maanantai 9. kesäkuuta 2014

Pika moi!


Oikea elämä on vienyt nyt niin mukanaan, että blogi-parka meinaa jäädä vähän paitsioon. Tultiin tyttöjen kanssa sanomaan muutaman (kännykkä)kuvan kanssa edes pienet moit, jotta ette ihan meitä unohda. 

Me ei todellakaan olla unohdettu teitä!Ollaan vietetty pihalla lähes kaikki liikenevä aika. Olen jopa kunnostautunut öljyämällä terassikalusteita. Edellisestä kerrasta taitaa olla semmoiset viisi vuotta. :D Laitoin myös vähän lisää sekalaisia kesäkukkia ja muutaman taimen mansikkaa sekä pikkutomaatteja. Saas nähdä pysyvätkö hengissä..


Kivaa viikkoa kaikille ja toivottavasti 'kuullaan' taas pian!19 kommenttia:

 1. Blogi elämän pitäisi kulkea siinä oikean elämän rinnalla. Heh, minä en ole päivittänyt Facebookia varmaan kahteen tai kolmeen vuoteen. Yleensäkin käyn siellä katsomassa vanhojen ratsastuskavereiden ja heidän hevostensa kuulumisia. Ei nyt minä valehtelen. Päivitin minä naamakirjaa viime syksynä, kun vaihdoin sukunimeäni. Mutta, mutta blogia tulee päivittää. Varsinkin tälläisiä lukijoille rakkaita ja tärkeitä. Muistapa se annamari ja anna takoa välillä tuolla takaraivossa. Kesällä saa pitää vähän taukoja:) Terveisii tytsyille, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en muuten edes ole naamakirjassa. Se ei vaan jotenkin ole koskaan innostanut, kun bloggaus sitten taas on tosi kivaa ja koko tämä blogimaailma! :)))

   Ihanasti sanottu! <3 *rakkaita ja tärkeitä* Tuntuu tosi rakastetulle ja tärkeälle - KIITOS ihana ystäväni! <3 Nähtiin tänään Jimpsua ja niNniä ja niNni oli kommentoinut "pääässään" tähän sinun kommenttiin, että hyvä, kun joku osaa sanoa minulle noi selkeästi ja napakasti, että blogia tarttis päivittää useammin! :D:D Kivaa, että meitä kaivataan, eikä olla unohdettu! <3 Lup.. tai no, ainakin YRITÄN ryhdistäytyä.. ;D Paljon kaikkea kerrottavaa kyllä oliskin.

   Terkkuja sinne kovasti ja Ossikalle paaaaljon suukkoja! <3

   Poista
 2. Eepä tok unoheta. Ee iha hevillä uneha nuin nättijä typyköetä :) Pittäähä sitä tehä kesällä muutae ku konneella istuva. Vuan mukava on lukkee teejjän kuulumisijahhii. Mukavat on tytöellä nuo aarinkotuolit. Tuommosen voes ottoo itelleennii. Paetsi etten kuulema pysys siinä hetkeekää, sano äet. Hyökkeesin heti jonnii otuksen perrää:)
  Mukavata viikkoo teellehhii ja aarinkoo! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Iivari! <3

   Juu, tuntuu että tässä tapahtuu koko ajan kaikenlaista, eikä koneelle meinaa keretä. Mutta, mutta - eiköhän tässä jotain keksitä. Kerrottavaa kyllä on, joten täytyy vaan istua alas näpyttämään.

   Eiks oo mukavaa, että tuoleja on sopivasti kaksi - molemmille tytöille omansa. Me ihmiset voidaan tytsien mielestä istua vaikka terassin laidalla. Tai mieluiten tietysti tarjoilla heidän ylhäisyyksilleen pieniä (lue: suuria ;)) välipaloja. :D

   Ahaa. ai sinä oot semmonen vikkelä vipeltäjä, joka ei kauaa viitsi paikoillaan pötköttää. Rilla on itseasiassa samanlainen, Peppi sen sijaan makoilee, loikoilee, lepäilee, yms. mielellään. :D

   Terkkuja sinne myös ja aurinkoo! ☼

   Poista
 3. Pika moit sullekin!
  Kesällä pitääkin olla pihalla :) Meillä kanssa vihdoin kukat laitettu eilen pihalle ja eka on jo tänään ihan nuutunut, joten hyvältä näyttää, huoh! kohta ollaan uusia hakemassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ihanainen! <3

   Pihailu on kyllä ihan parasta! :))) Joo kuule, olin tänään vierailulla niNnin ja Jimpsun vaatimattomalla(!) "kaupunki kesämökillä", jossa hän on myös puutarhan hoitajana.. Heheh, mikäköhän on hävikin määrä tänä vuonna.. ;D (Sanoo ihminen, joka pystyy itse tappamaan vaikka nokkosen, paitsi silloin, jos se pitäisi tappaa. :D:D)

   Terkkuja sinne kovasti! <3

   Poista
  2. Menen tänään myös vierailulle tuonne vaatimattomalle kesämökille. Saa nähdä mikä on kukkien tilanne, puutarhan hoitajan onneksi täällä on nyt pari päivää satanut eli pieni toivo on, että kukat vielä voimissaan ;)
   Olen taas alkanut raapustamaan blogia (vaihteeksi), joten teretuloo kurkkimaan (maitokahviajamannapuuroa), sisältö on kyllä ihan mitä sattuu...

   Poista
  3. Hihii, kivaa iltaa teille! <3

   Miten mulle kerrotaan uudesta blogista v a s t a nyt!?!? I'm in a shock! :o Kävin heti kurkkimassa ja tuun asap uudestaan! Kivalta vaikuttaa - kiitos vinkistä! :)))

   Poista
 4. Molskis! Kiva kun kävitte kertomassa kuulumisia. Kiva olis jos tytöt (ne karvaiset ;)) kävis välillä kertomassa miten mamman koulutus edistyy: tuleeko nameja oikeaan tahtiin ja mennäänkö lenkillä sinne minne kuono näyttää? :P Ja niin, Annamari, oletko yrittänyt ollaa selfietä tyttöjen kanssa?! Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molskis - osuvampaa kuin uskotkaan.. ;D Hihii, karvaisilla oliskin kuule vaikka ja mitä kerrottavaa. Jahka tää kirjuri tästä vähän aktivoituu niin eiköhän muutama mukava (ja myös vähemmän mukava) tarina laiteta tulemaan.

   Mamman koulutus on kyllä uskomattoman hidasta ja aikaa vievää. Tytöt on välillä ihan toivottomia ja uupuneita. Mutta pikku hiljaa sanoi etana kastemadolle (tai jotain !?!?) :D

   Joo hei, hyvä idea - tollanen selfie tarttee ihan ehdottomasti yrittää saada otettua (mieluiten ei belfietä.. ;D) - kiitos vinkistä!

   Terkkuja ja rapsuja sinne kovasti! <3

   Poista
 5. Ihanaa kesää teille! Kyllä on tytöillä lokoisat oltavat omissa aurinkotuoleissaan, pääseekö niihin omistajat ollenkaan? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, osuit naulan kantaan.. Varsinkaan Peppi ei hevillä luovu tuolistaan. :D:D

   Mukavaa kesää myös teidän porukalle! ☼

   Poista
 6. Kiva kuulla teistäkin :) Täälläki välillä elämä vie, mutta nyt ollaan kunnostauduttu. Ootko huomannu uuden viipeltäjän Rallieteamissä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! :))) Kuule, sun edellisen kommentin myötä kävin kurkkimassa "teillä" ja löysin ihanan Viljon! <3 Paljon Onnea perheenlisäyksestä ja terkkuja koko laumalle! <3

   Poista
  2. Kiitos <3 Sinnekin hurjasti rapsuja!

   Poista
 7. Iso MOI !!! Ei olla unohdettu täälläkään. Muistan melkein päivittäin, kun pesen voikukanlehtiä Maison Bellellä, ripottelen ruususuolaa tomaateille tai muuten vaan :) Mullakin taitaa olla kalusteiden öljyämistä tiedossa äidin mökillä, kunhan ensin maalaan mökin lattian. Pestauduin nimittäin eilen sinne osa-aikarengiksi ;) Ihanaa kesää, ääks 10 päivää siitä jo kulunut (aiheuttaa lievää hyperventilaatiota;)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iik, ihanaa - ISO MOI!! :))) Juu kuule, niin muistellaan täälläkin ja haaveillaan seuraavista treffeistä.. <3

   WAU, osa-aikarenki! Mekin tarvittais sellanen - siis todella, todella tarvittais ja vaikka kokoaikainen! Ei meinaan olla mitään kovin taitavia talohommissa.. Hitsi. :D:D

   Joo, mulla on toi sama hyperventilaatio: 'kuka voisi kellot seisauttaa'!?!?! ♪♫♪

   Terkkuja sinne IIISOOOT satsit! <3

   Poista
 8. Kesästä saa nauttia ja pitääkin nauttia sanon minä...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü