torstai 2. lokakuuta 2014

Isoja syntymäpäiviä ♥


Tänään on juhlittu Rillan 4-vuotissynttäreitä: uskomatonta, mutta totta! Muistan kuin eilisen päivän nämä bestiksen ottamat kuvat joulukuussa 2010 -


Tuosta suloisesta jääkarhuvauvasta on kasvanut kaunis ja ihanaluonteinen tyttö. Olen niin iloinen, että saan olla tämän ihanaisen mamma!


22 kommenttia:

 1. Kaikista Rakkaimpia ♡ Onnea ihana, suloinen ystävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rilla kiittää ja huokaa syvään, koska ikävöi sinua ja Jimiä niiiin kovin. <3 EIlen oli sellisetkin housun lahkeiden haistelut, että oksat pois.;D

   Poista
 2. Voi, ihanaiselle Rillalle paaaaaaaljon onnea ja Ossi-pusuja. Pepille vain terkkuja ja rapsutuksii ja Ossi-pusuja, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Marja-Leena! <3 Tytöt lähettää Ossille isot muiskut! *smak*

   Poista
 3. Paljo, paljo onnee sulottarelle!! Ja tietennii ihanata syntymäpäevee! Ja paljo onnittelusuukkosija kansa. Ja Pepille tietennii muiskuja.
  Sulosesta pikku vaavvakoerasta on tullu nuin sulonen tyttö... <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Iivari!! <3 Tytöt lähettää sulle oikein isot satsit muiskuja! *smak*

   Poista
 4. Nyt ei juhlitakaan suotta, sillä Rilla-neiti täyttää 4 vuotta!
  Onnea toivottavat Wuppe & Hanne

  VastaaPoista
 5. Onnea ja terveyttä Rillalle (ja vähemmän niitä byllyongemia)!

  <3

  VastaaPoista
 6. Myöhäisonnittelut, Riltsu! Oot kyllä aikas hurmaava noissa kuvissa! Ja tosiaan just niinkun jääkarhu :-) Tosin onneks pienempi...

  Meiän syntsät on kyllä kaikki skipattu tänä vuonna. Oltais tosi verisesti loukkaantuneita, jollei mami olis kompensoinu olemalla viettämättä myöskään omia syntsiään. Et annetaan sille nyt anteeks.

  Meillä on täällä taas kaikenlaista. Hissu viettää nimittäin nykysin arkipäivät "pienessä sievässä". Se ottaa sellasen pienen pillerin aina aamusin klo 6. Ja ihan sen takia vaan, et tossa naapurissa räjäyttävät rakennustyömaalla aika isoja paukkuja, ja Hissun hermot ei enää kestäny ilman pilleriä. Mami soitti ellille, ja elli kirjotti sellasen paniikkipillerireseptin. On kuulemma ihan samaa pilleriä kuin naapurin tädin paniikkihäiriöpilleri. Ja aatelkaa! Annostus on ihan täsmälleen sama kuin tädillä! Mami ei ollu uskoa silmiään. Se soitti heti takasin ellille ja kerto, et naapurin tädillä on sama annostus, et voiko olla totta? Toinen painaa 80 kg ja toinen 7,5 kg. Niin se vaan on. Ällistyttävää!

  Pillerit on auttanu kovasti. Nyt ei Hissu enää tärise, mut jonkunlainen reaktio tulee kuiteskin. Nimittäin sellanen, et HIssu juoksee sisällä ja haukkuu kovasti. Mut ei siis pelkää, ja se on pääasia. Siitä pilleristä tulee myöskin vähän höpsö olo. Mamia naurattaa kun Hissu hönöilee :-)

  Tätä täytyy kestää vielä ainakin yks viikko. Sit pitäis räjäytysten loppua ja ne siirtyis paaluttamaan. Se on varmana sellasta tasasempaa jyskytystä, eikä oo sellasia yllätyksiä niinkun paukuissa. Sit varmaan Hissukin alkaa olla taas päivät selvin päin :-)

  Syksyset terkut meiltä!

  3 shelttiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanaiset! <3

   Siis KÄÄÄÄK!! Syntsät skipattu!!??!! Toihan on gaaamee tilanne! Oottepa reippaita, kun otatte tollasen kaltoin kohtelun noin reippaasti, Hyvä te! ;D

   Ou nou, Hissu humalassa.. Aikamoista! :o Mutta, mutta - pikku sievä on ihan varmasti parempi kuin iso jättiläis paniikki. Toivottavasti siellä alkaa räjäyttelyt olla jo kohta ohi, jotta Hissukin pääsee siirtymään vierotusvaiheeseen.

   Tuli tosta lääkkeiden annostelusta mieleen, että meidän edesmenneelle Inekselle määräättiin kutinaan antihistamiinia ja annos oli kaksinkertainen verrattuna aikuiseen ihmiseen. Eli esim. 2 zyrteciä päivässä kun ihmisannos on 1 tabletti/päivä. Aika erikoiselta sekin tuntu kyllä. Mutta sillee se vaan kuulemma menee.

   Terkkuja sinne myös kovasti ja tytöille suukkoja. Hissulle tietysti vähän ekstraa! <3

   Poista
 7. Siis todellakin oot ihan tyttö, Rilla, ja tosi paljon onnenmuiskauksia synttärisankarille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pojat! :)))) Tytöt lähettää teille oikein isot satsit suukkoja takas! <3

   Poista
 8. Voi Rilla pikkuinen, kun oot suloinen! <3 Suuren suuret synttärionnittelut pikku jääkarhuneidolle!!!
  - Elli ja Ellieli -

  VastaaPoista
 9. Suuret onnittelut Rillalle!

  T:Vilppu ja Viivi ja niiden mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mui mukavat! <3

   Kiitos kovasti ja onpas kiva kuulla teistä ! :))))) Mitä kuuluu ja miten tytöt voivat? Terkkuja meiltä kaikilta teille kaikille! <3

   Poista
 10. Paljon onnea viehkeälle blogitähtöselle! :) <3
  Terv.Koiratäti

  VastaaPoista
 11. Voi Rillariina <3 Ihan hetkessä tuli minusta sössöttävä löpöhöpöttäjä. Voi miten suloinen sinä olet. Ihana !!!!
  Arrrggghhhhh sydän sanoo mursk ja nirsk.
  Miten aika voi olla näin hupaa tavaraa. Marraskuussa Messinen täyttää jo 8/v. En tajua yhtään mihin aika on kulunut. Ja tuo luku saa aikaan pikkuisen hiipivän kauhun. Kun ei taho että aika kulkee. Kun tahtoo että Messinen on messissä forever and ever.
  Huoh !! Tulkaas kylään piristämään kun nyt tais iskee kaamosmasis.
  Terkkuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, noi vauvakuvat on kyllä jotain niiiiin söpöä, että en kestä!! <3 Ja muistan tosiaan ton illan bestiksen luona kuin eilispäivän. Kummilapset olivat myös aika vaikuttuneita pikkuisesta jääkarhuvauvasta, Tosin, ne terävääkin terävämmät neulahampaat tais tuntua aika vaikeiltä varpaissa, nilkoissa, sormissa, yms. ;D

   Oon myös niiin kauhuissani tosta ajan laukkaamisesta!! Miten sillä on näin gaamee kiire!?!? Peppi Lottakin täyttää tammikuussa 4vee, vaikka molemmat tytöt oli tosiaan ihan vasta vauvoja!?!??! Ja entäs joulu??? Mä vannon, että viime joulu oli IHAN just äsken. Eiks joulu vois olla vaan karkausvuosina tai jotain?

   Uuh, kyläreissu kuulostaa toooosi houkuttelevalta! Kiitos kutsusta! <3 Saattaapi olla, että tartutaan siihen, varo vaan! ;D

   Terkkuja sinne kovasti - puss&kram! <3

   Poista

Kiitos kommentista! Ü