maanantai 13. toukokuuta 2013

Näkkäri


Innostuin viikonlopun kauppareissulla ihan tosissani, kun huomasin Cittarissa puruluita irtomyynnissä. Keräsin oitis tytöille oman "lauantaikarkkipussin". 
 Laitoin noihin ennenkin täällä nähtyihin palloihin naudanmahanäkkärin palasia ja tytöt olivat aivan innoissaan.
Olen tässä raakaruokintaan siirtymisen myötä testaillut tytöillä monenlaisia kuivattuja "herkkuja" namipaloina ja ylivoimaisesti suurimmaksi suosikiksi on noussut juurikin tuo naudanmahanäkkäri. Se on kuivattua naudan mahaa, joka on puristettu ihan niin kuin näkkileivän näköisiksi levyiksi.
Siitä on todella helppo taittaa pieniäkin paloja, eikä haju ole mitenkään liian tyrmäävä. Siis edes minun nirppanokka nenääni. ;)  Tuota näkkäriä (a.k.a. naudan mahalastu) saa tilattua varmasti myös netin kautta monestakin paikasta, mm. täältä.

 Hyväntuulista uutta viikkoa kaikille! Ü

10 kommenttia:

 1. Hih, lauantaikarkkipussi ;D
  Jänskää, siis toi on todella ihan näkkärin näköistä, ainakin kuvasta päätellen. En yhtään ihmettele että tytöt oli innoissaan.

  Meillä on naudanmahapalleroita pakkasessa, ja kun Elli kuulee pakastimen kannen avauksen, se on salamana paikalla ja kierähtää ympäri jo ennenkuin ehtii pyytämään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän karvahanureidenkin saada omansa. ;D

   Se todella näyttää ihan näkkäriltä. Noi levyt on varmaan kooltaankin hyvin lähellä perus näkkäreiden kokoa. Maku saattaa olla vähän eri.. En oo kyllä varma, kun en oo maistanu. ;D

   Juu, meillä on myös niitä palleroita ja tytöt tykkää niistäkin tosi paljon.

   Poista
 2. Toi naudanmahanäkkäri on meijänkin suasikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, sielläkin nakerretaan tota samaa. Se on siitäkin kätsyä näkkäriä, kun ei tartte ees voidella. ;D

   Poista
 3. Viivi pitää edelleen siitä makkarasta... Vilppu pitää kaikesta... Näin meillä :)

  T:anna, viivauksen ja vilppiksen mammeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän! ;D Veikkaan, että aika monet koirat tykkää makkarasta.. :D

   Viivaus ja Vilppis <3

   Poista
 4. Puruluita irtomyynnissä = karkit irtomyynnissä. Siinä voi käydä huonosti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYLLÄ! ;D Noi Cittarin oli vielä tosi edullisia lemmikkikaupan vastaaviin "irttiksiin" verrattuna. Toi pussillinen maksoi alle 5 €. Laadusta en kyllä sitten tiedä, että onko vastaavaa.

   Poista
 5. Ihanaa, lauantaikarkkipussi:). Varmaan olivat tytsät innoissaan. Meillä on sellaisia pieniä koiran meetwursteja ja puruluita. Silloin kun miäs sattuu istumaan alakerrassa, niin Ossilla on hauska tapa kerjätä niitä omia meetwurstejaan. Se menee ja tökkäisee kuonollaan sen kaapin metallista vedintä, niin että se kilkahtaa ja mitäs miäs siihen voi muuta kuin antaa meetwurstii??

  Toi on oikeasti ihan näkkärin näköistä tuo kuivattu maha. Tarttee vissiin lähteä johonkin eläinkauppaan Ossi-ostoksille. Pepille ja Rillalle Ossi-suukkoja, terveisiä M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tartteehan nyt koiruuksienkin saada oma irttaripussi. ;D

   Koiran meetwursteja? Ihan uusi juttu mulle, mutta voin hyvin kuvitella, että Ossi on niistä tohkeissaan. Ja hyvin on koirapoika isäntänsä kouluttanut. Ei voi kuin ihailla! ;D

   Juu, ihan näkkärin näköistä on ja levyn kokokin liippaa ainakin tosi läheltä. Ihana, Ossi-ostoksille. <3

   Terkkuja sinne myös ja rapsutuksia Ossi Fiksuliinille! <3

   Poista

Kiitos kommentista! Ü