torstai 29. elokuuta 2013

Peppi Lotta Sikuriina Rullakatriina Kissanminttu mamman pieni pitkuliini
Täsä mä ny olen! Mamma antoi vihdoinkin mulle suunvuoron täällä meidän yhteisessä(!?) plokissa. Hitsi miten paljon se onkin taas ominu ittelleen tätä hommaa. Teki ootte varmaan ihan kyllästyneitä sen juttuihin. 
Mua on taas kohdeltu täällä tosi kaltoin. Mamman mielestä mä oon muka edelleen pläski ja se sen kun pienentää mun ruoka-annoksia. Eiks oo törkeetä!! Sillä kävi vissiin vähän joku viba tässä mein ruokintahommassa. Kerran se meinaan luki jotain sellasta mussin tai jonkun jotain lehteä ja kuulu gaamee " käääk!" Mä melkeistä tipahdin soffalta, ku se oli niin iso rääkäsy. Sitten se touhukkaana alko selittämään Jimpsun mammalla, joka oli just käymässä, että on antanu meille jotain erityisen rasvasta, hyvin aktiivisille koirille tarkotettua ruokaa. Mitä kiljumista siinä ny tarttee tehä. Mehän, tais siis ainaski mä, ollaan tosi aktiivisia. Mä vaihdan asentoa soffalla ainaski viis kertaa illassa. Kelatkaa, viis! Kai siinä ny tarviiki jotain erityisrasvaa, ettei ihan ala kuivuu roppa kokoon. Nyt sit kuiteski meijän ruoka on ihan kokonaan muuttunu. Siltä mussilta on tullu sellasia uusia lihapullia, jotka on kyl tosi hyviä. Siinä on vaan se, et mä saan niitä ihan liian vähän. Hmpf. 
Sit se nainen on asettanu Papallekki jonkun kotikiellon makupalojen antamisesta. Vaiks tosi vähän se Pappa on meille mitään antanu. Hätävarjelun liiottelua!


Meilku on tääl kans se valkonen, niin sillä on ollu kaikkee. Se ravaa jossain näytelmissä ja siit on tääl kauhee vouhotus. Mua niin haukotuttaa kaikki tollanen turhasta tohottaminen. Sit sil on ollu jotain selkäjuttuja, mikä johtuu tietty ihan siitä, et se ei osaa yhtään relata. Olis sillee löysänä ku mäki, ni ei tulis tollasii kireyksii. Se on sit käyny jossain möyhijällä eikä siinä mitään, mut mamma sano, et se aikoo viedä mutki sinne. Siis hä!?! Mä sit murisen sille möyhijälle ja jos se alkaa mua hiplaamaan, ni mä puren. Nih.
Sillon ku Jimpsun mamma oli täällä, niin Jimpsu itekki oli. Me sit vähän sen kaa puuhasteltiin ja sit vasta mamma tajus, että mulla on joku juokseminen alkamassa. Mitä mä en kyllä tajuu, yhtään en oo meinaan juossu. Hyvin rauhallisesti vaan köpötelly vähän pihalla ja semmosta. Toi mamma just aina liiottelee tollai juttuja. Sen te kyl varmaan jo ootte huomannukki. Nyt ne sitten Jimpsun mamman kanssa vöyhkää kaikille jostain mäychihun pennuista. Mä en oo jaksanu kovin tarkkaan kuunnella niiden juttuja. Mamma ny on tollanen hysteerisyyteen taipuvainen. Huoh.
No mut, nyt mun tarttee mennä välitirsoille, ku alkaa sillai jännästi ramasee tää kirjottelu. Olis tietty kiva, jos sais sitä ennen jotain pientä huikopalaa, mut tuskin. *huokaus* Pitäkää te muut mustit siellä palvelijanne paremmin ruodussa ja liput korkeella!

Soon moro murut!


26 kommenttia:

 1. Tiedäkkö Peppi ihanainen, pienel koiral ihan kaikki ylimääräinen vatsan seutuvil tekee huonoo. Ossikin on joutunut sellaiselle laihikselle, että oon kieltänyt miestä antamasta ekstraherkkuja. Joskus saa antaa lauantaimakkarasiivun. Mut tiedäkkös ei sulla Peppi ole mitään hätää. Ihan, ihan pikkaisen nipistätte painosta pois.

  Me treffattiin sun kivan emäntäs kanssa Rillan näytelmissä ja sun emäntäsi näki, että Ossin mamilla on paaaljon enämpi onkelmii painon kanssa kun Ossilla ja sulla yhteensä. Siinä puhutaan jo 40 kilon ongelmasta. Vielä tää Ossin emo silti meinaa yrittää. Se on kuules neljä normikokoista mäyräkoiraa se 40 kiloo ekstraa. Eiks ole huimaa?

  Terveisii teille kaikille ja Ossi lähettää sinulle ja tasapuolisuuden vuoksi Rillalle kanssa pusut, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tollai mammakin sanoo ja se on ihan romuna itteensä, kun on aiheuttanu mulle tämmöstä. Mua ei kyllä haittaa. Mä tykkään syömisestä TOSI paljon ja niin tykkää kyllä mammakin. ;D

   Mamma kerto, etä teillä oli ollu tosi mukavat rehvit, mut sitä mä en kyllä tajuu, että mitä järkee on rehvata ilman Ossia ja mua. Tosin, myönnän iiihan pienellä äänellä, että olisin saattanu ihan pikkusen haukahdella sulle ja Ossille.

   Iiks, pusuja Ossilta!! Haa, mä en kerrokaan Riltsulle mitään, vaan pidän ne kaikki ite, hi-hii! Ossille multa ihan hirmuisesti pusuja takas! <3

   Poista
 2. Peppis! Mä laitoin sun mammalle sähköpostia!

  t. 3 sheltin Hissu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä sanoin sille ja se ryntäs heti lukemaan sitä. Sit se oihki ja voihki ja alko kertoo Papallekki jostain Kalevista ja ne molemmat oli ihan tohkeissaan. Just tätä tää täällä on, hirveetä vöyhkäämistä ja tohotusta. Hoh-hoijaa, mä meen iltapäivätorkuille. Terkkuja sinne! <3

   Poista
 3. Voi ihanaa Peppi kuulla välillä sinustakin<3
  Kuulostaa sun elämäs meno melkosen samanmoiselta ku meitin koirien:-]
  Ja vitsi ku oot hianon värinen! Oikeesti!


  mylifedoglife.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Tosi kiva kommentti - kiitos! :)))

   Hianon värinen, iiks, tänks! *punastumista*

   Poista
 4. Voi, Peppiino, otan osaa laihikseen ja möyhintään, mutta mäychihut vois olla ihunia. Jos onnais vielä niin että tulis Jimin luonne ja sun ulkonäkö, jo ne olis mussukoita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Mua on taas niin sorsittu täällä. Hmm.., en oo kyl mitään sorsia nähny, outoo!??! No mut kuiteski siis, mä en yhtään tajuu mitä toi vouhotus jostain mäychihuista on. Kai noi vaan taas vöyhkää muuten vaan, kun sitä ne tuntuu lähinnä tekevän. Varsinkin mein mamma. Boring! *haukotus* Ai miten niin Jimin luonne eikä mun? Nyt en tajuu yhtään. ;D

   Poista
 5. Heippa TAAS! Onks se niin, et jos me haluttais kirjottaa ihan rajottamattoman pitkiä kommentteja ( sellasia niistä helposti tulee! ), niin meiän tarttis valita joku muu kun "Nimetön" tosta Kommentti nimellä kohdasta?

  Se eilinen oli ekaks tossa kommenttilootassa ihan hyvin ja sit kun me yritettiin lähettää sitä, siihen tuli vaan teksti, et "IHAN LIIAN PITKÄ KOMMENTTI, MAX 4000-jotain sanaa tollasella nimimerkillä, ÄÄLIÖ!"

  ET siks me sit laitettiin se sun mamille meilillä. Aateltiin et edes jotenkin tulee perille...

  t. sheltit ( ja taustalla ääliö )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan tähän, vaikka en oikeesti oo varma onks se näin. Mun mielestä se on niin, et kommentti voi olla vaan sen 4000, tai jotain, -merkkiä pitkä. Mä tein sillon, kun ei ollu vielä tota *vastaa* -toimintoa täällä niin, että jaoin vastauskommentit useampaa, että mahtui. Ja sillee tekee esim. 'Kailtaliina', 'Alma' ja monet muutkin. Eli kait tarvii vaan kirjottaa useampi erillinen kommentti, mikä on tietty ihan dÅrkaa. Eiks 2010-luvulla nää ohjelmien tekijät vielä tajua, että joillain ihmisillä voi olla vähän enemmänkin sanottavaa. Haloo!! Ja miten ylipäätään esim. Kalevista olis voinu kertoa lyhyemmin. Mä vaan kysyn!?!?

   Taas sen tarkemmin oikeasti tietämättä arvailen, että noi muut vaihtoehdot tossa *vastaa käyttäjänä* - kohdassa ei varmaan vaikuta merkkien määrään. Ne lienee kaikki muut kun *anonyymi* sellaisia varten, joilla on joku profiili esim. Google-tili ja ne on kirjautuneina siihen tiliin. Mä esim. käytän Google-tiliä, jolle oon luonut eri profiileja: annamari, Rilla ja Peppi. Eli kun kommentoin, niin valitsen esim. *vastaa käyttäjänä annamari (Google)* ja silloin tulee näkyviin toi mun profiilikuva ja -nimi.

   Meili on muuten juurikin vastauksen alla. Kerroin ihan just Jimpsun mammalle puhelimessa Kalevista ja me ollaan aivan vaikutteineita ja liikuttuneita (taas kerran..)! Hyvä Mami, hyvä te, hyvä teidän joukkue!! <3<3<3

   Terkkuja sinne teille kaikille! <3

   Terv. Nim. Toinen ÄÄLIÖ

   Poista
 6. Mut et usko mite hyvii oli kaksi vesirottaa varsinki ku ei ollu vielä silmiä ja karvoja!!! Tosin en kerenny syödä ku vaan kaksi noi kaksi jalkaiset hautasi ne loput"""" Voiteko kuvitella!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wou, aikamoinen raaka-lähi-luomuruokapläjäys! :o Joo, meilläkin noi kaksijalkaiset pilaa monasti kaikki hyvät jutut. *huokaus*

   Poista
 7. Noo, ei me ny mentäs väittään, että sä Peppiina, olisit bulleva tai byylevä, ihan meijän silmiin näytät sopusalta. Ihmiset vaan on tommosia, vaikeita ja vähän niuhoja. Hyviä möyhennyksiä sulle ja Rillalle! Tuplamuiskaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-i, mun mielestä mä oon enempi sellanen aivan liian laiha ja tarviisin isoja annoksia kaikkia ekstrarasvasia ruokia. Mutta mamma väittää, että mä oon muka bullee. Huoh. Huolehtis vaan omista mahamakkaroistaan. Niitä meinaan riittää!

   Iiks, muiskauksia! <3 Mä laitan teille pojat takas oikein supermuiskut - *smak*

   Poista
 8. Mun mamma katteli kuvia jotka oli otettu ku treffattiin Myrsky ja Tuisku. Ja mä oon laihiksella kans. Ihan turhaa mun mielestä. Sitäpaitti tuuliset pojat on kääpiötä mä en oo ei musta ikuna saa niin pientä. JA VIELÄ me tavattiin taas viime viikolla Väinö mäyräkoira, joka painaa 15 kg. Kyllä mulla on siihen vielä piiiitkä matka. Nii et samas venees ollaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou-nou, otan niiiin osaa, kohtalotoveri!! :/ Mistä näitä niuho-mammoja oikein tulee?!? Laihduttais ite ja antais meidän nauttia ekstraherkkuja. Mieluiten sillai, et maattais soffalla ja ne syöttäis herkundaaleja suoraan suuhun. Nih.

   Poista
 9. No lopultaki sääki saat sanno sanas. Olenki orottnu- Sunki mammallas on sit kans vääräällaiset klasit. Nii täälläki. Mulki o mukamas peppu liika pyäriä jne jne. Et kuulema täälki ruakka vähennettä ja simmossee mää laitan kyl oikke haiseva vastalausseen. Saa kyl sit tuntte mitä miäly mää ole. Ny mää en eres voi sanno sil, et vähennä itte ruakatas ku se o tehny sen. Ja laihtunukki kymmene kiloo. Et mul o kyl aikas hankala sauma ny.
  Mitä sit jos vähä Jimpsun kans juakset. En ymmärrä et vois nii vaarallist olla. Eik siinki sit laihdu jos juaksee kysyn vaa !! Sitä paitti Jimpsu on tosi komee. Ja nii ihanat silmät.
  Kyl o turhallista semmone vouhkaamine. Se valkone olis ihan kaunis ilma semmossii möyhentäjiiki. Kyl voisim hammast määki näyttää, et jos tultas mun luannollist kauneuttani möyhentämä.
  Koit kestä siäl, kyl mar se järkiis tulee. Mukavaks naiseks äippä sitä lumminki ain kehu. Ja se onki jottan semmossii samiksii. En tiä mitä se o. Oikke paljo Tsemmppiterveissii sul. Ja jos et siis yhtän kestä, tul tänne. Meiä äippä tykkä sunst jo valmiiks.
  terkuin Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla muka peppu liika pyäriä, hei haloo!!??!! Ei tod. ole. Eikä mulla oo liika paksu vatta, niin ku mamma väittää. Hankkis tosiaan paremmat klasit, molemmat! Nih.

   Mamma käskee tässä sivussa mua sanomaan terveisiä sun mammalle, että WAU, kymmenen kiloa!! Good job!! :)))

   Nii-i, ihme vouhkaamista, jos vähän juoksee tai no, pomppii Jimpsun kaa. Ja niin on komee, oon AIVAN lätkässä, enkä anna Rillan yhtään olla Jimpsun kaa.

   Mua ihan hirvittää, et millon mulla on se möyhentäjä. Rilla menee kait perjantaina taas ja sillon vissiin mamma varaa mulle ajan. Voi vaan olla, et en oo just sillon paikalla. Itseasiassa pidän sitä hyvin todennäköisenä. On muuta menoa. Ei voi mitään.

   Joo, meinki mamma aina hokee, et tein mamma on ihan huippu tyyppi. Ne on varmaan jotenkin sokaistunu sillai, et ne ei ihan tajuu, et millanen oikeesti on huippu tyyppi. Mehän kyl tiedetään eli sellanen ko sä ja mä. :)))

   Terkkui sulle kauhiasti kamu <3 ja sano ny niille Tiukulle ja Onnillekki, vaik en mä kyl tajua, et miten kauan ne aikoo siel SUN nurkissa oikee loisii. Huoh.

   Poista
 10. Peppi-kulta, oot kyllä ollut paitsiossa. Määkin niin mielelläni kuulisin, mitä sulla on mielen päällä, mutta eihän mäyräkoirat suunvuoroo saa. Tosta ruoka-asiasta mää kyllä pahoitin mieleni; eihän oo tottakaan, että ruokamäärää vähennetään. Sitä ei saa kuin lisätä ja hätätapauksessa pitää ennallaan. Ja ehdottomasti on oltava aktiivisen koiran ruokaa, koska tupsluurien aikana täytyy monesti vaihtaa kylkeä tai sitten kun nukkuu selällään, energiaa kuluu tasapainoisen nukkuma-asennon säilyttämiseen. Herääminen on sitten toinen juttu, se vasta energiaa viekin. Venyttelyt sun muut.

  Mää en mistään näytelmistä tiedä mitään, mutta jos siellä täytyy pönöttää samanlaisilla pöydillä kuin eläinlääkärissä niin en kyllä alkais. Se on sitten kumma juttu, että matala koira laitetaan korkealle pöydälle ja sitten pidetään kiinni, ettei pääse alaskaan. Viimeksi oli uusi eläinlääkäri ja se kysyi äipältä, että oonko mää vihainen. Näytänkö siltä, DAAA?

  Pidetään me mäykyt toistemme puolta,

  t. Ollikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii-i, hirvee haloo koko ajan täällä plokissaki ton yhen byllystä ja selästä ja näytelmistä jajaja, vaiks te kaikki varmaan haluasitte lähinnä lukee juttuja mun asioista.

   Voi, kiitti kamu, että tollai empatiseeraat!! Mäkin oon ihan kauhuissani ton ruaka-asian suhteen. Miten mun ruokaa voi muka vähentää, ko oon ihan nälkägualeman partaalla täällä. Onneks pappa edes jakelee aina vähän jotain pieniä kinkkujuustorullia ja lihapullia. Muutehan meikäläinen kuihtuis ihan vallan pois.

   Joo, mä en kans kyl suastu mihkää pönöttämisiin tai muihin. Joa mua alettais sellasiin näytelmiin viämään, ni mää murisisin ensteks ihan kaikille ja jos joku alkais lähentelee, ni purisin aivan varppina.

   Jeps, jutstiinsa noin - yks kaikkien ja kaikki yhren mäykyn pualesta ry. Sää sen sanoit! :)))

   Poista
 11. Möyhijä :DDD Mää guolen ja siitä päästäänkin asiaan, et Vilppaus meinas ihan oikeesti päästä hengestään. Oltiin lenkillä tässä joku ilta ja mentiin sellasen ison tien vartta. Sitten mulla aukes kengännauhat ja aloin sitoa niitä. No, samaan aikaan vastaan tulikin lenkkeilijä, jota Vilppu "rohkeena" likkana pelästy niin paljon, että riuhtas itsensä irti ja lähti juoksemaan kotiin päin. Juoksijamenneisyydestäni huolimatta en saanut koiraa kiinni ja koko ajan pelkäsin, että se jää auton alle pinkoessaan. Siinä tiellä autot ei aja ihan hiljaa ja on mäkeä ja mutkaa. Tietty sitten näin kun sieltä mäen takaa alkoi näkyä autonvalot. Tajusin vaan huutavani hirveän kovaan ääneen "EI" ja sitten se auto pysähtyi jarrut kirskuen.

  Olin ihan varma, että Vilppu oli jäänyt alle. Itku pääsi, kun näin pystyjen korvien nousevan pientareelta ja silmien tapittavan mua päin, et mihin helkkariin sä mamma oot jäänyt ja mitä sä siellä kiljut. Sitten neiti paineli kotiin ja mä lampsin perässä.

  No joo, Vilppu siis on vähän tollanen. Joku aamu sen beba putos portaiden väliin, kun se nukkui portailla :D Nyt se naurattaa, mut silloin hän oli kovin surkeana, kun ei päässyt raosta pois. Onneksi poika oli kotona, ettei tarvinnut kahdeksaa tuntia roikkua. Tosi porras oli alhaalta päin toinen, joten putoaminen ei olisi ehkä henkeä uhannut :D

  Peppis näyttää jo hyvin laihtuneelta. Go girl!

  T:Anna, Vili-vilppauksen ja Viivi viivaustelijan mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi APUA, mikä tarina!!! Onneksi, onneksi selvisitte säikäyksellä! Ja siis, mikä näitä westejä vaivaa ton karkailuinnokkuuden kanssa - ARGH!! Vilppaus kuulostaa ihan meidän edemenneeltä Inekseltä, jonka perässä on juostu pitkin maita ja mantuja. Jopa tuo porrasäksidenttikin on hänelle pentuna sattunut. Ja Rilla tietysti on myös
   erittäin potentiaalinen karkailija. HUOH!

   Kiitos! Pepin paino on onneksi jo parempaan päin. Parisataa gramm tarttis vielä nipistää ja etenkin varautua tulevaan talveen (blaah..) jotta ei käy yhtä pulskasti ;) kuin viime vuonna. Peppinenhän ei tunnetusti ole niitä aktiivisimpia talviliikkujia.. :D

   Terkkuja sinne kovasti ja typyille suukkoja! <3

   Poista
 12. PEPPIIIIIIIIIIS!!!! RILTSUUUU!!!!! Haloo?!

  Oliko teiän plokissa joku aika sitten "linkkejä" johki koiranraakailuruokailukauppoihin siellä teiän suunnilla? Miten me ei nyt olleskaan löydetä niitä? Ihan kuin olis ollu, ja sit mami olis kattonu et niissä myydään lammasta. Sitä ei oikeen saa täältä meiltä päin.

  Vai oliks se sit jonkun toisen ploki...

  t. 3 shelttiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi-hii, sanokaa mamille, että se muisti tavallaan kyllä ihan oikein, mutta ne linkit löytyy s-postin puolelta. :)

   Poista
 13. Ihanainen Peppi! :) Täällä kyllä laikkupoikien sydämet sykähtävät näiden kuvien edessä <3 Se on hyvä pitää vähän kovempaa ääntä itsestään välillä, ettei vaan joudu paitsioon! Laikullisia on muutenkin maailmassa niin vähän, että kyllä täytyy sanoa, että haloota pitää nostaa, että vähemmistöedustajat huomattaisiin! :D

  Pusut täältä pojilta <3 Ihmiseltä kans, erityisesti - ja molemmile typyille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli kyllä tosi oikeutettua Pepinkin päästä välillä ihan yksinään parrasvaloihin. Viime aikoina on täällä höpisty koko ajan vaan Rillan jutuista. Laikullisten kuuluu todellakin pitää puolensa! Vähemmistöedustajia meinataan aina just tällai sorsia, höh! ;)

   Sinne myös poitsuille suukkoja satapäin, kaikilta meiltä tytöiltä! <3

   Poista

Kiitos kommentista! Ü