maanantai 15. huhtikuuta 2013

Sydän


Saatiin meidän ihanilta blogikamuilta Marja-Leenalta ja Ossilta erittäin sydämellinen tunnustus. Kiitos kovasti, olemme otettuja!






Mukana oli tämmöiset ohjeet:



"Kiitä antajaa, ja linkitä bloggaaja, jolta tunnustuksen sait. Valitse viisi ihanaa bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa ja kerro se heille jättämällä viestiä heidän blogiinsa. Näin autamme uusia bloggaajia eteenpäin, ja ehkä juuri sinä löydät uuden upean blogituttavuuden!"



Ojennamme sydämen eteenpäin seuraaville ihquille blogeille -











Samaan syssyyn ajattelin vastata hauskoihin kysymyksiin, jotka nappasin Main ja poikien -blogista.


1. Minkä rotuinen koira olisit?

Olipas heti vaikea kysymys, niinpä tein "Mikä koirarotu sinä olisit" -testin ja sain vastaukseksi terrieri. Joten vastaan sen.


2. Voisitko ottaa marsun lemmikiksi?

Meillä oli lapsuuskodissa Nelli-marsu, joka oli tosi ihana tapaus. Sitten äitini sairastui astmaan ja Nellille jouduttiin etsimään uusi koti, sniif.. Vaikka tykkään marsuista, niin en ehkä ottaisi sellaista lemmikiksi. Olen allerginen monille jutuille ja jyrsijöille altistuu kuulemani mukaan erityisen helposti.




3. Minkälaisessa elokuva/sarja/kirja -maailmassa voisit elää?

Jenkki-sarjojen suurkaupungeissa. Sisälläni asuu pieni NYCitär.




4. Lempivärisi koirilla?

Tämä on yllättänyt eniten itseni. Tykkään koirilla pinkistä ja vaaleanpunaisesta sekä muista perinteisistä tyttöväreistä, joista en muuten ole yhtään innostunut. Hauskaa!

5. Yhdistykset joihin kuulut?

Tämä on helppo, en mihinkään. En ole yhtään yhdistyshenkinen.

6. Jos aloittaisit koiratanssin, minkä biisin valitsisit esityksen taustamusiikiksi?

Jos tanssipartnerina olisi Rilla, niin jonkun tosi iloisen ja menevän, esim. tämän.




7. Missä/minkälaisessa paikassa haluaisit asua? Vastaako nykyinen asuinpaikkasi tätä?

Tykkään nykyisestä asuinpaikastamme ja kodista todella paljon. Silti, jos ihan kaikki olisi mahdollista, asuisin kliseisesti omakotitalossa keskellä kaupunkia ja järven rannalla.

8. Arvokkain esine, joka sinulla on (tunnetasolla tai rahallisesti)?

Vihkisormus.




9. Sisustat asuntosi kokonaan uusiksi. Mitä värejä ja materiaaleja käyttäisit?

Kulunutta puuta, liuskekiveä ja turkoosia. Ihania valaisimia ja tyynyröykkiöitä. Rentoa ja ajatonta.

10. Jos saisit tehdä työksesi mitä vain, mitä tekisit?

Tekisin jotain auttamistyötä tai sitten pitäisin "ihanien tavaroiden kauppaa".

11. Maksimimäärä koiria mitä voisit pitää?

Kaksi on hyvä määrä, neljästä haaveilen. Mikä sitten olisi maksimäärää..






Sittenpä ei muuta tällä kertaa kuin -






Lainatut kuvat Pinterest.com.

20 kommenttia:

  1. Kiiitooooos syrämmestä <3<3.
    Me yritetään Messisen kanssa vaikka vasstailla noihin kysymyksiin, kun meillä ei nyt just oo mitään erikoista kerrottavaa. Ehkä ensi viikolla on, kun uudet naapurit ja niitten KOLME koiraa muuttaa naapuriin. Hui !!! :)
    terv. Messinen ja äitee

    PS. Miten mää joteskin arvasin , että sun kodissa ois turkoosia ;) Sää oot niin turkoosinen immeinen, semmonen elähdyttävä ja sävähdyttävä.
    Ja toi ihanien tavaroiden kauppa on siis niin sua. Siis niin sua, että sun täytyykin semmonen perustaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä Sinä ihana ja sydämellinen! <3

      Juu, vastailkaa ihmeessä. Kiinnostaa todella kuulla teitin vastaukset!

