maanantai 5. maaliskuuta 2012

Niin ootte nättejä ja hyvin koulutettuja jajaja..Ihana valoilmiö ilahdutti meitä viikonloppuna. Kevätauringossa on kyllä ihmeellistä taikaa!
Auringonpaisteessa mies hiihti sunnuntaina 50 km ja me tytöt vierailimme Rillan kasvattajan luona. Siellä sain heti ylpeillä, kuinka hyvin olen kasvattanut koirani - NOT!  Ihan ensin Rilla pissasi eteisen matolle. Lähes samaan hetkeen Peppi väänsi kakat eteisen lattialle. Ja juuri, kun sain ne siivottua, huomasin, että myös Rilla oli tehnyt isot kakat makuuhuonekäytävälle. Jep-jep! Saattoi vähän olla taas mamman posket punaisina.. Tokikin olin ulkoiluttanut koirat varta vasten oikein erityisen hyvin ennen vierailua, mutta ainahan sitä sen verran on säästössä tavaraa, että ne voi laskea kyläpaikan lattialle. Hieno homma! ;)
Vierailulle osallistui myös koirien trimmaaja, joka trimmaa myös Rillan kasvattajan koirat. Ikään kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla siis (vai peräti kolme = yhdet pissat + kahdet kakat?)


Rilla lauantaina ennen trimmausta.

Sunnuntaina trimmauksen jälkeen.

Vessatouhujen lisäksi Peppi antoi toki myös kuuluvan haukkuesityksen kasvattajan miehelle ja aikuiselle pojalle sekä murisi kuuluvasti aina, jos nämä uskalsivat vähänkin liikkua talossa. Trimmauspöydällä pitkuliini sen sijaan käyttäytyi erinomaisesti. Sitä on siis kannattanut harjoitella, vaikka Pepin turkki ei aikaisemmin olisi vielä trimmausta tarvinnutkaan. Tämä taisikin olla ensimmäinen kerta, kun ennen trimmiä kiinnitin huomiota siihen, että Pepillä oli edes vähän turkki kasvanut. Alla ennen ja jälkeen kuvat.


Persoonallisesta sisääntulostamme huolimatta (olen lanseerannut Pepin entreille nimikkeen "kakalla sisään"), oli tosi mukavaa jutella pitkästä aikaa Rillan kasvattajan kanssa. Keskustelu poukkoili aiheesta toiseen ja totesimme mm., että kasvattaja on ollut nuoruudessaan useita vuosia samalla luokalla koulussa vanhimman siskoni miehen kanssa. Taas kerran tuli todistettua kuinka pieni maailma onkaan ja varsinkin Suomi. Hauska sattuma!

En tiedä olenko koskaan täällä blogissa maininnut, että minulla on jo pitkään ollut pieni (salainen) haave teettää joskus omalla koiralla pentuja ja jättää sitten yksi niistä itselle. Edesmenneet westimme eivät kumpikaan soveltuneet jalostukseen kuten ei myöskään Peppi hampaidensa takia, mutta entäs Rilla? Juttelimme kasvattajan kanssa vähän tästäkin aiheesta ja saattaapa olla niin, että tänä keväänä ilmoitan Rillan hänen ja minun(!) ensimmäiseen koiranäyttelyyn. Täytyy myöntää, että itse en ole erityisen innostunut näyttelytoiminnasta, vaikka toki näen sen tärkeyden suhteessa koirien jalostukseen. Minä en (tietenkään) meinaa Rillaa näyttelyssä esittää, vaan sen tekee joku asian osaava. Katsotaan nyt, miten tämä projekti mahdollisesti etenee, vai eteneekö mitenkään.

Täytyy tunnustaa myös, että olen aika huojentunut siitä, että Peppiä ei voi/kannata näyttelyihin viedä. "Kakalla sisään" ei jostain syystä kuulosta meikäläisen korvaan kovin näyttelykelpoiselta sisääntulolta. Eikä tuomarin haukkuminen pystyyn ehkä parantaisi ensivaikutelmaa..? 


Kakka ja kakka - älä mamma jankuta!


Niin on tytöt kuitenkin taas nättejä! Sitten vaan leuka rintaan ja kohti uusia vastoinkäymisiä seikkailuja.. ;)Aurinkoista viikkoa kaikille!
 

24 kommenttia:

 1. Ihan piti hihitellä täällä. Tytöt toivat siis tuliaiset mukanaan :) Oikein oli hauska maanantaiaamun aloitus lukaista tämä. Ja niin on nättejä sun tytöt!

  VastaaPoista
 2. No, voi helkatti sentään :-D Tuohon nyt ei voi muuta kuin suositella vanhan viisaan soitonopettajani mottoa:

  "HÄPEÄLLÄHÄN SIITÄ SELVIÄÄ!"

  Tällä mentiin opiskeluaikoina ja olen todennut sen oikein hyväksi ajatusmalliksi myöhemminkin.

  Liikkeellä on myös toinen HYVIN käyttökelpoinen tokaisu: " Huonompi soittaja olisi epäonnistunut vieläkin karkeammin!", mutta se nyt ei ehkä sovi juuri tähän yhteyteen :-)

  No, mutta teillä oli kuitenkin MUUTEN oikein mukava vierailu ja tytötkin kaunistuivat. Onnea uusille frisyyreille!!

  Meilläkin leikittiin eilen kampaajaa. Hapsottavat tassuhaitulat saivat lähteä ja neitosten räpylät eivät näytä enää virsuilta :-)

  terkuin, 3 sheltin mami

  VastaaPoista
 3. Kyllä osaa koirat shown järjestää...

  VastaaPoista
 4. Hienot on trimmaukset!

  Jyskyllä petti myös nuorena usein pidätyskyky. Varsinkin, jos meille tuli vieraita niin se pissasi ison lätäkön lattialle. Kakat se kyllä teki siististi aina ulkona ja vielä mieluiten jonnekin pusikkoon.

  Eikös se Pepin kaimakin ollut vähän sellainen itsepäinen oman tien kulkija ;)

  - Koiratäti

  VastaaPoista
 5. :D

  Kyllä tämä taas kirvoitti päivän hymyt huulille. Erään kerrankin olen posket punaisena kulkenut huonosti käyttäytyvän koiraherran kanssa. Lähinnä ollut kyse tottelemattomuudesta ja komentojen kaikumisesta kuuroille korville. Ollut vissiin korvaläppä tiukasti aukon edesstä.

  Kakalla sisään -entreetä emme ole kokeilleet (saisi jäädä kokeilemattakin), mutta yhdet pissat on musti&mirrin lattialle pitänyt tehdä.

  VastaaPoista
 6. heh. Tuosta erilaisesta valosta johtuen, Rilla näyttää valkoisemmalta jälkeen trimmauksen:)

  Ai semmoiset sisääntulot koirat tekivät:) No pitäähän ne paikat merkata omilla tuoksuilla.

  Kun Ossi oli yhdellä mäyräkoirien pienkasvattajalla trimmattavana, se nosteli jalkaansa kanssa muutamaan otteeseen ja minä juoksin rätin kanssa perässä. Minkä sille mahtoi kun ihania nartun tuoksuja oli kämppä tulvillaan.

  Tuo omalta koiralta pennun saaminen olisi ihanaa. olen jopa haaveillut Ossin omista jälkeläisistä.. No Ossia ei ole käytetty myöskään kertaakaan näyttelyssä. Vielähän tuon kerkeisi saada johonkin veteraaniluokkaan kertaalleen. Kyllä se nyt varmaankin sen hyvän saisi mikä vaaditaan...Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 7. "Kakalla sisään" ei ei ei, ihan paras, kiitos tästä!!! :DDD

  Siis ei tiettykään kivaa. Hahaa. Tai oli musta kun en ollut niitä kakkoja korjaamassa posket punaisena. ;) Vitsi miten hauskaa, hihii!!!

  Sä olet kyllä niin hyvä kirjoittaja, ai että mä nautin sun jutuista ja teksteistä. Kiva kun aloit pitää blogia, sä olen luonnonlahjakkuus! <3

  VastaaPoista
 8. Tuulia: buahahhaahahhaa - tuliaiset!! Hyvin sanottu! :DDD

  3 sheltin mami: älä muuta sano! :D Hyvä pointtu sun opella - häpeällähän tästä tosiaan (TAAS!)selviää.

  Hyvä elämänohje on kyllä tuo toinenkin. Minulle on eräs vanhempi kollega sanonut vähän samoin: "jos ei mitään tee, niin ei koskaan epäonnistu, mutta ei sitten myöskään onnistu."

  Huomasin muuten tätä postausta kirjoittaessa, että minun tapani selvitä "häpeästä" on aina ollut se, että ikään kuin "tunnustan" tapahtuneen jollekin tai jopa mahdollisimman monelle. Häpeän tunne mielessäni pienenee sitä myötä, kun saan kerrottua asiasta muille. Joku toinen ehkä jättää "häpeälliset" asiat kertomatta. ;D

  Vierailu oli kyllä muuten tosiaan mukava. Kasvattajalla on itsellään kolme westiä, joten touhua ja tohinaa riitti. :)

  Ai eilen on ollut joku yleinen koirien kampaajapäivä, hauskaa!

  Terkkuja teidän siistityille suloisuuksille! <3<3<3

  Kaunis Nelli: eikö? Kyllä sai tosiaan taas ylpeillä kasvatustyönsä tuloksista.. ;D

  VastaaPoista
 9. Koiratäti: kiitos! <3 Trimmaaja on kyllä taitava ja muutenkin tosi hyvä koirien kanssa. Hänen työskentelyään on ilo seurata! Samaa en voi valitettavasti sanoa kovin monesta muusta trimmaajasta, joihin olen vuosien varrella tutustunut. :/

  Poikakoirille on kyllä ilmeisen tyypillistä tuollainen paikkojen merkkailu. Pepin "kakalla sisään" entreestähän on ikävä kyllä muodostumassa jo vähän niin kuin tavaramerkki, mutta Rilla ei ole tehnyt tarpeitaan sisällä sitten pentuajan. Joten hänen "touhunsa" yllättivät sunnuntaina kyllä eniten.

  Hyvä pointti kyllä tuo vertaus Pepin kuuluisaan kaimaan! Sellaisia kekseliäitä oman tiensä kulkijoita taitavat tosiaan olla molemmat.. ;DD

  Olli: Hyvä, hyvä, jos hymy tuli huulille! :D Tämän koirakaksikon (lue: lähinnä Pepin) kanssa on kyllä saanut punastella. ;D Onko se sitten juurikin ne korvaläpät, jotka tekevät mäyräkoiran kuulosta NIIIN valikoivan.. ;DD

  Juu, jättäkää (pliis!) kokeilematta "kakalla sisään" entreet. Toivon todella, että Peppikin joskus kasvaa ko. tavasta eroon..

  Marja-Leena: trimmaus vähän kyllä "valkaisee" westien turkkia johtuen siitä, että pois nypittävä päällikarva on usein keltaisempaa kuin sen alta paljastuva uusi karva. Ihan noin iso ero ei kuitenkaan ole kuin kuvissa näyttäisi. Se johtuu varmaan juurikin valaistuksesta (tai kameran säädöistä, joista en vieläkään ymmärrä paljon mitään..)

  Paikat TODELLA tuli merkattua! Rillan en muista tehneen tarpeitaan sisälle kertaakaan sitten pentuaikojen. Pepin "kakalla sisään" entree taas on valitettavasti ihan "perus settiä", huoh.. ;D

  Tuo poikakoirien merkkailu lienee taas aika tyypillistä. Muistan erään eläinkaupan ruokasäkkejen edestä lapun, jossa nimenomaan sanottiin, että vahtikaa, ettei uroskoiranne merkkaile ruokapusseja.

  Ai sinäkin olet ajatellut joskus Ossin jälkeläisen ottamista. Pojathan voivat tosiaan jatkaa jalostuspuuhissa ihan vanhoille päiville asti, joten Ossilla on vielä hyvin aikaa.

  Rapsutuksia Ossille! <3

  Nina: apua, taas punastumista! Tällä kertaa kehuista - KIITOS kauniista sanoistasi! <3 En todella odota nyt lisävakuutteluja tms., mutta itse ajattelen niin, että HALUAISIN olla juurikin tuollainen kirjoittaja kuin kuvaat. Ja mielessäni olenkin. Silti en saa "näppäiltyä" asioita pääni sisältä useinkaan "ulos" sellaisina kuin haluaisin. Mutta kiva silti tietysti kuulla, että nautit tekstejen lukemisesta! Kiitos vielä! <3

  Ja sitten se sunnuntain keikka kasvattajalle.. eiks ollut aikamoinen!?! ;D Tää Pepin "kakalla sisään" touhu alkaa olla jo aika legendaarista. Historia tietää kertoa ainakin seuraavat kerrat, kun näin on tapahtunut: kaksi eri eläinlääkärikäyntiä, eläinkaupassa, isällä ja Rillan kasvattajalla. Eli eikö voi jo sanoa, että on muodostunut tapa? Ja miten kiva sellainen! Mamma ON iloinen, tyytyväinen ja ylpeä! Go Peppi! :DDD

  VastaaPoista
 10. Trimmin jälkeen Peppi näytti ihan lyhytkarvaselta mäykyltä. Siis upeelta :) Rilla kans, vaikkei näytä yhtään mäykyltä. Enhän mää oo yhtään itserakas, enhän...

  Kakalla sisään, sopii kyl meijänkin huusholliin, paitti ettei meijän kakat mee mihkään, ku se viämäri on tukos ja pysyy.

  Mä olin harjottelemassa tänään koiranäytelmää varten. Meijän koirakon heikoin lenkki on äippä.

  VastaaPoista
 11. "kakalla sisään" :DDD ei luoja hahahha. kiitos näistä maanantai-nauruista ja rapsuja näteille tytöille<3 :)

  VastaaPoista
 12. Juu kil mii!! :DDDDDD
  LOL.
  LOL!

  Kyllä mäkin joskus joudun lapsukaisiani nolostelemaan, mutta ei ne sentään vielä ole kenekään lattialle paskonut.. ;DDD

  Ah, still laughing!

  Vitsi ne on ihania <3

  VastaaPoista
 13. Myrskyliini: niin näyttää, ihan! Etkä tietenkään oo itserakas, vaan TOSI komee! <3

  Ou nou, viemäri tukossa ei (myöskään) kuullosta kivalta, hitsi! :/

  Hyvä Sinä, näyttelijä! ;) Jos meillä pitäis Rillan lisäksi harjoituttaa mammaakin mahdollista näytelmää varten, niin siitä ei tulis kyllä mitään.. :D

  Petriina: ole hyvä! Pakkohan näistä jatkuvista nöyryytyksistä on repiä edes huumoria.. ;DD

  Snellulle suukkoja! <3

  Titta: hitsit joo, LOL potenssiin LOL, I know. Voit vaan kuvitella sitä nolotuksen määrää, jota meikäläinen sunnuntaina koki.. ;DD

  Jotenkin huojentavaa kuulla, että sun lapset ei pasko kylässä(kään) lattialle, voit siis olla ylpeä kasvatuksesi tuloksista! ;D

  Joo, koirat on kaikista söpöimpiä silloin kun ne nukkuu ja tietty kuvissa - ehkä vähän niin kun lapset??!? :D))

  VastaaPoista
 14. Voi niitä tyttösiä, kun kauneussalonki oli niin jännä juttu :) Pitäähän sitä nyt saada vyötärö solakaksi keinolla millä hyvänsä, jos yhtäkkiä aletaan vähentää vaatteita kevään tullen :D)

  Selitys numero kax: Mitä PIENET edellä, sitä isot perässä. Siis kakkajutuissa. Arttukin on oppinut kakkimaan lenkillä paaaaljon sukkelammin Basse-hätähousun myötä :) Ja jopa takapihalle! Mikä oli tosi hyvä juttu, kun emäntä oli kipeä.

  Mutta toi sun häpeä on ihan turha, nenä pystyyn ja kohti näyttelyareenoja vaan. Ainakaan sulla ei ole merkkailevia poikakoiria. Tosin ei mullakaan enää, tavat on siistiytyneet ja Basse on lakannut protestoimasta kodin vaihtumista.

  Kai tää viesti nyt tulee perille, olen kyllästynyt kirjottamaan jollekin nettiörkille, joka syö mun viestit, kun haluan lähettää ne Sulle :)

  VastaaPoista
 15. Nonni, unohdin sitte taas yhden "asian". Kun tota, se herkkulauantai kangastelee mielessä. Olisko siinä mitään järkee, jos herkut olis vaikka "mitä-aineksia-kaapista-löytyy" -linjaa. Mulla olis yks jo mielessä, mutta en tiedä kehtaanko julkaista, kun toi sun ruokaperjantai on jo käsite, ja hienosti aina tehty. Ja kun mä en oo mikään kokki! Jouluna leivoin, mutta arjen kiireessä einespaketit vapisee kaupassa, että taasko se tulee ostoksille...
  Ääh, sano edes että ei käy ;/ etten nolaa itteeni taas.

  VastaaPoista
 16. Mai: Sinä ihanainen siellä - miten mahtavaa, että tällä kertaa nettiörkit oli suotuisalla tuulella ja päästi sun kommentit läpi hampaidensa, ji-huu!

  Joo kuule, jos ei niillä satseilla, jotka neidit kasvattajan lattialle päästi, solakoidu, niin sitten ei millään.. ;DD

  Hyvä selitys myös toi number two. Ehkä Rilla on kateellinen Pepin hienosti(!) lanseeraamasta entreestä, joka saa aina paljon huomiota ja päätti pistää paremmaksi.. Miten kiva! Toivottavasti näillä tavoilla mennään hamaan loppuun asti! :D

  Hyvä teidän pojat! Siellähän alkaa olla homma niin sanotusti hyvin paketissa! Good for you!

  Todellakin alat tekemään Herkkulauantai postauksia! Odotan niitä kieli pitkällä - NAM! Äläkä siellä yhtään luule, että mä oon joku kokki tms. Suhtaudun vaan melko intohimoisesti ruokaan, heh. ;D Ihanasti silti sanoit tuon, että Ruokaperjantai on jo käsite ja hienosti tehty. Kiitos! <3

  Turhaan odottelet mun taholta kieltoja asian suhteen, siis TODELLA turhaan, sorgen vaan! Päinvastoin - mä VAADIN Herkkulauantai-postauksia! Nih! <3

  Oot selvästi muuten parantunut, eikö? Hieno homma! Terkkuja teille kaikille ja AB:lle rapsuja! <3<3<3

  VastaaPoista
 17. Heh, miten ihmeessä voit netin kautta nähdä, että nekku ei vuoda enää :))

  Jos et osaa tuntea myötähäpeää kotikutoisten kokkausteni johdosta, annan palaa sitten vaan, vaikka pohjaan asti ;)))

  Se ei vaan onnistu ennen kuin saan kuvia. Ja arvaas huvikses, mistä se on tällä kertaa kiinni...
  -kamera hukassa EI
  -laturi hukassa EI
  -siirtojohto hukassa EI
  -kamera rikki EI

  Uusi kamera istuu keittiön pöydällä ja palaa halusta kuvata appels... upS! mutta:
  -muistikorttia EI OLE!!!

  Byähähähhhääääääääää!
  Miksi ihmiselle, tumpelolle myydään hieno kamera ilman muistikorttia! Ennen vanhaan kameroissa oli sentään joku pieni läpyskä mukana, mihin sai räpsiä ensimmäisiä koekuvia.

  (Niiskuttaa ja tekee muistikorttitilausta...)

  ;> Terkkuja tytöille, Basse kävi kuiskuttamassa.

  Kiitos Sulle :)

  VastaaPoista
 18. Muahhhahhhaaaa......Duo "kakka" esiintyy aina pyydettäessä????? Hiiihhhihiiihiii, ei oo todellista. Että jompikumpi olis pökältäny, mutta että kumpikin, ihan hillitöntä.

  Vai aattelet pentusia. se on vaarallinen aatos. En tiedä miten monta westiet yleensä tekaisee, mutta luulenopa vaan, että niiden pentujen kintuissa viimeiseen asti roikkuu joku Anskun näköinen nyyhkijä sitten. Et raaski luopuu yhestäkään, mä en ainakaan pystyis. Ja miten sitten niihin ostajiin pystyis luottamaan, että kunnon kotiin on menossa pentu. Mulla olis varmaan kunnon inkvisitio-kuulustelu spotvalolla ja valheenpaljastimella varustettuna. Ja sittenkin soittelisin perään ensimmäiset kuukaudet. siitä huolimatta, että joku on tohtinut minullekin pennun antaa. Tai oiskohan just siitä syystä.
  Rilla on kyllä ihan mallikappale, että siinä mielessä tulossa olis sulopentuja. Isän valkkaaminen on tosi vaikeeta, kun saa tutkia linjoja pitkästikin eikä sittenkään tiedä mitä on edessä. Essikin on hyvästä yhdistelmästä, mutta jossain mutkassa on sitte luurannu tuo allergiageeni kumminkin. Essi-pentusia ei siis tule ja siitä on huolehdittu sterilaatiolla. Niin kaunis ja hyväluontoinen kuin Essi onkin, en missään nimessä halua näitä allergioita periyttää kellekään. Ja sitten on se pennuista luopuminen joka ei multa luontuis.
  Näyttelyistä olen yhtä vähän kiinnostunut kuin sinä. Ei vaan oikeen nappaa. Se on niin sisäänpäinlämpiävää touhua ja joillekin oikein suoranaista fanatismia. Minusta ei koiran ainoa tarkooitus ole pennut ja näyttelyt. Ja aina näitä pentutehtailijoita löytyy. Se pitäisi saada kitkettyä pois kertakaikkiaan, suututtaa oikein semmoinen. Nartut ajetaan aivan loppuun semmoisella eikä siinä ole kyse sitten enää rodun hyvien ominaisuuksien säilymisestä. Nää on näitä ikuisuusjuttuja näemmä. Ei oo kovin helppoa kitkeä koiramaailmasta näitä ikäviä ja huonoja juttuja pois. Onneksi sentään on olemassa vastuullisiakin ihmisiä. Se ylläpitää sitä toivoa paremmasta.
  Piskuinen Rillariina, mahtais olla melkoinen syrämmenmurskaaja. Ja sitten kun niitä olis rivissä parikin, niin mites sitten valitset?
  Terveiset Kummallekin täältä Essilästä ja rapsutukset pökäle-pirkoille. :)

  VastaaPoista
 19. Oisko se sitten pelkkä "Peppi Pitkä" :D

  Jyskykin muuten teki melkein aina kakat heti kun lähdettiin eläinlääkäriltä. Onneksi kuitenkin ulos. Ehkä jännittävä tilanne jotenkin kiihdyttää aineenvaihduntaa?

  -koiratäti

  VastaaPoista
 20. Mai: joo kato, mulla on sellanen röntgenkatse.. ;D

  Jippii! Jotain appel..UPS-herkkureseptiä tiedossa, jei, NAM!

  Oon kyllä katkera sun puolesta ton muistikortin suhteen! :S Siis KUKA tosiaan jättää kertomatta kameran myydessään, jos siinä ei ole muistikorttia? (Miksi siinä ei ole muistikorttia, on toinen hyvä kysymys?)

  Basse kävi kuiskuttamassa, <3<3<3!

  Liftari: Duo kakka! :DDD Apua! :D Joo, Pepin entreisiin meinaa jo väkisinkin vähän tottua, mutta Rillan osuus sisääntuloseremoniasta oli kyllä yllättävä. Tarkennan vielä, että ei mikään miellyttävä yllätys.. ;DD

  Juu, pentuaatokset on käyny pikkuisen mielessä, myönnän. Westiet tekee yläänsä kai 2 - 4 pentua. Missään tapauksessa en uskaltaisi/haluaisi hommaa itse hoitaa vaan Rillan kasvattaja tekisi kaiken ns. "likaisen työn". Nimittäin, juurikin kaikki tuo kuvaamasi toteutuisi muuten.

  Sanottakoon tähän vielä sekin, että Rillan kasvattaja on ensimmäinen ja ainoa meidän koirien kasvattajista (ikävä kyllä), josta aidosti pidän ja jonka tekemisiin luotan täydestä sydämestäni. Hän oli nimittäin meidänkin suhteen aika tarkka kysymyksissään, ennen kuin Rillaa saimme edes mennä katsomaan. Hän on kasvattanut koiria jo parikymmentä vuotta, mutta aika rauhallisella tahdilla. Hänellä on yleensä vain yksi tai kaksi pentuetta vuodessa. Kasvatustoiminta ei myöskään ole hänelle toimeentulon lähde vaan enemminkin mukanaan vienyt harrastus. Tiedän aika monta hänen kasvattamaansa koiraa ja oikein hyviä ja terveitä yksilöitä ovat. Toki silti mahdollisessa pentuilussa arveluttaa monikin asia, mutta ne eivät tosiaan liity kasvattajaan.

  Sen lisäksi, että en ole innostunut näyttelytoiminnasta (ajattelen siitä kanssasi ihan samoin), niin en myöskään ole itse kiinnostunut kasvatustoiminnasta, josta myöskin ajattelen kanssasi hyvin samalla tavalla. Koiran tehtävä ei todellakaan ole pelkästään näyttelyt ja pennut, kaikkea muuta! Silti olen aina tosiaan haaveillut oman koiran pennusta.

  Täytyy nyt mietiskellä tätä koko hommaa vielä. Yhden näyttelyn voisin ihan mielenkiinnosta ehkä katsoa, koska siihen vaaditaan myös polvi- ja silmätutkimukset, jotka muutenkin haluaisin Rillalla teettää.

  Terkkuja ja haleja teille kaikille meiltä kaikilta! <3<3<3

  Koiratäti: Peppi Pitkä, hihihihihih! <3

  Joo, täytyyhyn sen olla joku jännittämiseen liittyvä reaktio. Mikä sinänsä on kyllä ihan ymmärrettävää. Jotenkin tykkään itse kuitenkin tosta Jyskyn tavasta "hoitaa hommat" pihalla lääkärikäynnin jälkeen.. ;DD

  VastaaPoista
 21. Tässä tuota takautumaa nyt sitten tulee, kun lupasin tuolla oman blogini puolella ;)

  No huh tuota miestäsi. 50 km tuosta vaan? Ei onnistuisi meikäläiseltä. Vaikka ei kai se nyt ole matka eikä mikään, jos asenne ja kunto on kohdallaan! Hieno suoritus joka tapauksessa.

  Entäs Pepin ja Rillan suoritus - tytöt, tytöt, ei mammaa tulla tavoin sovi nolata. Varsinkin kun lenkitykset oli kunnossa. Itse asiassa meilläkin on joskus käynyt samanlailla. Viime kesänä äitini oli jossain reissulla ja minä toimein hänen koiransa ulkoiluttajana. Ellin kanssa läksimme sitten Lyyliä ulkoiluttamaan ja takaisin tultuamme ryhdyin kirjoittamaan äidille viestiä. No sillä aikaahan Elli otti ja väänsi tortut äidin matolle (ei varmasti ollut Lyyli). Ja oli sen verran vetelät, että oli pakko pestä se kakkakohta pois. Tunnustin kyllä äidille, mitä oli tapahtunut. Ja viimeksi Nillan käydessä meillä, se pissasi meidän sohvalle, juu sille uudelle. Onneks se on kosteussuojattu ja mulla on siinä muutenkin suojapeite päällä. Ehdein saamaan pisut talteen, ennenkuin ne imeytyi sohvaan. Että sattuuhan näitä.

  Ja kyllä tytöt on nyt niin huRRRjan nättejä taas, kun on trimmerissä käyty. Tosiaan, Pepistä huomaakin noissa kuvissa, että karva on kasvanut.

  VastaaPoista
 22. Ellieli: sä oot kyllä ihana, kun jaksat kommentoida melkein kaikkiin postauksiin. KIITOS! <3

  Joo, mies on kyllä ihan uskomaton urheiluhullu. ;) Ei ole meikäläisestä myöskään tuollaisiin suorituksiin.

  Tyttöjen suoritukset oli myös juu ihan, hmm, mielenkiintoiset. ;D Lohdullista silti kuulla, että muillekin sattuu ja tapahtuu. Taas voin todeta, että suhtaudun itse aina muiden vahinkoihin tosi ymmärtäväisesti juuri tyyliin "sattuuhan näitä". Mutta silti kyllä itseä nolottaa aika lailla, kun omat koirat "kunnostautuu".

  Juu, kyllä Pepikin karva tosiaan oli ihan pikkuisen kasvanut. Saas nähdä, tuleeko hänelle joskus vielä ihan kunnon karkkariturkki.

  VastaaPoista
 23. Juu, välillä mä kyllä mietin, kommentoinkohan liikaakin, josko kyllästyt. Onks mun muka pakko tunkee toisten blogit täyteen jotain omia, ehkä typeriäkin ajatuksiani? Ja oon varmasti maininnut kuinka vaikeaa kommentointi joskus mulle on. Asiaa olis, vaan ei tule järkevässä muodossa ulos. Ja sitten kun jotain saa lähetettyä, niin odottaa kieli pitkällä vastausta ;D

  VastaaPoista
 24. Ellieli: kuule, et TODELLAKAAN kommentoi liikaa! Tykkään sun kommenteista tosi paljon. <3 Koen, että ollaan monista asioista samaa mieltä ja muutenkin samoilla linjoilla elämästä noin yleensä. Enkä tarkoita, että tarvitsee olla samaa mieltä, mutta sun kanssa ajatusten vaihto on hyvin mutkatonta ja se on mukava asia! :)

  Mun on muuten myös monasti hirmu vaikea saada asioita kirjoitettua niin kuin oikeasti tarkoitan. Pään sisällä ajatus on ihan kirkas, mutta ruudulle ilmestyy "outoa puuroa", hih. Niin, että ymmärrän sua paremmin kuin hyvin. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü