maanantai 17. joulukuuta 2012

Pikkujoulut

Oi, mikä viikonloppu! Vietettiin pikkujouluja siskontytön ja Jimin kanssa. Juhlien ohjelma koostui syömisestä, lepäilystä, ulkoilusta, nauramisesta ja pienimuotoisesta shoppailusta kahvittelutaukoineen - IHAN parasta! Viikonlopun kuvasaldo on (taas kerran) aika vaisu, koska silloin kun on oikein kivaa, kamera unohtuu. Seuraavassa kuitenkin niitä muutamia kuvia, joita tuli napsittua.


Jimpsu kävi tarkistamassa, mitä blogiin kuuluu. 



Mäyräkoira oli taas oikea tuuliviiri. Välillä Jimin kanssa pussailtiin ja sitten yhtäkkiä muristiin. 

Murinaa uhmaten urhea urho nuuhkaisee vastustamatonta byllyä.

Tapaksia - NAM!

Sylihetki.

Paras(!) kuva kolmikosta.. :D

Suukko!



Saako jo tulla sisään?

Lahjapaja pyörähti käyntiin.


Ihanat pikkujoulut, joiden myötä se kadoksissa ollut joulumielikin alkoi vihdoin löytyä. Alkaneella viikolla on tiedossa tonttuhommia ja niiden myötä monta tapaamista ystävien sekä perheen kanssa, mukavaa! Tasan viikon päästä onkin sitten jo jouluaatto, wou.




 *Tunnelmallista joulunalusviikkoa kaikille!* 






19 kommenttia:

  1. *Paras(!) kuva kolmikosta.. :D*
    Tossa kohtaan me ei meinattu pysyä nahoissamme. Aivan huippukuva.

    Ihanaa joulunodostua teillekin! Äippä tykkäs siitä laulupojasta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks oo aikamoinen otos!! :D:D Mun yksi ystävä toivoi aikoinaan, että ottaisin sellaisia kuvia, joissa on Rosa, Rilla ja Peppi. Juu, kolmesta koirasta on tooosi helppo ottaa edustavia kuvia. ;D

      Kiitos ja samoin sinne! <3 Ja äipälle ihan hirrrrmuisesti onnea kekkosesta eiku kakkosesta! Go äippä!

      Poista
  2. Ehditkö eilen katsomaan telkkarista Michael Bubleen joulushow'ta? Ei se niin mahottoman hyvä ollut, mutta hyvä kuitenkin. Tykkään kuitenkin ennemmin kuunnella joululaulut levyltä enkä telkkarista. Buble on kyllä meillä soinut aamusta iltaan.

    Kivat pikkujoulut teillä on ollut ja tapakset herkullisia. Ai ai, että melkein tekisi mieli alkaa katsella Barcelonan lentoja ja sinne vaan takaisin tapaksia maistelemaan. Pitää täälläkin vaan silti tyytyä omiin tekeleisiin. Halloumi on niin parasta!

    Ollipollin kanssa vietetään vapaapäivää, kuopus nukkuu ja mies on flunssassa kotona. Ei hötkyillä, vaikka viikon päästä on aatto.

    Pepille ja Rillalle rapsutukset!

    t. Aikku

    ps. Ollikin voisi mielellään nuuskaista Peppiä, vaikka siitä murinat saisikin palkaksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otin sen oikein nauhalle, kun ajattelin, että sitä on mukava katsoa (kuunnella) samalla, kun paketoin lahjoja. Ei se mikään huippu tosiaan ollut, mutta ihan mukava. Bublen ääni on vaan niin ihqu! <3

      Me tehdään siskontytön kanssa tosi usein tapaksia, kun syödään yhdessä. Helppoa ja niiiin hyvää! :P

      Oi, vapaapäivä, ihan parasta! Saa vaan olla ja myysata kotona. <3

      Sinne myös terkut ja rapsut! <3

      PS. Juu, arvaan kyllä, että Ollikin innostuisi varmasti Peppisen byllyä vähän nuuhkaisemaan. ;D Peppi on niin tyypillinen nainen, antaa ymmärtää jne.jne. :D

      Poista
  3. No teil oli kivat pikkujoulut ja tytsyillä seuraa Jimistä. Tosin Pepin ilme näyttää vähäsen kärsivältä:). Märisten ilme näyttää kyllä aina joskus vähän loukkaantuneelta tai kärsivältä ja noi "draamalliset" mäyrikset eivät paljoa tarvitse. Ossikin osaa ilmeillä varsin, mutta niitä ilmeitä en yleensä saa vangittua kuviin. Oikein rauhaisaa joulunalusviikkoa M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkujoulut oli kyllä ihanat! <3 Peppi oli oma tuittupäinen itsensä. Välillä pyöri Jimin kanssa painirallia ja sitten yhtäkkiä "käänsi kelkkansa" ja alkoi murista. Siinä oli Jimi-paran pää ihan pyörällä. ;D Peppi on todella ilmeikäs koira ja kova "juttelemaan".

      Kiitos ja samoin sinne, tunnelmallista joulun odotusta ja Ossille suukkoja! <3 Toivottavasti pärjäätte jotenkin näiden lumimäärien kanssa.. :o

      Poista
  4. Kiva kiva, kyllä yksi viikko vuodesta ainakin täytyy tonttuhommia tehdä! :D Täälläkin ollaan jo niin tonttuna, ettei meinaa saada millään edes tätä kommenttia aikaiseksi. Josko tämä kolmas versio nyt lähtisi menemään. Videota en saanut katsottua. Koirakolmikkohan näyttää pelaavan hienosti yhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh! Mitäs se kone sun kanssa nyt oikein tuittuilee ja tonttuilee? Mikä selain sulla muuten on käytössä? Mä vaihdoin jossain vaiheessa explorerista google chromeen, joka toimii huomattavan paljon paremmin.

      Kolmikolla menee yllättävän hyvin yhdessä. Mitä nyt Peppi vähän Peppeilee välillä.. ;D Jimi on niin kiltti ja suloinen, että en olisi millään päästänyt lähtemään. Onneksi nähdään jo torstaina vaarilla. <3

      Poista
    2. Mulla on molemmat selaimet ladattuna, mutta pääasiassa tulee käytettyä exploreria. Siinä on niin kätevästi kaikki suosikit sivupalkissa. Täytyy katsoa sitä chromea joskus. Koneessa menossa takuuaika umpeen, niin pahoin pelkään, että on "ladattu" muutenkin kaatumaan koko aparaatti... Nimim. epäluuloinen

      Poista
    3. Eiks oo ärsyttävää, kun nykyään mikään laite ei kestä, niin kuin ennen. Mrrrr.. :/ Nimim. Toinen epäluuloinen

      Poista
  5. Kuka se siellä bloggailee ja mamma ei tiedä mitään :)

    K I I T O S ! Oli niiiin kivaa :)

    p.s paras kuva kolmesta, bua-hah-haa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, pitihän jonkun huolehtia bloggailustakin, kun yks vaan ulkoili koko ajan. ;D

      Kiitos itsellenne raksut! <3 Oli ihanaa ja nyt on ikävä..

      PS. Toi tän kertanen paras on kyllä paras ever! :D

      Poista
  6. "Paras kuva..." =DD

    Kyllä hyvät ystävät, ruoka ja vapaa-aika ovat parasta. Ja kyl mää tykkään Bublesta myös, mut ei kerrota kenellekään (katu-uskottavuus menee buah-hah...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! :D

      Niin on, ilman niitä, ei pärjäisi. <3 Hihhihhihhih, en kerro kenellekään, ettei tosiaan sun katu-uskottavuus horju! ;D

      Poista
  7. No, teilläpä oli kivat kutsut :-) Kai siellä laiteltiin paketteja myöskin koirille? Kannattais varmistaa et ne tajuu sen!

    Me ootellaan täällä et mami toimeeentuis ja alkais laittaa joulua... tai edes alottais siivouksen! Kohta sillä alkaa joululoma, ehkä sit alkaa jotain tapahtua. Ne ehkä taas kantaa sen puun sisään, mikä on sinänsä ollu aika erikoista. Parasta siinä on se ettei tartte enää käyttää olleskaan tavallista vesikuppia kun voi juoda sieltä puun alta. Siellä vesi ON parempaa.

    Meillä kävi kans poikavieraita, sellanen shelttipoika. Ekana Tyyne sano sille pihalla "HAU!" ja se kävi välittömästi istumaan maminsa jalkoihin eikä liikkunu siitä mihinkään. Kun mentiin sisälle, Tyynis sano sille kaks kertaa kovempaa "HAU, HAU!!" ja siitä se poikavieras tajus istuu sit kiltisti sohvassa maminsa vieressä. Tyyne oli tietty tyytyväinen kun oli saanu homman haltuun. Välillä Tyyne käveli sohvan ohi ja mulkaisi vierasta synkän näkösenä. Tuli aika selväks kuka on pääjohtaja.

    Välillä mami otti Tyynen pois pelistä et vieras sai vähän katella paikkoja. Olishan se ollu aika tylsää käydä kylässä, jossa ei saa tehdä mitään muuta kuin istuu liikkumatta sohvalla :-)

    Nyt me lähetään lumitöihin!

    terkuin,

    3 shelttiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, koirille sitä vasta paketteja laitettiinkin, joten ei huolta!

      Pikkujoulujen ansiosta, meillä on joulusiivous kerrankin tehty ajoissa, jei! Mä v i h a a n siivoamista.. Meillä ei tuoda puuta sisälle, mutta kieltämättä se kuulostaa oikein houkuttelevalta juomakipolta. :D:D

      Ou nou, ai te sanoitte sille pojalle "HAU". No eipä ihme, että säikähti ja jähmetty sinne sohvalle. :D

      Vai Tyyne joutu jäähylle. Monesti ne taklaajat ja muut räyhääjät joutuu. Hitsi. ;D

      Lumityöt, joo, niitä riittää!!!

      Terkkuja sinne kans ja suukkoja! <3

      Poista
  8. Heippa!

    Nyt on puputtimen murha selvitetty! Murhaaja on KANAHAUKKA! Kalle tai ehkä Kati Kanahaukka. Mami etsiskeli kaiken maailman kirjoista tietoo ja vertas sit niihin rikoskuviinsa, ja kyllä, kanahaukka se oli. Se oli aika iso ja kyllä sellanen ihan hyvin vois napata nälissään myös pienen koiran. Et nyt ainaskin Jimpsulle sellaset terkut et kattelee taivaalle ja pitää mamia kädestä kiinni kun on ulkona aukeilla paikoilla. Hui sentään!

    t. sheltit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On teidän mami sit aikamoinen salapoliisi, wau. Surkeeta kyllä tollanen murhaaminen. Viel tällee joulun alla, höh! :/

      Meillä oli lapsuuskotona marsu, kun mä olin lapsi. Landella isä teki sille sellasen ulkoilulaatikon, jotta se sai vähän pihailla. Mutta ei siitä meinannu tulla mitään, kun hiirihaukat alko kiertää kehää taivaalla, siinä pihan yläpuolella. HUI!

      Ennen sitä marsua, mun isosiskolla oli kaksi gerbiliä - Hipsuli ja Tipsuli. :D:D Niiden häkkiä pidettiin välillä olkkarin ikkunalaudalla partsille päin. Välillä siihen partsin kaiteelle tuli istuskelemaan pöllö kyttäämään niitä hiirulaisia. Ja tää tapahtu siis Etelä-Haagassa. Että aikamoisia citypöllöjä. :o

      Jimpsu muakin välillä pelottaa ja Peppi myös. Pysykää vaan kaukana meidän karvahanureista kaikki verenhimoiset siivekkäät! Nih.

      Turvallista viikon jatkoa sinne! <3

      Poista
    2. Hipsuli ja Tipsuli :D

      Jimpsuli ja Pempsuli saa kyllä olla vaaaarovaisia! Onneks sentään emännät näyttää variksenpelättimiltä.

      Poista

Kiitos kommentista! Ü