tiistai 31. maaliskuuta 2015

Takatalvi ja muuta mukavaa


Kevät.. mihin katosit? Meillä täällä etelässä oli hetken jo ihan lumetonta, mutta eilen satoi oikein kunnon satsi lunta - öök!


Viikonloppunakin satoi, vettä tosin. Se ei silti haitannut, koska seura oli aivan huippua! Miehen ollessa shakkireissussa maailmalla, saatiin me tytöt nauttia Jimin ja siskontytön vierailusta - ihan parasta! 
Tuulisten veljesten blogista bongattiin hauska kysely, johon tytöt lupautuivat vastailemaan - 


1. Olen..

Rilla: Tosi kiltti ja mukava tyyppi. Mutta löytyy musta sellanen ärhäkämpikin puali. Meinaan, jos joku siivekäs tai nelijalkanen yrittää tulla meidän mun pihalle, niin ajan sen/ne kyllä tosi lujaa käpälämäkeen. Vai mihin mäkeen ne siivekkäät nyt sitten ajetaankaan. Siipimäkeen? Ilmamäkeen? Ylämäkeen? No mut enivei, tajuutte mitä tarkotan. 

Peppi: Mamma sanoo, että mä oon joku tuuliviiri. Siitä en tiä, mutta osaan kyllä ottaa tosi lunkisti, kunhan vaan saan olla omassa kotona, omien tyyppejen kanssa. Oudoille murisen ja vieraisiin paikkoihin meen yleensä aina kakalla sisään. Se on semmonen meitsin ihan tavaramerkki. Mamman mielestä se on jotenkin noloo tai jotain, mutta mun miälestä on hianoo, että on tollanen oma juttu. Ootte varmaan ihan samaa miältä!
2. Parhaat päikkärit nukun..

Rilla: Mamman huivikorissa. Kuumalla ilmalla takan edessä. Siinä on sellanen kivilattia, joka on ees vähän viilee. Mulle tulee tosi helposti kuuma. Toisin kun pitkulalle, jolla tuntuis olevan aina kylmä. Se on sillaiki niin ihme tyyppi!

Peppi: Tää on helppo! Papan sylissä. Tai papan peiton alla, kun me maataan sohvalla ja katotaan urheilua. Pappa kattoo onneks tosi paljon urheilua, niin mulla on sitten päikkäriseuraa. Mamma EI kato urheilua. 
3. Paras kaverini on..

Rilla: Mun kuuluis varmaan sanoo, että Peppi. Mutta oikeesti se on Jimpsun mamma. Ja oon kyllä oikeestaan kaikkien kaveri. 

Peppi: Taas helppo - pappa! Ja no Rilla tietty. Tykkään yhteensä neljästä ihmisestä (pappa, Jimpsun mamma, mamma ja meidän hieroja - tässä järjestyksessä ;D) ja kahdesta koirasta (Rilla ja Jimpsu). Kaikki muut on epäilyttäviä.


4. Jos saisin valita, ruokakupistani löytyisi aina..

Rilla: Lihaa, lihaa ja lihaa. Vaikka oon kyllä aika kaikkiruokanen. Mutta liha on parasta ja nakit!

Peppi: Komppaan Rillaa. Ihan täysin!
5. Kun minua pyytää tuomaan lelua, kannan omistajani eteen..

Rilla: Myrsky vastas tähän hianosti - mäkin oon ihan, että täh? Eikä meitsikään oo tosiaan mikään noutaja. 

Peppi: Ehkä tuon, ehkä en. 


 6. Kotihiiri, agilitykiitäjä vai näyttelyiden palkintorohmu? 

Rilla: Oon ihan varma, että musta tulis ihan mieletön akiliitäjä, mutta eihän toi mamma jaksa mua viedä mihkään kursseille tms. Näytelmissä oon käyny pari kertaa ja jotain palkintojakin kai rohmuisn. Kotihiiri en oo, vaan haluaisin aina olla jossain menossa. Harmi, että meillä toi muu porukka taas haluu vaan makoilla kotisoffalla. :/

Peppi: Oon kotimäyräkoira, en mikään hiiri. Kyllä koti on ihmisen mäyräkoiran paras paikka!  
 7. Mikä muisto tai tapahtuma on jäänyt pörröisestä elämästäsi parhaiten mieleen?

Rilla: Ulkoilu! Tykkään olla pihalla, lenkillä, ulkona, reissussa, matkoilla, maailmalla, toreilla ja turuilla. 

Peppi: Oma koti ja oma pappa. 


8. Kenet blogosfäärin karvaturreista haluaisit tavata? 

Rilla: Kaikki! Haluan tavata teidät IHAN kaikki! 

Peppi: Älkää nyt loukkaantuko tai ottako itteenne, ko vastaan, että en ketään. Ootte sillai tosi jees kaikki täällä virtuaalielämässä, mutta jos tavattais livenä, niin saattaisin murista teille. Hitsi. Olen pahoillani!


Olipas kivoja kysymyksiä! Innostuuko muut vastailemaan? 

Huomenna on sitten jo huhtikuu - kääk! Alkuvuosi on vilahtanut ohi semmoistakin vauhtia, että en ole perässä pysynyt. 

Mukavaa viikon jatkoa kaikille

ja 

eritysterveiset Arttulaan! Ü 


Täällä me ollaan, vaikka meistä kuuluu ihan luvattoman harvoin!


19 kommenttia:

 1. Pepillä tuntuu olovan paljo samallaesija vastaaksija ku mittee meekäläenennii vastoes :)
  Tuo on mukava kysely. Pittää ruveta itehhii miettimmää...
  Eekö oo paljo mukavampi tämä takatalavi ku semmonen kelj että alakaa lieroja ilimestyvä! Siis kiärmeetä. Hui.
  No...kyllä se kesä sieltä tulloo ku jaksettaan ootella. Aenahan seon tullunna :)
  Mukavata viikojjatkoo teelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii eli samismäykkyjä ootte! :))) Ja ehottomasti vastailet itsekin kysymyksiin!

   Hui, käärmeet on kyllä aivan gaameita! Niitä ei toivota kenellekään eikä minnekään! Eli takatalvessakin on tosiaan edes yksi hyvä puoli.

   Meinasin muuten kirjoittaa postaukseen ihan samalla tavalla - ainahan se kesä on tosiaan tullut.

   Terkkuja sinne kovasti ja iloista pääsiäistä! <3

   Poista
 2. Terve taas, Riltsu ja Peppis!

  Pikkasen on ollu hiljasta täällä teiän plokissa... ja myöskin meiän kommentoinnissa, mut onneks ollaan hengissä kaikki :-)

  Aika kiva toi kysely, siinä tuli esiin niinku ihan ne olennaiset luonnekysymykset. Hissu vois kompata Peppistä: Kaikki vieraat ( ja myöskin ohikulkijat ja lapset ( paitsi oma poika ) ja tuijottajat ja eläinlääkärit ) ON epäilyttäviä, ja niille on parasta murista tai sit sillai puksautella pikkuhaukkua. ) Eikä hissukaan haluais tavata ketään. Tällä viikolla se on jo ihan tottunu yhteen mamin ystävään, joka on asunu meillä 3 viikkoo. Eli yli kaks viikkoo kesti et se ystävä pääsi Hissun piireihin. Tammikuussa kävi kerran niin, et kun se sama mamin ystävä ihan äkkiarvaamatta rupes tanssimaan meiän eteisessä, niin Hissu yllätty niin, et meinas tikata sitä tätiä koipeen. Joo, aika tiukka kaveriseula Hissulla.

  Meillä ei oo kukaan tollanen kyläluuta kuin Rilla. Tai ehkä tutuissa kyläpaikoissa on kiva käydä.

  Meillä on sellasia uutisia, et noi on nyt ostanu meille sen isomman kodin maalta. Toistaseks ne remppailee sitä, ja siellä on nyt just karmeen sotkusta ja savista ja mutasta siinä pihamaalla, kun siinä on niitä työkoneita ollu ajelulla. Se on vanha talo, eikä siellä oo nyt ees lattioita eikä mitään. Ihan ovat kaikki purkaneet... hirsiseinät ja katto vaan on jäljellä. Saapa nähä miten homma etenee.

  Me käydään siellä pari kolme kertaa viikossa ja saadaan ulkoilla siellä omalla tontilla. Irti ei oo mami meitä uskaltanu päästää... siks, ettei kuulemma kerkiä kissaa sanoo kun me on jo hävitty horisonttiin. Myöhemmin keväällä noi laittaa aitaa, ja sit voidaan hemuloida siellä aitojen sisällä. Sitä tonttia on 4 hehtaaria, joten tutkimista riittää, vaikka pysyttäis omilla mailla. Viimeks käytiin mamin kanssa kattomassa paikallisia nähtävyyksiä. Tärkeimmät nähtävyydet oli hirven kakka ja peuran jäljet. Eniten kiinnosti se kakka.

  Toivottavasti ootte pysyneet terveinä kaikki! Terkkuja myös jimpsulle ja Jimpsun mammalle!

  terkuin,
  3 shelttiä ja sm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkkuja ja onnea uudesta talosta!

   Poista
  2. Terppa tytöt ja mami!

   Joo, hirmu laiskoja plokkaajia ollaan oltu. Hitsi. Mulla on näköjään tasan kaksi tapaa tässäkin touhussa: on ja off. Voi kun tulis joskus vielä se 'on'. Tää ploki olis meinaan oikein mukava päiväkirja ihan itsellekin. Hyvin on tänne taltioitu tyttösten ensimmäiset vuodet kuvineen päivineen.

   Juu, eiks tullukin hyvin esiin nää meidän plikkojen eroavaisuudet. Ihan ovat yö ja päivä, mutta rakkaita tietysti molemmat. <3

   Wau, ystävä saa olla kyllä otettu, kun on päässyt Hissu-neidin piireihin! Tiedän kokemuksesta, että kaikki ei niin vaan päästä piireihinsä ja sinne pääsy on aikamoinen brassailun paikka. ;)

   Siis tupla WAU ja ihan superisti onnea uuden kodin johdosta!! Kuulostaa aivan ihanalta paikalta! Mahtaa tulla upea talo, jahka saatte hommat tehtyä! Tontti kuulostaa myös niin hienolta! Siellä saa tytöt juosta ja ulkoilla! Jeeeeeeee!!!!!! :)))))))))

   Joo, mä luulen, että täällä olis kans kaksi, joita se kakka olis kiinnostanut eniten. :D :D Ja mamille sellasia terkkuja, että kantsii tehdä heti tarpeeks iso ja korkee aitaus, ettei tartte sittin joka vuosi korjailla.. Nim. Kokemusta on :D:D

   Täällä on oltu suht terveitä, mutta ruokinta-asiat on todella tapetilla. Pitäis kirjoittaa niistäkin. Onko sulle tuttu sellainen kuin ProZyme? Käy kurkkaamassa, jos kiinnostaa - http://back2basic.fi/prozyme.php

   Terkkuja sinne kovasti teille kaikille ja iloista pääsiäistä! <3

   Poista
 3. RakasRakasRakas ♡♡♡
  IKÄVÄ!

  P.S Peppi, ilmoitin sut mäykkyjen speed datingiin, olen pahoillani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. RakasRakasRakasRakas ♥♥♥♥

   PS. Peppi sanoo - joo.

   Poista
 4. JihuuUUUU ja JippiiIIII, niin vaan saatiin pienellä hiillostuksella teiltä oikein Wanhan Ajan Kunnon Postaus á la annamari ja karvakuonot ♥♥♥
  Niin kuin kotiinsa olis tullut, kun tätä luki, joten (älä-nyt-ota-mitään-stressiä-mutta...) jatkakaa samaan malliin, ainakin silloin tällöin =D

  Mä en kommentoi teitin tytsyjen hyviä kommentteja mitenkään, ettei Rilla hermostu ja Peppi komppaa :/ Mutta ihan innostuneena nappaan tämän kyselyn meillekin, ja toteutan asap. En tiijä kuuluuko tätä jatkaa jossakin järjestyksessä tai höpö-höpö, me vaan napataan kysymykset ja muokataan niistä meille sopivat =D

  Saikkupäivän päätteeksi ihana saada "juttuseuraa", eikö säälittävää :/ Mutta kyllä, yksi päivä alko jo tympästä niin, että niiskutuksesta huolimatta menen huomenna töihin. Kiitos annamari ja plikat, kun yllätitte ja piristitte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hei kun vähän tökitte! :)))) Mä meinaan olla täällä ihan kohmeessa tän plokkaamisen kanssa. Aiheita ja kirjotettavaa olis vaikka kuinka paljon, mutta runosuoni on umpijäässä. Tosi tyhmää!!! :S

   Joo, joo - ilman muuta nappaatte kyssärit matkaan ja Sir Arthur paljastaa salaiset ajatuksensa!! Jee ja wuf!

   Voi tylsyys ton sun saikkuilun kanssa! Tänä(kin) keväänä on ollu tosi sitkeitä lentsuja. Koitahan parantua! Me lähetetään tyttöjen kanssa isot annokset parantavia muiskuja ja haleja! Artulle tietty myös suuukkoja sekä molemmille oikein hyvää pääsiäistä! <3

   Poista
 5. Takatalvi! Ou nou. Onpa teille paiskattu paljon lunta. Meil on satanu vähän vaan räntää, onneks, tai ei se mitään onneks oo, ku siäl lillussa ollaan joudutta kahlaileen, lumi olis sentään puhasta, paitti sitten ku se sulaa, niin lilluahan siitä tulee. Joo.

  Kauniilta Tytöiltä erittäin upeita vastauksia ja erityisesti se on mukavaa, että ootte päkkelis plokissanne(kin). Kui te ja me voijaankin olla niin samiksii? Kyä tykätään teistä ja lähetetään miljoonaziljoona muiskuu. Smak...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aikamoiset satsit sitä lunta satoi, mutta onneksi tänään jo vähän suli poiskin. Tosinn sitten kahlattiin just siinä lillussa. Tytöt toi kotiin tuliaisiks sellasen keskikokosen hiakkalaatikon verran santaa. ;D No okei, pieni liiottelu - ehkä.. :D:D

   Samisporukkaa ollaan kyllä!! Ja samat tykkäämisolot on täällä myös! Tytöt lähettää ihan hirrrrmu isot satsit suukkoja teille kaikille ja meitsi toivottaa oikein iloista pääsiäistä! <3

   Poista
 6. Peppi, oikein sulosta nimpparia!

  VastaaPoista
 7. Mä ihan sekosin sormissa, kun huamasin postauksen. Nii on ollu ikävä. But there You are <3
  Hianot vastaukset ja semmoset kivan rehelliset oli likat laittaneet. saas nährä suastuuko Messinen vastaamaan ja paljastamaan ittestäs outoi pualii.
  Hei, tul tänne. Tääl lounakses ei ol lunta. Vähä yritteli räntää rätkii, mut ei se lounaksel mittään mahra, nii suli pois samantiän. Nii biitsillä , nii biitsillä ollaa.
  Sunnuntaina virää taas pois noi pari karvatassuu ja sitte ollaanki Messisen kans taas kahestas. Saas nährä mite siihe ollenka totutaa. Et on vähemmä tassunjälkii lattias ja sohvas ja matos ja sänkys ja........
  Semmost. Postailehan lissä, me luvetaa kyl. Ja ollaa ilossii. Terveissi täält sinne ja pääsiäist sinnekki. Ja keltassii kukei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeeeiiiii ihanaiset!!

   Ikävä on täälläkin iso! And here I am! <3

   Messinen, me haastetaan ilman muuta vastailemaan kans kyssäreihin! Olis teillekin vähän puuhaa sinne tulevan ikävöinnin keskelle. Ihan varmasti tuntuu koti tyhjältä, kun ootte niin pitkään taas kolmikkona siellä menny. Messinen saattaa tosin vähän salaa hymyillä tyytyväisenä, kun saa mamin kokonaan itselleen.. <3

   Kiitos ja terkkuja sinne myös iiiiisot satsit! Oikein mukavaa pääsiäistä teille kaikille meiltä kaikilta! Puss&kram <3

   Poista
 8. Pepille nimipäeväonnittelut :)

  VastaaPoista
 9. Heippa ja hyvää kevättä! Kiva nähdä teitä :) Koiratädin perhepiirissä on nyt kanssa iloisia uutisia, nimittäin Osku-vauva on saapunut sukuun! :D Jännityksellä seurataan minkälainen tyyppi sieltä on kehkeytymässä. Rotuja on jopa kolmea ja kasvuennuste on "polvenkorkuinen", ei kyllä tiedetä että kenen polven... :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellouta ihana Koiratäti! <3

   Pikkulinnut aka niNni jo vähän kertoilikin teidän kuulumisia ja näytti myös super suloisen Osku-vaavin kuvan! <3 Ihania uutisia kertakaikkiaan! Hauska kokoarvio tuo polvenkorkuinen. Saas tosiaan nähdä, kenen polven korkuinen Oskuliinista kasvaa. ;)

   Paljon terkkuja sinne ja oikein kiwaa pääsiäistä! <3 Oskulle tietty suukkoja kaikilta meiltä tytöiltä! <3

   Poista

Kiitos kommentista! Ü