keskiviikko 25. tammikuuta 2012

(Tuunattu) tunnustusSain blogikamultani Aikulta, Ollin emännältä, tunnustuksen. Kiitos Aikku tuhannesti! Olen otettu.

Blogitunnustus on tarkoitus jakaa viidelle inspiroivalle blogille, jossa on alle 200 tilaajaa / kirjautunutta.


Onpas vaikea tehtävä! Inspiroivia blogeja on NIIIN paljon. Alla ne viisi, joihin pitkän miettimisen jälkeen päädyin:- pidän kovasti elämää tarkkanäköisesti kuvaavan Maijan tyylistä kirjoittaa


- Ellielin "murrepostaukset" ovat ihan parhautta


- aika uusi blogituttavuus minulle, mutta nyt jo huomaan jääneeni koukkuun JOnnan kirjoituksiin


- Kris osaa kuvata sanoin arjen pieniä(kin) asioita uskomattoman hyvin ja hauskasti


- blogia pitää siskontyttöni niNni. Hän ja hänen kanssaan viettämäni hetket ovat minulle korvaamattomia ♥ Ja koska minä olen minä, niin pakkohan minun on tätäkin tunnustusta vähän tuunata. Hitsi. Olen nimittäin tykästynyt kovin Radio Aallon arki-iltaisin klo. 20 - 21 kuultavaa ohjelmaan, Happy hour, jossa soitetaan musiikkia aina yhden kuuntelijan kokoamalta biisilistalta. Olen usein ohjelman aikaan joko koirien kanssa lenkillä (napit korvissa) tai autossa. Olenkin ohjelman innoittamana monasti miettinyt, mitkä kappaleet valitsisin omalle soittolistalle. Joten päätin liittää tunnustukseen mukaan haasteen, jonka saa toki jättää myös toteuttamatta.

Listaa viisi kappaletta, jotka haluaisit mukaan omalle soittolistallesi. Erittäin mukavaa olisi myös kuulla, miksi valitsit juuri kyseiset kappaleet.

Ei ole muuten helppoa valita vain viittä biisiä, voin kertoa! ;)


1. With Or Without You, U2

U2 kuuluu bändinä ikisuosikkeihini. Voisin valita heidän biiseitä listalle melkein minkä vain.2. All I Wanna Do Is Make Love To You, Heart

Kappale oli iso hitti kesällä -90, jolloin reilasimme bestiksen kanssa ympäri Eurooppaa. Sanat ja tarina aukesivat kunnolla vasta paljon myöhemmin.


3. Romeo And Juliet, Dire Straits

Dire on myös yksi ikisuosikeistani. Ko. biisi on varmaankin se, jonka mainitsisin, jos olisi pakko valita yksi suosikkikappale.


4. Wish You Were Here, Pink Floyd

Tähän kappaleeseen liittyy paljon haikeita muistoja nuoruudesta. Bändistä tykkään muutenkin todella paljon.


5. Hallelujah, Leonard Cohen

Kappale ja sanat ovat uskomattoman kauniit. Suosikkilistalle tämä nousi silti siitä syystä, että kanttori esitti tämän kirkossa minun ja mieheni vihkitilaisuudessa.
"Bubbling under" eli kappaleet, jotka olivat todella lähellä päästä viiden parhaan joukkoon:

Uprising (Muse), James Durbin (Tämä versio kappaleesta on mielestäni jopa parempi kuin alkuperäinen, joka sekin on tosi hyvä.)

Kuten (ehkä?) huomaatte, listan tekeminen osoittautui todella vaikeaksi. Päätin lopulta jättää Suomalaiset suosikit kokonaan pois ja tehdä niistä joskus ihan oman listauksen. Niitäkin nimittäin riittää.

En silti voi olla laittamatta yhtä suomalaista kappaletta, koska se on soinut päässäni "korvamatona" reilun viikon lähes taukoamatta. :o Biisi on kyllä tosi hyvä, mutta kieltämättä alkaa jo vähän kyllästyttää..Postausta tehdessäni mies tuli kuuntelemaan valitsemiani biisejä ja tokaisi spontaanisti: "miksi et laita jotain hyviäkin kappaleita sinne?" ;) Meillä on nimittäin miehen kanssa osittain aika erilainen musiikkimaku. Hän tykkää kyllä kuunnella myös pop/rock/soul -musiikkia, joista hän pyysi mainitsemaan seuraavat: Soulmate (Natasha Bedingfield) ja Forever And For Always (Shania Twain). Miehen suurimmat suosikit löytyvät kuitenkin muista musiikin genreistä. Alla kolme esimerkkiä miehen suosikkilistalta. Kappaleet valitsimme yhdessä sen perusteella, että näistä minäkin pidän. Ooppera ja (nyky)jazz jätettiin pois.Jotta ei nyt mene ihan pelkäksi musiikkilätinäksi, niin koirat ovat tällä viikolla saaneet nauttia mielin määrin kahdesta heidän suosikkilistaltaan löytyvästä asiasta: painimisesta ja lumesta.
Kivaa keskiviikkoa kaikille!


PS. Olen ollut viime päivinä (muka) kiireinen ja sen takia huono blogikamu. Olen kyllä lukenut kaikkien teidän ihanat postaukset, mutta kommentoiminen on ollut minun puolelta tosi huonoa. :/ Toivottavasti parannan tapani pian!

16 kommenttia:

 1. Sniff....mää mitää nyyhki tääl. KIITOS <3<3<3. Monesti sitä tulee ajatelleeksi, että lukeeks kukaa vaikka ihan omaksi harrastuksekseen ikäänkuin pitää päiväkirjaa. Ja sitten näitten tunnustuksien myötä huomaa, että lukeehan sitä jotkut ainaskin. Eikä niitä kommentteja,joita on huikean kiva saada, aina tarvitse olla. Kunhan saa pölläytettyä taas jonkin karvapallon kurkustaan maailmalle. Ja sitäkin ajattelen, että jos joku jotain saa vinkkiä allergisen koiran kanssa elämisestä konsteineen, niin sekin on kiva juttu.

  Että me ollaan samiksia, voi pyhä systeri sentään. Olsin voinu joitain kappaleita laitella sinne itekin muita kuin nuo, mutta siis!!! Mist sä tiesit :) Muuten , Ruotsin idols-kilpailussa on ollut yksi vaalea tyttö, nimee en nyt muista millään, jonka tulkinta Cohenin Halleluja-kappaleesta oli niin sydämeenkäypä että itketti. Mutta kyllä itki tuomaritkin. Voihan se tietty olla , että itkivät kun eivät olis halunneet kuunnella enää yhtään nuottia. Vaikuttava oli minusta.
  Kiitos Anskuliini vielä kerran. Täytyy antaa hyvän kiertää omassa blogissa. Hyvän pitäis antaa kiertää muutenkin elämässä. Se ei ole koskaan itseltä pois. se rikastuttaa ja omankin sydämen voimaan paremmin. Jospa se maailma sillä tavalla läksis eheytymään murunen muruselta.
  Rapsutukset koiruille. Ihana kuva tuo viimonen.

  VastaaPoista
 2. Huh, olen todella otettu, että murrepakinoistani tykätään, vaikka niitä on niin harvoin. Täytynee lisätä määrää ;)

  No eipä oo tullut kuunneltua Happy houria, kun en varsinaisesti oo radioihmisiä. Enempi tulee kuunneltua levyltä. Mut mistäs niitä hyviä levyjä löytyis, ellei välillä kuuntele radiota?

  Kiitos tunnustuksesta ja haasteesta, mulle taitaa tulla aika erilainen lista kuin sulla!

  Hih, ihan kuin Rilla antaisi Pepille lumipesut tuossa vikassa kuvassa.

  VastaaPoista
 3. Mahtavat videot ainakin Chisulla ja Pink Floydilla! Muita en tässä aamukahvilla vielä ennättänyt katsoa :)

  Tulikin mieleen, että itseltä jäänyt talven tullen ulkona valokuvaus kokonaan. Johtuiskohan palelevista sormista...?

  -Koiratäti

  VastaaPoista
 4. Uulalaa! Kiitos! Eksyin tänne feedjitin kautta kun huomasin että olet linkittänyt mut. Hei, mä kiitän tunnustuksesta ja otan myös haasteen vastaan :) Palataan siis...

  VastaaPoista
 5. Olipas kivoja blogeja kaikki, pari tarttui munkin blogilistaan! Kiva saada uutta luettavaa :)

  VastaaPoista
 6. Maija: voi kuule, ole hyvä! <3 Sinä, jos kuka, olet kaikki tunnustukset ansainnut! <3

  Kommentit ovat itselleni bloggaamisessa SE juttu. Olen aina yhtä otettu ja ilahtanut, kun blogiin sisälle kirjauduttuani löydän teiltä lukijoilta uusia kommentteja. Sanoinkuvaamaton tunne. <3 Samaten aina, kun luen uuden postauksen jostain seuraamastani blogista, haluaisin ehdottomasti jättää edes pienen viestin käynnistäni kommenttilootaan. Varsin usein postaus herättää vieläpä paljon ajatuksia, jotka haluaisin jakaa blogin pitäjän kanssa (jutustelija kun olen ;)). Eikä tietenkään kellään ole AINA aikaa ja sehän on täysin ymmärrettävää ja erittäin okei. Eikä kaikki edes halua jättää kommentteja. Tai varsinkaan sellaisia "ei mulla mitään asiaa oo, mutta moi kuitenkin" -kommentteja. Sehän on jokaisen ihan oma asia ja myös luonnekysymys. Kukin tavallaan! Kunhan nyt halusin selittää vähäsanaisuuttani, joka ei tod. ole tyypillistä minua.. ;DD

  Haluan muuten ehdottomasti "kuulla" sinun biisilistasi. Siis, jos sen haluat tehdä. Täytyykin yrittää etsiä "juutuubista" tuota mainitsemaasi versiota "Hallelujasta". American X Factorissa lopulta toiseksi tullut, Josh Krajcik, esitti myös ko. kappaleen todella upeasti. Esitys löytyy oheisesta osoitteesta:

  http://www.youtube.com/watch?v=3-u0rt8YCOo

  Juu, hyvä pitää minunkin mielestä aina laittaa kiertämään (jos vain mahdollista). Se ei todella ole itseltä pois, päinvastoin!

  Mukavaa päivää Sinulle ihanainen "samissysteri" ;) ja suukkoja Messiselle! <3

  Ellielei: juu-u, sun murrepakinat on super hauskoja - niitä lisää! Tosin, tykkään kyllä muistakin postauksistasi, mutta murrepostauksia lukiessa nauran ääneen, vaikka en edes meinaa heti tajuta kaikkia sanoja. :DD

  Mä olen kyllä radioihminen, vaikka en kotona kuuntele radiota oikeastaan ikinä. Autossa sen sijaan melkeinpä aina ja usein myös koiralenkillä. Mun suosikkiasemat on: Nova, Aalto ja Suomipop. Joskus harvoin kuuntelen Voicea.

  Odotan sun biisilistausta IHAN innoissani, jei! Alkoi oikein erityisesti kiinnostamaan, kun sanoit, että se on varmaan aika erilainen kuin omani. Hauskaa! :)))

  Hihhihhih, sinäpä sen sanoit! Juuri siltähän tuo vika kuva näyttää. :D

  Koiratäti: tuo Chisun biisi on RAIVOSTUTTAVA! Ajattele nyt, "korvamato" pilasi muuten niin mainion kappaleen! Minneköhän voi valittaa siitä, että "korvamato" ei suostu vaihtamaan levyä? Hmm.. ;DD

  En tiedä muistatko, mutta minähän en ennen blogia juuri koskaan kuvannut mitään. Tai varsinkaan mitään muuta kuin koiria ja niitäkin todella vähän. Nyt sitten taas tulee kuvien eteen tehtyä sellaistakin, että sormet (ja vähän muutkin paikat) jäässä juoksen koirien perässä pihalla, ihan vaan hyvien otosten toivossa. :D Pitäisköhän sunkin kuule pistää blogi pystyyn? Kannatan ja suosittelen sekä ilmottaudun HETI lukijaksi!! <3

  JOnna: kävinkin jo sun luona 'vähän selittelemässä' moukkamaisuuttani, hitsi mun kanssa.. :/ Mutta TOSI kiva, jos haluat ottaa haasteen vastaan, jei! :))) Ja ole hyvä! Tunnustuksen olet todella ansainnut, blogisi on erittäin inspiroiva! <3

  Eeva: ihan huippua hei, jos löysit uutta luettavaa! Samalla tavalla mäkin usein uusiin blogeihin tutustun.¨

  Paljon suukkoja tytöille! <3<3

  PS. Teidän blogissa on muuten myös ollut taas tosi hyviä ja mielenkiintoisia postauksia! Olen lukenut kaikki innolla, vaikka kommentointi on tosiaan jäänyt..

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo Pink Floydin video! Olen katsonut sen jo monta kertaa :)

  Itseasiassa, mulla on blogi. Kävin katsomassa juuri, että se on vielä tallella. Siinä on vaan muutama postaus. Aloitin sen viime keväänä blogikurssilla. Jotenkin se sitten jäi. Söin siihen aikaan aika voimakasta selkälääkettä, eikä ajatus tuntunut luistavan oikein ja aiheetkin hieman negatiivisia...

  Täällä on niin paljon hauskoja ja hyvin kirjoitettuja blogeja, että olen sittemmin jatkanut mieluummin kommentoijana :)

  Itse aloin valokuvata runsaammin viime syksynä, kun vihdoin sain hankittua digikameran. Olen avannut sivustonkin kuvat.fi-sivuille. Ihan vaan tuttavia varten, jos joku haluaa nähdä niin sieltä on kätevää katsoa ja kuulemma tallentaakin kuvia itselleen.

  -Koiratäti

  VastaaPoista
 8. P.s. toivottavasti et pahoin pettynyt, kun herttainen koiratäti olikin kiukutteleva tyttö :D

  VastaaPoista
 9. Koiratäti (Joanna): kävin heti kurkkamassa sun blogin, enkä tod. järkyttynyt yhtään. Kirjoitat hyvin ja ASIAA! Arvostan sitä, että ihmisillä on mielipiteitä ja, että he uskaltavat tuoda ne julki! Itse olen tarkoituksella valinnut bloggaamiseen tällaisen aika "anonyymin" sekä "lempeän" linjan. Se ei tarkoita, että en irl olisi hyvinkin voimakkaita mielipiteitä omaava ihminen. ;)

  Itsellänikin oli tosi iso kynnys aloittaa oma blogi. Yksi iso syy siihen oli juurikin se, että mielenkiintoisia/hyvin kirjoitettuja blogeja on NIIIN paljon. Silti olen iloinen, että lopulta uskaltauduin tämän oman perustaa. Aiheen valintakin onnistui lopulta hyvin. Koirista on kuitenkin niin helppo keksiä kirjoitettavaa. (Ja sitten voi välillä siellä "koirien suojissa revitellä" muillakin aiheilla.. ;D)

  Mä haluaisin mennä jollekin valokuvauskursille. Ei oo vaan vielä sattunut kohdalle sellaista, jossa aikataulut natsais.

  Kiitos tuosta kuvat.fi -vinkistä! Siskontyttö just yks päivä sanoi, että kuvat kannattaa tallentaa nettiin, jolloin oman koneen kovalevy ei turhaan täyty niistä. Tarttee silti muistaa tehdä varmuuskopiot. Olis meinaan gaameeta, jos kaikki kuvat katois jonnekin bittiavaruuteen!!! :o

  VastaaPoista
 10. Jep, ja mä kävin kommentoimassa sitä sun kommenttia. Kiitän vielä kerran ja palaan! :)

  VastaaPoista
 11. Koiratäti (Joanna): piti vielä sanoa, että Pink Floyd on kyllä niiiin loistava! Ja tuo kyseinen biisi/video on mahtava! (tosin mun isosisko laulaa se aina: "wish you were BIER"!!??!! ;D Moukka..! :DDD

  VastaaPoista
 12. Hassu sisko sulla! :D

  Minä kävin viime syksynä digikuvauskurssin kansalaisopistolla. Tuo blogissa ollut kuva ei muuten ollut mun ottama. Oli tikulla vaan eräältä kurssikaverilta kopioituja kuvia Pietarista.

  Harmittaa, kun ei ollut Jyskyn eläessä digikameraa. Mulla on vanhassa filmikamerassa vieläkin teettämättä kuvia Jyskyn viimeiseltä kesältä. Pitäisi saada filmi täyteen siihen. Se onkin sitten jännä projekti, kun en yhtään muista mitä kaikkea siellä on ja onko filmi enää edes kunnossa. Ja teetetäänkö edes enää noin vanhanaikaisia filmeja? No kai sentään. Ehkä jossain konservatoriossa ainakin :D

  -Koiratäti

  VastaaPoista
 13. Koiratäti: joo, sisko vois osallistua siihen Putouksen hahmokisaan ihan omana itsenään. ;) Samaa saattaisi joku (lue: aika monet varmaan) sanoa myös minusta - haittaaks se? :DD

  Nuita kansalaisopiston kursseja minäkin olen katsellut. Toivotaan, että ensi syksynä viim. sattuisi sellainen, että aikataulut sopisi. Tällä hetkellä olen kuvaamisen kanssa "ihan käsi". Kaikki onnistuneet otokset on vahinkoja..

  Oo-o, sieltä sun filmiltä saattakin löytyä vaikka ja mitä! Mullakin on kehittämättömiä filmejä. InterRaililta vuodelta -90. Uudehkoja.. ;DDD

  VastaaPoista
 14. Ei! Siis haittaa ;)
  Putouksen hahmot on kyllä ihan parhaita ja niitä sais olla mun mielestä reilusti enemmänkin. Asiakaspalvelussa olen myös aikoinaan törmännyt kaikenlaisiin hahmoihin, kyllä värikkäät persoonat on tarpeellisia mielen virkistäjiä :D

  Tää täti lähtee nyt hakemaan väriä pintaan avannosta! Iiks!!! :D

  -Koiratäti

  VastaaPoista
 15. Koiratäti: avannosta!?! WAU ja KÄÄK! Mäkin haluaisin uskaltaa käydä avannossa. Tekis varmaan tosi hyvää. Oon kerran seissyt sellaisen avannon reunalla ja "dippaillut" pikkuisen varpaita siihen hyiseen veteen. Voikohan sitä sun mielestä sanoa avantouimiseksi? ;DDD

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü