perjantai 2. lokakuuta 2015

Isoja syntymäpäiviä ♥


Uskomatonta, mutta totta - meidän Rilla täyttää tänään viisi vuotta! Aika on kyllä mennyt tooooodella nopeasti. Muistan vielä niin elävästi, kun kävimme katsomassa Rillaa kasvattajan luona joulukuisena perjantai-iltana vuonna 2010. Ja jo seuraavana päivänä haimme 9-viikkoisen suloisuuden kotiin.
Rilla oli tosi rohkea ja iloinen pentu, joka tuntui sopeutuvan uusiin ympyröihin lähes saman tien.
Ruoka maistui, pissoja tuli paperille ja sen viereen.. ;D

Nämä postauksen kuvat ovat skannattu siskontytön ottamista paperikuvista. Alkuperäisten kuvien tarkkuus, värit yms. heittävät aika paljon, mutta ei välitetä siitä.
Todellakin u s k o m a t o n t a, että tuosta on jo viisi vuotta!♥ Paljon Onnea ja monia, monia tulevia vuosia Rillalle! ♥

Lainattu


17 kommenttia:

 1. Tassuntäyteiset onnittelut ja muiskuja lisäksi sulle, Rilla!

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea RakasRakasRakas ♡

  VastaaPoista
 3. Miljoonat onnittelut ja sylitykset päivänsankarille <3 Arttu lähettää mahdottomasti pusuja kera treffikutsun ;) westineidolle.
  Terkut myös Pepille, joka ei tänään juhli (paitsi että mäyräkoira juhlii joka päivä jonkun kustannuksella) mutta on aina juhlan arvoinen tiettykin <3

  Onneksi saapuva juna jostain kaukaa on vähän myöhässä, että ehdin huomata tämän merkittävän päivän =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti sekä onnitteluista että treffikutsusta! *wuf*

   Terkkuja sinne myös kovasti ja Artulle muiskuja! <3

   Poista
 4. Paaaaljon onnea kauniille Rilla-neidille. Viisi vuotta on oikein kiva ikä. Koira alkaa olla semmoinen aikuinen:) Terkut Ossilasta!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :))))) Ja terkkuja sinne myös! <3

   Poista
 5. No mutta...hirveen paljo onnee kaaniille tytölle kera tuhansiin muiskujen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Iivari ja muiskuja sinne myös! <3

   Poista
 6. Paljon onnea sinne! Tv Elvis 5 vuotta ja Hugo 1 vuotta tänään! (P.S. Meidän emäntä lisää tämä plokin tuonne meidän plokin "näitä seuraan" -listalle)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pojat! :)))) Ja myöhästyneet onnittelut Hugolle! *muisk*

   Poista
 7. No sussiunaa, kerkesit sitte taas täyttää enne mua, ja niinko mää yriti ehtii su erelle nois ikävuasis ;)
  No ei onnistunu, ei! Että onneksolkoo vaa sul, Rilla! Iha hirmee paljo! Oot sä kyllä semmone sopistys. Muiskuja ja rapsutuksia molemmille tytsyille. - Elli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ikävuosia onkin vissiin aika haastavaa tollai kiriä..kai..vai? ;D

   Kiitos Elli ja mammansa! Terkkuja sinne kovasti meiltä kaikilta! <3

   Poista
 8. Onks varma ettei nois kuvis ol aavikkokettu ?? On jotenki nii samanolonen.
  Viisivuotias !! Vasta !! Meiän tytöt täyttää marraskuun lopulla 9v enkä yhtään tajua miten se voi olla mahdollista. Samalla, kuten hyvin tiedät , se kauhu josta ääneen ei puhuta on saamasa pientä jalansijaa jossain kaukana takaraivon sopukassa. Yritän enempi ajatella sitä, että aikaa on vielä vaikka kuinka paljon jäljellä..
  meiän kolmikko jakautuu taas ensi viikonloppuna. että sitten on paikalla vaan toi meidän rinsessa. Mutta tulee joulukuu niin puolvälissä haetaan taas takasin heidät. viipyvät sitte varmaan joulun yli. Ja ehkä ens vuonna sitten, jos emäntä matkustaa tai on töitä niin paljon tai mitä tahansa. otan heidät kyllä ihan mielelläni ihan mistä syystä vaan. Vaikka tekosyystäkin. että voisit keksii mulle muutaman hyvän syyn noin varoiksi, jolla voisin heidät kaapata takaisin. Eiks joo.
  Onnea sinne Rillariinalle ja terkkuja sille pitkulallekin. ihania ovat. Ja terkkuja myös sulle. Höpötellään joku kerta taas asiat halki,niin tulee maailmakin parannettua siin samalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, vai aavikkokettu! :D

   Juu, tiedän todellakin (valitettavasti) ton, mistä ei ääneen puhuta.. Alkaa ihan selkäpiitä karmia ja rintaa puristaa, jos yhtään vähän edes meinaan ajatella ko. asioita.. Kääk ja nyyh ja A B U A !! :()

   Ihanaa, että tiedät jo nyt, milloin kolmikko jälleen kokoontuu, niin josko se vähän helpottaisi eron tuskaa. Essi tieysti siellä (salaa) hihkuu ja tanssii, kun kohta saa pitää taas äipän kokonaan itsellään. <3

   Kiitos ihanainen ja terkkuja sinne myös iiiiisot satsit! Puss&kram <3

   Poista
 9. Pahasti myöhästyneet onnittelut myös koiratädiltä! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü