sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Rannalla

Iltana eräänä, päätimme lähteä näyttämään pennuille maailmanmenoa. Läheisellä rannalla on lämpiminä päivinä aina paljon porukkaa, joten siellä on hyvä harjoitella yleisellä paikalla käyttäytymistä.


Kumpikaan pennuista ei ole vielä aikaisemmin tutustunut veteen, paitsi tietysti suihkussa ja vesikupissa ;)


Järvi näytti kiinnostavan etenkin Rillaa kovasti. Pepin mielestä koko reissu oli lähinnä pelottava ja varmaankin pelkästään huono idea, jos häneltä olisi kysytty!


Sitten rantaan ui sorsaemo kahden poikasen kanssa. Niitä on mitä ilmeisemmin ruokittu paljon, niin luottavaisesti ne tulivat lähelle koirista huolimatta. Kun ruokaa ei sitten tippunut, lähtivät ne uimaan kauemmas. Ja mitäs sitten tapahtui?
  

Rilla kahlasi sorsien perään, mutta kohta ei jalat enää yltäneetkään pohjaan ja piti alkaa uida - koiraa. Hyvinhän se näytti sujuvan. Erittäin hämmentynyt oli kyllä Rillan ilme rantaan päästyään. Ja seuraavaksi alkoi tietysti kova ravistelu ja kuivatteluoperaatio nurmikkoa vasten, lovely.. 

"Mun pussihousut on ihan märät, öök!"

Kotona koitti vielä kunnon shampoopesu, koska kyseinen järvi ei ole puhtaudestaan tunnettu. Rilla varmaan ajatteli, että uskomatomman tyhmää kastella hänet uudestaan, kun hän oli tehnyt niin ison työn kuivattelussa!

Sellainen uintikeikka. Mites muilla, uiko teidän koirat mielellään vai riittääkö kahlailu?4 kommenttia:

 1. Noh, jos uiminen on yhtään samaa kuin suihkuttelu, niin tää mäykky sanoo noup. Meil on järvi puolen kilsan päässä, mutta sinne ei saa viedä koiria. Enkä muutenkaan menis, ku äippä sano, että sieltä tuli Pyry-pappaan punkkeja. Kuulostaa haljulta.

  Mut teillä näyttää olleen lystiä. Hianoo!

  VastaaPoista
 2. Myrskyliini: Rilla pyysi sanomaan, että suosittelee rannalla pysymistä. Peppi lisää, että ei suosittele edes rantaa, vaan kotia - koti on hyvä paikka! ;D Ja minä sanon, että punkit on gaameita, älä tee niiden kanssa yhtään tuttavuutta!

  VastaaPoista
 3. lilla lillanen on reipas uimari <3 uusia tekstejä lauluihin selkeesti, lol :D

  VastaaPoista
 4. niNni: sinäpä sen sanoit! Toihan rimmaa ihan täysin..ja näyttää hassulta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü