tiistai 26. heinäkuuta 2011

Retki metsään

Päivisin on ollut meilläpäin niin lämmintä, että koirien lenkit on tehty vasta myöhään illalla. Usein kävellään tässä ihan kotikulmilla, mutta välillä innostutaan lähtemään jonnekin vähän kauemmas pienelle retkelle.Uimarannalle ei tietenkään menty, koska se oli koirilta kielletty, mutta livahdettiin tuosta ohi ihan salaa kivalle metsäreitille.
Vieraassa paikassa on kyllä aina niin paljon haisteltavaa ja ihmeteltävää!


 

 
Maastoutunut maastonakki ;)


Kiivettiin myös korkealle mäelle, josta oli upeat näköalat. Kyllä Suomen suvi on vaan ihana!Mäen päällä koiratkin suostuivat hetken poseeraamaan kameralle.


Sellainen retki tällä kertaa!


Touhukasta tiistaita teille jokaiselle, vanhalle ja uudelle blogikamulle!

 

5 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä lenkkeilijöitä ja maastokin vaikuttaa mielenkiintoiselta :)
  Illalla myöhään on hauska mennä vilvoitteleman ulos. Ennätyksemme taisi olla puolen yön aikaan tehty lenkki. Harmittaa niin paljon, kun ei ole aamuvirkun geenejä, varhain aamulla olis kesän paras hetki. Koirankin olen opettanut aamu-uniseksi ;)

  VastaaPoista
 2. Oi että kun on ihania kuvia koirista! :) Näyttävät nauttivan retkeilystä ja elämästään ja hyvä niin:) Hauskaa tiistaita teillekkin!

  VastaaPoista
 3. Mai: tuolla on kyllä hyvät maastot kävellä! Koirat oli ihan innoissaan, varsinkin Rilla, kun oli uusia hajuja haisteltavana.

  Joo kuule, aamuvirkkuja ei olla meilläkään ja kaikki koiratkin on aina pikakoulutettu aamu-unisiksi! Lenkkeily puoliltaöin on meidän karvanassuille iha peruskauraa! ;DD

  photou: kitos kehuista! Kivaa oli kyllä meillä kaikilla!

  VastaaPoista
 4. hienosti poseeraatte, toivottavasti tuli namit mamilta :)

  VastaaPoista
 5. niNni: namit tuli ja kotona vielä kenkäluut! Mieti omalle kohdalle! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü