keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Vanhasta uuteen


Meillä oli tosiaan mahdollisuus lomailla kaikki pyhien välipäivät. Päivät kuluivat koirien, hyvän ruuan, päiväunien ja digiboksin tallenteiden parissa. Sohvalla makoilua tuli harrastettua koko lauman voimin ihan urakalla.
Hmpf, kuvaamista, A I N A!


Rillan nukkumapaikat ja -asennot ovat välillä aika hauskoja..Juu, tosi hyvä asento on! Näkisit mamma vaan ittes kuule! Yksi sana: kuolaleuka. Nih.


Tehtiin myös pitkästä aikaa palapeliä, jonka saimme kummilapsilta. Vaikka paloja oli vain 300, niin taustan yhtäläinen väritys toi kyllä ihan riittävästi haastetta tällaiselle malttamattomalle luonteelle. Vaikea uskoa, että joskus on tullut tehtyä yli tuhannen palan palapelejä.
Peppi-raukan ulkoilut ovat pakkasilla viime talven tapaan aika haastavia. Kaiken maailman vaatevirityksiä joutuu toinen kestämään, jotta voidaan olla ulkona edes vähän pidempään.


Help!


Vanha vuosi hyvästeltiin ja uusi otettiin vastaan myös ihan kotosalla. Hetkellinen suojasää sai meidät miehen kanssa tekemään pihalle lumitaidetta(!)


Tosin, tuo lumilyhdyn kynttilä sammui melkein heti ja asensimme tilalle vähän vähemmän tunnelmalliset sähkövalot.
Täällä meidän kulmilla ilotulitteita käytetään kyllä kiitettävän maltillisesti. Kukaan meidän lähinaapureista ei lähetä ainakaan omilta pihoiltaan raketteja. Ensimmäiset paukahdukset, ja nekin jostain kauempaa, kuulin aattoiltana kuuden jälkeen ja viimeiset n. aamu yhden aikaan. Edellisten vuosien tapaan myös h-hetken tulitus kuului aika kaukana meistä ja pysyi koko ajan hyvinkin aisoissa. Koirat haukahtelivat muutamalle isommalle pamaukselle pari kertaa, mutta eivät yleisesti olleet äänistä moksiskaan. 


KuvaTammikuu on mielestäni ehkä vuoden turhin ja tylsin kuukausi. Helmikuu kuulostaa jo paljon toiveikkaammalta. No, tänään pääsen illalla sentään vähän alennusmyynneille (lue: höpöttelemään!) siskontytön kanssa, joten siinä mielessä on kyllä hauskaa tiedossa. Tämän voimabiisin myötä toivottelen -


yhtä hauskaa päivää ja iltaa teille kaikille!


12 kommenttia:

 1. Pepin ilme on todella kärsivä tuossa päivän asu -kuvassa :) Mutta vaikka mäyräkoirasta pukeutuminen ulkoilureissuun on ihminen julmimmista julmin keksintö, ulkoileminen sisänsä kiinnostaa niin paljon, että kaiken se kestää. Jos on hyvä sää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä säälittää ja naurattaa Pepin ilmeet noissa pahimpien pakkasten asuissa. Ulkona hän kyllä sitten tosiaan kipittää oikein reippaasti, vaikka olisi mitä ihmeellistä päällä.

   Poista
 2. Voi Peppi-pieni kun olet surkean näköinen. Mutta ulkoilla pitää vaikka pakkanen kuinka paukkuisi.

  Tekin asutte kivalla alueella jossa ei harrasteta ylenmääräistä rakettien paukuttelua. Se jos joku on mukavaa uutenavuotena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta virka! Onneksi ulkona ilme vaihtuu lennossa iloiseksi ja pitkula kipittää innoissaan vaatteettoman Rillan perässä.

   Juu, ollaan kyllä tosi tyytyväisiä, että paukuttelu on niinkin siedettävää täällä meidän huudeilla.

   Poista
 3. Oh, näyttää ihanalta sohvaköllöttelyltä! Meillä ei asianmukaista löhöilyä ehditty joulunakaan oikein harrastaa, ehkäpä tammikuussa otetaan rennosti, emäntä ainakin kipeän kätensä kanssa saikulle pakotettuna :P Jalollahan nyt rentoilu kuuluu suureksi osaksi päiväohjelmaa, itsestäänselvästi, aina!:)

  Alicia toimii aina, hyvälle mielelle Turun loskaisessa talvessa saa myös toinen ikisuosikki Veronica Maggio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou nou, kipeä käsi! :/ Lähetetään täältä parantavia ajatuksia ja hännän heilutusta isot annokset! <3 No, hyvänä puolena tosiaan saatte sitten makoilla soffalla oikein hyvällä omalla tunnolla. Rentoilu tekee välillä eri hyvää!

   Toi Alician uusin on tosiaan oikea tsemppibiisi. Vaikka vanha suosikkini New York pitää kyllä edelleen kutinsa. :)

   Terkkuja ja rapsuja sinne! <3

   Poista
 4. Kyllä teillä oli ihan päheet harrastukset, samantyyppistä harrastettiin täälläkin ;)

  Hmpf, Peppi ei taida erityisemmin välittää mallina olosta, mutta hieno vaatekerta on kyllä päällä. Pipa ja tossut ja kaikki. Vähän aneleva on kyllä Pepin katse.
  Hienoa, että teillä uusi vuosi meni noin hyvin. Ei Ellikään ollut moineskaan paukkeesta, edellisvuosien tapaan.
  En toivota nyt tylsää, vaan topakkaa tammikuuta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, rentoilu ON parasta! :D

   Peppi näyttää aina sisällä noissa vermeissään ihan super säälittävältä, mutta ulkona sitten pinkoo iloisena menemään - onneksi!

   Meillä on käynyt hyvä tuuri, kun kukaan koiristamme (*koputtaa puuta*) ei ole ollut paukkuarka. Ihanaa, että Ellikään ei ole! :)))

   Topakkaa tammikuuta - aika hyvä! :D Toivotamme siis teille saman moista! <3

   Poista
 5. Hyvä että olette osanneet rentoutua. Itseltäkin se jouluna parin päivän ajan onnistui, mutta Tapaninpäivänä piti sitten jo alkaa hätiköimään sitä "arkeen paluuta" ja ihan turhaan. Joskus tämä liika toimeliaisuuskin voi olla riesa. Oon ihan samaa mieltä tämän tammikuun turhuudesta, tai ainakin tähän asti olen ollut. Mitään kärsimys- tai kieltäymiskuureja en yleensäkään aloita. Ja nyt olen mahdollisesti keksinyt aivan uuden ja innostavan "perinteen" vuoden alkukuukaudelle. Siitä myöhemmin lisää omassa blogissa. Tällä hetkellä blogikin on telakalla, yhtä päivitystä tässä yritin väsätä, mutta kuvia en saanut lisättyä. Ja sähköpostiinkin on tullut ihmeellisiä englanninkielisiä kommentteja, liekö joku virus sinne iskenyt?

  Hieno homma, että edes jossain osataan ampua sivistyneesti raketteja. Ihme kyllä että niitä yleensäkin saa vielä nykyaikana ampua melkein missä tahansa. Paljon iloa ja hyvää mieltä myös teidän vuoden alkuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liika toimeliaisuus - what? Onks se jotain syötävää?!??! Ei oo moista kyllä täällä näkyny.. :D:D

   Jossain toisessakin blogissa valiteltiin kuvienlisäysongelmaa. Mä käytän Picasaa ja sitä kautta ainakin on onnistunut lataaminen ihan normaalisti.

   Ollaan kyllä tosiaan oltu tyytyväisiä tähän meidän asuinalueeseen. Sopivan rauhallista tällaisille kotihiirilli. ;D

   Ihanasti toivotettu! <3 Kaikkea mukavaa ja kivaa myös Sinulle ihanainen! <3

   Poista
 6. Söpis lumikoira! Et tainnut kuitenkaan saada taikapantaa joulupukilta? (Jolla koira olisi muuttunut oikeeksi niin kuin siinä Lumiukko ja lumikoira -piirretyssä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies sanoi, että se on sellainen puoliksi westie ja puoliksi mäyräkoira. ;D Taikapantaa ei harmi vaan oo näkyny, höh!

   Poista

Kiitos kommentista! Ü