sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Peppikin kyläilee

Torstaina oli sitten Pepin vuoro päästä mamman mukaan. Mentiin kyläilemään isäni luo eli vaarille. Hän asustaa edelleen lapsuudenkodissani ja siellä on aina hyvin nostalgista käydä. Siskontyttö ja Jimi liittyivät myös seuraan. Siinä sitten riittikin lattianrajassa vilskettä ja vipinää.  Sekä salaa pöydän alla niitä hammaspusuja, lol!Peppi oli kovasti kiinnostunut Jimistä ja yritti komentaa leikkiin, mutta vielä oli Peppi Jimin mielestä vähän ärsyttävä perässä roikkuja. Pikkuisen piti muristakkin. Hirmu hyvin meni silti, eikä mitään oikeita tappeluita syntynyt. Jimi kun on todella kiltti ja kärsivällinen tyyppi. Seuraavan kerran, kun nähdään, niin osat saattaa sitten ollakin jo kääntyneet. Pepillä voi meinaan ekat juoksut olla kohta lähellä. Sen jälkeen Peppi on varmasti Jimin mielestä erittäin kiinnostava. Ehkä vaikka tyttöystävä ainesta! ;)

Eli minkä takia mun pitikään istua ton rasittavan pitkulaisen vieressä?"Vaari on hyvän ruuan ystävä (lue: herkkupeppu ;)), ihan niin kuin tyttärensäkin, joten tottakai vaarille piti tehdä jotakin kesäherkkua maisteltavaksi. Siskontytön toiveesta tekaistiin semmoinen jo hyväksi havaittu mansikkapiiras.


  Koiruudetkin taisivat päästä osingolle, ainakin kermavaahdon osalta, uups!


Entäs sitten, jos pitkäkuonolle käy niin, että kuonon päälle plämsähtää iso kermavaahtokökkö. Eikä oma kieli yllä sitä kaikkea nuolemaan pois...


...niin auttaako silloin kaveri hädässä?

"Voitko auttaa tän kerman kanssa? Korvakin on kääntyny-ärsyttää!"


"Onpa muuten oudot noi sun korvat! Kannattais hommata tämmöset näppärät pystymalliset!"

"Että sä oot sählä, kermaa ja korvia, hoh-hoijaa!"


"No okei sit, jos on pakko..."Uskomattoman liikuttava oli myös kotiinpaluu. Peppi ja Rilla tervehtivät toisiaan kuin eivät olisi vuoteen nähneet. Jopa mamman moikkaaminen jäi kakkoseksi. Eli kyllä pennut tosiaan ovat kavereita keskenään ja toisilleen tärkeitä! ♥

 Saas nähdä loppuuko helteet tähän ja saapuuko sateet? Vaari sanoo aina, että Suomen suvi on lyhyt ja usein vähäluminen. ;) Nautitaan siis suvesta, säästä huolimatta, ja siitä, että on sunnuntai! 

3 kommenttia:

 1. Olipa onnistunut vierailu vaarilassa. Kermavaahtoa, lurps. Oma koti on aina ihan parasta!

  VastaaPoista
 2. LOL-porukka kävi vaari vaarisella :) voi luoja noita jimin ilmeitä ja pepin korvia ja kermisnenua :D

  vähälumista on ollut toistaiseksi, mut mun loma onkin vasta tuloillaan, varokaa vaan..

  mansikkaherkku NAM!

  VastaaPoista
 3. Myrsky: niin oli! Kermavaahto on kyllä hyvää, joko olet saanut maistaa sitä?

  niNni: ihania kuvia otit tosiaan, kiitos vaan! Eli kohta on sitten lunta tiedossa, ehkä kiva - pikkusen jo alkaa tää t-hiki jo kyllästyttääkin..;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü