maanantai 7. toukokuuta 2012

SeuraneitiKukas se siinä pöydänkulmalla makaa?

No sehän on Peppi-Pempula, mamman tietsikkakamu ja ahkera seuraneiti. Onhan se nyt paljon mukavampaa tätä blogiakin päivittää, kun ei tarvitse sitä yksin tehdä.
Jos pihalta kuuluu yllättävä ääni, muuttuu seuraneiti välittömästi vahtikoiraksi.
Pepistä ON moneksi!

 
Mainiota maanantaita ja uutta viikkoa kaikille!11 kommenttia:

 1. Onks luvallista olla noin söpö, Peppiseni? Mäkin tykkään seurailla eiku olla seurana meijän äipälle. Mut mä pötköttelen työpöydän vieressä olevassa kopassa. Kuis sä sinne pöydälle oot päässy? Huima paikka.

  VastaaPoista
 2. Moro rinsessa. Tiätsä, sul on silmät tosi kirkkaan oloset, toisin kun mulla.
  Mulla kutitti se joku algeria mun silmii ja sitte mä ihan vahingos kynsäsin silmää. Niin musta sitte tuli semmonen ykssilmänen ja mami kiikutti heti lekurille. Se oli ihan gaamee reissu. Semmonen nuari innokas ellu tökki silmiä sieltä ja täältä, kehu koko ajan. Meinasin sanoo, että laitetaas sunki silmääs tommosia paperisilppuja nii katotaas ooksä hyvä ja kiltti lässyn lässyn.
  Taas tuli tippaa ja muutos mun ruakaan. Meinasin karjasta että jätä sää eukko mun ruuat rauhaan kun tökitkin koko ajan. Mä en siis saa riisii enää syödä. Kuulemma kaikki kuivatavarat ny pois ruuasta. Onnex jauhelihat ja muutki lihat jää. Illalla äippä sitte keitti pottuja ja laitto niihin vähä voitakin ja sitte sitä jauhelihaa. Oli muuten aikas hyvää, että ei siinä sitte pahemmin käyny. Ja jos mä vaan saan lihaa täst lähtien enempi, niin kävi täks aika hyvin.

  Sulla on kiva valkonen raita silmässä. Mulla ei oo tollasta, ihan vaan tummat silmät. Mitä ny joskus sitte punaset luomet.
  Mä en jaksa katella meiän äippää, kun se kirjottaa. Ei se anna tilaa pöydällä, kun sillä on niit taidejuttuja siinä. Eikä se sillon muutenkaan mua huamaa, huoh !! Mä oon nähny valokuvii siitä mäykkypojasta joka oli ennen mua. Sillä oli samat puuhat ku sulla, aina ikkunalla. No oon mäkin alakerrassa sohvatuolin päällä harrastamas rivitalokyttäämisen jaloo taitoo, eli oon oravakytiksellä.

  Voi mukavasti, sä oot niin mukava muutenki.
  Terveisin Essi

  VastaaPoista
 3. No onneksi on muitakin pöytäkoiria kun mä!

  Nyt pitäisi mamman taas suoriutua kirjoittamaan blogia, asunto kuulemma meni ekalla näytöllä. Saa nähdä minkä tekosyyn se seuraavaksi keksii...

  VastaaPoista
 4. :-)

  Terkuin,

  sheltit ja mami

  VastaaPoista
 5. Jaahas, jaahas, nytpä me taidetaankin tietää kuka oikeesti tekee nää ruokaperjantait ja muut postatukset ;DDD
  Ja ehtiips tuo Pepperooni vielä vahtikoiraksikin siinä ohessa heittäytyä, taidatkin olla oikea mamman pieni bodyguard ;)
  Hyvä Peppi, jatka samaa rataa. Mukavan muikeaa maanantaita ja alkanutta viikkoa koko porukalle!

  VastaaPoista
 6. Olispa mullakin töissä tuollainen seurakoira niin menispä päivä nopeasti.

  t. Aikku

  VastaaPoista
 7. Ahaa. Peppikin on liittynyt Mainiot Mäyris - Vahtikoirat-kerhoon. Mäyriksistä on moneksi. Vaan ei ehkä suojelukoiriksi kuitenkaan vaikka on niillä hurrrrjat hampaat. Terveisiä ja hyvää viikonalkua M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 8. Myrskyliini: kuule, ajattelen aina sinun kuvia katsoessani ihan samoin - onko tosiaan luvallista olla NOIN söpö? :)

  Pepillä on ovelat 'jalkapallin kautta syliin ja siitä pöydälle' -systeemit. Ja isäntäväki kun on tällaista lepsua ja helposti pikkurillin ympäri kiedottavaa, niin auttavat vielä kiipeämisessä parhaansa mukaan. LOL! :D

  Liftari: Moi Essi! <3

  Kävinkin teidän blogista lukemassa sun ellureissusta, hitsi.. :/ Ne paperisilput silmissä on muuten GAAMEET! Voi sua pientä. <3Harmittaa ihan vietävästi noi sun algeeriat, höh! Onneks tosiaan edes lihat jäi ruokavalioon! Rajansa kaikella!

  Eikö ookin hauska toi Pepin oikea silmä. Peppihän on väriltään laikullinen riista ja silmän "väriero" on myös väritykseen kuuluva laikku. Ennen Peppiä en ollut edes kuullut mistään "pilkullista" mäyräkoirista, oppia ikä kaikki. ;)

  Mahdollisimman hyvää vointia sulle ja äipälle! <3 Pidä oravat kurissa ja nuhteessa.. :D

  Kaunis Nelli: mäykyille on ilmeisen yleistä tuo pöydällä vihtyyminen. Westeille ei.. ;D

  Onnea hienosti onnistuneista asuntokaupoista! Hyvä, hyvä! Ü

  Sheltit ja mami: sepä! ;)

  Ellieli: aivan, Peppihän se täällä nämä postaukset naputtelee, hitsi, jäin kiinni.. :D Peppi On kyllä moneen yltävä persoona! ;)

  Terkkuja kovasti sinne ja Ellille suukkoja! <3

  Aikku ja Olli: eikö oliskin aikamoista luksusta! :)

  Marja-Leena: juu, Peppi on nyt virallisesti ko. kerhon jäsen. :D Mäykky suojelukoirana, hihhihhihhih! Se oliskin hauska näky.. ;D

  Iloista hännän heilutusta teille kaikille! <3

  niNni: no ai-JAA-a! Miksi ette voi muuttaa Jimpsun kanssa meille? <3

  VastaaPoista
 9. Veikeä toi silmä! Mä en pääse ite hyppäämään pöydälle, mutta osaan sen anovan katseen, jolla ihmisväen saa hieman auttamaan kiipeämisessä. Vähäks teillä on vielä komeet maisemat siitä pöydältä, oikee tähyilypaikka ulos!

  VastaaPoista
 10. Jaltsalandia: eikö olekin. Peppi on tosiaan väritykseltään laikullinen riista ja silmässä on myös yksi laikku. En kyllä ollut ennen Peppiä kuullut laikullisista mäyräkoirista, enkä tod. silmissä olevista laikuista. Hauskin kommentti Pepin silmästä tuli kerran lenkillä, kun joku vastaantulija kysyi, että olemmeko huomanneet, että Pepin toinen silmä on rikki? :D)))

  Meillä on kieltämättä työpöytä ihanasti ikkunan edessä takapihalle päin. On oikein mukavaa katsella koirien peuhaamista pihalla samalla, kun tekee hommia tietsikalla. Tai tietysti postauksen mukaisesti, katsella Pepin kanssa Rillan puuhailua pihalla.. ;D

  Terkkuja sinne ja Jalolle paljon rapsuja! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü