keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Sylittelijä

Olen varmaan kertonut jo moneen otteeseen, että meidän Peppi Pitkuliini on melkoinen sylikoira. Nytkin kirjoittelen mukavasti ja ergonomisesti 1 kpl mäyräkoiraa sylissäni. Silti en valita, koska meidän westeistä kukaan ei ole ollut erityisemmin sylissä viihtyvää sorttia, varsinkaan minun sylissä. ;) Joten kärsin ilomielin pienet niska- ja selkäjumitukset, kun saan nauttia karvakuonon sylittelystä.


Moi, mä oon Peppi, syliholisti.


Pitkulainen nukkuu välillä toooodella pitkiä aikoja minun tai miehen polvilla, meidän näpytellessä tietokonetta
.

Siis täh - kuvaatko sä mua, kun mä nukun?
Kyllä häiritsee, kiitos vaan kysymästä!
Juu, edelleen häiritsee. Soitan TAAS sinne mäyräkoiraliittoon. Hmpf..


Lilla Lillanen ei kuuna päivänä saisi unta kenenkään sylissä, mutta lattialla sen sijaan uni maittaa, vaikka lelukin on jäänyt byllyn alle.


Zzzz...
Mikä välähti? Kuvaako toi nainen mua, kun mä nukun? Ou lord, mikä dårka!

Hitsi, häiritsinköhän heitin unia salamavalolla? En varmaan..


 Kivaa keskiviikkoa kaikille! 



PS. Siskontytön blogista löytyy linkkejä oikein mainioihin Faktaa koirasta -videoihin. 
Käykää ihmeessä tutustumassa!



24 kommenttia:

  1. Kyl sää pitkuliini valla erinomane oles, ku viittit tommottos sylis makoilla. Tul tänneki makoilema ettei mun tartte. Ku mäkään en haluu. Mä oon Rillan kaa samis. Kyl mää sillai soffal istun ja äitee saa rapsuttaa just niin kaua ku mää haluan, muttei sit enemppä.
    Sänkys lötköttäminen sen sija o mahtijuttu. Ja siin jää äitelleki semmone parinkymmene sentin tila kyljelläs olla.
    Mukava viikko mukavat
    t. Essi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essi söpöliini <3

      Ootte sit kyllä Rillan kanssa tosi samiksia. Rillakin viihtyy oikein hyvin soffalla vieressä rapsuteltavana, mutta sylissä ei, eikä varsinkaan nuku sylissä.

      Etenkin aamulla, kun Rilla yrittää saada mua hereille, on sängyssä just tolleesti aika ahdasta kun teilläkin. Pitkuliini koisii peiton alla polvimutkassa ja Rilla änkee naamaan kiinni ja pussaa heti, jos vahingossa vähänkään avaan silmiäni. ;D

      Kiitos ja samoin, mukavat! <3

      Poista
  2. Nelli tunkee myös usein syliin kun olen tietsikalla mutta se on niin iso ettei sen takaa näe mitään! Ensin se istuu sylissä, toteaa ettei mahdu kunnolla ja nostaa etutassut pöydälle. Valitettavasti yksinasuja ei saa siitä kuvaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, Nellikin on siis sylittelijä ja datailija. <3

      Poista
  3. Meillä taas niin päin, että Sofi nukkuu helposti mun sylissä, Mila taas ei kauaa sylissä viihdy saatika nukahda siihen! :) ihania on kyllä nuo teirän karvaiset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, että Sofi on teidän sylikoira. <3 Meillä tosiaan ei kukaan westeisttä ole viihtynyt sylissä tai ainakaan niin hyvin, että olisi nukkunut siinä - eli samiksia Milan kanssa.

      Kiitos ja samoin ajattelen joka kerta teidän koirista, kun katson bloginne kuvia, niin suloisia kaikki! <3

      Poista
  4. Sylikoira-Olli komppaa Peppiä, ihmisen kanssa on niin ihanaa makoilla, datata tai katsella telkkaria.

    Miehen sukat on tikuilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, Ollissa onkin oikein kunnolla sylintäytettä! Toisaalta, tiedän myös yhden partacollien, joka haluaa nukkua emäntänsä sylissä.. ;D

      Kiltti Sinä! <3

      Poista
  5. Myrsky: Mä en enää oo sylissä. Onneks Tuisku viihtyy sylitettävänä kuten säkin, Peppi.

    Arvaa kukaa menee/joutuu lauantaina koirakouluun? Allekirjoittanut. Älä syä keltaista lunta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä ootkin Myrskyliini jo iso poika ja nyt myös isoveikka eli sun arvolle sopiikin hyvin antaa sylipaikat pikkuveikalle. Älä silti luovu rapsutuksista. ;D

      Hitsi, ai sunkin äippä on taas ongelmaäippäkoulun tarpeessa. Koeta kestää! Me äipät ollaan välillä (lue: aina) vähän hitaita oppimaan uusia juttuja.. ;D Toivottavasti sun äippä oppis nyt edes jättämään sen keltaisen lumen syömäti. :D:D

      Poista
  6. Alma nukkuisi myös pitkiä aikoja sylissä, jos tyhmä emäntä sen vain sallisi. ;) Alman onneksi isäntä on pehmeämpi ja silloin kyllä otetaan siitä riemusta kaikki irti. Hihi, Rilla ei tosiaan välitä pienistä möykyistä takamuksen alla. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Almuliini, sylikoira! <3

      Meillä emäntä on niin kauan toivonut itselleen sylikoiraa, että ainakin toistaiseksi pitkuliini saa pötköttää siinä lähes rajattomasti. Myös mies on pehmo, joten sylipaikkoja riittää.. Onneksi Almallakin on pehmo isäntä. ;D

      Rilla on yleensä kyllä tarkempi nukkumapaikan suhteen, mutta Peppi voi helposti nukahtaa vaikka lelukoriin. :D:D

      Poista
  7. Voi ihanat!

    Ja just noin tyypit ihan varmasti ajattelee kun kuvailet niitä. ;D

    Ps. Täällä on kans yks sylityyppi, Erika nimeltään, se myös roikkuu lahkeessa jos ei pääse syliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mui mukava! <3

      Eiks oo suloisia! Ja ihan varmasti AIVAN kypsähtäneitä emäntänsä kameravaiheeseen. Hitsi.. ;D

      PS. Ai, teilläkin on pieni sylittelijä. <3 Meillä Peppi pitää sellaista vaativaa ja asteittain kovenevaa piipitystä jalkojen juuressa, jos syliin nostaminen kestää liian kauan. :D

      Poista
  8. Voih, niiiin ihana, väsynyt syliholisti. Ja toinen lattialla - niin Jösse Jääkarhua, että! Mukavaa keskiviikkoa teillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jösse Jääkarhu, hihhihhihhih! :D:D

      Kiitos ja paljon terkkuja sinne! <3

      Poista
  9. Onneksi Peppi on tuollainen syliinsopivan kokoinen :) Jyskykin tunki välillä silleen puolittain syliin, eli etukäpälät ja pää sylissä, mutta eihän siinä asennossa koskaan kauaa jaksanut olla. Eikä se kyllä niistä harvoista kerroista tykännyt, kun joutui sen sylissä johonkin siirtämään.

    Minä meinasin tänään tehdä tuon sun omenapiirakan. Eilen oli joku naapuri jättänyt rappukäytävään kassillisen omenia, ja korjasin siitä 6 kpl kauppakassiin kotiin tullessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot muuten todella oikeessa. Hirveesti isompaa/painavampaa kaveria olis oikeesti raskasta pitää sylissä.

      Oih, Jysky "pieni" sylikoira. <3

      Olipas kiltti ja fiksu naapuri. Eipähän mene hyvät omput haaskuun. Mitäs tykkäsit piirakasta?

      Poista
    2. Tuli tosi hyvä piiras, laitoin vielä sitä sitruunamehuakin.

      Nyt taitaa taas ollakin omenoita paljon. Mun täti soitti vielä puoli kymmenen aikaan illalla, kun olin juuri sulattamassa taikinaa, että heille on kanssa naapurit tuoneet liikaa omenoita ja haluaisinko ottaa. Oli pakko vastata, että mulla ei mahdu minneen ja olen juuri omenapiirakkaa tekemässä :) Ehdotinkin hänelle, että kantaa jonkun kerrostalon ala-aulaan. Ainakin tuosta meidän käytävästä ne oli kyllä iltaan mennessä kelvannut.

      Poista
    3. Hyvä, hyvä! :P

      Juu, omenasato on vissiin tosi hyvä tänä vuonna. Meillä täällä landella monet on laittanu omenoita portinpieleen sankoihin, joista halukkaat saa niitä ottaa. Tosi fiksu systeemi! Lenkillä usein napataankin välipalaksi omput jonkun naapurin ämpäristä.

      Poista
  10. Ihmisväki on kyllä käsittämättömän ajattelematonta! Räpsivät ton salamavalon kanssa aina kesken parhaiden unien! Pepillä on kyllä kivannäköiset oltavat sylissä. Mää paahtuisin, jos ottaisin sylipäikkärit, vaikka kuumuutta uhmaten joka aamu (ja ilta) ryöminkin hetkeksi mamman ja papan peiton alle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Jalonen, olet tietenkin täysin oikeassa. Me ihmiset ollaan ajattelemattomia urpåja vähän turhan usein. Hitsi.. ;D

      Juu, Rillakin varmaan paahtuisi sylissä ja se on varmaan yksi syistä, miksi hän ei siinä viihdy. Eikä oikein sängyssäkään, paitsi aamulla herättelijän virassa tietty. ;D

      Sulla on sen verta komee turkki, että ihan varmasti tulee higi (siskontytön kummitytöltä lainattu sana :D), jos unohdut peiton alle liian pitkäksi toviksi.

      Poista
  11. Minä veikkaan, että monet mäyrikset ovat syliholisteja. Tai sitten voi mennä fifty-sixty:) Ossi rakastaa sylissä istumista, mutta sohvalla se on aina vieressä, tosin hyyvin lähellä. Päikkärit nukutaan polven kiepissä. Olisikohan Rillalla liian kuuma sylissä. Tosin kaikilla koirillahan ruumiinlämpö on korkeampi kuin ihmisellä, jotain päälle 38.. Ne koirat vissiin säätelevät sitten sitä ruumiinlämpöään menemällä viileämpään paikkaan tarvittaessa, kun eiväthänän ne raukat pysty hikoilemaan ja vain vähän läähättämään pois sitä kuumuutta. Tyttösille rapsutuksia ja koirapusuja M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kuulostaa samanlaisilta Ossin ja Pepin tavat. <3

      Rillalle tulee varmasti kuuma sylissä, mutta jotenkin hän on myös sillä tavalla "itsenäinen" tjn., että ei kaipaa niin konkreettista läheisyyttä, ainakaan suurissa määrin.

      Rilla nukkuu olkkarissa mieluiten takan edessä, jossa on keraamiset laatat. Samassa paikassa tykkäsivät nukkua myös edesmenneet Rosa ja Ines. Varsinkin Ines, jolle tuli myös kuuma helposti. Meillä sanotaankin takan edustaa westiepaikaksi. Peppi on makoillut siinä max. kolme kertaa. :D

      Kiitos ja Ossille myös paljon rapsuja! <3

      Poista

Kiitos kommentista! Ü