maanantai 7. huhtikuuta 2014

Taide on katsojan silmässä


Pohjois-Espalla, jotakuinkin Starbucksin ja Café Esplanadin, välissä on ollut jo kauan ihana, pieni kauppa nimeltään Ombrellino. Joskus varmaan jo vuosi sitten löysin sieltä hauskan mäykkyjulisteen, joka oli ihan pakko ostaa.




Halusin laittaa julisteen eteisen lipaston päälle rennosti nojaamaan seinään. Visioin myös taululle kaveriksi toisen pienemmän kuvan, joka saisi olla ihan erilaisissa kehyksissä. Jumbon Seven Artissa törmäsin toiseen hauskaan mäykkyjulisteeseen ja päätös oli sillä selvä. Tosin, koin mielissäni hetkellisen epäreiluuden tunteen, kun molemmissa kuvissa on mäykkyjä. No toisaalta, westieaiheita meiltä löytyy muuten enemmän, joten olkoon nyt näin. ;)




Kuvitelmissani tuo lipasto päällisineen näyttää tältä -




Mutta todellisuus on valitettavasti tämä -




Voehan hitsitys! :D Löytyy sieltä kaaoksen keskeltään sentään myös muutama tosi hauska juttu:


Tuo ristipistomäykky on ihanaisen Liftarin itse tekemä, W A U !

Pepin talvilenkkarit.

Avaimien westie on "hiukan" tummunut, mutta rakas se on silti. Olen saanut sen niNniltä. Pienessä mäykkyrasiassa on minttupastilleja. Se on tuliainen kummilapsilta.  Postikortin löysin Akateemisesta ja mäykkykukkaro taas on rakkaalta ystävältä. Sinne mahtuu ihan täydellisen hyvin uusi puhelin, jonka käyttöönotto on nielaissut vähintään viikon elämästäni. ARGH!


Kuvittelin muuten, että osaisin käyttää tuota uutta Samsungia ihan 'tosta vaan', kun meillä on kuitenkin Samsungin tabletti, jonka kanssa olen mielestäni pärjännyt suht hyvin. Muuten en olisi todellakaan vielä luopunut vanhasta nokialaisestani tai olisin ainakin harkinnut vakavasti Lumiaa. Voin kertoa, että yhtä tuskaa on uuden puhelimen kanssa ollut! Kaikki illat olen yrittänyt opetella edes a) miten puheluun saisi vastattua b) soitettua muitakin kuin videopuheluita(!) c) lisättyä yhteystietoihin tietoja, jne. jne. &%$#?@!




Palatakseni vielä eteisen lipastoon, joka on muuten ihan ensimmäisiä aikoinaan miehen ja minun yhteiseen kotiin ostettuja huonekaluja. Huomasitte varmaan, että käytän sitä myös laukkunaulakkona - kuinka kätevää! Kaksi pientä Radleyn laukkua puolustavat westie-teemaa. 




Mites siellä teillä muilla? Löytyykö kotoa paljon koiriin liittyvää taidetta ja/tai esineitä? 
Tarttukaapa te bloginomistajat haasteeseen ja tehkää aiheesta postaus! *wink-wink* 



Useammastakin takatalvesta on selvitty ja piha on jälleen lumeton..





..ja kiinaprojekti on taas päässyt käyntiin. ;D





Mukavaa viikkoa kaikille!


14 kommenttia:

  1. Hauskoja julisteita ja tuo ristipistotyö on tosi liikuttavan hieno. Hei tuo lipaston päällinenhän on nopeasti siivottu, kun siinä on noin hirmu määrä laatikoita :):) Meillä on eteisessä yksi senkki, joka helposti näyttää samanlaiselta, kuin tuo lipaston päällinen. Siihen vaan tuppaa kertymään vielä mainokset, laskut ja kaikki mahdollinen tilpehööri. Mäyristaidetta ei valitettavasti löydy. Kaikenlaista pikku mäyriskrääsää kylläkin. Terkkuja ja tytöille Ossipusuja, M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule joo, muutenhan tosiaan päällisrojut voisi kipata laatikoihin, vaan kun ne on ihan täynnä! :D Vielä edellisessä kodissa nuo laatikot oli täytetty tosi järjestelmällisesti. Osasin aina sanoa, mistä löytyy ompelutarvikkeet, aurinkolasit, kirjekuoret, jne. Viimeisimmässä muutossa joku muu kuin minä laittoi laatikot takaisin paikoilleen ja järjestys meni sekaisin. Viksu ihminen olisi korjannut järjestyksen heti, mutta minä kun en ole viksu ja vieläpä patalaiska niin toisin kävi. Nyt laatikot on täynnä mitä-sattuu-rojua. Hitsi. :D Ja niinhän se on, että kyllä kai melkein kaikilla on eteisessä joku taso, johon tuppaa kertymään tavaraa. Meillä ei ole tuulikaapissa mitään tasoa niinpä avaimet, puhelimet, posti, yms. kertyy tuohon eteisaulan lipaston päälle. Tuulikaappiin olen kyllä suunnitellut hankkivani jonkun tason. Mutta en ole vielä tässä kahdeksassa vuodessa ehtinyt.. :D

      Muistan ainakin sen sun hienon mäykkylaukun, jonka ostit Messarista. Mua himottais tilata tuolta Radley:ltä joku isompi ja värikkäämpi "westie-laukku" kesäksi. Katsotaan nyt raaskinko. Esittelen sen kyllä sitten blogissa, jos päätän raaskia. ;D

      Terkkuja sinne myös ja H U O H !, vielä vaan niitä samoja himoterkkuja tytöiltä Ossille! :D:D

      Poista
  2. Minun pitäneeki siirtää puhelimesta muutama kuva,kun tein löydön halpahallista ;) Mutta ihania pikku tavaraoita sinulla on, varsinki kukkaro!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, kiwaa, löytöjä!! :))) Juu, olen todella perso kaikelle omien rotujen tavaralle (sen tietää myös lähipiiri.. ;D). Aika hövelisti aukeaa tämän, välillä hyvinkin pihin, mamman kukkaro, jos silmiin osuu westie- tai mäykky-aiheisia jutskia. :D

      Terkkuja ja rapsuja sinne teille! <3

      Poista
  3. Essi sanoisi; Iha kamala hianoo tairet !! Hianoi iha kaikenlaist mäyristavara. Kyl Peppise kelppa".
    Voi kun löytäisin jotain yhtä kivaa parsonismia. Ehkä pitää ite kehitellä, mallina Essi. Mulla elää myös nyt joku ihme sisustusbuumipoikanen. Onkohan se joku kevätjuttu, kun herää jostain horroksesta. Voi olla, että kohta menen huushollia pitkin kuin viitapiru ja mies pyörittää päätään sohvalla. Yleensäkin miehet vaan pyörittää päätäåän sohvalla, ootteko huomanneet ??
    Suukkoja sinne ihanuuksille ja ihan kaikille oikeen valtaisat pursuavat kevätmielihalit.
    Essiltä terkut. Tul ny jo käymä ja tua ne ihanuuret mukanas ennenku ne hömelöt tulee taas. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ja hianoin kaikista on toi ristipistotyö!! Se on I H A N A!! <3

      Joo hei, mä ymmärrän. Parsonkamaa ei tosiaan taida olla samalla tavalla tarjolla kuin esim. westie ja mäykky. Syrjintää, sanon minä! Vaikka, netistä saattais kyllä löytyä, jos jaksais googletella.. (Pikaisesti löytyi tää - https://www.etsy.com/market/parson_terrier) Nii, sähän tietty osaat kyllä itsekin taiteilla vaikka mitä.

      Hihhihhihhiihih - joo, todellakitodellakitodellaki meilläkin esiintyy tota pään pyörittämistä ja sohvalta käsin ihmettelyä - mitä ihmettä se eukko taas duunaa.? :D Noista mäykkyjulististakaan ei miäs ollut yhtään vaikkuttunut. Ihan höhlä! :D

      ABUA, olispa tosiaan ihanaa tulla käymään ja tapaamaan Essi-hurmuria han livenä! Vakavaan harkintaan män - varokaa vaan! ;D

      Terkkuja, haleja, suukkoja ja keväthurmiota sinne myös ihan roppakaupalla! <3 Puss&kram

      Poista
    2. Saa harkita juu, mut kyl tuntu siltä, etä se tais Essiltä olla enempi käsky kuin harkittava asia. Ja meillähän on hei nyt ihan uus hiano tiätysti, vuodesohva. Hyvin mahtuu emäntä ja pari ihanaa koiruutta siihen. Josko isäntä sitte sinne ilmapatjalle.... no eeiii. Kyl te siihen mahutte. Sopu sijaa antaa. Ja musiikkiakin on hyllyssåä ihan joka makuun. Että jos niinkun haluaa vetäytyä sinne sohvalle päätä pyörittämään ja huokailemaan. Että mitä noi eukot taas niinkun duunaa ;)
      Tänkjuu linkistä. Käyn kattomassa mitäs siellä oikeen ois.
      Suukkoja sinne karvanaperoille, jotka ois ihan mahtavaa nähdä livenä.
      Kevättä kevättä kevättääääääääää <3<3

      Poista
    3. Hihii, nyt tarttee siis oikeesti alkaa miettiä reissua Turkkuse.. KIITOS ihanaiset kutsusta! <3 Hmm, taidan puhua asiasta niNnin kanssa, kun huomenna nähdään. Palataan astialle!

      KEVÄT - I'm in looooove! <3

      Poista
  4. Ihanat taulut ja lipasto ja laukut ja kaikki, voisin muuttaa teille :) Mulla ei ole juuri koiratavaraa, valokuvia vain. Paitsi yksi kauppakassi on arvaas mikä? Westiekassi! Huomasin vasta jälkikäteen, että siinä on valkoisia Westieitä punainen hihna kaulassa. Ja harmaamustia ruutuja taustana. Aleksilta joskus ostin.

    Hitsitys (hih) myöskin, mulla on ja jatkuvasti napit vastakkain näiden älylaitteiden kanssa. Eilen sain taas oman luurin huollosta ja siinä välissä opeteltava aina milloin minkäkin lainapuhelimen käyttö.

    Hei, jännää, ensi viikolla nähdään. Voin sopia vaikka niNnin kanssa missä nähdään, kun saan juna- tai bussiliput hankittua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, TERVETULOA!! Milloin tulet? Ja niNnikin on luvannut (uhannut ;D) muuttaa meille. Vähäks ihQ!! Alan miettiä ensimmäisen viikon ruokalistaa.. :D

      Wau, westiekassi! Good 4 U! <3

      Joo, mulla on todellakitodellakitodellaki ollut A I V A N gaameeta ton uuden luurin kanssa. EN voi käsittää, miten vielä vanhemmat mummot pärjää.. :O

      JEEEE, ihan kohta tosiaan nähdään!! <3 IHAN parasta!! Juu, sopikaa vaan niNnin kaa tarkemmista spekseistä. En malta odottaaaaa!! :)))

      Poista
  5. Tuo makkaravarastaulu on aivan mieletön! Hauska nähdä miten muillekin kerääntyy tuollaisia rotuaiheisia tavaroita ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Maastomakkarat makkaravarkaissa! :D :D

      Poista
  6. Joo, hianot koiratavarat on tosi tarpeellisia. Niistä kato ihmisväki saa iloo ja voimaa tai jotain. Me kyl otettavas mialummin syätävää. Niikus vaikka nakkeja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osimoilleen justiinsa noin! :))) Mukavaa päästäisen jatkoa teille kaikille!

      Poista

Kiitos kommentista! Ü