tiistai 12. huhtikuuta 2016

Huutiksen viemää


Olen täällä blogissa muutaman kerran maininnut, että meillä on kummikoira Romaniassa. Tämän ja muutaman muun yhteyden kautta olen tutustunut minulle uuteen tapaan auttaa koiria esim. Romaniassa. Se projekti on nielaissut tällä hetkellä ajan, jonka olen aikaisemmin käyttänyt omaan ja teidän toisten blogeihin. En siis suinkaan ole kadonnut koirineni maan uumeniin vaan naamakirjaan. Tai no, koirat ovat ennemminkin karanneet pihalle nauttimaan keväästä ja minä istua nakotan entiseen malliin koneen ääressä, nyt vaan toisessa somemaailmassa kuin aikaisemmin. Same same but different - sanoisi ameriikkalainen. ;)


Mamma on koko ajan jossain naamakirjassa, booooring! 

Jos aletaan miettiä maailman hätää, ihmisten, eläinten, kokonaisten kansakuntien ja eläinlajien, ei hädällä ole mitään määrää tai loppua. Sen edessä jää sanattomaksi, avuttomaksi. Jos taas löytää siitä määrättömyydestä jonkun kohdan, joka koskettaa jostain syystä ihan erityisesti ja keskittyy siihen, niin ehkä loputtomuuteen voi saada kiintopisteen. Minua on nyt koskettanut Romaniassa kahden nuoren tytön arki ja tarina n. 800 kodittoman koiran hoitajina. Tästä syystä olen antanut naamakirjan viedä, vaikka aikaisemmin en ole ollut koko kirjassa.


Me boikotoidaan mammaa ja katotaan papan kanssa telsua, nih!

Halusin tulla moikkaamaan ja kertomaan, miksi blogissa on nyt vielä hiljaisempaa. Ajatuksissa blogi kyllä on ja varsinkin te kaikki lukijat sekä kanssabloggaajat


Toivotamme tyttöjen kanssa teille kaikille oikein hyvää ja lämmintä kevään jatkoa! 
Kevään ekat terassijädet. :P 


8 kommenttia:

 1. No vaikka Naamakirja viekin sitten nykyään sun aikasi annamari, niin pitää aina välillä käydä heippaamassa meitäkin. Täytyypä käydä katsomassa mitä possujuttuja on tarjolla, jotta voisin omalta osaltani tehdä pienen auttavan teon, Terkut Ossilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Marja-Leena! <3 Tulit kyllä heti mieleen, kun niitä muutamia possujutskia kuvailin ja latailin. Huutiksen loputtua lupaan olla ainakin vähän aktiivisempi bloggaaja! Ihan säälittäväksihän tämä meikäläisen touhu on mennyt..
   Hurrrrrjasti terkkuja teille kaikille ja tytöt lähettää Ossille suukkoja! <3

   Poista
 2. naamakirjas nährään. Vähä sitä samaa vikaa tääl, vaikka niin oon blogia uudistamassa. Mutta ku ei millää kerkee joka paikkaa. Ja ny on ne lisä-karvatassut taas mummilassa ainakin kesäkuuhun asti. Ja jos sillon menevät kotiin niin tulevat taas kuukaudeksi heinäkuun lopussa. Mutta mitä ei tekis kaikkien omien murujen puolesta. Tällasta se vaan on.
  Romanian tilanne on niin karmee että sydäntä vääntää. En ollenkaan kaikkia kuvia pysty katsomaan. Sydän särkyy ja ikuttaa ja raivostuttaa oma riittämättömyys. Mutta joukossa on voimaa saada aikaan asioita joita ei yksin sais tapahtumaan. Nostan hattua niille ihmisille, jotka jaksaa aina jotain keksiä millä saadaan varoja hoitaa niitä asioita kuntoon. Hyvä Ansku <3, hyvä Pia <3 ja te monet muut.

  Terkkuja pitkuliinille ja Rillariinalle toivoo Essi ja äitee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, eli samoja "ongelmia" sielläkin: some vie, osoite vaan vaihtelee. :D
   Mä en myöskään pysty katsomaan kaikkia niitä kuvia. Enkä varsinkaan kovin montaa kerralla. Joku saattaa olla sitä mieltä, että kyllähän meidän hyväosaisten pitää pystyä edes kuvia katsomaan. En vaan näe mitään hyötyä siinä, jos meikäläinen vollottaa kaikki päivät ahdistuksissaan. On varmasti kaikkien kannalta parempi, jos pysyn toimintakykyisenä ja teen jotain konkreettista. Jokainen tietysti tavallaan.
   Totta puhut, joukossa on voimaa! Sen olen tuon huutiksen myötä jälleen kerran saanut kokea - ihan mahtavaa!
   Terkkuja sinne teille kaikille ja kolmikolle paaaaaljon suukkoja - puss&kram! <3<3<3

   Poista
 3. Heippa!
  Onneksi tulin tänne kurkkaamaan ja löysin teidän huutikselle. Olen huutanut jo vaikka mitä! Nyt vasta tuli mieleen laatia jonkinlainen muistilista kohteista. Laitatteko viestiä, jos joku jää huomaamatta?
  P.s. hurjasti ihanuuksia huudettavana, oikein ihmettelen joidenkin tavaroiden kohdalla huutojen vähyyttä ja pieniä summia?
  Ihanaa kevättä ja menestyksekästä kaupan tekoa, t.koiratäti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helou ihana sinä! <3
   No juu, huomasin, että olit todellakin löytänyt huutiksen! Wau, mikä himohuutaja - kiitos jo nyt tässä vaiheessa kannatuksesta! <3
   Eiks olekin ihan mielettömän paljon tosi hyvää tavaraa! Ja vaikka olet oikeassa siinä, että monessa tuotteessa on vielä "huutovaraa", niin toisaalta sitten jostain tuotteista on huudettu ihan käsittämättömän isoja summia. Ja huutiksen kokonaistuotto on jo tällä hetkellä yli kaikkien villeimpienkin etukäteisarvioiden. Sen takia toisiaan päästään tekemään isoja, pitkäntähtäimen asioita Valcean tyttöjen ja koirien avuksi. Yhteistyössä on todella voimaa, sen olen taas kerran ilokseni saanut huomata.
   Terkkuja sinne kovasti ja ihan mahtavaa tosiaan, että tulit kurkanneeksi tänne! <3
   PS. Älä huoli, me laitetaan kaikille sitten huutiksen loputtua yhteissumma kunkin voittamista tuotteista. Tosin tuotteiden + postikulujen laskeminen saattaa kestää hetken, mutta kyllä ne ensi viikon aikana saadaan varmasti ilmoitettua. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin meilläkin teitä!! <3 Suukkoja ihan hirrrrmuisesti! <3

   Poista

Kiitos kommentista! Ü