keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Tonttuilua


Tiedättehän, kuinka vaikeaa on malttaa odottaa, että jouluaatto vihdoinkin koittaisi ja saisi avata lahjat. Meidän tyttöjen iloksi tonttu oli käynyt jättämässä pienen maistiaisen tulevasta pakettitulvasta ja sen sai avata heti. Kääreistä löytyi aikas jännät jutskat -

Tuollaiset puruluu aktivointilelut, joiden sisällä on rouheluun palasia. Näin malttamattomana niiden kimppuun pääsemistä odotettiin -
Rilla ryhtyi ratkomaan arvoitusta heti niillä sijoilla -ja sai pian ensimmäisen namin ulos maisteltavaksi.Peppi taas kiikutti uuden aarteen makuuhuoneeseen turvaan -ja kävi siellä selvittämään, miten namit saisi ulos laatikosta.

Tehtävä suoritettu!

Tunnelmallista viikon jatkoa sinne ruudun toiselle puolelle!PS. Tänään on viimeinen päivä, jolloin voi osallistua MUSCH JOULUILOA -kampanjaan


17 kommenttia:

 1. Päheet joulumaistiaiset. Kirjaimellisesti, meinaan maistuis varmaan täälläkin osotteessa. Kumpi oli nopeempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rilla oli nopeampi syömään namit sieltä hässäkän sisältä, mutta Peppi voitti laatikon totaali paloittelun 100 - 0. ;D

   Poista
 2. Enpä ole aikoihin lukenut näin ihanaa blogia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, miten kauniisti sanottu! Kiitos todella mieltä lämmittävästä kommentista! <3

   Poista
 3. Kiltisti tehty tontulta! Maunon lahja odottaa paketointia vaatehuoneen hyllyllä, ja jotenkin ihmeen kaupalla Mauno tietää, että korkealla hyllyn päällä nököttävä lelu on sen. Hirmuinen nuuskutus ja tähyili alkaa aina kun nakkikoira pääsee vilahtamaan vaatehuoneen puolelle :) Mauno muuten toimii aivan samoin kuin Peppi, aina luun saatuaan rynnistää hirmuista kyytiä toiseen huoneeseen selvittämään tilannetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole uskomatonta, kuinka koirat tietää niin paljon asioita ilman mitään järjellistä syytä! :o

   Kiitos kivasta kommentista ja rapsutuksia Maunolle! :)

   Poista
 4. Tämä täti lähtee kyllä samantien marssimaan kauppaan teidän innoittamana; tommoinen aktivointilelu täytyy aada ehdottomasti ja nyt ja heti!

  Mahtavasti ootte myös kerännyt klikkauksia Muschin ruokakamppikseen, mahtavaa! :)) Toivotaan, että mahdollisimman moni vielä jakaisi ja tykkäisi kampanjasta (mä salaa haaveilin 10 000 kilosta vielä toissa päivänä...) vikan puolen tunnin aikana.

  Oikein kivoja vikoja joulunodotuspäiviä sekä tietysti itse joulua teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Muschin kampanja on mun mielestä ihan huippu! <3

   Kiitos ja samoin sinne, oikein ihanaa joulun aikaa ja paljon rapsutuksia koirille! <3

   Poista
 5. Mulle kans tuollainen, sanoo Olli.

  Emäntä ei ole nähnyt tuollaista ja kyselee ostopaikan perään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastausta kaivattaisiin täälläkin! :) Kävin tänään itse isosta K-supermarketista kyselemässä (Best Friendin nettisivuilla lukee, että näitä pitäisi saada ihan päivittäistavarakaupoista), mutta ainakaan Tampereen Anttilan K-superissa ei tiedetty. Neuvoivat kyselemään mm. Citymarketista.

   Poista
  2. Uskokaa tai älkää, mutta toi on ostettu Siwasta!? En oo muuten tainnut koskaan ennen nähdä vastaavaa missään. Ko. Siwakaan ei oo kovin lähellä meitä, joten en oo käynyt siellä juuri koskaan. Toivottavasti löydätte jostain. Oli tosi hauskat hässäkät! :)

   Poista
  3. Eilen löytyi ainakin myös Citymarketista noita pikkukoirakokosia! Oli oikein oma Best friendin ständin, johon oli noita erilaisia uusia aktivointiluita laitettu. :)

   Poista
  4. Prismassa oli taas niitä L-kokoisia ihan alahyllyllä. En olis kyllä huomannut, ellen olisi varta vasten etsinyt.

   Poista
 6. Ossi sanoo, että mulla kanssa. Tarvitsee vissiin käydä paikallisessa Mustissa ja Mirrissä, josko sieltä löytyisi. Tytsyille suukkoja Ossilta ja teveisiä M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä löytyy Mustista ja Mirristä juuri tuollaisia, mutta varmasti jotain muuta kivaa. Itse ostin nuo tosiaan Siwasta.. :o

   Kiitos ja samoin sinne, terkkuja ja suukkoja! <3

   Poista
 7. Jotenkin mä arvasin että Peppi voittaa... se kuuluu varmaan mäykyn luonteeseen että tuhota pitää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü