maanantai 18. helmikuuta 2013

Karkkari vai iguaani?


Morjesta pöytään!




En mä teille oo vihanen, vaikka näytänkin ehkä aika kiukkuselta.Tässä oli vaan taas sellasta pientä hässäkkää, kun meidän mamma, se rasittava tyyppi, varmaan tiiätte sen. Niin se oli lukenu meidän hyvän kamun Ossin tän postuksen ja saanu siitä ekasta kuvasta jonkun devuceen tai jotain. Ossin leijonanharja kuulemma muistutti meikäläisen vastaavanlaista. Just joo. Ehkä arvaattekin.. Nii-i, kuvauksethan siitäkin taas alkoi. Ja just, kun olis ollu mun kauneusunien aika - hoh ja hoijaa.

Mut ei auttanu, sieltä se gaamee kamera taas tuli meitsin somaa nokkaa kohti.




Sillä naisella oli kans pokkaa silittää meitsiä vastakarvaan, pyh ja pah, AIVAN pöljää!




Sitten se kehtas nauraa ihan kippurassa, kun se katso näitä kuvia koneelta. Näytän muka ihan iguaanilta. Ihan sama, mutta eukko ite näyttää dinosaurukselta, hah!





Jotakin se jauhoi, että on mulla vähän karva kasvanu ja näytän edes ihan pikkuisen karkkarilta. Hei haloo, meitsihän ON karkkari. 

Ei auttanu, vaikka huusin silmilläni että l o p e t a j o ! Yks vaan kuvaaaaaaaaaa..




Yritin vaivihkaa hypätä alas moikkaamaan Rillaa.




Mutta ei, kamera seuras ja mut nostettiin takas sängylle




Sitten sentään se nainen tajus silittää mun karvat suoriks, samalla se lässytti jotain, en tod. jaksanu kuunnella.




Nyt mulla alkaa tirsat, tsabe-moi! ZZZzzzzzzzzzz..




20 kommenttia:

  1. Voi Peppiliininen. Ei auta vaikka kuinka on simmut sikkurassa ja näyttäisi kuinka uniselta tahansa, aina me mammat ollaan kameroinemme häsläämässä.
    Hih, iguaani ja dinosaurus! No, pääsithän onneks lopulta kauneusunillesi :)
    Mukavaa alkavaa viikkoa sulle ja Rillalle! Elliltä terkkuja molemmille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, arvaa vaan Elli, paljon mua taas otti päähän! Meikä yrittää ottaa pieniä tirsoja ja yks alkaa pörröttömään MUN turkkia ja tökkii sen kameransa kanssa, HUOH!! Ja hei iguaani, just joo, ONPA hauskaa - NOT! Jos olisin ite dinosaurus, niin en paljoo muille huutelis. Nih.

      Kiitti Elli empatiasta ja terkkuja sulle kans! <3

      Poista
  2. Sä oot vastustamattoman sulonen, jopa iguaanina. Joskus ennenkin ollaan todettu, että mistä näitä äippiä oikein tulee ja varsinkin heidän ideoitaan...

    Sileetä viikkoo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sulonen, meitsi vai? *punastumista* Kiitto kundit! Te ootte niiin parhaita! <3

      Joo, mäkin toivon kaikille koirille sileetä viikkoo! Nim. Vastakarvaan silitetty

      Poista
  3. Voi Peppi, kun olet kyllästynyt ihmisnaisen jatkuvaan valokuvailuun. Vaadi kunnon ruokapalkkio edes...

    -Olli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, ai-jaa-a! Yks heiluu sen kameransa kanssa ja häiritsee meitsin unia. AIVAN dårka! Onneks saatiin edes vähän kermistä, kun mamma yrittää saada kaikki papan herkkulakon aikaiset juhlat juhlittua (lue: herkut syötyä), niin se teki lÄskiÄispullia. Kermis oli kyllä hyvää, slurps.. :P

      Poista
  4. Ihan mainiot ilmeet, "voitko nyt lopettaa sen kuvaamisen kun mua oikeesti väsyttää" :D Kieltämättä, vähän iguaanimaisia häivähdyksiä noissa kuvissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa vaan, paljon mä yritin viestiä mun silmillä, että toi dårka tajuis lopettaa ne kuvauspuuhansa. Mut eihän se tajuu, ei mammat tajuu.. huoh! Niin no, kai nyt, jos laittaa meitsin tukan tollee piikeille, niin siitä tulee vähän just noita iguaaniviboja. Mut mamman tarvii vaan olla ja se näyttää koko ajan dinosaurukselta. Tai mammutilta. Nih. :D:D

      Poista
  5. Hihihii. Onhan Pepilläkin sitä karkkarikarvaa:) Ossia vaan ei tartte edes silitellä vastakarvaan. Ihan syystäkin on Peppi nenä mutrullaan. Eihän se varmaan ole kivaa se vastakarvaan silittely. Nih. Terveisiä teille kaikille ja Ossilta tytöille suukkoja, M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei ollu! Kiitti Marja-Leena empatiasta - onneks joku edes tajuu!

      Terkkuja sinne myös ja sano Ossille, että se on kova jätkä, vuf! :)

      Poista
  6. Voi Peppi! :) Sun kohtaloksi on sitten tullut syntyä vaan niin kuvaukselliseksi ja vielä paparazzin kanssa saman katon alle... No mutta, täytyyhän se myöntää että kuvissa löytyy asennetta ;) Oikein mukavaa viikkoa sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just toi! Miten voi olla, että seiskapäivää asuu just meitsin himassa, arghhhh!!! Arvaa vaan, paljon mä yritin viestiä koko ropalla, et se dino tajuis lopettaa. Ei tajunnu ei, yllätys!!

      Kiitos ihana Koiratäti! Mä lipasen sun poskelle oikein märän suukon *smak* - noin. ;)

      Poista
  7. No joo... eipä oo sullakaan, Peppis, helppoo! Tollasia kuvia laittaa tänne kaikkien katottavaks... eiks se tajuu, et JOKAINEN haluu olla kuvissa PARHAIMMILLAAN! NIIN noloo...

    Voin joskus laittaa sulle katottavaks musta sellasen kuvan, jota mami on levitelly tutuilleen oikeinki hauskana. Se on tod nolo. Mulla oli siinä unohtunu kieli hassusti kun mä nukuin.

    Koeta jaksaa sitä mamias ja terkut myös Riltsulle!

    terkuin,

    3 sheltin Hilja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Hilja!

      Ei oo helppoo ei! Mut, mitä muuta tää vois olla ton dinon kanssa!?!? On tosi reiluu piilotella itte kameran takana ja laittaa sitten meitsistä tollasia piikkisika-kuvia ympäri maailmaa. Huoh potenssiin miljoona.

      Ja arvaat varmaan, nyt se huutelee tuolta, että haluu ehdottomasti nähdä sen kielikuvan susta, figures! (kielikuva..)

      Kiitos hirmusesti empatiasta! Koeta säkin pärjätä siellä ja terkkuja myös Tyndelle ja Mertsille! <3

      Poista
  8. Heippa!

    Haluisin kertoo just teille, Riltsu ja Peppis (eiks se niin ollu et te meette kakalla sisään?) kun me kaikki oltiin eilen kylässä mamin kummitädillä, ja sit mulle tuli siellä idea.

    Noi vaan istu ja istu syömässä jotain blinejä, ja se kesti ja kesti ja kesti... ja mä olin NIIN tylsistyny. Sit mä näin et tädin makuuhuoneen ovi oli auki ja päätin lähtee sinne katteleen. Mä kuulin, kun mami selitti sille tädilleen et: " Oho, onks joku unohtanu ton makuuhuoneen oven auki. Nyt pitää kyllä sulkee se, ettei koirat mee sinne. Siellähän on se ihana silkkimattokin! Koirien kanssa kun voi tapahtuu ihan mitä vaan, joku niistä voi vaikka yrjötä tai jotain! Meeppäs isäntä laittamaan se ovi kiinni nuoremmakses!"

    Ja sit mä ajattelin et aijaa, täällähän on toi silkkimattokin, siihen sopis nyt hyvin pissa. Ja sit mä pissasin siihen matolle. Isäntä katto ovella jotenkin epäuskosen näkösenä, varmana ihaili mun kekseliäisyyttä. Keltanen pissa peessille matolle! JES!!

    Mami ei ilahtunu eikä arvostanu mun ideaa... ne alko huuhtoo sitä mattoo ja oli ihan hepulissa. Ainoot rauhalliset ja selväjärkiset oli täti ja mä. Kaikki muut hyysäs sitä mattoo ja mami höpisi et: "Mitä hittoa, justhan se oli pissitetty kaks tuntii sitten! Onpas se lapsellinen koira!"

    Mami oli ihan nolona, vaik se täti on tosi kiva, eikä sitä tätiä varmana haittais vaikka mä pissisin sen sänkyynkin.

    Et aika ankeelta tuntuu kun ei meillä arvosteta oma-alotteisuutta sit yhtään.

    t.

    3 sheltin Meri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Mertsu!

      Joo, meillä on just se "kakalla sisään" -systeemi. Mun mielestä se on tosi toimiva juttu. Mamma on kai eri mieltä, mutta niinhän se aina on. Ihme vastarannankiiski-dinosaurus.

      Oo-o, sun idea oli kans tosi hyvä, respect!! Ihan varmasti oli nätti se sun pissa siinä matolla. Ja saivatpahan ne immeisetkin takapuolensa ylös penkistä niiden blinejen ääreltä. (Mmmm, blinejä! Toim.huom.)

      Oli muuten varmaan tosi mukavaa kyykätä siihen pemmeelle matolle, noin niin ku jos vertaa tohon lumihangessa kyykkimiseen. Tänne sato taaas miljoona kiloa lunta. Minä ja mamma ollaan ihan raivona. Ihme juttu, että ollaan jostain mamman kanssa samaa mieltä!?! Rilla taas on ihan innoissaan lisälumesta. Se kytsii koko ajan pihalla, josko jostain pääsis sujahtaa aidan yli. Mamma on siitäkin ihan raivona ja jäkättää papalle.

      Hei, welcome to the jung.. eiku club! Täälläkään ei tod. arvosteta oma-aloitteisuutta eikä hyviä ideoita. NIIIN väärin! :/

      Tsemppiterkut sinne!

      Poista
  9. Anteeks Peppi mut multa pääsi nyt makeet naurut. Ei sais nauraa toisen ankeelle tilanteelle mut en voinu mitään.

    Pisteet: taiteellinen vaikutelma 10 ja tekninen suoritus toinen 10!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, mammakin nauro tosi paljon noille mun kuville. Onks teillä huono huumorintaju? Ihme tyyppejä, hmpf..

      Oo-o, paljon pisteitä - kiitsa! ;D

      Poista
  10. Käännä päätä pois niin ku mäki. Sillon ei näy mitään muuta, ku runkoa. Eihän sitä kukaan taho kattoa? Eihän? Siis sillon mä näytän päättömältä ;) Ei se emäntä jaksa sellasta möykkyä kuvata. Sulla on kyllä aika pisteliäs katse...Voi, ku mäki osaan. Jos mä koitan kattoa tolleen niin mamma vaan lässyttää miten yli söpö olen. Haloo mä olen uros enkä mikkään söpöliini. Koita kestää Peppi! T. Elmeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Elmeri!

      Vitsit hei, miten hyvä idea - kiitti kaveri! Eihän se nainen kauaa tosiaan jaksa kuvailla, jos meitsi näyttää sille pelkkää takapuolta, hihhihhihhih! ;D Joo, kyllä munkin mamma lässyttää, mutta mä vaan luon siihen entistä tiukempia katseita. Niille se kyllä sitten nauraa.. Huoh!

      No, et tietenkään oo söpöliini vaan kulmakunnan komistus, nih!

      Kiitti hei empatiasta ja terkkuja sinne! <3

      Poista

Kiitos kommentista! Ü