keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Ja tällainen(kin) minä olen

Olen taas kerran napannut itselleni haasteen ilman, että kukaan olisi sitä minulle antanut. No, olette varmaan jo ihan tottuneita siihen. Monissa blogeissa on kiertänyt "and that's who I am" -sivuston kuviin perustuva haaste, jossa kuvien teksteillä tuodaan julki ominaisuuksia, joita itseltä löytyy. Ensin kyseinen haaste oli mielestäni ihan tylsä ja teennäinen, mutta sittemmin luettuani useamman bloggarin postauksia aiheesta, ihastuin ideasta kovasti. Vaan olipas hankalaa valita vain osa kaikista sopivista, joten päädyin vaatimattomaan 45 kuvaan. Näistä kaikista todella tunnistan itseni -

Toivottavasti joku muukin siellä innostuu tekemään saman haasteen!


16 kommenttia:

 1. I'm a dog owner and I have allergies too. Vaan eipä haittaa. Mikä sopii toiselle, ei sovi toiselle, mutta itse uskon siihen, että olen siedättynyt ainakin omalle koiralle, koska en saa siitä oireita.

  t. Aikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on toi sama tarina allergioiden suhteen. Omista koirista en oo koskaan saanut oireita, vaikka joku vieras koira sitten saattaa saada nenäni vuotamaan.

   Poista
 2. Hihii, kivoja juttuja!:) Tai ei kyllä ihan kaikki, nimim. saman kokeneena... <3

  t. Jaltsan mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kiva haaste! :) Miten olis, innostuisitko itsekin toteuttamaan?

   Poista
 3. Voi vitsi, huokailen täällä että olipa hyvä. Paljon parempi kuin perusjuttu "kerro viisi asiaa itsestäsi". Jo tuo viisi saa minut ihan lukkoon (hih.... "en tykkää matikasta")...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, tee ihmeessä sinäkin toi sama. Oli yllättävän mielenkiintoista selata niitä sivuston kuvia. Tykkääkö joku matikasta? ;D Nim. Tilastotieteilijän vaimo.. :D

   Poista
 4. Joo-o, kyllä mä itseni bongasin monestakin samasta kuvatekstistä kuin sinä. Yli puolet oli takuuvarmasti samaa, yhdestä olin eri mieltä, joitakin lauseita en ymmärtänyt ja muut vaan ei ollut niin minua.

  Oli muuten taas niin mainioita kuvia ja lupauksia tuolla ed. postatuksesa. (Vähän jääny toi kommentointi taas vähiin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käypäs huviksesi tuolla sivustolla vilkaisemassa kuvia, jos vaikka innostuisit itsekin tekemään ton haasteen.

   Eiks oo aika rontteja noi meitin tytöt! Kehenköhän ovat tulleet.. :D

   Poista
 5. Tämä on kiva haaste :) Samoin olen törmännyt tuohon ja aluksi ajattelin, että "aijaha, taas näitä..." mutta sitten luettuani muutamia totesin, että ideana ihan mahtava :)

  Monesta kohdastasi tunnistin itsenikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, uskomattoman paljon noiden avulla pystyy itsestään kertomaan. Olis tosi kiva, jos innostuisit sinäkin tekemään itsestäsi samaisen haasteen! :)

   Poista
 6. Hui mikä "itsensä paljastaja" ;-) Mitähän Peppiino ja Rilla paljastaisivat itsestään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Aikamoisia paljastuksia pystyy noinkin näennäisesti viattomien kuvien avulla itsestään tekämään, hih. ;)

   Hui kauhistus!! Mitähän tytöt tosiaan itsestään paljastais!?!? Tai mammastaan? KÄÄÄK!!! :D

   Poista
  2. Joo, ehdottomasti kannatan postausta jossa tytöt paljastavat totuuden mammastaan! Mitä muuten teidän koulutuskuviolle kuuluu, onko naksutin kulunut?

   Poista
  3. Hih! :D

   Täytyykin kirjotella lisää naksuttelusta pika puoliin. Hyvä, kun kyselit! :)

   Poista
 7. Autsch. Tunnistin monta piirrettä. Olen vain niin laiska, että missään nimessä en saa aikaiseksi näin valtavaa ponnistusta:). Kivahan noita piirteitä on katsella ja miettiä mitkä sopivat itseen... Terkkuja M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, kieltämättä noiden kuvien selailussa oli aika iso homma. Tosin, se oli myös mielenkiintoista. Kuinka jotkut tekstit ei "kolahtaneet" yhtään ja toiset taas todellakin.

   Kiitos ja samoin, terkkuja sinne teille kaikille ja Ossikalle rapsuja! <3

   Poista

Kiitos kommentista! Ü