keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Isoja syntymäpäiviä ♥


Tässä ihan ensimmäiset (surkeat kännykällä otetut) kuvat Rilla-vauvasta kotona. Ikää on yhdeksän viikkoa. Katsokaa noita korvia!! 





Taas on vuosi vierähtänyt ja tänään vietetään Rillan kolmevuotissynttäreitä. Aika, miksi sinulla on näin kova kiire?




 Paljon Onnea ihanalle Rillalle!  



32 kommenttia:

  1. Paljon onnea sinulle ihana ja söpö Rilla!

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa synttäriä Rillalle! <3

    terkuin toinen synttärisankari + muut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau - myöhäiset onnittelut siis sinne takas! <3

      Poista
  3. Paljon synttärionnee Rillalle ja kakkua myös Pepille :D

    VastaaPoista
  4. Onnee Riltsuuuu!!!!!

    Susta on nyt tullu ihan aikuinen!
    Me muuten käytiin pari viikkoo sitten siellä teillä päin niissä ruokakaupoissa. Saatiin puhuttua kyyti kun suostuttiin siihen, et ekana pappa käy autokaupassa siinä lähellä. Me ooteltiin siinä läheisellä nurtsilla ja tutustuttiin paikalliseen menoon mamin kanssa. Yks kettuärrieri nähtiin, ei muita.
    Siitä sit lähettiin niihin meitä kiinnostaviin kohteisiin. Löydettiin sitä lammasta ja myöskin luomulampaan maksaa. Ja sit myös hyvää kalkkunaa ilman rustoja ja luita. Että ihan hyvä reissu. Voidaan mennä toistekin :-)

    Sulla on kyllä tosi kehittyny maku. Mami nimittäin testas meillä viinirypäleitä... eikä ketään kiinnostanu. Vastaus oli kaikilta meiltä et: " Älä hullujas puhu, mami! ÄLLÖJÄ! Ei kyllä syödä!" Mami mielestä ihan hyvä juttu.

    Terkkuja!
    3 shelttiä

    p.s. Ens lauantaina me mennään sinne luolastoon!!!!!!! Jännää! Kerrotaan sit miten meni :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kamut! <3

      Niin, miten voi olla jo kolme, jos ihan vasta äsken oli vauva!?!? #mävaankysyn

      Ai, no mut hienoa, jos löysitte teille hyviä pöperöitä! Eiks ollukin ihan mielenkiintoisia puoteja.

      Onpas hyvä, että teille ei maistu viinirypäleet, good for you!! :)))

      Terkkuja sinne teille kaikille meiltä kailkilta! <3

      PS. Älkää sit eksykö siel pimeessä, hui! :O

      Poista
  5. Valtaisasti onnea suloiselle typylle! :) <3

    Ja kyllä on niin erinäköinen neito noissa pentukuvissa, ettei meinaa samaksi tuntea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Eikö! Mitkä noi jättiläiskorvat niinku on!?!? :D:D

      Poista
  6. Pusuja, rapsutuksia ja onnitteluja tuhatmäärin ihanalle Rilla-tyttöselle :)

    VastaaPoista
  7. No onnea nyt, vaikka eihän toi 3 vuotta vielä ole ikä eikä mikään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      No ei ehkä, mut miten tää kolme vuotta meni N Ä I N nopeasti!?!??! ;D

      Poista
  8. HalipusurapsutusOnnittelut Rillariinanen.
    Tuosta pentukuvasta tuli ihan enste mieleen, että korvat on yhä pystyt, joten miksi korvat näyttää nyt pienemmiltä ?? Tää on ihan mahdoton yhtälö ratkaistavaksi, joten jos viitsit. ....Niin että kerro miksi.
    Oot ihan hirrrmuisen nuori Essiin veraten, jooka täyttää jo 7v. En käsitä mihin rakoon se aika valuu.
    Älä syö liikaa kakkua, sillä kait äippä on sulle kakun tilannu. Täällä päin on yksi koirille kakkuja valmisava yritys. Sun äippä on kyllä niin hyvä kokki, että pystyy ihan itekin sulle kakun leipomaan.
    Terkkuja ja haleja Essilästä. Pus och kram !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOSkiitosKIITOS! <3

      Olisko se sitten niin, että, kun pää ja pään karvat on kasvanu ja korvat nypitty siisteiksi, niin ne vaan näyttää pienemmiltä? En minä tiiä.. Ihan hervottomasti hihityttää noi vaavikuvien jättiläis-hapsu-korvat! :D:D

      EIkö!! Mihin aika valuu? Ja vielä NÄIN nopeasti!??! Olen taas ihan äimänä, kun mietin, että miten tämäkin kolme vuotta on voinut kulua kuin silmänräpäyksessä!?!?

      Juu, melkein sai tytöt kakkua, tai no, osso buccoa, eiks se oo lähes sama asia.. Molemmille ainakin maistui! ;D

      Kiitos ja samoin teille kaikille sinne, puss&kram! <3

      Poista
  9. Ihan hirmuisesti onnea suloiselle Rillalle, vähän myöhässä. Onnitteluja toivottelevat M-L ja Ossi!,

    VastaaPoista
  10. Nonni! Nyt me on käyty virikkeistymässä siinä luolastossa! Meillä piti olla mukana herraseuraa, mut eilen meiän seuralainen joutu ihan äkkiä ja yllättäen leikkaukseen. Tosi ikävä homma! Täytyy nyt toivoo, et se toipuu taas entiselleen. Me mentiin sit vaan kolmestaan sinne luolille... ja siis olihan mamikin mukana.
    Meitä meinas ruveta jänskättämään jo siinä pihalla, siellä oli NIIN paljon koirien hajuja. Siellä oli kyllä silleesti hyvät systeemit, et seuraavat odotteli aina pihalla et edelliset tuli ekana ulos. Ei tullu mitään tiukkoja tilanteita ahtaissa porraskäytävissä ja kaikki sai rauhassa kulkee. Eikä Hissukaan ruvennu yhtään puksuttelemaan vieraille koirilla. Joskus se tekee sellasta, vaikka mami on sellasen ihan kokonaan täysin kieltäny.

    Me mentiin sinne taloon sisään, ja siellä oli sellanen kiva täti, joka ei ruvennu mitään meille lirkuttelemaan eikä mitään. Ja se on hyvä juttu, koska me ei pahemmin välitetä vieraista. Kivempaa on kun ne tajuu, et halutaan olla rauhassa. Ja se täti oli ihan messissä tässä jutussa. HYVÄ NIIN!

    Semmosia levyistä tehtyjä tunneleita oli sit pitkin seinänvieruksia siellä huoneessa. Oli isompaa ja pienempää tunnelia. Se täti otti kattoja pois osasta sitä luolastoo, ettei olis niin pimeetä. Homma meni aika silleen kun mami oli aatellukin. Tyyne lähti heti niihin tunneleihin kattelemaan ja haistelemaan, Meri oli ekana tosi hämmentyny ja kyseli vaan mamilta et mitäs nyt pitäis tehä, ja Hilja juosta rapsutteli ympäriinsä, meni välillä Tyynen perässä tunneliin ja välillä kyyläs sitä vierasta tätiä. Mami oli aatellu, et voi olla et Hissu murraa sille tädille, mut ei sitä onneks sattunu.
    Mami ja täti heitteli namuja niihin tunneleihin, broilerpullia ja juustoo. Herkkuja! Kotona ei ikinä saada mitään broilerpullia, et kyllä nyt kannattikin tosiaan siellä käydä niitä syömässä! Siellä me sit ihmeteltiin niitä hajuja. Tunneleihin oli laitettu jotain kettuhajuja ja supikoirahajuja. Kiinnosti ihan kympillä!

    Lopuks se täti otti esiin meille haisteltavaks vielä peuransorkkaa, pupunkäpälää, pupunnahkaa ja mikä oli kaikkein hienointa SUPIKOIRAN nahkaa. Sen päällä me piehtaroitiin. Sellanen pitäis olla kotonakin! Maminkin nenään siinä oli aika voimakas "tuoksu"... et voi olla, ettei saada sellasta kotiin sit kuiteskaan :-( Ei uskota et ees Joulupukki tuo vaik toivottais... varsinkin kun meille sattu eilen se pupuepisodi. Oli nimittäin pikkasen sellasta jahtia takapihalla ja sit lopuks mami kamppas (!!!!!!) Hissun kun näytti siltä et Hissu meinas saada sen puputsin kiinni.
    Aateltiin mennä tonne uudestaankin ja voidaan suositella teillekin :-)

    t. 3 shelttiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau! Teillähän kuulostaa olleen aikas metka reissu! :))) Sitäpaitsi ei kai voi olla huono reissu, jos saa broileripullia JA juustoa. ;D

      Meillä olis ens viikolla sitten se Rillan hieronta, jonnen pitkuliini tulee katseluoppilaaksi. Pidän peukkuja, että hieroja osaa kans olla yhtä hyvin huomioimatta Peppistä kun se teidän luolatäti. Silloinon on ees pienet mahkut, että käynnistä tulee jotain..

      Hmmm.., mulla on sellanen tunne, että meidänkään joulupukki ei tuo mitään noista oudoista koivista/nahoista. Mulla on meinaan vielä vähän opettelemista noiden erilaisten "irto-osien" kanssa. Ostin Rillalle syntärilahjaksi jotain kuivattuja poron luita ja ne on aika hurjan näköistä järsittävää näin meikäläisen näkökulmasta. Tytöt toki rakastaa niitä, joten yritän olla yliajattelematta.. ;)

      No höh, onpa pientä! Jos koettaa olla omatoiminen ja saalistaa itse ruokansa, niin heti joku alkaa kampittamaan. AIka epistä!! :D

      Terkkuja sinne kovasti teille kaikille! <3

      Poista
  11. Minä päivänä se möyhentäjä on? Kerrotte sit heti miten meni!

    t. hyypiölassiet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Möyhikseen mennään ke ja kerron kyllä sitten asap, miten kävi.. Pitäkää peuk..tassuja! ;D

      Poista
  12. Mamia pikkasen jännitti aluks kun me ollaan sellasia luonnonlapsia, eikä olla mitään kursseja käyty. Sehän oli sentään koiraKOULU! Mut ei siinä ollukaan mitään ongelmaa! Mami vaan sano olevansa 60-luvun lapsi ja siks koirillakin on vapaakasvatus :-D

    Siellä sai olla ihan sellanen kun on. Kerran se täti sano, et jos meillä on joku "vapautuskäsky" niin sen voi sanoo siinä alussa, et me tajutaan et nyt saa mennä ite ja tehä mitä tykkää. Mami sano, et ei mitään hätää, meillä ei oo sellasia käskyjä... eikä paljon muitakaan :-D

    Heko, heko! Hyvin ollaan kuiteskin pärjätty!

    t. shetlanninlammasponit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aahhahhahhhahaa - vapaa kasvatus! Toi oli hauska. Ja tajuan nyt, että meillähän on se sama. Oon luullut, että ei oo minkäänlaista kasvatusta, mutta vapaa kasvatus, se meillä(kin) on! Kiitos tästä! :))))

      Ihanaa, saa mennä ite ja tehdä mitä tahtoo - AIVAN loistavaa! Tollaseene mäkin haluan, siis itse.. ;D

      Poista
  13. Voi ihan mahdottoman paljon onnea Rillalle, vaikkakin vähän myöhässähän tää tulee. Pikkasen on typykkä muuttunut matkan varrella. Korvat ja karvat ja kaikki... ;) Koskas toi banneri on muuttunut? Hieno, kyllä mä sen nähnyt olen, mutten muista koska. Se dementia...

    Aika - se on suhteellinen käsite. Kun katsoo taaksepäin, ihmettelee mihin se aika oikein katosi. Jos katsoo aikaa eteenpäin, eikä välttämättä kovin kauaskaan, ja odotat jotain, niin kuinka kauan se kestääkään, ennenkuin saat haluamasi.

    Pusuja ja haleja Rillalle ja tietty Pepille kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! <3

      Bannerin vaihdoin kai n. pari viikkoa sitten. Muokkasin vähän viime syksyistä versiota. Onpahan vähän vaihtelua.

      Hyvin kuvailtu! Just noinhan se on.

      Terkkuja sinne kovasti ja Ellille suukkoja! <3

      Poista
  14. Suuren suuret onnittelut Rillalle (tyylikkäästi myöhässä..)! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! <3 (Parempi myöhään jne. ;))

      Poista

Kiitos kommentista! Ü