keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Ohoi - maata näkyvissä!

Tänä keväänä minusta on tuntunut, että lumet eivät meinaa sulaa millään. Niinpä tunsin itseni viikonloppuna kuin kauan avomerellä seilanneeksi, kun innostuin niin kovin nähdessäni takapihalla vihdoinkin maata. Koirillekin se tarkoitti iloista yllätystä, sillä takapihakielto kumottiin.


Siis täh, avaskohan toi nainen tän takaoven vahingossa?

Saako takapihalle muka mennä?

Kaistale lumetonta maata, jei!Koirien mielestä ruoho taisi näyttää vihreämmältä aidan toisella puolella -
Entäs, kun maasta löytyy vastustamaton lemu -


Siinähän täytyy ehdottomasti kieriä -Mäyräkoirakin saapui ihmettelemään ihanaa löyhkää -Ja halusi tietenkin myös saada sitä annoksen turkkiinsa -


Kuinka kerrassaan viehättävää, sanoo mamma! ;)
Toisaalta, ehkäpä koirat muutenkin olivat pesun tarpeessa, vai mitä olette mieltä?


Kivaa keskiviikkoa kaikille!


 

8 kommenttia:

 1. Persana !!!! Lunta tulvillaan on raikas talvisää ja kohta mulla ihan totta halkee tämä pää. jne samalla sävelellä tosi painokelvotonta tekstiä. En ollut uskoa silmiäni kun ikkunan toisella puolen oli luminen maa. Sanonko mä mitä !!
  Joulukuusen ostan kun kesä on kerran peruutettu. Tonttulakin pistän päähän ja paistan lanttulooraa. Kyllä niin mieleni pahoitin.

  sunnuntaina iloitsin leskenlehdistä ja sinivuokoista aidan takan. Siellä nyt ovat lumen alla.....kylmyyteen kuolleina varmaan. snifff.....mä mitää itke.
  Kyllä niin muutan jonnekin aurinkorannikolle vaikka siellä mitä ötökkää olis. Ei jaksa tämmöstä enää
  Että semmonen keskiviikko täällä.

  VastaaPoista
 2. Juu toi hajuissa pyöriminen- yök... Linnunläjäykset ja kuolleet madot tuntuvat olevan suosituimmat täällä päin.

  VastaaPoista
 3. jeeee, maata! yök, mutakasat :(

  voi mitä söpöliinejä te ootte <3

  VastaaPoista
 4. Ehkä tytöt vihjaisivat, että on kevätpesun aika:) vaikka kai valkoisia koiria muutenkin joutuu vähän useammin pesemään. Voi muuten se turkin väri vissiin muuttua, vai?
  Muistan kerran jutelleeni jonkun valkoisen koiran omistajan kanssa, että niille on ihan omat shampoonsakin. Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 5. Lunta ja räntä on tullut taivaan täydeltä koko päivän. Ei kevättä, ei sitten yhtään, näkyvissä. Tuleekohan se joskus?

  Olli tykkää pyörähdellä hevosenlannassa, kun tuolla pitemmällä lenkillä sellainenkin taipale löytyy, jossa on näitä yllätyksiä. Tai yrittää maistaa... yök.

  VastaaPoista
 6. Liftari: tännekin on "luvattu" suunnilleen joka päivälle lumisadetta, mutta onneksi ennustukset on ollu väärässä. Toivottavasti teiltäkin on jo uudet lumet sulanu pois. Ilmanmuuta ostat joulukuusen vapuksi, kun noin on kerran maailmankirjat sekaisin! ;D

  Kaunis Nelli: kuolleet madot, hihhihhih! :D Fasaanin jätökset on meidän pihan pyörimishalujen ykkönen. Se haju on jotain uskomatonta! :O Tällä kertaa ei onneksi ollut siitä kyse, mutta joku tosi himottava lemu oli silti, koska molemmat tytöt innostuivat niin kovin. Nice! ;D

  niNni: ollaan kyllä tosi söpöjä, etenkin mä! ;DD

  Marja-Leena: juu, kevätpesu oli kyllä ihan paikallaan. Westien karva ei ole muuten kova likaantumaan, vaikka väristä voisi muuta päätellä. Se on samanlainen kuin karkkarin karva (normaalin karkkarin, meidän Pepin turkki on ihan oma lukunsa..) eli hylkii vettä ja likaa sekä puhdistuu kuivuessaan kuin itsestään. Esim. villakoiran karva taas on pehmeää ja oikein imee itseensä likaa ja kosteutta. Eli vaaleaa villistä saa varmaan pestä aikas usein. Valkoisille koirille löytyy kyllä vaikka mitä shampoita, jotka lupaavat valkaista ja taittaa keltaisuutta, yms. Vähän niin kuin meille ihmisblondeillekin, hih! ;)

  Olli: ai teilläkin pukkaa takatalvea, tyhmää! :/

  Muistan ikuisesti, kun meidän edesmennyt Rosa-westie oli vielä pentu ja lähdimme autolla ulkoilemaan sellaiselle luonnonsuojelualueelle. Sieltä Rosa löysi ison kasan hevosen palleroita, joissa ehti kieriä ihan kunnolla, ennen kuin huomasimme mitä tapahtuu. Taisi vähän maistellakin kakkaroita.. Kotimatka autossa oli mielenkiintoinen! :o Joten pystyn samaistumaan tuohon Ollin mieltymykseen teidän ihmisten kannalta ihan hyvin.. :DD

  VastaaPoista
 7. Pahus, mä päivällä kirjoitin pitkän rimpsun, mut selain tai bloggeri sekoili jälles ja taisi kadota bittiavaruuteen.

  Juu, maata näkyvissä täälläkin. Itse asiassa täällä on jo sulanut lähes kaikki pieniä lumikasoja lukuunottamatta. Mitä, oliko teillä vielä noin paljon lunta, että tytöt ylettyy noin hyvin kuikkimaan naapurin tontille? Muistakaa tytöt, ei sitten aiheuteta äipälle ylimääräisiä sydämmentykytyksiä, vaan pysytään omalla tontilla. Sovittu?

  Hihhih, en oo vahingoniloinen, mut onhan noi hauskoja kuvia. Peppiliini on kuin koppakuoriainen selällään ;DDD
  Mukavaa torstaita sinne teille!

  VastaaPoista
 8. Ellieli: voi hitsiläinen, se ON ärsyttävää! :/

  Täälläkin on tällä viikolla onneksi sulaminen edistynyt eikä ole satanut lisää lunta kuin yhtenä yönä. Ja sekin suli heti jo aamupäivällä pois. :) Tuo yksi kohta takapihalla, josta tytöt kuikuilee naapurin puolelle, on juuri se syy, miksi takapihakielto on ollut niinkin pitkään voimassa. Onneksi meidän neitokaiset ovat sen verran "takavetoisia", että eivät pääse tuosta enää ponnistamaan yli, kun lumi alla ei kanna. Sydäreitä sillä rintamalla ei tosiaan toivota lisää!!

  Juu, tunsin itseni TOSI bloggaajaksi, kun koirien kieltämisen sijaan otin tyynenä kuvia kieriskelystä.. Hullulla oli taas halvat huvit! :DDD Varmaankin jokainen koiranomistaja pystyy samaistumaan noihin kuviin.

  Kivaa viikonloppua teidän jengille ja Ellille suukkoja! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü