keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Uusia vaiheita


Täällä on selvästi meneillään pienimuotoinen videovaihe. Olen nimittäin ihme ja kumma jaksanut ihan pikkuisen perehtyä Movie Makerin sielunelämään, joka ei sinänsä varmaan kovin moniulotteinen ole. Mutta tällä kärsivällisyydellä ja tietoteknisellä osaamattomuudella varustetun ihmisen kohdalla kaikki edistyminen on suurta ja ihmeellistä. Uskokaa huviksenne! Näiden alkusanojen jälkeen pääsette nauttimaan uusimmasta videotuotoksestani, josta olen leikannut osia pois JA yhdistänyt osia kahdesta eri videosta. - aplodit tähän väliin

(Popcornit voinee silti jättää johonkin toiseen kertaan. Eikä tälläkään kertaa ehkä kannata odottaa kovin ihmeellistä taide-elämystä.. ;D) 

Videovaiheen lisäksi pinnalla saattaa olla häivähdys koiratavara-vaihetta. Olen nimittäin viime aikoina viehättynyt tosi monesta koira-aiheisesta jutusta. Olenkin miettinyt, että onko niitä nyt juuri enemmän tarjolla kuin yleensä vai huomaanko vaan yksinkertaisesti ne kaikki. Olihan minun sitten ihan pakko ostaa suloinen koirakassi, kun sellainen heilutti häntäänsä niin innokkaasti Accessorizen hyllyssä
Peppikin on ihan ihmeissään, kun on niin hiaaano. Katsokaa nyt, mitä tyyppejä siinä on -
Sieltä löytyy melkein Jimpsu (Luna), melkein Peppi (Timmy) ja melkein Rilla (Mitch), unohtamatta Paavo Puldokkia (Butch). Niin että, kyllä kannatti ostaa, vai mitä! Shoppailuseurana ollut isosisko saattoi olla hiukan epäileväinen sen suhteen, että mitä ihmettä minä tuolla kassilla teen? No, ainahan se voi roikkua koristeena ovenkahvassa. Siskontyttö olisi sen sijaan halunnut saman sarjan leimasinsetin, mutta ne olivat loppu. Hitsi. Ajatelkaa nyt, miten kiva hänen olisi leimailla kaikkia tärkeitä papereita chihuahua-leimoilla.  Vaiherikasta viikon jatkoa kaikille! 


18 kommenttia:

 1. Vitsi Peppinen kun sä painat pitkin polkua. Siis niin tuli haikee olo. Melkeen tulvi silmät, kun sait mun muistelemaan sitä omaa maastonakkia vuosien takaa.

  Siis upee kassi, josta pongasin myös rapsonin eli parsonin. Heräsi ihan järjetön hinku saada samanmoinen. Tai ainakin semmonen leimasin, jolla vois tärkeesti ja tosissaan leimailla Essi-leimalla kaikki viralliset ja torelliset paperit. Hitsi miten ois hienoo.
  Jimpsu-klooni kassissa oli myös aikas veikee. Ihquu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mösjöö Rape <3

   Juu, Messinen on tosiaan myös messissä kassissa. :D:D Eiks ollutkin hyvä ostos! Ihan tosi ärsyttävää, kun ne leimat oli sillai loppunu. Vaikka ymmärrän toki, että kaikki tarvitsevat omat koiraleimasimet. Olis kiva, jos kaupantäditkin ymmärtäis, niin ehkä niitä tilattais sitten lisää.. ;)

   Terkkuja sinne teille kaikille, puss & kram! <3

   Poista
 2. Isoja aploodeja satelee :D Oot kyllä taitava!

  Chihuleimat olis tärpeitä :( En sitten ole oppinut, että ne loppuu HETI. Että ehkö pikkusen oma vika..

  Onneks sain sentään avaimenperän, en tiedä kuinka paljon siitä voi ilahtua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! *kumartelua*

   No nii-i, miten niitä ei ollut ja vielä parempana kysymyksenä, eikö me i k i n ä opita!?!? Kaikkihan loppuu heti! :/

   Joo, ymmärrän - varsinkin, kun se (ne) on niin erityisen kaunis.. :D:D

   Poista
 3. Kassiostos on tämänkin kassialman mielestä ehdottoman hyvä ja jos olisit jättänyt ostamatta, se olisi kummitellut sun mielessä loppuelämän. Kasseja - varsinkaan koirakasseja - voi olla liikaa.

  Videon perusteella voimme kohta odotella pitkän illan elokuvaa; niin oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just niin! Olis todellakin jääny vaivaamaaan loppuelämäks. Nim. Kokemusta on

   Joo, eiköhän meitsin seuraava pätkä oo jo joku kokoillan elokuva, joka kilpailee Jussi-patsaasta, tai jotain.. :D:D

   Poista
 4. Hauska video, ainakin Rillalla puhdistui turkki. Makeeta koirakassia käytät tietenkin yhtenä kauppakassina. Vähän ekoilua pitää olla, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, Rilla harrastaa todella paljon tota "naama-auraamista". Mikäköhän idea siinäkin on!?!?

   Kauppakassi, kesäkassi, rantsukassi, koirien matkatavara -kassi, jne.jne. - toihan käy kaikkeen! :)))

   Poista
 5. Koiramaista meininkiä videolla :) Rillassa on jotain samaa, mitä meidän Viivissä. Pelottaa jo etukäteen kumpi survoo kumman, kun westi saapuu taloon :D Pitäiskö sittenkin miettiä mäyristä, kun Peppi näytti käyttäytyvän niin rauhallisesti ja ymmärtää laukkujenkin päälle ;)

  T:Anna, Viivin mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, Viivikin osaa ton jyräämisen? ;D Toisaalta, aikuisina teidän koirat on sitten keskenään aika saman kokoisia, mikä on tosi hyvä juttu. Peppihän on aika pieni Rillaan verrattuna ja kovin pitkäselkäinen. Välillä kieltämättä vähän hirvittää tyttöjen leikit (lue: Rillan jyräotteet) siinä mielessä.

   Hih, Peppi, the laukku-lady! :D:D

   Terkkuja sinne ja Viiville suukkoja! <3

   Poista
 6. Aploodeja.... :) Ja video kyllä kertoi koirien luonteista, tai niiden eroista - Peppi piti mietiskelytauon tuossa loppupuolella.

  Timmyä minäkin katsoin, mäyräkoira ihan selvästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! *syviä kummarruksia* :D

   Juu, osuit täysin oikeaan! :) Rilla on kyllä sellainenkin ikiliikkuja ja Peppi tosiaan taas rauhallisempi ja välillä mietteliäs.

   Timmy, Nelli, Peppi ja mitä näitä nyt on.. ;D

   Poista
 7. Iihhana!! Hyvä sinä :) Ja tähdet tietenkin :) Minä aloitin tällä viikolla taas toimistohommat, enkä ole jaksanut enää kotona kovinkaan paljoa koneella olla. Mutta tämä video oli kyllä ehdottomasti näkemisen arvoinen! Nyt voi mennä hyvillä mielin nukkumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on sellanenkin somelainen muija, joka vaan leikkelee ja yhdistelee videoita, uuh! ;D

   No juu, ei varmaan huvita enää iltaisin konella istua, jos sitä ensin tekee koko päivän töissä. Eikä sun selkäkään varmaan siitä tykkäis.

   Hih, olihan se ainakin vauhdikkaampi kuin se edellinen.. :D:D Kiva, jos tuli hyvä mieli! <3

   Poista
 8. Viivi on tyypiltään sellainen "muistathan, että MINÄ olen tulossa mukaan ja MINÄ voisin nyt kävellä tästä, vaikket väistäisikään ja tokihan voi hypätä sänkyyn suoraan päällesi, vaikka oletkin siinä mukavasti rentona" :) Myös tuo naama-auraus kuuluu ihan vakio päivätoimiin :D

  T:Anna, viivin mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhihhihhih, ihana Viivi! <3 Tosi mielenkiintoista onkin sitten se, että minkälainen luonne teidän westie-vauvalle muodostuu. Tuleeko hänestä "Viivi kakkonen" vai jotain ihan muuta.

   Toi naama-auraus on outoa.. ;D

   Poista
 9. Ihanat lumivipeltäjät!:) Onni olis oma piha <3

  Erilaiset vaiheet piritstää elämää. Ei tuu juututtua siihen yhteen, vaan aina on joku uus innostus päällä, sehän on vaan hyvä!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeassa. Olishan se nyt huippu tylsää, jos aina olis päällä sama vaihe. Uudet vaiheet todellakin piristää elämää! :D

   Poista

Kiitos kommentista! Ü