keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kuvatuksia keskellä viikkoa

Dear Kamera,

kirjoitan Sinulle, koska otin tiistai-iltana mielestäni videokuvaa koirista syömässä uusia luitaan. Näytöllä näkyi punaisella *REC* ja sekunnit vilisivät. Sitä videota ei kuitenkaan löydy muistikortilta. Niin, että mitä ihmettä? Oliko se niin surkea pätkä, että päätit syödä sen kitaasi ihan noin vain? Sitä vaan, että nyt joudun postailemaan pelkkiä tavallisia kuvia. Olisi ollut NIIIN kiva laittaa blogiin kerrankin pieni videopätkä, jotta kaikki olisivat voineet ihastella ihmetellä meidän tyttöjä vähän kuin livenä. Kiitti vaan kauheesti kannustuksesta! Voi olla, että saamasi pitää eli en yritä enää ikinä uudestaan. Nih. Tai ainakaan heti en yritä. Tai ainakaan mielelläni heti. Onks nyt sitten hyvä mieli, häh!

Yours not very Sincerely,

Petetty ja pettynyt annamari


Ai juu, postaustahan tässä pitikin kirjoittaa. Hups. ;)


Muistatteko, kun ennen joulua tytöt saivat tontulta sellaiset Best Friend -sarjan vähän niin kuin aktivointileluluut? Sittemmin olen löytänyt useammastakin kaupasta ihan hyvän valikoiman sarjan tuotteita. Erikokoisille koirille löytyy omansa. Tosi hauskat oli tämmöiset "hässäkät" -




Ja tiistaina vesijumpan jälkeen löysin Cittarista tämmöiset -




Kuvausassari asettelee kuvattavia parempiin asemiin, tai jotain..




Anna hei jo ne!





Erikoista tässä luidensyöntikerrassa oli se, että koirat pysyivät pitkät tovit lähellä toisiaan ilman, että kokivat toista uhkana. 





Tässä kohtaa pieni videopätkä koirista syöntipuuhissa -


Haha, hämäsin, heko-heko. EI naurata edes itseäni. HÖH! 


No, laitetaan pari muuten hauskaa kuvaa: Pepistä..






.. ja Rillasta.






Lupsakkaa loppuviikkoa kaikille!

(Yritän toipua videovastoinkäymisestä seuraavaan postaukseen mennessä.. ;))


20 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia tytöistä, ihania ilmeitä, joten taisi olla oikein herkulliset luut.
    Ootko tsekannut millä formaatilla videokuvaat ja mihin kansioon videot tallentuvat? Kantsuu ottaa koeotoksia ja heti tsekata miten ne köllii siellä kortilla, jotta homma luistaa, kun tytöt innostuvat "esiintymään" :)
    Täällä odotellaan temppu ja hassuttelu -videoita :D:D:D
    Tsemppii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wou, nyt kysyt just sellaisia hienoja korkeamman asteen metema.. eiku tekniikan kysymyksiä, joita en ymmärrä. Mutta hyvä pointti toi, että kantsii otaa (siis yrittää ottaa) harjoituspätkiä. Jahka lepyn tolle videoita syövälle kameralle, niin lupaan kokeilla. :D

      Täälläkin odotetaan noita samoja videoita.. ;D

      KIITOS tsempeistä ihana! <3

      Poista
  2. Noista on selvästi nautittu. Toisella silmät sikkuralla ja toinen nuolee huuliaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nuista riitti iloa pitkäksi toviksi. Lopuksi askarreltiin vielä tötterötkin auki. :)

      Poista
  3. Samma här, otin matkalla videota valaista puhelimen kameralla, mutta en löydä sitä mistään...

    Nyt aloinkin heti odotella videota teidän tytöistä, ei mitään paineita ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Syökö sunkin kamera videoita, hitsi! ;D

      Mäkin odotan samaisia videoita. Kuinkakohan kauan me joudutaan odottamaan.. ;D

      Poista
  4. Mulla kävi niin, että Alman pentuaikana kaipailin just tuollaisia aktivointiherkkuleluja jotka saattoi kans syödä. Mäyräpötkö kun tuhosi ja söi kaiken sallitun. Vessapaperihylsyyn ei voinut piilottaa nameja, koska myös se hylsy syötiin pienenä piperyksenä. Samoin kävi maitopurkkien kanssa. Sitten kun löysin ekan kerran näitä niin luulin löytöä lottovoitoksi! Höpölöpö. Mä ajattelin että koira suorastaan v*ttuilee mulle, kun nakersi pelkästään ulkokuoreen pienen reiän ja söi vaan namit sisältä! :D Sen jälkeen herkku ei enää kelvannut. Sen jälkeen meillä ei ole näkynyt tuollaisia eikä myöskään niitä vessapaperihylsyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh! Muutuiskohan teilläkin meno toiseksi pikku kakkosen myötä? (Paljon Onnea perheenlisäyksestä! ♥) Meillä ainakin tytöt pelkäävät, että toinen pöllii luun, jos ei itse syö sitä siltä seisomalta loppuun. Saas nähdä miten teitin käy, jahka pikkupötkö tuosta vähän kasvaa. ONNEA vielä kovasti!! <3

      Poista
  5. Minä yritin kerran valokuvata ulkona ja päästin jo pari noitumissanaa, kun ei onnistunut. Kappas, mulla olikin video päällä ja rumat sanat oli kivasti tulleeet tallennettua tuleville sukupolville. Onneksi deleten käyttö oli helppoa.

    En sitten voi lakata ihastelemasta typyköiden poseerausta Marimekon lakanoissa. Siinä sitä yhdistyy suomalainen design mitä parhaimmalla tavalla.

    Jokos sinä olet niitä mokkapaloja leiponut? Meillä oli eilen tarjolla toscakakkua. Kyllä kun tarpeeksi kauan leipoo, alkaa miehen kuin miehen herkkulakko loppua. Meillä ei kyllä ole alkanutkaan, eikä noilla lukemilla ole tarpeenkaan. Sekä koira että mies tekevät edelleen painonnostoharjoituksia.

    Terkkuja yhden päivän sairauslomalaiselta! Migreeni pakotti jäämään kotiin, mutta alkaahan tuo pää taas pelata, kun on dopingit kohdallaan. Tässä onkin ollut sellainen migiskierre, että lääkäri patisti ensi viikolla neurologille. Ei kuitenkaan vielä kallonkutistajalle, vaikka sekään ei tekisi pahaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, oliskin eri tyylikästä laittaa blogiin joku ihana koiravideo, jonka "taustamusiikkina" kuuluisi emännän moninaiset sadattelut. :D:D Tietysti tossakin visiossa on hyvää se, että video olis kuitenkin osattu ottaa/löytää muistikortilta. Hmmm.. ;D

      Kuule, mullakin meinas 'veret seisahtaa', kun Jalon blogissa oli taannoin NIIIIN silmiä hiveleviä kuvia Jaltsasta tupsluureilla Marimekon lakanoissa. Aah ja oih! :) Muuten, vaikka olen täysin vannoutunut Marimekkofani lakanoiden suhteen, niin nyt haaveilen Finlaysonin Taimi-pussilakanoista tummansinisinä. Saattaapi olla, että ne on hommattava. Hitsi. ;D

      Miehen herkkulakko jatkuu edelleen!! BORING!! EI sitten mitään järkeä moisessa. Eli mokkapalatkin odottaa vielä leipomista. Jaksaisitkohan sä kaivaa sen sun "luotto-ohjeen"? Olisin tosi kiitollinen! Se mun hukuksissa oleva oli myös ikivanha.

      Ou nou, migreeni on ihan p***stä!! :/ Siskontyttö parka on kärsinyt siitä pikkutytöstä asti. :( Ootko muuten koskaan kokeillut akupunktiota? Jotkut ovat kuulemma saaneet hyvinkin avun migreeniin sen avulla. Siskontyttö ei kylläkään, mutta on kehunut muuten akupunktiota tosi paljon.

      Joo kuule, kallonkutistaja ei tekis täälläkään yhtään huonoa.. ;D

      Parempaa vointia ja Olille suukkoja! <3

      Poista
  6. Ai niin, piti vielä kommentoida, että luin otsikon ensin "kuivatuksia" ja ehdin jo ihmetellä, että mitäs siellä oikein kuivatellaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa, mä luen kroonisen usein kaikkea väärin. Se on välillä huvittavaa ja aika usein rasittavaa. Just taannoin luin monta kertaa yhden postausotsikon "kainalot kuvina" ja ihmettelen kovasti, miksi joku ottaa kuvia kainaloista + sitä, että kuvia oli oikeasti jostain dödöistä eikä kainaloista. Otsikkohan oli oikeasti (tietysti) "kainalot kuivina". Just joo..

      Sitten uimahallilla luin eilen yhdestä kyltistä "ohjaaja kostaa" oikeasti siinä lukee "ohjaaja nostaa". Näitä riittäis vaikka kuinka. Nim. Luigihärö ;D

      Poista
  7. Noi on aika kivoja. Olen ostanu omille muutaman kerran. Raisa tykkää vedellä niitä "lankoja" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, meitin tytöt tykkää kans niistä langoista, hih.

      Poista
  8. Noihan näyttää hauskoilta luilta! Meillä ei ole uskallettu kokeilla, kun olen ajatellut noitten olevan liian hepposia mäykyille... Kiitos Peppi, Eppukin saa viikonlopuksi tuliaisia!

    Lumista keskiviikkoa!

    Ps. Tarpeeksi monta kuvaa kun skrollaa nopeesti alasylös, niin näyttää ihan viideolta:))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva, jos saitte vinkin! :) Meillä tosiaan molemmat tykkää noista tosi paljon. Viihtyvät pitkään niiden parissa.

      Juu, täällä on tosiaan satanut TAAS hervottomat satsit lunta. :o Mulle riittäis jo..

      PS. Hahah, hyvä pointti! :D

      Poista
  9. Onpas Tytöillä tosi kiva puruhässäkät.

    Tuisku: Meil on Myrskystä tullu muriseva hampsteri. Mä meenkin herkkujeni kanssa äipän jalkojen viereen turvaan. Ähäskutti, Myrsky.

    Nettimartta: Mä niiiiiin tiedän miltä susta tuntuu, kun video epäonnistui. On sattunu ja varmasti sattuu jatkossakin, täälläkin pihapiirissä. Murrrkele.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou nou, onko Myrskyliinistä tullu murre-hampsteri, kääk.. ;D Meidän Peppihän kuuluu kans siihen murre-kertsiin, hitsi. Onneks sulla Tuiskuliini ja meidän Rillalla on tomerat äipät, jotka suojellaan teitä murreilta. :D

      Ihanaa, myötäelämistä -kiitos! <3 Ärsytti meinaan pikkasen penteleesti, kun se video oli sillai syöty. :S Tyhmä kamera! (en suinkaan minä.. ;D)

      Poista
  10. Ihanat kuvat ja nautinnolliset ilmeet. Mikseihän meidän K-kaupassa ole tuollaisia? Äkkiä saatava meillekin. Onneksi Ossi ei näe selkäni takaa noita kuvia ja tyytyy ihan tavalliseen puruluuhun. Harmi, että videonpätkä teki katoamistempun. Ettei vaan ollut nyt kameran käyttäjässä jotain häikkää?? Sormi lipesi, oho. No sattuuhan noita:) Itse olen sellainen rähmäkäpälä, ettei tosikaan. Joopa joo. Pieni videokamerakin minulla on, mutta en ole juurikaan kuvannut sen jälkeen, kun tyttö lopetti ratsastuksen. Terveisiä M-L ja Ossi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh! Nyt sanot kauppiaalle, että tilaa, kun kerran muissakin K-kaupoissa on. Jopa meidän kylän tosi pienessä K-kaupassa on noista muutamaa mallia. Ja sen ekan setin löysin pikkuisesta Siwasta. Kyllähän nyt Ossinkn tarttee tollasia hässäköitä saada selvitettäväkseen! :)

      Kuule, meinasin jo kallistua tuon arvelusi kannalle, että en luuloistani huolimatta mitään videota ikinä kuvannutkaan. Sitten kuitenkin löysin videon tänään koneen omista kuvakansioista. Jostain syystä se ei ollut tallentunut Picasa-ohjelmaan, jota yleensä käytän blogiin kuvia lisätessäni. Vaan, enpä silti saa videota lisättyä blogiin, joten siinä mielessä se on edelleen ihan yhtä kadoksissa. Värit on videossa myös jotenkin ihan pielessä. No, ehkä kuitenkin joskus vielä saan teille laitettua videokuvaa Rillasta ja Pepistä. (Tai sitten en.. Nim. TekniikkatÅllo ;D)

      Oi, ratsastus! Sitä olisin aina halunnut harrastaa, mutta olen hevosille allerginen. :/ Olehan tosin myös koirille allerginen, joten ehkä sekään ei oikeasti haittaisi.

      Mukavaa viikon jatkoa teille sinne Kirkkonummelle! <3

      Poista

Kiitos kommentista! Ü