keskiviikko 8. elokuuta 2012

KesäleiriArvatkaa mitä?

Pappa lähti jonnekin reissuun ja meille tuli se pieni kaveri mammansa kanssa kesäleirille.
Ihan jees sinänsä, mutta toivottavasti se pikku tyyppi olis tällä kertaa munkin kanssa, eikä vaan Pepin, niinku viime kerralla. Hmpf..
Mamma lupaa taas ottaa meistä kolmesta tällä kertaa muka tooosi hyviä kuvia, vaikka niinhän se viimeksikin päätti tehdä, eikä niistä silti mitään tullu.
Kivaa keskiviikkoa teille kamut! 

Toivottavasti meilläkin olis kiva leiri, mitä se sitten ikinä tarkottaakaan..? 
(Henk.koht. toivon, että jotain syötävää!)


9 kommenttia:

 1. Myrsky: Häv ö nais dei, sanos engelsmanni ja mä toivotan kans. Leiri? Mitähän ruokaa se tosiaan olis. Jotain makkaramöyssöä, ehkä.

  Tuisku: Eiku mää tiiän. Leiri on puuroo. Riisiryynipuuroo. Mun herkkuu. Terkkuja vaan teille kaikille, että puurokupin äärellä tavataan.

  VastaaPoista
 2. Luulenpa että Nellikin tykkäisi tuollaisesta kesäleiristä - että olisi painikaveri. Meikäläisen kädet on välillä kovilla kun Nelli niitä näykkii kun "painitaan".

  VastaaPoista
 3. Voi Rilla, oot NIIN söpö! <3 Miten kukaan vois olla olematta sun kanssa???

  - Ihmettelee koiratäti! :D

  VastaaPoista
 4. Kyläilevät koirakaverit on ihan parhautta! Ja varmasti kesäleireily tarkoittaa jotain syötävää, jauhislihaa ehkä...?:)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kesäleiriä teille tyttöset. Jimille kanssa tietysti hauskoja hetkiä Pepin ja Rillan seurana:) Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 6. No, hieno juttu! Nyt te voitte sit ekana testata mitä se leiri oikein tarkottaa. Voihan niitä tietysti olla useemmanlaisia, niitä leirejä...

  Mami on nimittäin sanonu meille, et: " NYT JOS ETTE OO KUNNOLLA, MÄ LAITAN TEIDÄT KOKO PORUKAN KOIRIEN KURILEIRILLE!!! JA SITTEN EI NAURATA ENÄÄ KETÄÄN!!!!!! RUVETKAA KÄYTTÄYTYMÄÄN KUNNOLLA! NYT!"

  Juu, sellanen se mami on. Joskus se ei enää jaksa katella meidän metkuja ja sillon se vetää esiin ton leirikortin. Kertaakaan ei oo vielä leirille jouduttu, mut on saatu sellanen vaikutelma et läheltä on liipannu.

  Sellanen kurileiri ei kuulosta oikein hirmu kivalta. Aletaan aina käyttäytyä kiltimmin kun mami on uhkaillu meitä.

  terkuin,

  3 shelttiä

  p.s. Tyyne yrjös muuten JUST äsken sohvaan... ja matolle ja toiselle matolle ja vielä kolmannellekin matolle. Niinku sellanen ihana lahja Tyynikseltä mamille. Kyllä mami nyt varmaan ilahtuu kun se tulee kohta kaupasta :-)

  VastaaPoista
 7. Myrsky ja Tuisku: moi pojat! Teitä on nyt kaks komistusta siellä, vau ja jei! :)

  No joo, mäkään en oo vielä ihan saanu selville, että mitä tää "leiri" ihan tarkalleen tarkottaa. Ilmeisesti siihen ainakin liittyy syöminen, mutta ei mun, Pepin tai Jimpsun. Sen sijaan mun mamma ja Jimin mamma tuntuis syövän koko ajan jotain, minkä taukoomattomalta kälätykseltään ehtii suihinsa tunkea. Huoh.. Ja tätä kestää vielä monta päivää. HUOH!

  Mut hirveesti suukkoja teille poitsut! Ootte ihquja! <3<3<3

  Kaunis Nelli: voi vitsit joo, voisitpa säkin tulla tänne meidän leirille. Leikittäis yhessä ja olis ihanaa! :)

  Myönnän ihan pienellä äänellä, että viime viikolla yks ilta oli aika tiukka siilitilanne etupihalla ja pappa tuli siihen jotain sählää, niin pikkusen tais mun hampaat ihan vahingossa upota papan sormen sisään. Siitä seuras kauhee haloo, desinfiointia, laastaria, jne. Antaisivat mun hoitaa siilit ihan ite, niin ei tulis tollasia hässäköitä. Nih!

  Koiratäti: mui mukava!

  Voi hitsit, oonks mä vai söpö, kiitos! *punastuu* Tietkö, Jimi on leikkiny mun kanssa tällä kertaa tosi paljon, jee!

  Jalo: moi komee! :)

  Joo, Jimi on kyl kiva, kun se on leikkiny nyt munkin kanssa tosi paljon. Leiri ei kait sit oo kuitenkaan mitään syötävää, pöh, mut Jimin mamma anto meille tänään vähän nakkeja, NAM!

  Marja-Leena: kiitos! :) Meil on ollu tosi kivaa! Hirveesti terkkuja Ossille! <3

  3 shelttiä: kurileiri? No HUI! Kuulostaa kyl gaameelle tollanen. Vaiks ei tää meidänkää leiri ollu mikään uus herkkuruoka mulle, hitsi. :/

  Hirmu vaikeeta kyl miellyttää noita mameja. Niinku, että mitä se kunnolla käyttäytyminen oikein tarkottaa? Mun mielestä mä oon aina just sillee ku pitääki, mut mamma käskee lopettaa millon minkäkin ihan perus touhun. Takapihalla esim. ei saa juuri suutaan avata, kun se nainen alkaa jo karjua, että älä hauku. Hauku ja hauku, enhän mä ketään hauku, vaan kerron naapurikylien kamuille kuulumisia. Ittehän se haukkuu koko ajan mua. Ei oo helppoo olla koirana tässä perheessä!

  Toivon, että te vältytte siltä kurileiriltä. Ja tietty, että teidän puuhia alettas arvostaa enemmän, eikä niitä sanottais enää metkuiksi. Miten loukkaavaa!

  PS. Haa, ihan kiva tollanne pikku yllätys ja mielenilmaus. Tyyne(kin) on ilmeisen hyvä tyyppi. ;) Mamma tossa jotain vouhkaa, että toivottavasti Tyynen masu on jo parempi, eikä ollu mitään vakavampaa.

  VastaaPoista
 8. No siis kyl sul on kivaa, kun on tommonen leiri. Arvaa hei täällä meillä. Siis toi Kerpsukka ja toi Hömelö on ihan siis vallannut mun äipän kainalopaikat. Ja tiäks mä en uskalla olla vahtimatta tätä mun ihan omaa petii, niin et mun on sitte pakko maata täs koko yö. Iskäkään ei tykkää et noi on sängys koko yön.
  No onnex ne ny sitte vissiin lähtee huomenna omiin oloihinsa. Mut arvaa mitä !! sitte ne taas kuulemma on viikon päästä täällä. Että semmosta pakkoleirii mulla on. Mä oon siis niin kateellinen ny sulle.
  Huomenna mää kuulemma joudun sitte jonkinmoiseen jälkitarkastukseen. Mitä sekin on. Eihän munssa mitää jälkiä oo. Äippä vaa tohottaa jostain silmäjutuista. Mulla on silmät päässä, joskus ihmettelen et missä sillä ne on.
  meiän äippä kehu sun äippääs mukavaksi ja kivaksi. No se kyl on tiedetty jo vaix kuin kauan. Jaa mistä?? No , teil on se ruakaperjantai esmerkiks. meil on aina vaan semmonen tavallinen. Vois ottaa täälläki vähä mallii.
  Terkkuja sille Pepillekki

  t,. Essi

  VastaaPoista
 9. Essi: moi kamu!

  Voi ei, tollanen pakkoleiri. Ei kyl kuulosta kovin kivalta, eikä erityisen reilulta, höh! :/ Mä niiin ymmärrän, että sun tarttee vahtia sitä punkkaa ihan koko vuorokautisesti. Onneks ne hömötiaiset on ees välillä omassakin kotonaan, että saat pitää sen SUN oman henkilökohtaisen kainalopaikan ihan itselläs.

  Täällä meidän leirillä on tosi kivaa. Jimin mamma ottaa mut yksistään mukaan sellasille tooosi pitkille lenkeille. Noi pienet (Peppi ja Jimi) joutuu oottaa kotona mun mamman kanssa. Kato ku ne ei oo ollenkaan niin reippaita, Sit Jimi on leikkiny tosi paljon mun kanssa, kun Peppi on jollain tuulella, ja se välillä murisee Jimille. Vitsi mikä dorka!

  Jälkitarkastus??? Oon ihan yhtä äimänä kun säkin. Mitäköhän se tosiaan vois olla? Noi mammat on välillä kyllä aikamoisia touhottajia, hitsi..

  Kuule joo, älä yhtään oo kade siitä ruokaperjantaista. Se ei meinaan todellakaan tarkota ruokaa mulle tai Pepille. Itte se mamma kyllä vetää sapuskaa napaan kaikkina mahdollisina viikonpäivinä, mutta meidän ruoka-annokset vaan pienenee. Huoh..

  Tsemppiä hei sulle hirveesti sinne! Pidä puoles, joohan! Ü

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü