. Haluaisin kyllä olla.

   Kuule, minäkin olen ollut tosi laiska sekä bloggaamaan että kommentoimaan. Luen nykyään blogeja melkein pelkästään tabilla eikä sillä kirjoittaminen ole yhtään kätevää. Siis ainakaan minulle. NiNni sitten taas näpyttelee vielä pienemmällä näytöllä eli kännykkällä ihan tosta noin vaan vaikka kuinka pitkiä tekstejä. Nuoret on niin näppäräsormisia.. :D

   Terkkuja! <3

   Poista

Kiitos kommentista! Ü