maanantai 9. heinäkuuta 2012

Auringossa ja varjossa

Viikonloppu sujahti taas kerran nopsasti. Sunnuntaina juhlimme siskonpojan konfirmaatiota. Sisko oli, tyttärensä pätevällä avustuksella, jälleen kerran ylittänyt itsensä tarjoiluissa - NAM! Siskontytön blogista löytyy esimakua niistä. Käykääpäs kurkkimassa *klik*.  Onneksi sääkin suosi juhlia, vaikka etukäteen oli luvattu vaikka mitä rankkasateita. Mutta ehei, aurinko paistoi ja juhlat onnistuivat kaikin puolin täydellisesti. Se vaan vähän ihmetyttää, että miten joku, joka ihan vasta hetki sitten syntyi (lue: 15-v sitten) voi nyt jo päästä ripille? Onneksi minä sentään en vanhene tuota tahtia.. ;)


Aivan ihania mini-kuppikakkuja by niNni. <3 Nuo vaaleat on ehdottomasti parhaita koskaan syömiäni kuppikakkuja/muffinseja.
(Kuva lainattu priceless moments -blogista)


Kotosalla on myös nautittu kesästä kaikin tavoin. Välillä nautinnollisinta on ottaa päivätirsat, jotka hoituvat toisilla auringossa..
..ja toisilla varjossa (lue: kodin viileimmässä mahdollisessa paikassa).
Kuvaaja aiheutti häiriötä tirsottelijassa - törkeetä!Varjossakin haukoteltiin mamman rasittavuudelle. Näin pään päällä ihan selvästi puhekuplan, näättekö tekin?


Kesäistä uutta viikkoa kaikille ja mukavaa lomaa lomailijoille!
PS. Olettehan jo löytäneet tienne Myrskyn ja Ellin uusiin blogeihin, *klik* ja *klik*? Sielläkin  otetaan tupsluureja (mikä sana! ;)) ja viihdytään auringossa. ☼10 kommenttia:

 1. Heippati elämän mukavat murut !!
  Ihana venytys Peppinen. Samanlaisen venytyksen päälle Rapekin sitten haukotteli kita levällään.
  Tupsluuri... jep tuttua kauraa. On sit nimpal turkulainen sana. Ja jos Myrsky ja Elli muualla asustaa kuin Varsinaisessa suomessa niin olenpas ihastuksissani tämän murteen leviämisestä. Jihuu, turkulaiset tule, varokka vaa kaik maailma.

  Kyl ai ny rupes nimpal tekemä miäli tommossi kuppikakui. Nam ! ja sinne sit holahtaa sekin laihis. Mutta ihan hyvä syy olisi niitä tehdä/saada, kun lomaan on vielä pari viikkoa.


  Mukavaa viikkoa sinne täältä Essilästä, jossa jälleen kerran podetaan korvatulehdusta. Anteeksi, mutta PERKELEEN siitepölyt. Tuli ruma sana, mutta harmittaa niin vietävästi taas. Essi rukka. No, lääkkeet on että kaipa se taas tästä.
  Moikkis murut, te ihan kaikki semmoset.

  VastaaPoista
 2. Joo, Rilla ja Peppi, toi äippien jatkuvaa valokuvaaminen, siis tarkotan, että äipät kuvaa meitä eikä me suinkaan heitä, on siis todella r-a-s-i-t-t-a-v-a-a. Mut toisaalta heitä ymmärtää, kun ollaanhan me pihapiiriemme parhaita,kauniita ja komeita kuvauskohteita. Täytyy kai vaan hyväksyä...

  VastaaPoista
 3. Jee, lomalla ollaan. Missä aurinko?

  VastaaPoista
 4. Peppi nousi oikein poseeraamaan :) On kyllä upeat kuppikakut, kävin jo eilen Ninnin blogissakin ihailemassa, mutta silloin ei päässyt kommentoimaan. Vika varmasti täällä päässä.

  Täällä jo vähän odotellaan teidän mökkitavoille opettelun aloitusta ;D

  - Koiratäti

  VastaaPoista
 5. Niin tuttu näky. Tumma pieni pötkylä kaikista paahtavimmassa paikassa ja vaalea koira etsimässä viileintä paikkaa. On nuo vaan niin hauskoja. :) Ihanaa kesäviikkoa myös sinne!

  VastaaPoista
 6. Meillä makaillaan tällä hetkellä pelkästään varjossa (kodin viileimmässä paikassa myöskin). Ei le koiran kannalta nämä helteen ihan suotuisimpia päiviä. Nyt kyllä sataa eikä sekään ole kiva ;) Suloisia kuvia jälleen!

  VastaaPoista
 7. Hienot tarjoamiset. Peppi pitkuliini nautti rotumääritelmän mukaisesti aurinkoa sallitun annoksen:), Rilla taas piti enemmän varjosta. Ossikin pitää auringosta. Vissiin niin tekevät kaikki mäyrikset. Terveisiä tytöille M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 8. Liftari: Heipatit sinnekin teille murusille! <3

  Juu, Pepin venytykset on nautinnollisia ja pikkuisen teatraalisia, niin kuin Peppi muutenkin. ;D

  Olen kyllä varmaan "törmännyt" tupsluuri -sanaan joskus ennenkin, mutta silti se kiinnitti huomioni ainakin Myrskyn blogissa. Tosi hauska ja hassu sana!

  Noi kuppikakut - siis a p u a, miten hyviä! Olisin voinut vedellä kymmennen heti putkeen.. :D:D

  Oi ja voi, onpa kurjaa, että Essiläisen korvat kiukuttelee taas! :((( Kuulostaa niiin meidän Rosalta, jolla raukalla oli korva- ja/tai silmätulehdus vähän niin kuin aina. :/ Toivottavasti pipi paranee pikaisesti ja saatte jatkaa kesästä nauttimista ilman lääkkeitä! Halit ja rapsut sinne teille kaikille! <3

  Myrskyliini: no juu, pakkohan teitä söpöläisiä on koko ajan kuvata, kun keksitte aina jotain uusia, hauskoja ilmeitä ja puuhia. :)

  Kaunis Nelli: oi, ihanaa lomaa teille ja toivotaan, että aurinkokin älyää paistaa! ☼

  Koiratäti: no juu, unet häiriintyi selvästi ja pitkuliini päätti tulla rapsuteltavaksi. Mutta ensin piti toki veeenyyyteeellä ja haauukooteeellaa oikein teatraalisesti. :D:D

  Rippijuhlien herkut oli kyllä mahtavat ja makoisat! Kokeileppa huviksesi joskus niitä vaaleita kuppikakkuja - taivaallisia!! :P

  Hihhihhih, joo, meitäkin kieltämättä vähän jänskättää, että miten tytsillä mökkeily lähtee sujumaan. Tulossa on varmaan monta postausta aiheesta.. ;D

  Alma ja kumppanit: juu, eiks oo mielenkiintoista, että menee just noin päin. :D Kiitos, rapsuja ja terkkuja sinne! <3

  Eeva: Peppi se kuule jaksaa maata auringossa helteelläkin ja Rilla läähättää varjossa! :O Ollaan pidetty Rillalla märkää huivia kaulassa kuumina päivinä ja se tuntuu onneksi auttavan - ainakin vähän.

  Marja-Leena: tarjoilut oli mahtavat ja herkulliset! Ninnin uusimmassa postauksessa on kuvia, joissa näkyy myös se savulohi-voileipäkakku (edessä oleva, päällä kananmunan viipaleita ja katkarapuja), josta on ollut puhetta.

  Juu, koirat on kuin kaksi marjaa - mustikka ja puolukka.. :D:D

  Terkkuja sinne ja rapsutuksia Ossille! <3

  VastaaPoista
 9. Herkullisen näköisiä noi kuppikakut. Mä kanssa ihmettelen, minne aika katosi. Mulla oli just pieni ihmistaimen käsissäni, synnäriltä tullut, ja nyt hän (esikoinen) on jo yli parikymppinen, armeijan käynyt nuorimies. Niinkuin on muuten pikkuveljensäkin. Apuva, oonks mää sit vanha?

  Tirsamaa on paras paikka,
  tirsamaassa vietät vaikka,
  koko päivän aurinkoisen ;)

  Juu, jostain kumman syystä tälläkin puolella ruutua näkyy toi ajatuskupla, ihan selvästi!
  Kiitti blogilinkkauksesta :)

  Mukavaa viikkoa teillekin ja rapsuja koissuille!

  VastaaPoista
 10. Ellieli: no juu kuule, varsinkin noi vaaleat (sitruuna-valkosuklaa) vei kielen mennessään! :P

  No niin just! Mitä me sitten ollaan, jos kaikki lapset meidän ympärillä on jo aikuisia tai melkein? Mä muistan sen päivän, kun tämä rippilapsi syntyi, kuin eilisen. En voi tajuta, miten se samainen käärö voi nyt olla jo lähes mies!?!?

  Tirsamaa - se ON ihan paras paikka! :D:D

  Eiks oo jänniä noi koirien päiden päällä näkyvät kuplat? ;D

  Kiitos samoin ja Ellille kans paljon rapsuja! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü