lauantai 2. heinäkuuta 2011

Rillan kanssa kylässä

Tiistaina oltiin Rillan kanssa vierailulla lapsuudenystäväni luona. Ystävän kanssa ollaan tunnettu ekasta luokasta saakka ja vaikka maailma on meitä välillä vienyt hyvinkin eri suuntiin, niin ystävyys on vaan kasvanut ja vahvistunut. Ystävä on minulle hyvin, hyvin rakas! ♥Ystävä on siitä(kin) ihana, että hänen luo voidaan mennä pentujen kanssa harjoittelemaan kyläilyä. Sekä Rilla että Peppi ovat jo päässeet mukaan monen monta kertaa. Vielä ei sentään yhtäaikaa, mutta EHKÄ joskus. Ihan hyvää harjotusta yksinolosta saa myös se pentu, joka jää vuorollaan kotiin. Tosin ihan yksinhän ei tarvitse olla, kun Rosa on seurana. :)Käytiin matkalla Rillan kanssa ostamassa torilta tuliaisiksi mansikoita ja perunoita. Toriostosten teko kesti n. 3 min ja Rillan ihastelu 15 min. :DD Koiranpennun kanssa kun on liikenteessä, niin silittelijöitä ja juttelijoita riittää! Se on ihan kivaakin, koska samalla voidaan harjoitella pennun kanssa käytöstapoja. Rilla onkin ihanan iloinen ja kiltti tervehtijä! Alkuajan jännityshaukku ja häntä koipien välissä luikkiminen on jo taakse jäänyttä elämää ja hyvä niin!


Rilla pääsi tällä kertaa kokeilemaan jotain ihan uutta, nimittäin riippukeinua. ;) Ja sekös oli vähän jännittävää, mutta kivaakin ja ainakin erilaista! Parasta oli tietysti keinua yhdessä jonkun sylissä.Lämpöistä lauantaita ihan jokaiselle uudelle ja vanhalle lukijalle!5 kommenttia:

 1. Heinäkuista lauantaita!
  Tulin tänne vastavierailulle ja mitä löysinkään, toinen toistaan söötimpiä koiria! Kiva kolmikko todella, Rosakin jo kunnioitettavassa iässä.
  Tuun toistekin...

  VastaaPoista
 2. Syötävän suloinen tuo toiseksi viimeinen kuva!

  VastaaPoista
 3. Hoopee: kiitos, samoin sinne! Hellettä riittää!

  Kiva, että tulitte meitä kurkkaamaan! Tulkaa tosissaan toistekin!

  Alma ja kumppanit: tervetuloa seuraamme! Rilla oli hupaisa tossa riippukeinussa :D

  VastaaPoista
 4. voi lilla lillanen, kun hän on söpö <3

  VastaaPoista
 5. niNni: hän ON! Ja NIIN kiltti! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü