keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Tiistain tunnelmia

Meillekin satoi ensilumi. Pepin ensimmäinen sellainen. Toki hän ehti lumeen vähän jo tutustua viime kevättalvena, mutta silloin se oli Pepin mielestä kylmää ja kamalaa. Nyt sen sijaan molemmat tytöt kirjaimellisesti hyppivät ja pomppivat innoissaan lumessa. Luulin, ettei minulla ole tarjota teille aiheesta kuin maanantaina pimeällä otettuja kuvia,





mutta kamerasta kuvia purkaessani löysinkin ilokseni miehen tiistaina päivällä ottamia kuvia. Joten tässä muutamia (no okei, monta ;))













Ja vielä pari, joissa näkyy hyvin Rillalle ja Pepille tyypillistä leikkipainia ja ilmeitä, hihhihhih!!







Minun itsenäisyyspäiväni kului ruuan, television ja uuden kirjan parissa. Tein joulutorttuja Ollin emännän Aikun vinkin innoittamana vaniljarahkasta ja luumumarmelaadista. Paras makuyhdistelmä koskaan!! Kokeilin myös vaniljarahkaa + appelsiinimarmelaadia ja sekin toimi oikein hyvin. Selvästikin (maustettu)rahka sopii torttuihin vielä paremmin kuin aikaisemmin käyttämäni tuorejuusto. Kokeilkaa kaikki, lupaan, että ette pety!




Tein myös laatikoita sekä heti maisteltavaksi että pakkaseen joulua varten. Niiden reseptejä tiedossa perjantaina.




Meillä  lapsuuskodissani (niin kuin varmasti todella monessa kodissa) Itsenäisyyspäivänä katsottiin aina Linnan juhlia. Äitini, ja myöhemmin myös me tyttäret, nautimme kauniiden ihmisten katsomisesta ja tykkäsimme myös vertailla mielipiteitämme illan puvuista. Vielä nykyäänkin puhumme Linnan juhlien jälkeen siskojen, ja myös siskontytön, kanssa usein pukusuosikeistamme ja toki myös inhokeista. Onneksi maailmaan mahtuu mielipiteitä! :)

Itse kutsun muuten ko. tilaisuutta "hamejuhlaksi", koska hameitahan (minä ainakin) sitä enimmäkseen katsotaan. Tänä vuonna oli mielestäni kokonaisuudessa kauneimmat puvut ikinä. Toinen toistaan ihanampia mekkoja ja koruja näkyi naisten päällä. Yleensä osaan sanoa aika nopeasti kolme omasta mielestäni kauneita pukua, mutta nyt en ainakaan vielä osaa, mutta seuraavista tykkäsin TOSI paljon:











Sitten illan flopit (minun mielestäni) ja ykkösenä Kike, jonka "hääpukua" en ymmärtänyt ollenkaan (enkä kyllä hiuksiakaan...)


Elina Kiikko on toki kaunis nainen ja häntä pukee kaikki värit, mutta niin laihalta hän tällä kertaa näytti, että oikein pelästyin, hui.. Mielipiteitäni "Kännykkä Kanervasta" en edes viitsi kertoa. :/


Viimeisimpänä jumalaisen kaunis Jenni Vartiainen, jonka puku oli hyvin näyttävä, mutta itse en vain tykkää oranssista yhtään ja muutenkin hän näytti jotenkin 'ei itseltään' ja vanhalta. En lämmennyt pukuvalinalle, mutta muuten pidän häntä todella kauniinan naisena ja loistavana laulajana (tietenkin).

Lainatut kuvat täältä ja täältä.

Mitäs mieltä te muut olitte tämän vuoden puvuista? Jaksatteko yleensäkkään innostua aiheesta yhtä paljon kuin minä, hih? ;)

Äidilläni oli tapana ostaa minulle lahjaksi aina joko uusin Anna-Leena Härkösen tai Eve Hietamiehen kirja. Äidin sairastumisen ja kuoleman jälkeen mieheni on jatkanut tuota perinnettä. ♥ Sain häneltä vähän aikaa sitten Härkösen uusimman: Onnen Tunti -kirjan, jota olen viime päivät ahminut, peläten koko ajan, että se loppuu. Tiedättehän tunteen! Voin jo nyt sanoa, että kirja on aivan loistava, ajankohtainen, koskettava ja ihan vain yksinkertaisesti TOSI hyvä - taattua ja tuttua Härköstä! Kirja kannattaa todella hankkia, vaikka itselleen joululahjaksi, jos pelkää, että tontut ei tajua.. ;)




Loppuun vielä toinen minua tiistaina ihastuttanut kirjallinen tuotos. Ellin äippä oli kirjoittanut runon viime postaukseni kommenttilaatikkoon. Runo on aivan mahtava - KIITOS vielä runoilijalle! ♥ 


No johan nyt on takki,
liekö suklaata sen sisällä Nakki?
Ei mahtunut se enää Myrskylle,
vaan sopivampi on nyt pikku Pepille.

Mahtaakohan Rillaa kovin harmittaa,
kun Peppi kauniissa takissaan tallustaa.
Mut ehkä kaapin uumenista,
löytyy Rillan oma pikkumusta!



Olipahan taas paljon sanottavaa ja etenkin kuvia näytettäväksi. Melkoinen sillisalaattipostaus, hih ja huh! Lyhyt viikko onkin nyt edessä - ajatelkaa, että ylihuomenna on jo perjantai, jei!


Nautitaan siitä ja lumesta, joka tuo ihanasti valoa tähän talven pimeyteen!




PS. TAAS uusi bannerikokeilu.. ;)




17 kommenttia:

  1. Kiva, että tortut maistuivat :)
    Tein eilen piimä- ja tiikerikakkua, ja paistoin ihan perinteisiä luumutorttuja itsenäisyyspäivän kunniaksi. Mielenkiinnolla odotan laatikkopostausta, sillä laatikot odottavat vielä tekijäänsä. Joskus olen tehnyt ne aatonaattona, joskus etukäteen pakkaseen. Yleensä teen lanttu-, porkkana- ja bataattilaatikkoa sekä imellettyä perunalaatikoa. On siinä syömistä... Porkkanalaatikon teen porkkanasoselaatikkona, en sellaisena perinteisenä "puurolaatikkona". Nyt ajatus vähän karkasi liikaa.

    Pukujuhlia katsottiin ja arvosteltiin naisia, joilla oli erittäin huonosti istuvat puvut ja kauheat väri- tai materiaalivalinnat. On se vaan kumma, ettei uskota silmiä, kun peilistä pitäisi näkyä sama kuin meille telkkarin välityksellä. Ihastelimme sekä Haaviston että Toivolan puolisoa. Kuten työkaveri sanoi: vaadimme homoille täyttä tanssioikeutta. Ja mieleeni jäi "mielensäpahoittajan" kommentti: kaksi kaunista naista olivat Jenni Vartiainen ja Mike Monroe. Ha-haa. Jenniä en edes tunnistanut, kun oli niin oudonnäköinen, Miken tukka oli hyvin. Naisilla pitäisi olla tukka kiinni juhlapuvun kanssa, mutta miehillä ei.

    Näihin suvaitsevaisiin ajatuksiin,
    Aikku ja Olli, joka lähettää talviset haukahdukset lajitovereille.

    VastaaPoista
  2. kiva huomata että peppi on kulkenut lumessa samalla tavalla kuin nelli - kuono lumessa. taitaa lumi tuoksua ihanalle :)

    itsenäisyyspäivän vastaanottoa en katsonut - tuntemattoman sotilaan katsoin ja tein karjalan paistia joka on minun vakkarini itsenäisyyspäivänä. siinä on tietty sanoma.

    mutta mutta - oranssi on ihana väri! ei kyllä sovi mulle mutta selvästi sopii joillekin.

    VastaaPoista
  3. Moro muru! :) Mulla meni "hamejuhla" melkolailla ohi, vaikka niin piti taas kattella. Oli meillä kuitenkin ihan kunnon varustus iltaa varten... syötiin niitä juustoja ja vähänkö oli söpöä, kun Telma oikeen nautiskeli homejuustoista ja kekseistä!! :D Sen mitä niistä hamosista nyt näin ennen iltahässäkkää (ja hässäkän jälkeistä koneelle jumittumista...), niin tuolta sun lempparien joukosta löyty myös mun lempparit.

    Me myös leivottiin lasten kanssa eilen. Väännettiin joulun ekat piparit ja niiden kaveriksi parit mansikkaviinerit. Siis toi sun setti mansikkamarmeladilla ja raesokerilla, ilman rahkaa. :D Vois kyllä kokeilla jouluksi noita sun versioita. Kiitos vinkistä!

    Ihania kuvia koiruleista!

    VastaaPoista
  4. Ihanat painikuvat! Toi on paras, jossa Peppi näyttää kieltä :)
    Jysky tykkäsi tietenkin Lapinkoirana lumesta myöskin, niinkuin kai monet muutkin koirat ja rodut. Hangessa se loikki vielä vanhanakin kuin jänöjussi, ja makaili, ja kelli ja söi sitä... Lisäksi sen sai liikkumaan haluamaansa suuntaan heittämällä lumipalloja, joiden perään se säntäili (niin kauan kuin näki).
    Linnanjuhlia tuli tällä kertaa lähinnä kuunneltua, kun samalla kokkailin ja leivoin pipareita...

    Mulla on ja tällä hetkellä taas hyvä kirja kirjaston pikalainasta (luettava viikossa). Markus Nummen "Karkkipäivä". Tänään se pitää jo palauttaa ja 40 sivua vielä lukematta. Mietin parhaillaan sopivaa hetkeä sen lukemiselle. En haluaisi olla liian väsynyt, vaan juuri sopivan pirteä, että voin täysillä nauttia viimeisistä sivuista :D

    -Koiratäti

    VastaaPoista
  5. Aawwss, Pepin kielikuva on aivan paras, "lälläslää Rilla!" :D

    Täytyykin tutustua tuohon Onnen tunti -kirjaan. En ollutkaan edes kuullut vielä!

    Täällä seurattiin linnan juhlia melko vaisusti, mutta se mistä mä tavallaan tykkäsin, oli Peter Vesterbackan vaimolla oleva Angry Birds -puku, koska mun mielestä se oli toteutettu kuitenkin vielä hyvällä maulla. Kun lintu kerran piti linnaan saada, niin siitähän olisi voinut tulla helposti vaikka kuinka mauton. :o nyt lintu kuitenkin näkyi, mutta puku sopi mun mielestä silti tosi hyvin kantajalleen ja oli vielä tyylikäskin!

    Tästä vielä linkki kuvaan http://static.iltalehti.fi/linnanjuhlat/vesterbacka_pukujuttu_lj.jpg

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia koiruista taasen. Tuo Pepin mäykkymäisyys hellyyttää mua kerta toisensa jälkeen. Vaikka joskus vannoin ettei ikänä, kun en kestä luopumista, niin en mene enää vannomaan etteikö meillä vois vielä mäykky tallustella. Ja Rilla-rinsessa <3<3<3

    Kattelin tuota sun kuvakavalkaadiasi ja bongasin muutaman tyypin, jotka olen tavannutkin. Michael Monroe ja hänen vaimonsa tapasin kotitaloni pihassa viedessäni koiraani ulos. Eli avasin heille oven. sehän on melkeen kuin olisivat tuttuja eiks vaan ;)
    Valitettavasti olen tavannut myös Iken (yäk). Useinkin olen nähnyt pyörimässä Hansa-korttelissa. Istunut viereisessä kahvipöydässä (yäk). Ainoa tuntemani ihminen, joka pystyy pyörittämään päätään 360 astetta. (yäk). Hänen ohitseen ei pääse yksikään nainen ettei hän teklisi pikaista arviota (yäk). Elina Kiikko on luonnossa yhtä kaunis kuin tuossa kuvassa.

    Lunta....no löytyihän meistä yksi totaalinen eroavaisuus. Inhoan lunta ja sitä liukkautta. No ei...suorastaan vihaan lunta ja talvea (yäk). Liukkaus tekee selän kipäksi, kun pelkää kaatumista. Kun on nivelrikko selkärangassa ei paljon hutsita kaatuilla. Lisäksi se koskee niin sanomattomasti egoon, kun vetää lipat yleisellä paikalla.
    Eräs entinen työkaverini Vaasan ajoilta kaatui, eikä pyöreänä ihmisenä päässyt ylös. Häntä auttamaan pysähtynyt herrasmies ei saanut häntä liukkaalla kadulla myöskään ylös. Niinpä hän sitten tyynesti konttasi lähimmän kaiteen luo ja silppasi sitä pitkin pystyasentoon itse. Karmeeta !! Että on talvi ihana juu. Voin vaan kuvitella kuinka tanner tömähtää ja saa soittaa paikallisen nosturin hätiin jos vedän lipat tuossa pihalla. Iihhana talvi joo.
    Ei tarvita sanon minä. Ne kolme muuta vuodenaikaa riittäs ihan hyvin.

    Että semmosta. Täällä länsirannikolla on ehkä sentti lunta ja liukasta kuin mikä. Jos maa järisee siellä, tiedät että olen levahtanut ketarat suoraksi ja takuusti yleisellä paikalla. Huoh !!

    VastaaPoista
  7. Olli ja Aikku: tortuista tuli ihan uskomattoman hyviä, kiitos vinkistä! Ajattele, että mä olen luullut, että on olemassa yksi leivonnainen, josta en oikeasti niin kauheasti pidä: joulutorttu. Mutta tuunattuna niistä tuleekin ihan taivaallisia, uuupss.. :DD

    Minäkään en muuten laita porkkanalaatikkoon riisipuuroa vaan mannaryynejä. Sopii paremmin meidän makuun. Perjantaina tosiaan tarkempia ohjeita.

    Juu, samoja mietteitä oli meilläkin (taas) puvuista yleisesti ottaen. Hyvin istuva puku olisi kai se vähimmäis toivomus, jos noin hienoihin juhliin menee (ja toki muutenkin). "Mielensäpahoittajan" komentti ON hauska, hihhihih! Ja yhdyn kyllä. Juuri sama muuten hämmensi minuakin Jenni Vartiaisessa: en meinaa tunnistaa häntä vieläkään kuvista, vaikka nyt tiedäkin, kenestä on kyse.

    Edesmennyt äitini olisi ollut hyvin järkyttynyt linnan miespareista. Hän oli monella tapaa avarakatseinen, mutta Linnan juhlissa, kirkossa tms. ei hänen mielestään varmaankaan olisi saanut miespareja näin näkyvästi olla. :) Itse yhdyn taas teidän kantaan ja liputan täysillä kaikkien kukkien kukkimisen puolesta! Ja eikö naispressan jälkeen tarvita vähintäänkin homopressa, jotta pysytään maailmalla mielenkiintoisena maana. ;)

    Kaunis Nelli: hihihihih, pitkän malliset lumen haistelijat, hauskaa!

    Ihanan isänmaalliselta kuulostaa sinun Itsenäisyyspäiväsi. Tunnen itseni ihan pikkuisen hölmöksi, kun tohotan pelkistä "hameista", vaikka paljon isommasta asiastahan päivässä on oikeasti kysymys. Hassu minä, hyvä sinä!

    Ja makuasiat.. Jennihän on äänestetty joka puolella illan kuningattareksi, joten "kansa" on kanssasi samaa mieltä. :D Minulle hänen "lookkinsa" ei vaan tällä kertaa auennut. Näin se menee, makuja on monia ja hyvä niin!

    Nellille paljon suukkoja meiltä! ♥

    VastaaPoista
  8. Titta: heipatit! Teidän pesueen kanssa ei varmaan ole ihan yhtä helppoa keskittyä hamejuhlaan kuin meidän, luulisin.. :DD

    Oi, juustoja, NAM! Telma on kyllä hauska, kun tykkää noin "aikuismaisesta" setistä.

    Mä olen kyllä saanut varmaan jo äidinmaidosta tän suht voimakkaan ;) kiinnostukseni hamejuhlan hameisiin. Katsos, muutenhan mua ei kovinkaan paljon muoti tai vaatteet edes kiinnosta. Outo mikä outo! :D

    Joo, rahkaa laitatte ens kerralla ihan ehdottomasti viinereihin. Mulla meinas mennä kieli mukana, vaikka oon luullut, että en niin välitä luumumarmelaadista. No, tulihan sekin luulo kumottua ja herkkusuosikkeihin saatiin taas uusi jäsen! :D

    Koiratäti: Pepin "kieli-ilme" on kyllä ihan paras! Repesin täysin, kun bonggasin sen koneelta. :DD

    Jysky ja lumi, oih! ♥ Voin vaan kuvitella sitä riemua!! Rilla muuten tykkää myös makoilla lumihangessa. Keväällä, kun lumet vetelivät viimesiään, niin Rilla makasi pitkiä aikoja niissä viimeisissä lumikasoissa. Meilläkin muuten harrastetaan tuota lumipalloilla aktivointia. Pepin ilme oli todella näkemisen arvoinen kun heitetty pallo katosikin sen samaisen lumen sekaan eikä löytynytkään, hihhihhih! ;)

    Mä NIIIN tajuan ton sun tilanteen kirjan kanssa. Lukuvire pitää tosiaan olla sopiva, jotta nautinto on täydellinen. Ja kiitos kirjavinkistä. Laitan ehdottomasti korvan taakse!

    Anniina: kielikuva on ihan killeri! :DDD

    Tutustu ihmeessa tohon kirjaan heti vaan kun saat mahiksen. On tosi hyvä! Härkösen kirjat on niin mun lemppareita.

    Joo, mäkin tykkäsin siitä Angry Birds -puvusta. Mun kummipoika on NIIN tajuton Angry Birds -fani, että kaikki aiheeseen liittyvä saa hymyn munkin huulille. Puku oli tosiaan toteutettu oikein hyvin ja kansainvälistä lehdistöä ajatellen kaikki mainos on tietysti hyvä juttu. Ja sopi vieläpä kantajalleen hyvin.

    Koissuille paljon suukkoja meiltä kaikilta ja sulle me lähetetään iso annos joulumieltä! ;)

    VastaaPoista
  9. Alotetaas tuolta lopustapäin:
    Vitsit kun mä säikähdin ihan punaseks kun näin että olit sen runon oikein esille laittanut, se on niin nolo, kun ei mussa oo yhtään runoilijan virkaa. Mut olen otettu jos kerran pidit siitä!

    Mä olen kans useina vuosina katsonut juhlia joko osittain tai kokonaan, viime vuonna alusta loppuun. Nyt ei sitten tänä vuonna napannut lainkaan, en tiedä miksi. No tänä aamuna sitten sai niitä jo katsella lehdestä ja netistä. Jennin puvusta sen verran, että väri oli yllättävän kaunis, vaikken minäkään ole erityisemmin oranssin ystävä. Mutta ne olkaimet oli kamalat! Satu Taiveahon asu oli näkemistäni kaunein. Minuakin kauhistutti Kiikon riutunut olemus, liekö Ike taas kiusannut tekstariterrorillaan vieraita naisia/tyttöjä?

    Arvaas montako kilon pakettia on jo tullut paisteltua torttuja? Ääh - en oo varma itekkään. Varmaan ainakin 3-4 krt, ja joka kerralla 2-4 pakettia. Ollaan pian ihan norsuja ;D
    Eka kerralla taisin osaan vielä pistää luumuhilloa, mut kun niillä muilla marmelaateilla tulee niinpaljon parempia. Enkä ole enää aikoihin edes kääntänyt niitä tortun tapaan, vaan just noin kun sinäkin, taittelematta. Mä olen usein ennenkin laittanut (valmis-)vanilijakastiketta sinne hillon alle. Näitä tehdään meillä muulloinkin kun jouluna.

    Ja sitten vielä kuviin: kyllä se on hienoa katsella koirien ilottelua lumihangella. Viime talvena Ellikin oli ihan innoissaan korkeista nietoksista.
    Taas oli muuten bannerikuva vaihtunut ;)

    VastaaPoista
  10. Rilla näyttää pieneltä söpöltä jääkarhulta tuolla lumihangessa. Ihq. Ellielin runosuoni suorastaan ryöppyää, aivan mainio runotus, taas.

    Panneri kuva on kans hiano, äippä käski sanoo. Noita Linnan juhlia me kans seurattiin ja äippä höpisi ärsyttävästi koko ajan. Häiritti mun alkuiltaunosiani.

    Lumisia hetkiä ja mukavia retkiä!

    VastaaPoista
  11. Jysky myöskin makaili aina keväällä viimeisissä luminokareissa hartaasti. Ja kunnon hangessakin se aina välillä jähmettyi fiilistelemään lumikasa kuonon päällä, kunnes taas jatkoi loikkimista <3

    Juu se "Karkkipäivä"-kirja on hyvin kirjoitettu ja osin hauskakin, vaikkei nimestä huolimatta mistään kevyestä aiheesta kerrokkaan.

    Täytyy odotella laatikko-ohjeita ennenkuin alkaa tekemään :)

    -Koiratäti

    VastaaPoista
  12. Maija: juu kuule, täällä tiedetään hyvin tuo "ei ikinä" ja etenkin se, että kuinkas sitten kävikään.. Vannomatta paras! ;)

    A-aa, sä oot Monroen pariskunnan bestis, kivaa! ;D Ja voi ei, Ike, jaiks tosiaan.. Olen saanut Elina Kiikosta haastatteluiden perusteella hirmu fiksun kuvan, mutta miten hän jaksaa sitä Ikeä katsella? En tajua en!?!? Kaunis nainen tosiaan, mutta hurjan hoikassa kunnossa. :/

    Sitten kommenttisi hauskin kohta (kaikkia tuttuja on varmasti naurattanut!) Katsos kun, mäkin VIHAAN talvea. Inhoan syvästi suuria lumimääriä, kylmyyttä, liukautta ja pimeyttä. Lumen ainut hyvä puoli onkin valo, jonka se tullessaan tuo. Tämmöinen pieni lumikerros on mielestäni ihan kiva, mutta siihen se kivuus sitten jääkin. Juurikin muuten yksi ilta kaaduin (jälleen kerran, olen aika kova kaatuilemaan ;))lenkillä persilleeni, kun tie oli petollisesti vain yhdestä kohdasta jään peitossa. Että se siitä meidän eroavaisuudesta tämän(kään) asian kohdalla. :DD

    Entäs tuo ystäväsi kaatuminen, vissiin ei saisi nauraa.. *hihittää mahdollisimman kuulumattomasti*

    Toivottelenkin oikein vähälumista ja lauhaa talvea sinne teille! (Ja meille lunta aina pieni, uusi, puhdas kerros kerran viikossa koirien iloksi sekä sitä valoa tuomaan, jos kerran talvi pitää olla. Terveisin nim. kesäihminen)

    VastaaPoista
  13. Ellieli: runo on AIVAN ihana! Kannattaa varmaan alkaa harkita runokokoelman julkaisua, kun nuita runoja on alkanut noin pulpahtelemaan. Ja mä haluan sitten singneeratun ensipainoksen, ok?

    Jennin pukua on ylistetty joka puolella ja se on kyllä näyttävä. Olisinkohan itse yhtä ihastunut siihen, jos se olisi ollut minkä tahansa muun värinen kuin oranssi? Satu Taiveahon puku oli TOSI upea, niin kuin kantajansa muutenkin, wau! Ja Ike...apua!!! Mitä niin kaunis ja fiksunoloinen nainen kuin Elina Kiikko hänessä näkee? Hoikkuus on mennyt mielestäni jo anorektisen puolelle, ei hyvä. :/

    Mä oon oikeesti luullu, että en oo mikään joulutorttujen fani. Mutta nyt toi vaniljarahka on muuttanut ihan mieleni, kokeile sinäkin ihmeessä! Sen jälkeen voi olla, että joudut paistamaan torttuja joka ilta, hihhihhih!! Mä olen tänä vuonna kunnostautunut erilaisten joulusuklaiden maistelussa aika kiitettävästi. Ne pitää katsos nyt esimaistaa, jotta tietää mitä laatuja sitten joulun jälkeen halii alesta. :DDD

    Banneriin olen nyt vihdoinkin sen verran tyytyväinen, että saa hetken olla. Halusin jonkun 'ei niin kesäisen' välillä. Keväällä sitten katsotaan taas uudestaan iskeekö inspiraatio (lue: löytyykö kamerasta yhtään kelvollista kuvaa ;)).

    Myrskyliini: meidänkin mielestä Rilla näyttää välillä ihan jääkarhunpennulta.<3

    Ellieli on ihan virtuoosi. Runokokoelman julkaisua odotellessa.. :)

    Kiitos äipälle banneri-kehuista. Se saa nyt kelvata kevääseen asti.

    Eiks me naisimmeiset ollakin gaameita papupatoja, hitsi.. :DD

    Koiratäti: Jysky pärjäsikin kokonsa puolesta ihan eri syvyysluokan hangissa kuin nämä meidän piiperooiset. Meidän koissuille pitää aina lumisina talvina aurata pihallekin reittejä, etteivät huku lumeen, hih!

    Karkkipäivä siis lukulistalle syöntilistan lisäksi. ;)

    Hauska kuulla, että laatikkoreseptit kiinnostaa, niitä sitten huomenissa!

    VastaaPoista
  14. Hihih, nyt kyllä rupes naurattaan, runokirja (kiherrystä)! Juu voinhan mä noi kaikki kolme "runoani" kirjaksi vääntää. Kaksi runotusta siis Myrskyliinille ja yksi Pepperoonille olis kirjan saldo ;D))) Täytyis vissiin tasapuilisuuden nimissä tehdä vielä Rillalle ikioma runonsa ;)

    VastaaPoista
  15. Ellieli: no KYLLÄ! Nyt kato teet vielä Ellille ja Rillalle omat runot, niin koossa on materiaalia jo vaikka kuinka. Ei kukaan oo määränny minkä pituinen runokirjan pitää olla. Se on kato sitä taiteilijan vapautta. Ei taidetta voi muut määritellä. ;) Ja mä ainakin ostan kirjan HETI! Itseasissa ilmottaudun jonoon NYT! Niin että, fani täällä jo odottaa ensipainosta.. :)

    VastaaPoista
  16. Ihania hauvakuvia! Tällaisena täysin eläinhöperönä jaksaa aina hymy huulin katsella kuvia :)

    VastaaPoista
  17. Marika T.: Kiitos kivasta kommentista! Ü

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü