maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kiva viikonloppu ja edit

Meidän hydrospinning-ryhmässä on eräs nainen, johon olen tutustunut vähän paremmin. Hänkin on koiraihminen ja koirista meidän jutustelumme alun perin alkoi. Sittemmin aiheet ovat laajentuneet vaikka mihin. Viime tunnin jälkeen sain naiselta pussin, jonka sisältä löytyi ihan mielettömän hieno villapaita, jonka hänen tyttärensä oli neulonut Pepille.





Eikö olekin aivan ihana! 




Tiedän, että siellä blogin lukijoista löytyy taitavia käsitöiden tekijöitä, mutta minulta kun ei moista lahjaa löydy, niin olen aina yhtä ihmeissäni näitä upeita töitä nähdessäni, wau! Onneksi sain jumppaystäväni suostuteltua siihen, että sain korvata hänen tyttärensä vaivannäön edes pienimuotoisesti. Täytyy vielä keksiä tytölle joku kiva ylläri.

Edit: löysin Novitan sivuilta tuon samaisen villapaidan ohjeen, joten kaikki käsistään kätevät voivat tehdä samanlaisen. Jos aloittaa nyt heti, niin eiköhän ole paita ensi telveksi valmis. ;) Ohjeeseen pääset TÄSTÄ.




Sunnuntaina päivällä oli ihana auringonpaiste! Meidän terassiltakin oli vihdoin sulanut kaikki lumet. (Illallahan tosin satoi taas lisää lunta..)




Tytöt istuivat kuvattavina kuin parhaatkin valokuvamallit.




No okei, seuraavasta kuvasta varmaan jo arvaattekin..






..palkkionameilla saattoi olla osuutta asiaan. ;)





Lisää niitä nameja!




Heti kun tarjoilu loppui, muuttui kuvattavien asenne ja asennot..



Tsabe moi!



Entäs pari kuva-arvoitusta - löydätkö kuvista yhtään koiraa?







Seuraavista löytyy helpommin.









Loppuun vielä elokuvasuositus. Käytiin nimittäin siskontytön kanssa katsomassa "The Best Exotic Marigold Hotel" ja tykättiin molemmat kovasti. Elokuvan tapahtumat sijoittuvat Intian Jaipuriin, missä olen miehen kanssa aikoinaan käynyt. Intian kaunis, värikäs ja kaottiinen tunnelma välittyivät valkokankaalta yllättävän hyvin. Alla elokuvan traileri, jos joku kiinnostui.







Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

 

17 kommenttia:

  1. Voi että, onpa Peppi saanut ylimaalisen upeen pulloverin. Istuukin kuin hanska, hih. Mun pulloveri on edelleen vaiheessa, enkä usko, että meijän köntysäippä sitä ikuna valmiiks saakaan. Mut Peppi saa nauttia omasta jumpperistaan ens talvena täysin sydämin.

    Ne arvotuskuvat oli aivan parhautta. Vähänkö me äipän kaa kikatettiin.

    VastaaPoista
  2. Aivan mielettömän ihana villapaita, kateeks käy. Oikein tassuhihatkin, wau! Mulla kun pojan palmikkoneule odottaa edellen tekijänsä inspiraatiota.

    Valokuvamallin työ on rankkaa, mutta että nälkäpalkalla... ;D Hihi, kummastakin arvoituskuvasta löytyi ainakin yksi koira, tosin Pepin kuvassa aluksi katselin sinne puskan yläosaan, lumettomalle osalle. Ajattelin, että mites se Peppi sinne kiipesi ;D Kunnes huomasin hänet hieman alempaa, puskan takana.

    Aivan ihana tuo Rillan "vauvattelukuva", juu meillä sanotaan tuota asentoa vauvatteluksi ;) Ja vielä lumihangella! Kyllä se Rilla varmaan tosissaan polveutuu jääkarhusta ;)

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Vau, tooosi upean paidan on Peppi saanut! Kyllä nyt kelpaaa odottaa ensi talvea!! (vaikka näkyy sitä lunta olevan vieläkin) :)

    Noista nameista on kyllä paljon apua kuvailujen kanssa ;) Kiva postaus, niin on samanoloisia koiria siellä päässä kuin täälläkin päässä :) Tuo Rillan mahallaanmakuu-kuvasta tulee aivan Sofi mieleen, taitaa olla rodulle ominainen asento :)

    Hyvää alkanutta huhtikuuta!

    VastaaPoista
  4. Toi neule on aivan mahtava! Vaikka multa nyt vielä villasukat, lapaset ja kaulaliinat valmistuu kohtuu kivuttomasti, ei tuollainen taito tulisi kysymykseenkään!

    Täällä Tampereella ollaan taas lunta tulvillaan - ja lisää tulee vaan. :( Mihin se ihana kevät katosi??

    VastaaPoista
  5. Aivan upea villapaita, siis aivan mahdottoman hieno!

    Ollaan kateellisia ja iloisia yhtä aikaa :)

    Tahtoo tuollaisen Ollille, TAHTOO!!!!!!!

    Ollista se on ihan sama, minkälaiset vermeet on päällä. Emännästä ei.

    Ihania kuvia koirista, aurinko paistaa ja siinä teidän terassillahan voi jo ottaa aurinkoa.

    T. Aikku ja Ollipolli

    VastaaPoista
  6. Huhtikuisia lumikuvia! Saksaksi on olemassa sanonta "Der April macht was er will" eli "huhtikuu tekee mitä tahtoo" ja siltähän se näyttää.
    Aivan totaalisen ihana villapaita! Ohje? Kysy ihmeessä ystävältäsi ohje tuohon nuttuun, se on niin ihana, että haluaisin tehdä samanlaisen pelkästä tekemisen ilosta, Vili kun ei paitoja tarvitse. Ehkä Vilikin vanhana ja viluisena koirana?

    VastaaPoista
  7. Wau! On kyllä upea villapaita. Peppikin näytti tyytyväiseltä :)

    -Koiratäti

    VastaaPoista
  8. hih! sulla on kamera hyvin mukana noissa koirien tempauksissa,nauratti ääneen nuo kuvat missä koirat häipyy samantien ku palkat on syöty ja tuo Rillan rentoilu mahallaan:D
    t Marika

    VastaaPoista
  9. Myrskyliini: eikö! Palmikot ja kaikki, oon ihan sanaton (ja sitä EI tapahdu usein..) ;D

    No kato, ei hätiä mitiä. Nyt sun äipällä on taas monta ihan "luvallista" kuukautta aikaa olla tekemättä sitä sun villapaitaa, koska eihän sitä kesällä tarvii. ;) Vaikka MIKÄ kesä??! Meillä on satanut lunta varmaan kakskytä senttiä, YÖK!

    Muakin nauratti noi "arvoitukset", kun ekan kerran kuvat koneelle purettuani luulin itse, ettei ko. kuviin ole sattunut koiria.. ;D

    Ellieli: Pepin paita on kyllä ihan mieletön! Ilman inspistä ei kato mikään etene. Odottelet vaan rauhassa, että saat "kohtauksen", niin sitten villis on valmis hetkessä! ;D

    Juu ei, palkkionamit kun loppui, niin koirat otti "ritolat". :D Hyvä Sinä! Katsopas vielä Pepin kuvaa uudestaan ja yritä löytää siitä myös Rilla.

    Meillä tuota asentoa sanotaan "sammakkoasennoksi", mutta vauvattelu kuulostaa kyllä paljon söpömmältä. <3 Eikö ole ihme tyyppi tuo meidän jääkarhunpentumme!?! Viime keväänäkin Rilla makasi viimeiseen asti sulavissa lumikasoissa kuin yrittäen estää niiden katoamista. No, Peppi on sitten toista maata.. ;D

    Eeva: älä muuta sano! Paita on ihana ja lunta riittää! Viime yönä sitä oli satanut lisääkin varmaan parikymmentä senttiä, kääk! :o

    Namit = mahdollisuus hyviin kuviin, ei nameja = ei kuvattavia. :DDD

    Mulla on aina sama fiilis kun katson teidän blogin kuvia. Niin on samanlaisia asentoja ja eleitä teidän tytöillä! <3

    Terkkuja teidän koko laumalle ja paljon onnea tulevasta perheenlisäyksestä! <3 Westievauvoja, liiks! <3<3<3

    Anniina: äläs ny, jos kerran oot noin taitava neuloja, niin käypäs kurkkamassa se Novitan-linkki, jonka lisäsin postaukseen. Oon ihan varma, että ensi talvena eräskin Aimo Makkarainen tepastelee upeassa palmikkopulloverissa pitkin Tampesterin katuja! <3

    Samat kuule täällä! Eilen päivällä oli meidän terassi täysin lumeton ja nyt siinä on varmaan kakskytä senttiä uutta lunta! What? Ja YÖK!!!

    Aikku ja Ollipolli: toi villis on kyllä IHAN mieletön! Ymmärrän todella kateutenne! ;D

    Nyt vaan Ollille paitaa neulomaan. Lisäsin postaukseen linkin Novitan sivuille, josta löytyy ohje samaiseen villikseen. Ajattele miten suloista, kun ensi talvena kaikissa meidän mäykkyblogeissa esitellään "päivän asuna" maastomakkarat palmikkoneuleissaan! ;D

    Postauksen kuvia katsellessa ihmettelen, että onko ne todella eilen otettuja, huoh.. Nyt sen samaisen terassin peittää nimittäin inhottavan paksu kerros uutta lunta, jaiks! :S Kevät - mihin karkasit? Tule HETI takaisin!!

    HooPee: onpas kertakaikkisen osuva sanonta! Meille satoi viime yönä varmaan parikymmentä senttiä uutta lunta, blaah! Huhtikuu näköjään todella tekee mitä tahtoo! (Tyhmä huhtikuu!!)

    Lisäsinkin postaukseen linkin villapaidan ohjeeseen. Ilman muuta neulot samanlaisen Vilille! Kai sitä voi joskus edes "hienostelumielessä" oikein kovilla pakkasilla käyttää?

    Koiratäti: villis on ihan mieletön! <3 Ihme ja kumma Peppi antaa tosi hyvin pukea palttoita päälle ja tuollaiset vartalonmyötäiset vaatteet eivät myöskään häneen liikkumistaan tunnu yhtään haittaavan.

    Marika: hei! Kiva kun kommentoit, kiitos! <3

    Juu kuule, ilman palkkaa ei meillä poseerata! ;D

    Rilla on kyllä ihme "kuumakalle"!?! Vielä ei ole sellaista keliä nähty, että Rilla palelisi tai haluaisi kylmyyden takia tulla sisälle. Kesällä Rilla etsii aina varjopaikat ja Peppi suoran auringonpaisteen. Ihan ovat tytöt kuin kaksi marjaa, mustikka ja puolukka.. :DDD

    VastaaPoista
  10. Peppis! Sun uus pusero on kaunein ikinä näkemämme koiratakki!!!!

    t. sheltit

    p.s. Käviks teillä niitä, jotka sohii niillä höyhenkepeillä ja on muutenkin melko pelottavia?

    VastaaPoista
  11. Sheltit: täällä ollaan samaa mieltä! Villis on UPEE! <3

    p.s. Meillä ei käynyt yhtään keppityyppiä ovella. Ei oo käyny muistaakseni kuin kerran tässä asuessa. Ehkä ihan hyvä kaikkien kannalta.. Peppi ja ovikello - you know! :D Käviks teillä niitä? Ettehän haukkunu? ;)

    VastaaPoista
  12. mieletön villispaita< 3 pusut täältä pepille ja rillalle :)

    VastaaPoista
  13. No onpa tosiaan hieno villis. On tuossakin melkoinen väkertäminen. Kerrotko vielä miten se menee vatsan alta. En jaksanut lukea (laiskimus) ohjetta. Ajattelin, että mitenhän nämä poikakoiran ruikkimiset onnistuvat ilman, että villis kastuu.
    Ihania kuvia sinulla taas ja kuva-arvoitukset, hih.. Terveisin M-L ja Ossi

    VastaaPoista
  14. Mehän käytiin mukulitten kans katsastamassa se uusin Räppääjä leffassa ja mulle tuli oikeen himo päästä taas pian uusik katsomaan jotakin. Mun tekis menneiden muistoksi mieli käydä kurkkaamassa se Titanid 3Dnä, mut tiiä häntä sitten josko mun hermot enää näin vanhemmiten moista kestäis... ;D Mä kävin joskus aikanaan paljonkin leffassa, mut se vaan jäi ja nyt oli melkeen kymmenen vuotta välissä.

    Niin on taas likat söpöinä siellä!! Mun pitää näyttää näitä kuvia Telmalle joku kerta... se on ihan hulluna koiriin ja on melkosen katkera, kun ei saa omaa. ;)

    VastaaPoista
  15. Petriina: eikö! Tytöt lähettää Snellulle ison kasan nenäpusuja takas! <3

    M-L ja Ossi: juu, en voi ymmärtää miten joku on moisen taideteoksen osannut tehdä! Sinulta varmaan kyllä onnistuu myös.

    Villis on mahan alta "pyöristetty" lyhyemmäksi kuin selkäosa. En osaa sanoa, että onko tarpeeksi poikia ajatellen. Jimi-chihu meinaan peri Rillan "vauvavilliksen" ja, vaikka koko oli muuten hyvä, niin mahapuoli oli ihan pissassa lenkin jälkeen. Ei kiva! :S

    Titta: mä tykkään Rääppääjä-leffoista tosi paljon! Ollaan käyty aikaisemmat katsomassa bestiksen ja kummilasten kanssa, mutta nyt lapset olikin käyneet koulun kanssa katsomassa ton uusimman. Oon ihan katkera! Täytyy ainakin vuokrata sitten dvd, jos muuten jää näkemättä. Mä en oo muuten nähnyt yhtään 3D-elokuvaa, vaikka käynkin aika usein leffassa. Pitäisköhän "repästä" ja mennä tosiaan katsomaan toi uus versio Titanicista. :o

    Voi Telmuska! <3 Mä niin tiedän ton koiran kaipuun! Mä olisin lapsena NIIIIN paljon halunnut koiran, mutta mun äidillä oli astma ja itseasiassa mullakin on todettu koira-allergia.. No, näin aikuisena oon antanut "piut-paut" allergioille ja hyvin on onneksi mennyt. (Älä kerro Telmalle IHAN kaikkea, jooko! ;D)

    VastaaPoista
  16. UPEA villapaita ja väri sopii täydellisesti, harmaa on mun lempparivärejä. Kiitos tuosta linkistä, voisin harkita paidan tekemistä, tosin nuo palmikot saa aikaan sellaisen ei-ei-ei efektin.

    VastaaPoista
  17. Kaunis Nelli: paita on munkin mielestä IHAN mieletön, väri, malli, koko ja kaikki! Ja tietysti teet Nellille ensi talveksi samanlaisen, kun kerran osaat! Ajattele miten vähän palmikoita joutuu koiran paitaan neulomaan verrattuna ihmisen! (posiitiivista ajattelua ;D)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü