maanantai 26. joulukuuta 2011

Joulu oli ja meni

Niin se tosiaan taas tuli, oli ja meni. Kiitos teille kovasti hyvän joulun toivotuksista! Kovin jouluiselta ei joulu täällä etelässä, ainakaan ulkona, näyttänyt. Vettä on satanut joka päivä ja viime yönä riehui ihan hurja myrsky. Koiratkin kuuntelivat ihmeissään tuulen ulvontaa. Onneksi sisällä on ollut lämmintä ja kotoisaa. Ollaan syöty jouluruokia niin paljon, että niitä ei varmaankaan tee taas koko seuraavaan vuoteen mieli. ;) Joulupukki kävi aattoiltana ja toi meille taas uuden, jännittävän asukkaan.





Kiitos vielä siskontytölle! Paju-mäykky on I H A N A!

Mä EN tajua näitä tyyppejä, joiden takapuoli ei haise millekään??!!??

Koirat olivat olleet ilmeisen kilttejä, koska heidän lahjakasansa näytti tältä:


Rillalta sujui pakettien aukominen jo ihan hyvin, mutta Peppinen vasta vähän harjoitteli.





 
Hyvin "hiiri-rikas" joulu oli meillä tänä vuonna..







Kiitos vielä Myrskylle ja äipälle "kissanlelu-hiiri" -vinkistä! Sillä on leikitty niin paljon, että hiiri on joutunut jo korjaamolle. Toivottavasti korjaamon väki toimittaa hiiren ripeästi takaisin leikkeihin.. ;D


Lahjakääreistä paljastui myös pari aktivointilelua joilla on leikitty ahkerasti. Toiseen niistä (keltainen rinkula) on tarkoitus laittaa kiinni muovipullo, jolloin leluun saadaan lisää haastetta.

 



Paketeista löytyi myös isot kasat puruluita (ihan niin kuin Rilla oli toivonut), mutta ne kamala mamma siirsi kaappiin odottamaan tulevia aikoja. Pari rouheista lumihiutaletta mamma sentään Rillalle antoi ja ne hävisivät parempiin suihin kyllä ihan ennätysvauhdilla! Tiistaina Pepillä on taas hammaskontrolli, jossa kuullaan, missä hampaiden kääntymisen suhteen mennään. Tunnustan näin ihan pienesti, että joulunpyhinä alakulmureiden vääntäminen on vähän unohtunut..Tuleekohan sanomista, hitsi. Lupaan parantaa tapani!







Kovin montaa päivää ei ole tätä vuotta enää jäljellä. Meillä ei ole suunniteltu uudeksi vuodeksi mitään ihmeellistä. Taidetaan jatkaa rentoilulinjalla kotona, ja mikä sen mukavampaa!



Leppoisaa loppuvuotta teillekin!





11 kommenttia:

  1. Näyttää ja kuullostaa kivalta teidän joulunne :)
    Pajumäykky on tosissaan mainio, olenkin aina vilkuillut, jos sellainen löytyis :)
    Toi vaaleanvihreä juttu on myös kivannäköinen. Jos joskus postausten aiheet loppuu, tee noista aktivointileluista juttua :) Tuollaisia malleja en ole vielä nähnytkään.
    Basse on keskittynyt eilisillasta asti (sen jälkeen, kun Arttu lähti reissuun) kätkemään kaikki lahjaksi saadut puruluunsa... Se työntelee kuonolla "maata" luun päälle pitkän tovin, vaikka luu on jo peiton alla turvassa :)

    VastaaPoista
  2. Mai: joulu oli kyllä ihana, mutta hurjan lyhyt.. :/

    Paju-mäykky on mahtava! Pukin apulainen oli kuunnellut herkällä korvalla pölinöitäni. ;)

    Nuo kyseiset aktivointilelut oli minullekin ihan uusia. Täytyykin juu esitellä ne tarkemmin, kiitos vinkistä.

    Ihana piilottaja-Basse! ;) Tuntuu varmaan oudolta olla Bssen kanssa kaksistaan kotona ilman Arttua. Ihana Sinä, kun annoit Artun "lainaan". <3

    VastaaPoista
  3. Voii !!! Saisinpa tuollaisen pajumäykyn Essille kaveriksi, kun Tiuku ja Onni taas lähtevät omaan kotiinsa loppiaisena.
    Meillä ei tänä jouluna tullut mitään kummenpia paketteja, kun huusholli on täynnänsä leluja.
    Jee, Onni ei pissiny kuuseen, kuusta ei kaadettu eikä koristeita näpistelty. Onkohan karvanassut kasvaneet aikuisiksi....nyyyh.
    Myrsky kaatoi aitaa (ei onneksi meitin, koska koirat ei pääsis pihalle), puita kaatui meidän lähiössä turhan paljon. Mutta vain yksi valopylväs on poikki ja yksi taloyhtiö säästyi vahingoilta valtavan kuusen kaaduttua onneksi talon seinustan viereen rikkomatta yhtään ikkunaa. Meiltä lähti kevyt katos polkupyöriemme päältä ja sen korjasin varastoon odottamaan myrskyn laantumista. Puiden oksia on koko tienoo täynnä ja yksi talomme asukkaista menetti taka-aitansa sen kaaduttua koko mitaltansa pihalle. Onneksi ei lähtenyt sen kauemmaksi. Kyl nim pal piänii ollaa ku luanto oikeen ittes näyttää.
    Mukavaa loppuvuotta ja uusin voimin uuteen vuoteen. Terveiset Essilästä.

    VastaaPoista
  4. Vitsit kun ootte saanu paljon lahjoja! Mäkin sain kaks ihan huippua pehmovinkua, ja sitten makoisan luun, mut koska mun maha meni joulujännityksestä ihan kuralle, en oo syöny sitä vielä. Enkä oikein mitään muutakaan pariin päivään, kun ei maistu :(

    Pajumäykky on komee! Täällä on yhen Mustin ja Mirrin eteisessä kaks tollasta pajukoiraa, mä aluks vähän haukuin niille, nykysin vaan tuijotan epäluulosena. Vaikuttavat aidoilta, mutta ovat kovin jäyhiä ja ihan hiljaa paikallaan vaikka kuin koittais kutsua niitä leikkiin...

    VastaaPoista
  5. Pajumäykky sopisi meidänkin pihalle, mutta mahtaisiko Olli tulla toimeen kaverin kanssa? No toki, jos pajumäykky on tyttömallia :)

    VastaaPoista
  6. Oottepa tosiaan olleet suloisia ja kilttejä, kun noin mahtavan "hiirisaaliin" saitte. Kyllä riittää leikittävää pitkäksi aikaa.

    Äipällä on semmonen pajumäykky, mihin voi laittaa kukkapurkin. Meillekin on kertynyt kaikenlaista mäykkykamaa :D

    VastaaPoista
  7. Mä ekaks luulin et' pajumäykky on peräisin sieltä Myrskyn kuvan alkulähteiltä, siellähän oli joskus samanlaisia. Taitava siskontyttö sulla!
    Kylläpäs oli tytöt saanut paljon lahjoja, teillä taitaa olla nyt hiirikoiria talossa :)
    Niin, niitä puruluitahan ei nyt saa Pepin nähden kaluta, voihan harmitus :(

    VastaaPoista
  8. Maija: sun tarttee ehdottomasti saada oma pajumäykky! Hän on oikein kaunis ja kiltti. <3

    Mitäh - ei paketteja koirille?!? Onpa pientä! Varo vaan, ne soittaa eläinsuojeluun. Meilläkin Rilla uhkailee sillä vähän väliä. ;DD

    Mutta tärkeinpänä kaikista, HYVÄ ONNI! Iso poika, eikä mikään joulupuun juurelle pissijä. ;) Niin sitä pitää! <3

    Onpas teillä myrsky tehnyt tuhojaan, hui! Meilläkin se on riehunut, ja riehuu taas uudestaan, mutta onneksi toistaiseksi tuhot ovat luokkaa 'kaatunut kastelukannu'. Koissut kyllä ovat kovasta tuulesta tosi ihmeissään ja haistelevat pihalla pelokkaasti ilmaa.

    Oikein hyvää ja turvallista viikkoa teille Essilään!

    Jaltsalandia: no höh, ai sulla meni massu ruikulle. :( Sellasta se joulun jännitys välillä teettää. Toivottavasti voit pian paremmin ja pääset luun kimppuun!

    Pajumäykky on kyllä kiltti ja rauhallinen tapaus, vaikka kokonsa puolesta voisi olla kovakin vastus meidän tytöille, hui.. ;D

    Olli: juu, pajumäykky on neiti. Eli kyllä Olli varmaankin hyvin sellaisen ottaisi vastaan. ;)

    Myrsky: täällä ihan hukutaan hiiriin! ;) Paras kaikista on se teitin vinkkaama pörisevä yksilö, joka on nyt varikolla. Peppi oppi heti vetämään siitä narustakin ihan itse. Pitkän tovin Peppinen viihtyi aattoiltana pörisevän seurassa, kunnes minä totesin, että hiiren "palttoo" on lähes irti ja vetonarun renkula syöty rikki. Nyt tarttis jaksaa korjata hiirulainen ja kiitos teitin vinkkejen taas, niin ehkä jopa osaan sen tehdä.

    VastaaPoista
  9. Ellieli: kuule, kyllä pajumäykky varmaankin on juuri sieltä samaisesta paikasta kotoisin, josta Myrskylässä oli silloin taannoin kuvia. Siskontyttö on kyllä taitava ja kätevä käsistään, mutta uskoisin, ettei hän ole itse kuitenkaan mäykkyä punonut (pelkkiä juonia vaan ;)).

    Jotain hiirikoiria meillä selvästi täällä pyörii, kun sellainen 'hiirisaalis' paketeista kuoriutui. ;DD Sinänsä kyllä hyvä, että hiirenpyytäjiä löytyy omasta takaa, jos muutama syksy sitten sattunut hiiritapaus toistuu. Toissa syksynä nimittäin meillä juoksenteli yhtenä iltana hiiri tai ehkäpä päästäinen pitkin olohuoneen lattiaa. Oma uskomukseni on, että edesmennyt äitini oli 'lähettänyt' hiiren meille, jotta laiska tyttärensä siivoaisi paremmin. ;) Ja täytyy myöntää, että kun saimme hiiren 'nalkkiin' kodinhoitohuoneeseen, niin siellä tuli tehtyä melkoinen suursiivous. Eli ei mennyt (ihan) hukkaan äidin tempaus. ;DD

    Ja ne puruluut, blaaah, vielä täytyy malttaa ja antaa Rillakin syödä niitä vaan salassa, ettei käy vahinko.

    VastaaPoista
  10. siis mitä, epäilläänkö täällä etten itse osaisi tehdä pajumäykkyä? onpa pientä :) no en osaisi, pakko tunnustaa.

    jimi (ja koko meidän perhe) oli ollut kilttinä, saatiin hirmuisesti paketteja. jollain oli menny vähän överiks, et ikinä arvaa kenellä ;)

    terkkuja tytöille, toivottavasti nähdään pian <3

    VastaaPoista
  11. niNni: ei, yhtään ei epäillä, että et OSAISI tehdä pajumäykkyä. Oletetaan vaan, että ko. mäykky ei ole itse tekemäsi. ;D

    No niinhän te ootte ollu tosi kiltteinä ja tiedän, että sun äidillä menee joskus lahjukset vähän överiksi. ;)

    Pian tarttis juu nährä, nih. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü