maanantai 8. lokakuuta 2012

Lenkillä


Sunnuntaina kävimme koirien kanssa kävelyllä ihanan aurinkoisessa säässä. Peppikin tarkeni ilman villapaitaa.Meidän kodin edestä pääsee suoraan useammalle kävelytielle, joten koirien kanssa on helppoa lähteä lenkille.

 Asuinalue on pieni ja rauhallinen ja täällä asuu paljon koiria.

Tytöille löytyy siis paljon haisteltavaa.Tällä kertaa teimme lenkin, jossa on paljon mäkiä.


Koirilta jäi huomaamatta sähkötolpassa meitä tarkkaillut orava, mutta minä sain kurren ikuistettua kameralla.
Rillalla on menossa juoksut, joten lenkillä haistellaan ja merkkaillaan normaalia enemmän.

Yhdistetty merkkaus ja haistelu. ;)

Peppi on ehkä kooltaan pieni, mutta vauhtia riittää.Mä lähden lentoon!Loppumatkasta on lisää mäkiä.


Kunnes koti jo pilkistää puiden takaa..
..ja tullaan kotitielle.

Rillaa ei vielä huvittaisi lopettaa lenkkiä..
.. mutta Peppi jonottaa jo ovella sisään pääsyä.

Reipasta viikkoa kaikille!20 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä huisin mukavan näköstä lenkuramaastoo. Vaihtelevaista. Hyvä ettei Peppi sentään ihan lähtenyt ilmojen halki kiitämään, hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ollaan kyllä tosi tyytyväisiä lenkuramaastoihin. Tuli ihan Myrskyliini mieleen tosta Pepin lentoonlähtö -kuvasta, hihih! :D

   Poista
 2. Teillä oli sitten vähän erinäköinen sunnuntai kun meillä, täällä meinaan satoi kun saavista kaatamalla. Mutta teillä on nättejä kuvia ja kivan näköiset lenkkipolut :) Hyvää viikkoa sinnekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekä lauantai että sunnuntai oli täällä tosi kauniita, mutta tänään on sitten satanu kaatamalla melkein koko päivän.

   Kiitos, paljon terkkuja sinne teille kaikille ja tytöille rapsuja! <3

   Poista
 3. Pääkaupunkiseudulla oli kuulemma hyvät ilmat viikonloppuna - ja minä olin sateisessa Kuopiossa. No okei lauantaina paistoi hetken aikaa aurinko. Mitä parhain seura toki pelasti viikonlopun.

  Rauhallisen näköinen asuinalue selvästi. Kävelyteillä on kivaa ja rauhallista kävellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täällä etelässä saatiin nauttia auringosta koko viikonloppu. Tänään sitten ollaan ilmojen puolesta "palattu ruotuun". ;D

   Kuulostaa kyllä kivalta sunkin viikonloppu. Hyvä seura on ihan parasta!

   Tykätään tosi paljon näistä meidän huudeista. Paljon valaistuja kävelyteitä ja sopivan väljää asutusta. :)

   Poista
 4. Olipas kiva olla lenkillä teidän mukana! Tuli ihan reipas olo :D

  Siinä on tienoon uroksilla taas haisteltavaa, kun sievät siskokset on käyneet ulkoilemassa ;)

  P.s. ajattelin juuri, että ihan kuin lentoon lähdössä, ennenkuin kelasin kuvatekstin esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva, että viihdyit! ;D

   Juu kuule. Meitin "juoksija" jättää sulhoehdokkaille merkkejä n. metrin välein. :D Saattaapi naapuruston pojat olla päät pyörällä.. ;D

   PS. :D:D

   Poista
 5. Kauniit syyspäivät on kiva pyhittää lenkuroille. Hyvin näyttää noi tyttöjen uudet valjaat pysyvän vauhdissa mukana. Onko emäntä ollut niihin tyytyväinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää on kyllä iso osatekijä lenkkeilyn mukavuudessa. ;)

   Oon ollu tosi tyytyväinen valjaisiin. Pepin sain heti istumaan hyvin, mutta Rillan valjaiden säätöjä piti hakea muutamaan otteeseen. Nyt nekin istuu tosi hyvin.

   Poista
 6. Hienot alueet teillä päin! :) Hauskoja kuvia tyttösistä:3 Rapsuja heille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, täällä on mukavaa ulkoilla!

   Kiitos ja terkkuja sinne kovasti! <3

   Poista
 7. Voih, sielläkö se aurinko luurasikin, olisitte ees vähän antaneet tänne meillekin ;) Täällä satoi miltei yhtäjaksoisesti neljä päivää putkeen. No lauantaina oli kuulemma aamupäivällä ollut sateetonta, kun taas minä olin sateisella Etelä-Pohjanmaalla. Tänään vasta on ollut "kaunis" ilma.

  Kylläpäs teillä aukenee mukavannäköiset lenkuramaastot heti kotiovelta. Siellä on vihreää ja vehreää, on mukavasti mäkiä ja taisipa ainakin osan matkaa olla soratietäkin. Tuunatut (trimmatut) pupsit on kyllä niin söpösen näkösiä noissa uusissa valjaissaan. Hih, vai kurrea huomattu, mitähän olis tapahtunut jos olisivat huomanneet? Ehkäpä Peppi olisi lentää liidellyt puuhun kurren seuraksi ;DDD

  Reipasta viikkoa sinne teillekin päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, oltiinko me etelän asukit ihan omittu aurinko viikonlopuksi, hitsiläinen. ;D No, tänään täällä onkin sitten satanu kaatamalla koko päivän. Että sellasta. :D

   Juu, ei vois juuri parempaa lenkkimaastoilta toivoa. Kotiovelta päästään useammalle kävelytielle, jotka on suurin osa vielä valaistuja ja aurataan talvella.

   Hahah, joo kuule, jos tytöt olis nähny pörröhännän, niin ei olis varmaan kuvanotosta tullu mitään. ;D

   Terkkuja sinne ja Ellille suukkoja! <3

   Poista
 8. Teillä on ihanan näköiset lenkittelymaastot. Toivottavasti teillä on kivoja naapurikoiria. Meillä voi valita kääntyykö oikealle vai vasemmalle. Täällä kun on ihan maaseutua, niin harmittavan paljon ihmiset pitävät koiransa irti. Taas jälleen kerran minulta samaa urputusta. Mies sanoi tuossa viikko sitten aamulenkkinsä jälkeen, että yhdellä naisella oli viisi samankokoista noin labbiksen kokoisia mustia koiria, joista kaksi oli irti. Olivat painelleet kyllä emäntänsä luo, kun ensin mies oli huutanut pois ja nainen kutsunut...

  Kivat kuvat teidän lenkkipolulta. Tuli sellainen olo kuin olisi kiertänyt lenkin teidän ja tyttöjen kanssa:) Meilläkin on kurreja. Joskus jopa vähän liikaa. Tytöille koirapussauksia Ossilta. Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? Täällä kelpaa kyllä ulkoilla. Silloin, kun etsittiin tätä kotia, niin oli vähällä, ettei muutettu jonnekin vielä syrjempään eli ihan maalle. Sitten tajuttiin, että siellä ei välttämättä ole helppoa lenkittää koiria varsinkaan pimeällä ja/tai talvella. Eikä maantienvartta pitkin ole kovin inspiroivaa, saati turvallista kävellä. Niinpä päädyttiin tänne ja ollaan kyllä viihdytty todella hyvin. :)

   Sen verran "kaupunkimainen" on tämä meidän alue, että koiria ei juurikaan näy vaipaina, paitsi tietysti pihoilla. Meitä lähellä asuu kyllä yksi shelttipoika, jota ei heidän piha-aitansa pitele ja hänet näämme aina silloin tällöin y k s i n ä ä n lenkillä. Omistajat eivät ole moksiskaan, kun palautamme poitsun kotiinsa. Rasittavaa! Varsinkin, jos meitin tytöillä on juoksut, niin siinä saa olla tarkkana, ettei saada yllätysvauvoja.. ;D

   Tosi harmillista siellä teillä tuo koirien irti pitäminen, mur! :/ Varmasti sattuu paljon turhia vaaratilanteita. :(

   Kiitos! Muistan itse asiassa joskus luvanneeni jollekin (sinulle?) tekeväni tämän tyyppisen postauksen. Tykkään kovasti vastaavista toisten blogeissa. :)

   Terkkuja ja rapsuja! <3

   Poista
 9. Kivat lenkuramaastot ja tietenkin täältä tasamaalta katsottuna ihailen tuota kumpuilevaa maastoa. Löytyy täältäkin muutama ylämäki, jos oikein yrittämällä etsii ja hakee ;)

  Meiltä on 10 km kaupungin keskustaan, mutta siitä huolimatta on sellaista maalaispitäjän tunnelmaa. Omakotitaloja, aurattuja ja valaistuja kävelyteitä just niin kuin teilläkin. Nyt on kyllä aamuisin niin pimeää, ettei tahdo nähdä mitään eteenpäin edes monitehosilmälaseilla. Taskulamppu pitää ottaa mukaan aamulenkuralle ja heijastimet tietysti, ettei kukaan aja päälle.

  Reipasta viikkoa teille sinne etelään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyllä hyvät maastot lenkkeilyyn, ei voi valittaa.

   Heijastimet on halpoja henkivakuutuksia! Just tänään viimeks, näin tummiin pukeutuneen naisen ja mustan labbiksen suunnilleen vasta kohdalla, kun käväisin illalla autolla kaupassa. Mua pelottaa ajaa pimeellä noiden "mustien" ihmisten ja eläinten takia, hui! :/

   Terkkuja sinne ja pikaista paranemista Ollille! <3

   Poista
 10. Hianot ja hulppeet maisemat on. Meilläkin sitä mettää onnex on ympärillä. Muttei ihan noin rauhallisen näköstä. Kyl tual kelppa siilei mettästää, vaikkei se mamma sitä oikeen suvaittekaan. Meil kuuluu kans niit palosireenin kaltasii huutoi sillon. niit puurottii on kans varmaan tommosis maisemis??
  Sul ..tai teil on kummqalki tommoset hianot valjaatki. Mul o harmaat .Kuvittele!! Äippä sanoo vaa, et ne on pehmoset. Itte se on. Kyl niihin jottan tyttömäist sopis keksii. Muutaki ku se punatekstine keskiosa.
  Kirpakka syysilmoi sinne vaan.

  t. Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meil on kyllä mukavat seudut käpötellä teitin karvapöksyjen kanssa. Ja juu, puurottia, Suhosia ja pupusia täällä on ihan omiksi tarpeiksi. ;D Niin, ja kissoja tietty myös..

   Kuules ny Essiläinen, sun valjaat on kans TOSI hienot ja turvalliset, nih! Ja ehkä se äippä vielä tuunaa sun valjaat jollain hempeillä perhosilla, ei voi tietää. ;D

   Terkkuja sinne kans kovasti ja suukkoja sulle suloinen! <3

   Poista

Kiitos kommentista! Ü