maanantai 11. helmikuuta 2013

Kadonneen videon metsästystä


Viime viikolla tuli pikkuisen valitettua(!) sellaisen ihan höpön-löpön videon katoamistemppua kameran/muistikortin/tietokoneen uumeniin. Puolustuksena sen verran, että se oli ihka ensimmäinen uudella kameralla kuvaamani video, enkä ole vanhallakaan kameralla juuri videoita kuvaillut. Vanhan kameran muutamat videot tallentuivat sitä paitsi ihan kiltisti Picasaan, niin kuin muutkin kuvat. No, sattumalta sitten löysin sen muka-kadonneen videon tietokoneen omista kuvatiedostoista (KIITOS Tuulia vinkistä!) Mutta eihän ne ongelmat siihen jääneet - en saanut klippiä liitettyä blogiin, en sitten millään. Mielenvikasta läppändeerusta googlettelua ja sain ladattua koneelle Windowsin Movie Maker -ohjelman. Olisin toki muokkaillut videota mieluusti, pätkinyt yms., mutta kärsivällisyys ei riittänyt tällä erää enempiin opetteluihin. Jotenkin sentään onnistuin lopulta saamaan videopätkän ko. ohjelman avulla blogiin. Joten, ta-daa, täällä se paljon puhuttu pätkä nyt on!

( Älkää pliiiz odottako kovin ihmeellistä elokuvanautintoa. Popparit voitte hyvin jättää seuraavan kertaan. Värit ja valoisuus on mitä sattuu ja videon tapahtumat kaikkinensa, nooh, *huisin jänniä* saattaa olla 'vähän' liioitellusti sanottu. ;))




Mitäs piditte videosta? Eiks ole huikee..


Olen tänä vuonna ollut ehkä vähän pettynyt viime vuonna kovasti hehkuttamaani Putoukseen. Viime jaksossa oli silti aika hauska asuntoesittely-sketsi. Laitanpa sen tähän loppuun näin videoteeman merkeissä.







Reipasta uutta viikkoa kaikille ja -






24 kommenttia:

  1. Me tykättiin huimasti ja tultas mieluusti jakaan teijän kanssa makunaunintoja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kaverit kannustuksesta!:) Luunsyöntitärskyt olis kyllä ihanat.. <3

      Poista
  2. Videoiden lisääminen Bloggeriin tuntuu tosiaan vaativan ton Movie Maker -ohjelman (tai jonkun muun), täälläkin on taisteltu liittämisen kanssa tovi jos toinenkin! Ilmeisesti kyse on tiedostomuodosta, joka ei ole videotiedostolla automaattisesti Bloggerin vaatima muoto...?

    Video oli huisin jännä ;) Muistan joskus todenneeni, että meillä ei a) koira tule sänkyyn b) syödä sängyssä. Totuus: nykyään koira nukkuu JA syö sängyssä. Mikäs sen kivempaa, kun peiton alle kaivautuessa törmätä jauhelihakikkareeseen, nällystettyyn luunpalaan tai nakkiviipaleeseen... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mä kun olen sellanenkin anti-nero kaikkien tietsikka, elektroniikka yms. vempeleiden kanssa, niin arvaa kuule meinasko kärsivällisyys riittää taas kerran uuden opetteluun.. ;D Mutta kyllä ton huippu-videon takia kannatti tietty tsempatakin. :D:D

      Kuule, kohdat a) ja b) NIIIN *check* täälläkin. ;D Joskus aikoinaan oli koko makuuhuone kiellettyä aluetta edelliseltä koirakaksikolta. Noo-o, sittemmin tilanteet on 'vähän' muuttuneet.. Sitäpaitsi, kuka nyt haluaisi nukkua omassa rauhassa just sellaisessa asennossa kuin itse haluaa? Onhan nyt toki paaaljon mukavampaa nukkua esim. jalat koukussa koko yö, jos mäyräkoira haluaa olla polvimutkassa peiton alla.. :D:D Ja ne luiden yms. kappaleet selän alla on tosiaan myös, hmm, mielenkiintoinen lisä yöelämään. :D

      Poista
  3. Moviemaker on onneksi yllättävän helppo ohjelma, harmi kun tämä samsungin tabletti ei näytä noita videoita.täytyy palata vanhan kunnon läppärin kanssa katsomaan!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin ihan saman omalla tabletillani. Miksiköhän noin?

      Poista
  4. Olipas todella hieno ja loppuun asti katsojan jännityksessä pitävä filmi... hih! Itse asiassa oikeastikin oli kiva katsoa, kuinka naisellisesti tytsykät puruluitaan söivät. Ollihan repii hampaat irvessä raivon partaalla, ettei kukaan vaan tule osingoille. Ei ole vielä huomannut, että on ainoa, jonka hammaskalusto moisiin pystyy. Kerran mies yritti katkaista Ollin isoa luuta, mutta eihän sitä saanut kahtia muilla kuin fiskarsin kirveellä. Olli tekee saman kahdessa minuutissa ilman apuvälineitä.

    Putouksen sketsit ovat ylipitkiä. Aluksi idea on hyvä, mutta sitten alkaa toivoa, että tää loppuis jo. Asuntonäyttelyssäkin olisi voinut lopettaa jarkko ruutuun. Tai minä olisin kyllä toivonut näkeväni ennemmin Tuomo Ruudun, mutta eihän tässä taas naiskatsojien silmää ollut ajatultu loppuun asti. Ja olishan noita hyvännäköisiä kiekkoilijoita löytynyt muualtakin.

    Tämmöistä. Kivaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Uusia käänteitä toisensa perään. :D:D

      Oo-o, hauska huomio! Tosin, tytöt eivät olleet ihan tyypillisimmillään tuossa. Yleensä Rilla syö luuta siinä, missä on sen saanut ja Peppi roudaa "aarteensa" kauemaksi Rillasta. Eli vähän niin kuin Ollikin, suojelee omaansa.

      Nyt osuit kyllä todella naulan kantaan! Sehän noiden Putouksen sketsien perisynti tosiaan on, eivät osaa lopetttaa niitä ajoissa. Tällä kaudella on muutenkin ollut mielestäni jotenkin vaisu meno. Viime vuonna muistan nauraneeni välillä oikein kunnolla.

      No, entäs sitten se AC/DC saunassa? Se vasta olis ollut kiva nähdä.. ;D

      Kiitos ja samoin sinne! <3

      Poista
  5. Siellähän se video köllii; hyvä että löyty. Kyllä on pemmeellä pedillä kiva popsia herkkuja!

    VastaaPoista
  6. Hurjan huikee! En meinannu pysyä mukana vauhdissa. Ja juonenkäänteissä. No ainakin nautin joka hetkestä ;D))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Oliko jopa hiukan liian jännä? ;D Mieti nyt, muitsu vouhkaa postaustolkulla jostain kadonneesta videosta ja sitten, kun se lopulta löytyy, niin kyllä oli kaiken vaivan arvoinen. :D:D

      Poista
  7. Ihania neitejä noin "livenäkin". Aamulla kyllä, kun avasin blogisi, niin videon tilalla oli kyllä valkoista aukkoa. Nyt löytyi viedonpätkäkin. Tein ohjeesi mukaan niitä täytettyjä rieskoja. Tai summittaisen ohjeen mukaan, kun heitin muistista sen mitä nyt muistin. Siellä savulohirieskakääryleet odottelevat iltaa...Muistaakseni ohjeessa oli, että kurkuista poistetaan ainakin osa sieministä. No sitä en tehnyt, mutta kuorin kurkut vaikka käytän aina kotimaisia vihanneksia. Silti tähän aikaan talvesta alkavat kurkun kuoret minusta maistua kitkeriltä.

    Minä en ole katsonut Putousta. Viime vuonna varmaan yhden kerran ja jotensakin petyin. No sen jälkeen en ole katsonut. Luulen, että Putous tulee johonkin hankalaan aikaan, kun minulla ei nyt ole edes haisua minä päivänä yleensä tulee:) No tänään alkaa sarja johon olen koukuttunut sekä amerikkalaiseeen, että suomalaiseen versioon, nimittäin Diiliin. Sitten varustaudun ihanalla savukalarieskalla ja mukavalla asennolla telkkarin eteen. Terveisiä M-L ja sulotytsyille Ossilta pusuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkään ei näy toi video tabletilla. Kiva kuitenkin, että löysit pätkän, vaikka se ei kovin kummoinen olekaan.. ;D

      Olen samaa mieltä siitä, että kurkkujen kuoret on näin talvella usein kitkeriä. Ja vaikka tosiaan itsekin ostan aina kotimaisia vihanneksia, jos mahdollista. Siemenien poistaminen nyt on ihan makuasia. Ajattelin, etteivät turhaan vetistäisi rieskaa.

      Viime vuonna tykkäsin Putouksesta kovasti, mutta tänä vuonna se on ollut vähän pettymys. Meillä se menee boksille, mutta mun mielestä tulee launtaina seisemältä tai kahdeksalta.

      Diili on munkin ihan ykkös-suosikkeja! Tykkään molemmista, mutta ehkä Jenkki-versiosta vielä pikkuisen enemmän. Herra Trump on vaan niin mainio ja lapsensa kauniita/komeita ja fiksun oloisia.

      Tytöt kiittää pusuista ja lähettää Ossille kunnon moiskaukset *smak* <3

      Poista
  8. Ihanat typyt! :) Kyllä tuli vastustamaton halu ottaa päästä kiinni ja pussata kuonolle! :) Ja taas Pitkulaisneidin nähdessäni ja ajattelin, että "kas, Alphonsehan se siinä" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule, just tänään katsoin Peppiä sellaisessa "nousen hetkenä minä hyvänsä seisomaan" makuuasennossa ja ajattelin, että näyttääpä samalta kuin Alfie joskus kuvissa. Hassua ja hauskaa! :)))

      Terkkuja sinne ja hippipoitsuille suukkoja! <3

      Poista
  9. Jeee! Huippuvideo :) No eikun ihan tosissaan kivahan se oli katsoa, ja tästä on hyvä lähteä vähän kehittämään johonkin suuntaan... Mullakin on yksi ainoa video koneella, täytyykin kokeilla saisiko sen lisättyä blogiin. Se on ja tälläinen katsojan mielikuvitukselle tilaa jättävä ;) Mutta tosiaan ehdottomasti kannatti julkaista, varmaan kaikki lukijat tykkäsivät nähdä tytöt livenä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö? Hyvää kannatti jälleen kerran odottaa! :D:D Siis, NIIIIN hauskasti sanottu tuo "se on ja tälläinen katsojan mielikuvitukselle tilaa jättävä", hihhihhihhih - osui ja upposi! :D :D

      No juu, tykkäänhän itsekin katsoa videoita kaikista "blogikoirista". Aina sitä kuitenkin vähän paremman kuvan saa tyyp(e)istä videolla. Ja tästähän ei toisiaan ole kuin yksi suunta: ylöspäin! ;D

      Poista
  10. Kyllä sä Peppinen oot vaan söpö ja siro! Ja tietysti kans. ;) Ehkä emännällä on vaikka sitten eläkepäivinä tollanen ihana mustalaikullinen pitkula!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän teille sinne yksi pötkö mahtuu vielä helpostikin. Otatte vaan siihen samaan pissarumbaan nyt *vink-vink* ;D Nim. Miten sen pissa-ajan VOI unohtaa NIIIIN nopeasti

      Poista
  11. Ihan loppuun asti katselin kuinka tytsyt nauttivat saaliistaan. Nelli jäystää samalla tavalla rauhallisesti - ja joskus myös sängyssä. Useammin kuitenkin matolla.

    En ole Putous fani- olen Aikun kanssa samaa mieltä että jutut vesittyy kun ne pitkittyy - ja sitten ei vaan jaksa. Sitä voi käyttää aikansa paremminkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hyvin jaksettu! ;D Meillä Rilla syö usein luuta sängyssä, Peppi useammin jossain muualla. Ja todella harvoin he syöväyt uusia herkkuja noin lähellä toisiaan.

      Juu, olen kanssanne ihan samaa mieltä siitä, että Putouksen sketsit ovat ylipitkiä. Muutenkin tämä kausi on ollut pettymys. Viime vuosi oli ensimmäinen, jonka katsoin ja siitä tykkäsin.

      Terkkuja sinne ja Nellille rapsuja! <3

      Poista
  12. Siis ihan miäletön video :D

    Ihmetyttää kyllä, että miten sä pystyit olemaan hiljaa noin kauan??? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan mielenvikasen paljon äksöönii ja juonenkäänteitä. Toivottavasti ei ollu liian jännä sulle.. ;D

      Osuva pointti, olinkohan mä niin jännittynyt tai jotain!?!? :D

      Poista

Kiitos kommentista! Ü