sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Ohikiitävää


Mihin tämä aika oikein katoaa? En meinaa pysyä oman elämäni perässä. Enkä voi uskoa, että mennään jo syyskuussa. Eikös juuri ollut kevät ja odotin innoissani kesää? No, onneksi edes sää on ollut kesäinen, vaikka toki syksyn tulon jo aistii. Se kevään ja alkukesän valkoinen, kirkas valo on muuttunut lämpimän keltaiseksi.
Kamerassa oli vahingossa päällä joku "taika-asetus", joka teki kuvista entistä utuisemmat. Onneksi tajusin sen lopulta ja onnistuin jopa ottamaan pois. Mutta kyllä jo pelkästään matalalta paistava aurinko teki kuviin jännän efektin.

Räpsin pitkästä aikaa kuvia oikein urakalla ja sillä konstilla onnistuin vangitsemaan sekä valon että muutamat hauskat ilmeet.

Kuvanmuokkausohjelmilla saa kuvia paranneltua aika paljon, jos haluaa ja jaksaa. Itse käytän Picasaa, joka on ilmainen ja eritäin helppokäyttöinen. Hyvänä puolena on myös Bloggerin ja Picasan yhteensopivuus, molemmat ovat Googlen palveluita. Picasan voit ladata esim. täältä.


Muutama kuva onnistui niin hyvin, että niistä tuli ihan suosikkeja. Näitä kuvia ei juuri tarvinnut käsitellä. Vähän vaan rajasin.

Ja niin oli ohikiitävä myös tämä viikonloppu. 
Mukavaa viikkoa kaikille!

20 kommenttia:

 1. Heh-hee, Rilla haukottelee kuvassa niin, että puuttuu vain puhekupla: "En oo nukkunu ainaskaan viikkoon..."

  Peppi on yhdessä kuvassa kuin vahtikoira, suun asento on ihan kuin vahtihaukkua kajauttamassa.

  Ihania kuvia, eikä asetusten tarvi olla aina täydellisiä, koska koirat ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, kyllä! ;D Nyt minäkin nään sen puhekuplan tuossa kuvassa, hihhihhihih!!

   Vahtihaukkua siinä varmaan haukutaankin. Pepille on hyvin tyypillistä juosta terassille (pakoon) haukkumaan, kun taas Rilla juoksee aidan viereen eli sinne, missä se haukuttava asia on. :D:D

   Kiitos ja olen kyllä täysin samaa mieltä!

   Terkkuja sinne ja AB:lle suukkoja! <3

   Poista
 2. Tosi hienoja, kivoja kuvia. Olen ihan samaa mieltä kuin Mai, että ne asetukset nyt ei tartte olla niin vimpan päälle. Riittää, kun koirat ovat söpösii. Se on sitten vähän eri juttu, kun otetaan lehtiin sun muihin julkaisuihin kuvia. Kuvat monasti lehdissä näyttävät tosi hyviltä ja sitten niiden takana onkin satoja kuvii ja se yksi on tosi hyvä:) Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täysin oikeassa olette Main kanssa! Itseä vaan huvitti, kun kummastelin kuvaussession aluksi kameran näytöltä erikoisen utuisia kuvia. Sitten vasta tajusin, että olen vahingossa laittanut jonkun taikaefektin päälle. No, sillä tuli tietysti aivan taianomaisen hienoja kuvia.. ;D

   Niinpä, ammattilaiskuvat on asia erikseen.

   Terkkuja sinne ja Ossikaiselle tassuparannussuukkoja! <3

   Poista
 3. On niin kauniita Tyttöjä kuvissa, että vallaan ollaan ihastuksesta ymmyriäisiä. Me ollaan kuultu, että avaruudessa on musta-aukko, joten on siäl varmaan myäs aika-aukko, joka hotkii meijän ajallisuuden. Pöh! Mut onneks on viälä onneksi lämmintä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi-hii, no teillä on sitten ollu ihan sama tilanne, kun meillä aina teidän kuvia katsoessa. <3

   Juu, pakko olla joku aika-aukko, joka hotkii kaiken ajan. Nää päivät, viikot, kuukaudet ja vuodet vaan kiitää ohi koko ajan kovempaa. Voiskohan sieltä aika-aukosta pyytää uusintana jotain elämän kaikista kivoimpia hetkiä? ;D

   Suukkoja teille suoloiset! <3

   Poista
 4. Ohikiitävää on ollut vapaapäivät myös täällä. Koko elämä kiitää taas kovaa vauhtia. Stop - stop - stop. Kuka voisi kellot seisauttaa? Nautitaan hetkestä - what? - miten nauttia hetkestä, kun kello tikittää eteenpäin hurjaa vauhtia.

  Kuvat ovat täydellisiä!

  Ihanaa ja aurinkoista ja lämmintä syyskuuta koko porukalle <3

  ps. ei ole Helsingin reissua edelleenkään tiedossa, mutta lokakuussa Brysseliin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin!! Nautitaan tosiaan hetkestä, sillai pikana ehkä?!?

   Oltiin tänään bestiksen kanssa Hesan Stockalla ja siellä tuli vastaan hieno frouva kahden city-mäykkynsä kanssa. Toinen oli kuin ilmetty Olli ja toinen Ossi pienoiskoossa. Hihitytti. <3

   Terkkuja sinne kovasti ja Ollin korvaan parantavia suukkoja! <3

   ps. No höh :/, mutta Brysseli kuulostaa kyllä kivalta! :)))

   Poista
 5. Onpa hienoja kuvia! Tytöt on niin ilmeikkäitä vekkuleita :)

  Niinpä mihin tämä aika juoksee, no eipä voi sanoa että pitkäksi kävisi. Tähän aikaan vuodesta sitä vaan miettii, että miten voimme yli talven kestää... No melko varmasti ainakin lennän taas tammikuussa lähemmäs päiväntasaajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerrankin oli sää ja tytöt samaan aikaan kuvaustuulella. Sitten vielä, kun tajusin ottaa sen ihme taikaefektin pois päältä, niin tuli vähän kirkkaampia kuvia.. ;D

   Juu, pitkäksi ei kyllä käy. Hui tosiaan, miten taas voi jo kohta olla talvi ja M I T E N siitä voi selvitä!?!?

   Tammikuussa aurinkoloma kuulostaa kyllä TOSI hyvältä!! ☼

   Poista
 6. Syksymmällä valo on jotenkin armeliaampi, kuin keskellä kesää. Se antaa luvan hengähtää ja rauhoittua hyvällä omalla tunnolla vaikka sohvalle teekupin kanssa tai kesken koiralenkin puistonpenkille nauttimaan vielä lämpimistä päivistä! Jalo ainaskin tykkää, kun ei oo enää niin paahtavan kuuma, iltalenkurat varsinkin on mieluisen vilpoisia jo :)

  Kivaa viikkoa teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan totta! Minähän noin periaatteessa pidän syksystä, mutta en pysty kunnolla nauttimaan siitä, kun seuraavaksi tulee talvi. Talvesta en pidä. :D:D

   Rilla on Jalon kanssa samis. Liian kuuma ei sovi kummallekaan. Peppi sitten *huokaus* iltalenkillä on tarttenut välillä jo laittaa villapaita pitkulan päälle, kun muuten tärisee kylmästä. ;)

   Terkkuja sinne ja Jaloselle suukkoja meitin neidoilta! <3

   Poista
 7. Oiii Peppinen, mikä ihana kuva sinusta. Siinä on kompaktipakkauksessa kaikki oleellinen mäykystä, joka voi sulataa sydämen ihan löllöksi. Iiiisoooo hali sulle Peppi, niin herätit taas sen mäykky-eukon minussa.
  Ihan kivoja kuvia. Olen ihan kateellinen, että olet päässyt kiinni tuohon kuvaamiseen. Olen huomannut saman kuin sinä, aika hupenee käsistä. en ymmärrä ollenkaan mihin se häviää.
  Munhun on varmaan iskeny joku syyshulluus tyttären myötä. Minä mummohölkkään eli Essi on hihnassa sellaisessa juo9ksuvyössä, joka nyt on niin pop. Mulla on ollut se jo viime syksystä vaan ei oo tullu käytettyä. Kuvittelin, että meiän Essi jonka päässä soi Siljalinen tunnari, ei jaksa ai pysty reippaaseen menoon. Tytär sitten paljasti likan suureksi huijariksi. Essi painaa kuin pieni jänis, minulla on vaikeuksia pysyä perässä.
  Energianhaku on siis käynnissä. Jos oolis isona vaiks toi supermummo. On tähän varmaan toi painonpudotuskin avittanut asiaa.

  Syksy voi siis tuoda tullessaan kaikenlaisia hullutuksia. Ja ihania koirakuvia. Peppi ruskametsässä, Peppi pihapolulla vauhdissa, Peppi nauttimassa viimosia aurinkokylpyjä jne jne. Huamasitko painotuksen. Vaikka Rilla valkoisena antaa tosi hyvän kontrastin syksyn väreihin. Mutta se Peppi, se Peppi....<3

  Terkkuja Essilästä sinne. Pus och kram

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, ymmärrän hyvin tuon mäykkyihastuksen. Minäkin olen Pepin myötä rakastunut noihin npötkylöihin aina vaan enemmän ja enemmän.

   Ja, jos sinä olet kateelline meikäläisen kuvaamisesta, niin arvaa olenko minä kateellinen teikäläisen juoksuharrastuksesta!! Siis WAU ja hyvä Sinä!! Ihan mahtavaa!! Tuo Siljalinen tunnari on NIIIIN kuvaava :D, vaan löytyipä kuitenkin rauhallisesta haahuilijasta reipas juoksija, kun tuli tyttären avulla paljastetuksi. Hi-hii, ihan parhautta!! Hyvä Essi, hyvä te, hyvä teidän joukkue! :)))

   Kiitos ja samoin sinne, puss&kram! <3

   Poista
 8. Ihanat tytöt <3

  Syksy on ihan jees, mutta se talvi. Emmääjaksa.com. Ollaan tässä kyllä mietitty, että pitäisi muistaa elää sitä nytku elämää eikä sitä sitku, joten kaikesta kiireestä ja muusta touhotuksesta huolimatta, pitäisi yrittää nauttia juuri tästä hetkestä.

  T:anna, Viivin ja Vilpun mamma

  P.S. Jos on hyviä vinkkejä, joilla korvansa sulkevan koiran saa kuuntelemaan niin voi ihan rohkeesti kertoa :) Ainakin ne vinkit, että kun huutaa "tänne", niin se koissu myös tulisi tänne eikä niinku jatkais vaan sitä omaa hömpötystä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, todellakin - "Emmääjaksa.com"! :D Juu, tarttis tosiaa elää nytku, mut mitäsku meinaa vaan silti olla sitku. Höhku!! ;D

   Terkkuja sinne ja tytsille suukkoja! <3

   PS. No nyt pistit pahan.. Varmaan, jos olis aktiivinen ja harjottelis tooosi paljon naksuttimen ja namien kanssa, niin vois saada jotain tuloksia.. Siis JOS olis aktiivinen jne. :D

   Poista
 9. Ihastuttava tunnelma näissä kuvissa <3 Ja mallit, tietty, mitä parhaat! :)

  Mua kauhistuttaa tämä syksyn kiirehtiminen talvea kohti, vaikka rapa-ajan jälkeen lumi onkin aina suuri helpotus noiden karvahanurien kanssa, mutta se kylmyys, se pimeys, ei! :/ Seuraavaan kesään on taas ikuisuus aikaa :(

  Kaikesta huolimatta, suloista keskiviikkoa teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Munkin mielestä toi valo toi hauskan tunnelman kuviin (+ parissa ekassa kuvassa myös se "taika-asetus".. ;D)

   Samoin! Oltiin tänään käymässä vaarilla ja pääsin niNnin ja Jimpsun kanssa iltalenkille. Siellä taas puhuttiin siitä, miten ihanan raikas syksyinen ilta voi olla. Mutta miten siitä pystyy nauttimaan, kun se samalla tarkoittaa talven olevan jo melkein nurkan takana. Höh!

   Kiitos ja samoin sinne! <3

   Poista
 10. Oi että! Ihania kuvia!!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü