maanantai 25. maaliskuuta 2013

Aurinkoista


Varmaan te kaikki jo tiedätte, että meidän Peppi on oikea auringonpalvoja. Se huomattiin jälleen kerran viikonloppuna, kun olohuoneeseen paistoi ilta-aurinko.




Paparazzi osui sopivasti paikalle ikuistamaan pötkön pötköttelyä.



Uuh, iihhana valo!



Samaan aikaan toisaalla..



.. eräs toinen nautti auringosta pihalla





Kai tässä jo pikkuhiljaa voi OIKEASTI alkaa puhua keväästä? Sen ja tulevan pääsiäisen kunniaksi lätkäistiin myös vähän vähemmän luminen banneri tänne blogin puolelle. 


Keväistä viikkoa kaikille!




16 kommenttia:

 1. Ei siihen vielä uskalla uskoa siihen keväseen. Kaikki metereologisetkin haluu puhua vielä vaan talvesta. Arvaa tekiskö mieli karjua. No ihan vähän vaan mutta helkutin kovaa.
  Mun mäykkypoika oli kans auringonpalvoja. Ja näistä nykyisistä se on ehkä eniten Onni. Kesällä onkin sitte pojulla taa mahis lojua terassilla, kun asunnossa heillä riehuu putkiremontti. että kesä mennee sitten suhos-vahdissa ja koiravahdissa. Uudet naapurit ovat siihen mennessä jo kotiutuneet kolmen, siis kolmen koiran kanssa. Kaksi niistä on kuulemma venäjän vinttikoiria, että siksi kait haluavat rakentaa tuon yhden väliaidan korkeaksi. Juu kiitos, meille passaa. En haluu mitään reviiritaisteluja kesällä omalle pihalle. Onni kun on sitä mieltä, että helvat tää tianoo on mun. Menkööt sinne Siperiaan takasin. Isännät on kyllä ihan suomalaisia, miespari. Arvaa kohkaako tän taloyhtiön vanhat hapannaamat yhtään.
  Mua naurattaa. Oon sanonu kaikille kysyjille, jotka on hösänneet, että mitäs te nyt sanotte siihen, tosi kivaa ja kuulemma oikeen mukavia ovat. Toivottavasti heidän kapee maailmansa avartuu nyt.
  Aurinkoa ootellessa ja lämmintä, oikeen hyvää pääsiäistä sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä! Ei tiedä, kuinka kauan tää talvi vielä jatkuu.. Huoh! :/

   Mäykyt on mitä ilmeisemmin oikeita aurinkofaneja!

   Oo-o, teidän naapurit kuulostaa tosi mielenkiintoiselta perheeltä ja voin vaan kuvitella, mitä puheita he aiheuttavat vanhemmassa väessä. ;) Venäjän vinttikoirat on upeita koiria! Kun olin lapsi, niin meidän läheellä asui Lulu-niminen tapaus, jota sain välillä ulkoiluttaa siskon kanssa. Ei kai kukaan muuten enää tänä päivänä anna vieraiden lasten ulkoiluttaa koiriaan? Ihan outoa, että 'ennen vanhaan' sellainen oli varmaan jopa suht yleistä!?!?

   Kiitos ja samoin sinne teidän koko laumalle! <3

   Poista
 2. Hieno kevätbanneri ja ihania kuvia koiruleista. Kuten tiedät, Ellikin pötköttää mielellään aurinkoläikissä. Me täällä kompataan Peppiä: uuh, iihhana aurinko, iihhana valo! Mielen ja sielun piristävä auringon korttitalo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heti tuli tänne blogiin keväisempi fiilis. :)

   Juu, muistan kyllä hyvin, että Ellikin viihtyy auringossa, ja Sinä ja minä.. :D

   Aurinkoa ja kevättä toivon siis myös sinne! ☼

   Poista
 3. Ihana villapaitakuva on pistunut bannerista. Siis kevättä odotettavissa teidän ennusteen mukaan!! Peppi palvoo aurinkoa vissiin ihan samalla tavalla kuin kaikki muutkin mäykyt. En oikeasti tiedä yhtään mäykkyä joka ei nauttisi valosta ja auringosta. Aurinkoisia päiviä sinne teidän suunnille. Meilläkin on selkeästi ne karmeat kinokset hieman pienentyneet. Tänään käytiin ihailemassa asiaa Ossin kanssa. Terveisiä ja tytöille Ossi-pusuja, tasapuolisesti, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villapaitakuva meni odottamaan seuraavaa talvea, johon toivottavasti on toooosi pitkä aika! Itse villapaita sen sijaan on vielä ahkerassa käytössä.. ;D

   Juu, ihan saman olen kyllä huomannaut näissä meidän mäykkyblogeissa. Kaikki pötkönmalliset tuntuvat tosiaan rakastavan auringossa loikoilua.

   Keväistä viikkoa toivotamme sinne teille Ossilaan! <3

   Poista
 4. Joo, huamattiin uus panneri. Nätti on, mut nättejä on kyl Tytötkin kuvissa. On se kevät. Tarkenee olla ulkona ilman paitaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks poitsut! <3

   Hih, meillä suurimalla osalla laumaa on vielä paidatmpäällä ulkoillessa. Varsinkin ilta-aikaan. Yksi paidatonkin kyllä löytyy. Arvaatteko kuka? ;D

   Poista
 5. Mukavan keväinen fiilis blogissa. Täälläki tunnustautuu auringonpalvojia kaksin kappalein ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko oli jo vaihtaa keväisempään banneriin. Jos vaikka sen voimalla, nuo lumet sulaisivat nopeammin.. ;D

   Aa-a, niinpä tietysti pötköt sielläkin tykkäävät ottaa aurinkokylpyjä. Rapsutuksia heille! <3

   Poista
 6. Ihana kuva tuo missä koiruudet pyörii nurmella. Elämisen onnea <3

  Viivikin rakastaa aurinkoa ja odottelenkin sen muuttuvan tässä kevään kuluessa hotdogiksi ;) Hän on myös kova tyttö saunomaan, joten lämpöä lisää vaan :)

  T:Anna, Viivin mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hauska kuva. Muistaakseni otettu viime huhtikuussa.

   Aa-a, sieltäkin löytyy hotdog. ;D Tuleekohan teidän westie-vauvasta auringonpalvoja vai varjossa viihtyjä? Oih, westie-vauva. <3

   Poista
  2. Toivottavasti westie-vauvasta tulee auringonpalvoja. Minä, kun en tykkää vetää mitään miljoona kilometri-lenkkejä pakkasessa :D Mut loppujen lopuksi samapa tuo, kunhan tulee ja pian :) <3

   T:Anna, Viivin mamma

   Poista
  3. Meidän westeistä edesmennyt Ines ja nyt Rilla ovat varjossa viihtyjiä. Ulkoilu kiinnostaa aina ja kaikille keleillä. Rosa oli sellainen semi auringossa oleilija, inhosi vesisadetta ja kylmää. Viihtyi muutenkin ulkona rajallisia aikoja. Että tällaisia vihjeitä voinen tarjota meidän westeistä. ;)

   Poista
 7. Mitä noita ulkomaalaisia blogeja olen lueskellut niin kevät on muuallakin maapallolla antanut odottaa itseään. Onneksi tuo aurinko lämmittää ikkunan läpi niin koirulit voivat nauttia. Naapurin rouvan kanssa juteltiin sunnuntaina pensaista ja se sai hinkuamaan lumen sulamista entisestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, olen kiinnittänyt huomion ihan samaan seikkaan. Kevät ei meinaa tulla muallakaan. Mutta aurinko on tosiaan ihana asia! Onneksi siitä on sentään saatu nauttia! ☼

   Poista

Kiitos kommentista! Ü