      Hih, mäkin odotan kuulumisia teidän uusista naapureita. He kuulostaa kyllä hyvin mielenkiintoiselta perheeltä. Toivottavasti teistä tulee hyvät ystävät!

      PS. Juu kuule, turkoosia sen olla pitää ja enemmän on enemmän. :D Olis ihanaa pitää sellaista höpö-höpö-kauppaa, jossa myytäis kaikenlaisia herkkuja: sielulle, silmille ja massulle. <3

      Poista
  2. Voi ei allergisoiko marsut? Mä olen niin ajatellut, että kyllä meidän laumaan yks marsu ja kani vielä jossain kohtaa pitää saada. Kani mulla on lapsena ollutkin.

    Perjantaina pääsen katsomaan pentusia, jippii. Siinä sitä on sitten marsua kyllä hetkeksi :D

    T:Anna, Viivin mamma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jyrsijöille tullaan mun kuuleman mukaan kaikista helpoimmin allergiseksi. Mutta, jos sä et ole muuten allergisuuteen taipuvainen, niin tuskin sillä sitten on väliä. Mä oon sellanen moniallergikko ja siksi oon ajatellut vältellä jyrsijöitä. Vaikka tykkään tosi paljon just marsuista ja kaneista. Se meidän Nelli-marsu oli aivan ihana! Mun siskolla oli myös lapsena yhdessä vaiheessa kaksi gerbiliä, joiden nimet oli Hipsuli ja Tipsuli. Oikeesti, HIPSULI ja TIPSULI!! :D:D

      Perjantaina, JEEEEEE!! NIIIN ihanaa! Muista ottaa paljon kuvia vaaveista. <3 Josta tulikin mieleeni, että sun kuuluis kyllä perustaa oma blogi. Vähän niinkun uuden vauvan kunniaksi. Pakkohan niitä vauvakuvia olis jakaa meidän muidenkin kanssa. Ja Viivin. Nih. ;)

      Poista
    2. Olen kyllä jopa harkinnut sitä blogia... Harkitaan lisää :)

      Ja minustakin tuli testin mukaan mopsi... ok sitten :D

      Mukavaa tiistaita!

      T:Anna, Viivin mamma

      Poista
    3. A-haa, no sittenhän mä voin hyvin houkutella vähän lisää. ;D

      Onkohan siellä testin tuloksissa muitakin kuin mopseja ja terriereitä? Ja mikä rotu yleensäkin on pelkkä terrieri? Eikös niitäkin kuitenkin ole aika iso liuta hyvinkin erilaisine luonteenpiireteineen? No, hauska se testi silti on, joten lopetan hiusten halkomisen. :D

      Kiitos ja samoin sinne! <3

      PS. Perjantaihin on enää muutama päivä, jei! :)))

      Poista
    4. Saako taas vähän purnata? Tällä kertaa koira-asiasta.

      Kerroin tänään kaverille, että meille on tällainen uusi vauveli tulossa ja että hän on westie. Kaveri siihen, että "jaa, tiesitkö että ne on tosi sairaita koiria?". En oikein tiennyt mitä olisi pitänyt vastata. Ajattelin hänen sanovat, että kiva kun teille tulee uusi pentu tms.

      Onko aina pakko aloittaa niistä negatiivista asioista? Olen toki tietoinen westien allergiataipumukseta. Juuri muuta sairausriskiä ei ole vastaan tullut sen enempää kuin muillakaan roduilla. Tiedän, että koiratkin voivat sairastua ja se on sitten herran haltuun, jos sairauksia tulee. Niiden kanssa sitten eletään.

      No, siis sellaista. Alkoi vaan ärsyttää ja minä menen perjantaina todellakin aivan intopiinä pentuja katsomaan :)

      T:Anna, Viivin mamma

      Poista
    5. No, saa tiestysti purnata. Ja ihan tyhmästi sanoi kyllä kaveri!! :( Mikä tarve joillakin on tosiaan tyrmätä toisen ihanat uutiset jollain negatiivisella? IHAN dÅrkaa!! Moukat on moukkia vaikka voissa paistais.

      Westiet on mun tietämän mukaan noin yleisesti hyvinkin terveitä. Allergiataipumus rotuun kyllä liittyy vahvasti, mutta ei sekään tietenkään osu jokaisen yksilön kohdalle, todellakaan! Sitäpaitsi, niin tylsiä kuin pahat allergiat voivat olla, niin ne on myös mahdollista saada kuriin. Meidän Rosa-mummu oli varmaankin aika ääriallerginen ja silti hän sai viettää mielestäni oikein kelpo elämän.

      Mäkin olen ihan intopiukassa sun puolesta! Westie-pennut on jotain NIIIIIN suloista. Heillä on varmaan vielä korvatkin nousematta pystyyn, iik potenssiin biljoona! <3

      Poista
  3. voi kiitos <3 Hieman ihan nolottaa, kun on niin huonosti tullut blogia päivitettyä viime aikoina. Olikohan tähän mun kohdalta sisällytetty jonkinlainen "herättely" ;)? Munkin haaveisiin kuuluu muuten sellainen kivojen tavaroiden sekatavarakauppa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! <3 Kuule, ei tartte yhtään nolostella. Saat ottaa herättelynä, jos haluat, mutta tunnustuksen olet ansainnut ihan itsenäsi, Sinä ihanainen Koiratäti! <3

      Kivojen tavaroiden kauppa olis kyllä ihana, varsinkin, jos sen pitämisellä vielä tienaisi elantonsa.. ;)

      Poista
  4. Tuo koiratesti oli tehtävä heti. Jostain syystä en saanut mäyristä, vaan minusta tuli mopsi. Olisi tooosi kivaa saada tietää, millä perusteella nuo koiratoruvastaavuudet saadaan:) Teidän blogi kyllä ansaittee syrämmiä ihan olan takaa.

    Kaunis vihkisormus. Onko siinä kultaa ja valkokultaa? Jotenkin hankala saada kuvasta selvää. Kaunis joka tapauksessa. Toi "ihanien tavaroiden kauppa" olisi aika magee.... Terveisiä ja tytöille Ossi-pusuja:), M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, hyvä, sinäkin innostuit testistä. ;) Vai mopsi, hih. Mitenköhän tosiaan tuo testi on rakennettu?

      Kiitos vielä sydämestä ja muutenkin kauniista sanoistasi. Olet ihan mahtava ihminen, viisas ja suurisydäminen. <3

      Tuo minun sormukseni on kokonaan valkokultaa. Se on Kalevala Korun Filigraani-malli. Äidilläni oli sama sormus keltakultaisena ja ihastuin siihen jo lapsena. Sanoin sitä silloin piparkakkusormukseksi ja päätin, että jos joskus menen naimisiin, haluan samanlaisen.

      Kiitos ja terkkuja myös sinne ja Ossikalle suukkoja! <3

      Poista
  5. Terrieri tuli mullekin koiratestin tulokseksi, se lieneekin lähimpänä tiibetinspanielin luonnekuvausta, joten hyvin sovitaan yhteen Jalosen kanssa :D "Ihanien tavaroiden kauppa" olis kiva, tai just joku vapaaehtoistyö, sitten kun se esim. 24 miljoonan Eurojackpot-potti napsahtaa kohdalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo-o, toveri terrieri sielläkin. ;) Mun tarttis varmaan alkaa lottoamaan, koska muuten on vissiin VIELÄ epätoivoisempaa haavella jättipotista. :D Sellainen mahdollistaisi kyllä monia juttuja.

      Terkkuja sinne ja Jaltsalle suukkoja! <3

      Poista
  6. Minulla oli marsu 9 vuotta ja allergisoiduin sille. Aiheuttavatko koirat mitään allergioita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jyrsijöille ja kissoille altistutaan tietämäni mukaan helpommin kuin koirille. Itse olen testejen mukaan koirille(kin) allerginen, mutta omat koirani eivät ole koskaan aiheuttaneen minulle oireita. Onneksi! :)

      Poista
  7. Moi! Huomasin, että meillä on sama vihkisormus. Mäkin rakastan mun kaupunkisormustani. Se on ihanan pitsinen mutta silti sopivan yksinkertainen. Olin silloin aikoinaan, kun naimisiin mentiin, ihan paniikissa jo, kun en halunnut timantteja. Sitten tämä ilmestyi eteeni, eika tarvinnut miettiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko, hauskaa! :) Olin muuten ihan unohtanut, että se on nimeltään kaupunkisormus. Itse kun sanon sitä edelleen piparkakkusormukseksi. ;) Mä en myöskään tykkää yhtään timanteista, varsinkaan itselläni. Enkä muuten myöskään krumeluureista, mutta silti rakastan tuota sormusta. Se on tosiaan täydellinen! <3

      Poista

Kiitos kommentista! Ü