maanantai 21. huhtikuuta 2014

Niin vierii aika


Ainakin täällä etelässä on pääsiäinen kulunut ihan uskomattoman lämpimistä ilmoista nauttiessa. 
Siitä sainkin ajatuksen kurkkia valokuva-albumeista kuvia menneiltä vuosilta. Viime vuonna tähän aikaan näytti tältä -

Ja vuonna 2012 taas tältä -Hupsista Peppi! :D


Vuonna 2011 meillä oli kolme koiraa: Rosa-mummu sekä pikkuiset Rilla ja Peppi. Piha näytti silloin olevan yhtä lumeton kuin tänäkin vuonna. 
Rosa oli tuohon aikaan varmaankin jo täysin sokea ja toinen polvista oli leikattu edellisenä syksynä, kun siitä katkesi ristiside. Joulukuussa mummulle oli tullut täyteen 14 vuotta. Kaikesta tästä huolimatta hän oli tuolloin huhtikuun lopussa 2011 varsin reipas tapaus. Tässä vielä kuvia muistoksi siitä.
♥♥♥

12 kommenttia:

 1. Vitsi, toi Roosa-mummu on ollu yhtä herttis ku meijän Pyry-pappa. Samalviisiin katteleekin, näkemättömästi. Muiskut Tytöille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, mullekin tulee aina Pyry-papasta Rosa-mummu mieleen. <3 Super ihQja molemmat! <3

   Poista
 2. Otsikkosi oli niin - jylhä ;) että hiukan sydän läpättäen tulin lukemaan, mikä vierii, mikä aika...
  Mutta onneksi kyseessä oli kivoja muistoja, ja nuo vertailukuvat edellisiin keväisiin todistaa, että nyt on ihan HUIPPUKEVÄT :)

  Monta tassua on tepsutellut teidänkin pihamaalla. Ihanaa, että voit ikävästä huolimatta jakaa kuvia westi-mummuista, joihin en tainnut tutustua täällä blogissa niin hyvin kuin Rillaan ja Peppiin.

  Hih, Peppi peppuroi tuolla hangessa minikokoisena eikä ole noissa nurmikkokuvissa paljoakaan suurempi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo kieltämättä, nyt kun sanot, niin aika jylhän juhlallinen otsikko! :D

   Tää kevät on kyllä niin mahtis! ☼ Ollaan oltu koko pääsiäinen 'ihan pihalla'. ;D Peppikin oikein hakeutuu pihalle käpöttelemään ja makoilemaan aurinkoon. Talvellahan hänet saa useinmiten kantaa ulos.. ;D

   Juu, ihanaa, että Ines ja Rosakin ehtivät nauttia tämän kodin pihasta. Ja reilut viisi vuotta jopa. Rilla on piharakkaudessaan hyvin samanlainen kuin Ines oli. Siellä ollaan niin paljon kuin vain mahdollista. Rosa taas inhosi märkää ja kylmää, vähän niin kuin Peppi. Peppi kyllä inhoaa ehkä vielä enemmän.. ;D

   Terkkuja sinne kovasti ja sekä Artulle että Basselle paaaaljon suukkoja meitin neideiltä! <3

   Poista
 3. Mahtavan aurinkoinen pääsiäinen oli täälläkin. Äidin mökkialueelle tuli vedet pääsiäiseksi ja heidän vanha koira nuoreni taas monta vuotta, kun pääsee omaa pihaa isännöimään :) Välillä se kuopi itselleen makuupaikan viileään mutaan ;D P.s. pikalainaa luettu tähän mennessä 0 sivua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana koiravanhus, niin sitä pitää! <3<3<3

   PS. Buahahhahhaa, hyvä lintsari, pitäähän sitä yrittää olla maineensa veroinen! ;D

   Poista
 4. Sama täällä. Oltiin siellä Hesassa tyttären luona. Eksyttiin sitten luontopoluilla ja tulikin huomattavan paljon pitempi lenkki kuin oli suunnitelmissa. kolme tuntia siinä vilahti ja koirut oli aika valmista kamaa päikkäreille. Parsonien tapaan vartti ja uus ralli päälle.
  Oikeesti se uus ralli kesti vaan hetken, kun muistettiin ai niin, me just taidettiin talsii semmonen viistoist kilsaa.Eiku levolle. Luontoreissulla nähtiin valkobuokkoja, sinivuokkoja , lukematon määrä leskenlehtiä ja yli ajettu kärmes. Kuollu ois kumminkin, kun oisin mätkiny sen kauhuissani hengiltä väsymyksen raivolla. Essi first ja minun turvallisuus vasta sitte.
  En muista tämmöistä kevättä vuosiin olleen. ihanaa tämä aurinko. Ja kohta alkaa puutarhamöyrintä. Hölkkäämään kun ei vielä pääse pohjerevähtymän vuoksi. Blääääh !!
  Terkkuja Rillariinalle ja Peppiselle. so hali sulle ja nautittavaa lököilyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mitäs tollasista "pikku" eksymisistä. Pitää mielen virkeänä.. ;D

   Yyh jä kääk - kärmes!! :((( Onneks edes kuallu! Kertoi niNnikin jo nähneensä yhden kammotusluikertelijan tänä keväänä, ja elävän vielä. :/ Onneksi ei ollut silloin Jimpula mukana. Meidän isä (a.k.a. vaari vaarinen) kertoi tänään, kun siellä käytiin, ettei ole koskaan nähnyt Helsingissä käärmettä. Ja on siis syntyperäinen Hesalainen. Tänä vuonna mittariin räpsähtää 85 Helsingissä asuttua vuotta.

   No höh, pohjerevähtymä! :/ Puhallan siihen oikein ekstra super annoksen keijupölyä - puuuhhhh - noin! <3 Kyllä se nyt varmaan paranee.

   Terkkuja sinne myös isot satsit! Puss&kram <3

   Poista
 5. Siis pääsiäinen ja siitä saakka ilmat ovat olleet tälläisille lämmön ystäville yhtä juhlaa. Voi tiiätkö mitä, arvaan, että alimmassa kuvassa on Rosa-mummu, mutta noista kuvista, missä ovat molemmat Rilla ja Rosa, niin en osaa sanoa kumpi on kumpi:( Shame on me....Voi pikku Peppiä tuossa yhdessä kuvassa, kun meinaa hukkua hankeen. Kivoja muistokuvia joka tapauksessa ja kivaa, että jaat ne tänne meille blogikamuille. Terkkuja M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi-hii, hauskaa, että omaan silmään on niin itsestään selvää, kumpi wästeistä on Rosa ja kumpi Rilla, ettei edes käynyt mielessä asiaa selventää. Niin sitä on joskus "sokea" asioille, jotka on itselle tuttuja. Rosa-mummun tunnistaa noissa kuvissa ehkä parhaiten turkin väristä. Rosahan oli tosi allerginen ja huonoturkkinen. Leuan alla ja tassuissa näkyy punaista värjäytymää ja muutenkin turkki on harmaampi kuin Rillalla. Ylimmässä kuvassa Rosa on edessä oikealla. Seuraavissa hän piehtaroi maassa ja neljännessä hän on vasemmanpuoleisin. Olen oikeastaan tosi tyytyväinen, että et erota Rosaa ja Rillaa, koska mehän trimmattiin Rosa viimeisinä vuosina itse ja meidän silmään hän (samoin kuin myös Ines, joka myös trimmatttiin itse) näytti aina vähän "räjähtäneeltä". Meidän trimmaustaidot kun eivät kovin kummoisia ole. :D Ja ei todellakaan mitään "shame on you" vaan "shame on me", kun en tajunnut laittaa kuviin selvennystä. Hyvä, että sanoit!

   Juu, Peppi reppana taisi tuossa humpsahtaa ihan kunnolla kevään pettävään hankeen. Hitsi! :D Hyvää liikuntaa kyllä tuollainen lumessa "sukeltaminen". ;D

   Tämä blogi on kyllä siitä(kin) mainio juttu, että tänne saa tehtyä mukavan päiväkirjan myös itselleen. Eipä sitä muuten tulis meikäläisen laitettua asioita ja kuvia tällä tavalla ylös ja talteen.

   Terkkuja sinne myös! <3

   Poista
  2. Kiitosta, kun selvensit. Minä ihan hiukan kattelin, että toisella on vähän harmahtavampi turkki, mutta kuvatkin ovat aina sellaisia, että valo saattaa osua vähän eri tavalla. No kuule, ihan on hienosti trimmattu. Minähän olen nyppinyt Ossin alusta alkaen itse, kun se on niin vähäturkkinen ja sille kasvaa talveksi vain sellainen leveä leijonanharja, josta katoaa viimeisetkin extrakarvat ihan kohta:) Terveisii M-L ja Ossi.

   Poista
  3. Ole hyvä!

   Niin kuin tiedät, Peppikin on vähäturkkinen. Minulle nyppiminen on silti niin hepreaa, että Rillan trimmaaja on nyppinyt Pepinkin kerran tai kaksi vuodessa. Rosa ja Ines me trimmattiin saksilla ja koneella. Se oli hellävaraisempaa, kun molemmilla oli ongelmia ihon kanssa.

   Me kerrotaan Jimille ja niNnille onnittelut ja terkut teiltä! :))) Tytöt lähettää Ossille suukkoja! <3

   Poista

Kiitos kommentista! Ü