keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Jouluiloa Romaniaan

Ihanainen Koiratäti ehtikin jo kysäistä, mitä kummikoira Bobitalle kuuluu. Sain jokin aika sitten koiratarhasta sähköpostia ja lisää kuvia Bobitasta.
Bobitan tarina riipii sydäntäni, hänellä on ollut paljon huonoa onnea. Kopioin seuraavan kuvauksen Bobitasta koiratarhan Facebook-sivuilta -


"Bobita is a dog that is 13-14 years old, he is a great dog, friendly and lively.
In the spring of 2011 Bobita was caught of people (from the authorities) that have caused some damage and problems. Olaru Adina and her husband managed to save Bobita and continue to take care of him.Unfortunately, two months later, Bobita was to hit by a car in front of the building. Following investigations the vet, the dog had a broken leg, and a pinched nerve.

For a long time, pearls could not walk and was taken to the vet regularly for treatment. Meanwhile his evolution was better but because of age and problems sustained, he still needs treatment and infiltration to help him move. Adina Olaru from the Association "Sasha" continue to give her Bobita of food and medicine."Muiden vaivojensa lisäksi Bobitalla on myös tyrä. Voi pientä! :(


Kopioin koiratarhan sivuilta myös pari kuvaa, joissa Bobitan kanssa on Liftarin kummikoira Negruta.
Sain Bobitaan yhteyden alun perin (Liftarin vinkkaamana - kiitos vielä!) Koirakamujen kautta, jotka avustavat mm. tuota Bobitan Koiratarhaa Romaniassa.


Käärin tuossa alkuviikosta Bobitalle ystävineen vähän ruokaa ja muita herkkuja pakettiin. Sujautinpa mukaan myös pari levyä suklaata sydämestään työtä tekeville hoitajille.  Olen nimittäin kuullut huhuja, että Fazerin sininen on siellä(kin) toivottua herkkua. ;)

Joulufiilis on täällä edelleen vähän hakusessa. Lapsuus joulujen taikaa en meinaa millään löytää. Silti tuntuu mukavalta muistaa läheisiä pienillä joululahjoilla ja -tervehdyksillä. Sekä auttaa edes vähän heitä, joilla joulu ei tarkoita samanlaista yltäkylläisyyttä kuin meillä. Joulumielen etsimisessä on auttanut The Baseballs-yhtyeen hauska joululevy, jolta olen kuunnellut paljon mm. tätä biisiä.
Me autettiin mammaa ton paketin kanssa. Ne jutut tuoksu TOSI hyvältä!
Mut, me ei saatu yhtään ottaa niitä, hmpf..
Muistaahan kaikki sen MEIDÄN joulukampanjan? Paljon herkkuja Rillalle ja Pepille!!
 Kivaa keskiviikkoa ja jouluista mieltä kaikille! 14 kommenttia:

 1. Me vähän tuunattiin tota teijän joulukamppanjaa, eli PALJON jouluherkkuja Rillalle, Pepille, Myrskylle ja Tuiskulle ja kaikille meijän kavereille kanssa. Eiks oo hyvä tuunaus?

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti, siitä on varmasti isosti iloa saajilleen! Ja eiköhän ne Rilla ja Peppikin saa sitten osuutensa herkuista, kunhan malttavat odottaa aattoon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se malttaminen just on niin vaikeeta, sekä mulla että tytöillä.. ;D

   Poista
 3. <3 ihana Bobita. Ihmeellisen kiltin näköisenä säilynyt kovista kokemuksistaan huolimatta, sekä luottavaisen.

  Täälläkin on vähän vaihtelevat fiilikset joulumielessä, tänään taas näyttää hieman karulta ja räntäiseltä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eikö näytäkin kerta kaikkiaan suloislta ja kiltiltä! <3 Haluaisin niin kovin päästä Bobitaa paijaamaan ja rapsuttelemaan. <3

   Mikäköhän ton joulufiiliksen kanssa oikein on? En meinaa millään tajuta, että aatto on jo reilun viikon päästä!?! No, joulu tulee ja menee, oli mulla fiilis tai ei. ;D

   Poista
 4. Paketistasi on huisisti iloa Bopitalle, sen kamuille ja hoitajille! Itse asiassa Bopita näyttää minusta aika ISOLTA, ainakin keskikokoiselta koiralta:) Eiköhän sillä ole vielä jokunen hyvä koiranvuosi edessään. Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minunkin mielestä Bobita näyttää aika suurelta, ehkä jopa noutajan kokoiselta? Minäkin toivon monta hyvää ja mahdollisimman tervettä vuotta Bobitalle! <3

   Poista
 5. Bobitalla oli onnea kun sai sut kummitädikseen, ihana lahja heille ja muistit vielä hoitajiakin.
  Pepin ja Rillan joulukampanja on kyllä aivan mahtava, taitaa Ellillä olla samanlainen kampanja meneillään ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olipas ihanasti sanottu! <3

   Juu, eiks oo ihan mahottomia noi meitin tytöt! ;D

   Poista
 6. Voi miten ihana paketti! <3 Suloiselta näytti Bobita, toivomme kaikkea hyvää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä minäkin toivon ja voimia vapaaehtoisille tärkeään työhönsä sekä tuolla Romaniassa ettäkaikkialla muuallakin!

   Poista
 7. Ai teilläki kävi samal taval. Ei yhtää herkkuu tipahtanu laarii. Äippä laitto kaikki pakettii ja teippas sen iha ympäri joka puolelt kii. Sanos et o parsonikestävä pakkaus. Ja tänäpän se sit hävis jonnekki tost eteisest se paketti. Hmmppfff sanom määki.: Terkuin Essi

  Hienoja nameja saa Bobita. Minäkin laitoin pakettiin tavallisen koiranruuan lisäksi herkku-pihvitikkuja. Ostin semmoisia pakkauksia joissa oli kolme yhdessä, niihin merkkasin päälle kenelle ne haluaisin annettavaksi. loput piffitikut joita tais olla kymmenen jää sitten jaettavaksi kaikille. Että jotain hyvää saavat.
  Törkeen kallis vaan lähettää tuo paketti. Ja pientä ei oikeen uskalla lähettää, sillä Mervi kertoi, että niitä varastetaan helpommin. Sehän sapettaa, että sitä viedään jotain niiltä joilla ei juuri mitään ole. Murrrrkele !!
  oikeen tulee hyvä mieli Bobitan puolesta. Herkkuja tiedossa. Ja tunnusta pois, laitoit pakettiin halin. Muutaman suukonkin taisit sinne tipauttaa. Hih...sittenhän sinne matkaakin parista paikasta halit ja pusut. Sen he ovat ansainneetkin, niin koirat kuin heidän hoitajansakin. Ilman heitä ei toivoa olisi lainkaan. ei muuta voi toivoa kuin suojelusta ja voimia heille. Ja yrittää omalla pienellä tavallaan tukea ja auttaa. Tän kummosempaa joulumieltä sitä ei sitte tarvitsekkaan kuin minkä tästä saa.

  Terkkuja sinne Anskuseni ja iiisoooo halirutistus sulle täältä Essilästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Essi, eikö suakaan lykästänyt, vaan kaikki herkut läks muihin maihin kaukaisiin, voehan hitsiläinen.. ;D

   Ihana SINÄ! <3 Nimikoidut pihvitikut!! <3<3<3

   No juu, eihän se lähettäminen mitään halpaa ollut, mutta elämä on.. ;D Ja oikeassa olet, tietenkin. Haleja laitoin pakkettiin ja suukkoja sekä voimia hoitoväelle arvokkaaseen työhönsä! <3 Parhaan joulumielen saa tosiaan tästä, eikä paremmasta väliä.

   Sinne myös halit ja suukot - ootte ihania! <3

   Poista

Kiitos kommentista! Ü