maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kolmikko


Juhannuksena meillä oli tosiaan ilo saada siskontyttö ja Jimi vieraaksemme. Heidän saapuessa, pitkuliinilla meni vähän pasmat sekaisin. Hän lähti ensin ovea kohti kimeällä haukulla, joka vaihtui kirjaimellisesti onnelliseksi vikinäksi hänen huomattuaan, että ovesta tulikin Jimi ja niNni.  
Jimi oli uuvuttanut itsensä aikas totaalisesti edellisessä kyläpaikassa Pepin kaiman (jolla taisi olla meneillään jotain juoksujen tapaista) kanssa "touhutessa".. ;) Väsynyt poika sai lepäillä välillä ihan rauhassa omassa huoneessa, minkä jälkeen leikit maistuivat taas Rillan ja pitkulan kanssa.


Kattokaa, mä osaan olla jussina(kin) pupujussina!


Jimpula on kyllä ehkä maailman kiltein ja tottelevaisin koira - ja kevyin!! Meidänkin kaksikko on kuitenkin aika pieniä koiria, mutta silti hämmästyn joka kerta pidellessäni Jimpsua sylissä - ihan kuin höyhen!
Kuvista ja niNnin blogista varmaan jo hoksaa, että nämä(kin) kuvat kolmikosta on otettu riittävän mieluisten namejen voimalla.

Ohi on - sekä kuvaukset että juhannus. 

Helteistä viikkoa kaikille! ☼


8 kommenttia:

 1. Vitsit, onks Jimpula oikee sirkuskoira, ku niin taitavasti esittää pupujussia ja vaikka mitä. Tytöt tyytyy oleen hillitysti nättejä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jimpsu on kyllä tosi taitava ja osaa paljon temppuja! <3 Meidän tytötkin osaisi varmaan, jos heidän mamma olis ahkerampi opettaja.. ;D

   Poista
 2. Voi miten ihastuttavia kuvia :) Ja juu-u, namien voimalla se koira toisinaan käy ;) Hulvaton otos tuo missä typyt kurottavat katsomaan Jimiä, että "Miten sä nyt tolleen venyt herkkujen takia, että ihan takajaloilles asti...eiks toi nyt ole vähän liioittelua? Kyllä ne namit heltiää hei vähemmälläkin yrityksellä" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on - hyvät namit = mahdollisuus kuviin, ei nameja = ei koiria. :D

   Jimpsu on kyllä niin ihana ja taitava! <3

   Poista
 3. Jimi-boy se esittää hienoja temppuja ja tytöt vaan kattelee:) Tosiaan kelpais varmaan sirkukseenkin nuo tempaukset:) Tytsyille hellepusuja Ossilta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Jimpsu oppii temput hetkessä ja on tosi ketterä! <3

   Kiitos ja Ossille samanlaisia täältä. <3 Helle on tosiaankin saapunut, lääh.. ;D

   Poista
 4. Mainion näköinen kolmikko - niin ne herkut kelpaa rodusta riippumatta.

  Me istutaan näillä helteillä varjossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmikossa on ihaninta se, kuinka hyvin he tulevat keskenään toimeen. <3

   Varjossa on täälläkin viihdytty. Jopa Peppi, ainakin osan ajasta. ;D

   Poista

Kiitos kommentista! Ü