maanantai 24. lokakuuta 2011

Sunny dayViime viikon sateiden keskelle mahtui myös muutama ihana, aurinkoinen päivä.
Rilla Reipas. ♥


 

 Koirat tykkäävät juoksennella pihalla auringon lämmössä.

Mamma yrittää saada kamerallaan vangittua tunnelmia.
Syksyinen aurinko paistaa matalalta tehden varjoista pitkiä.
Rilla edellä, Peppi perässä.
 

 Peppi on saanut uuden hellittelynimen: Pieni Pilkkutyttö. ♥


Aurinkoista mieltä uuteen viikkoon!


5 kommenttia:

 1. Rilla Rohkea ja Peppi Ruskatyttö tutkivat kimpassa oman pihan ihmeitä :) Mikä siinä onkin, että pienempi/nuorempi koira kulkee aina perässä ja nuuskii samat kohdat, ihan kuin ei omin päin löytäisi haisteltavaa :) Uteliaisuutta, oppimisen halua, "mulle kans" -meininkiä, luulisin.
  Mukavaa uuden viikon alkua sinnekin, syysauringon lämmittämälle pihamaalle.

  VastaaPoista
 2. Voi Rillariina miten kaunis sinä olet noissa kuvissa !!<3<3<3
  Ja Peppiriino, nyyh, ihan tulee mieleen oma mäykkypoika. Niin on asennot päätä myöten samanmoiset. Jos olisit Peppiriino karvaisempi niin itku pääsis.
  Huoh ! Maanantain tunnelataus tulla pyrskähti sitten tässä. Koirat saa minut aina dundeelliseksi. Niissä on se viattomuus ja herkkyys. Koirat ovat pelkkää sydäntä. Reikiäkin käyvät hakemassa välillä ihan hetkisen vain. Se riittää, kun suurempia syntejä ei kontolla ole.

  Ruokaperjantaista voi sanoa vain, että juustoihmisenä, jos tarjolla on juustoa ja sittenpääruuaksi juustoa ja jälkiruuaksi juustoa, olen hyvin onnellinen ja tyytyväinen ruokailija. Juustohiirusia meillä ovat myös koirat, Essi ja Onni enemmän kuin Tiuku. Että nam !

  VastaaPoista
 3. Mai: joo, se just on niin jännää, että miten Peppi jaksaa aina vaan kulkea Rillan perässä haistelemassa ne tasan samat kohdat. Teillä on nyt tietty sama homma menossa Artun ja Bassen kanssa. Hassua ja hauskaa!

  Maija: Rillan mamma kiittää kehuista ja myöhäilee ylpeänä. :)

  Joo, kyllä mä taas yks päivä mietin, että jotkut karkkarit on kyllä aika paljon karvaisempia kuin meidän pieni pilkkutyttömme. Nähtiin nimittäin lenkillä Pepin rotutoveri, jonka emäntä luuli Peppiä lyhkäriksi..ymmärrän! ;)

  Mä oon kans ollut dundellisella dullella, koirat = ♥

  Meilläkin on muuten aina koirat olleer juustohiiriä. Ines-enkeli ei kyllä tykännyt savujuustosta, mutta muuten ei oo juustot päässy kaapissa vanhenemaan. Mulle kävis kans juusto ruuaksi joka päivä kaikilla aterioilla. ;DD

  VastaaPoista
 4. Parahin annamari, kommentoin blogissasi nyt ensimmäistä kertaa, vaikka olenkin seurannut sitä varsin varhaisista vaiheista lähtien ;) Sisälläni asustava enneagrammi- ykkönen, pilkunviilaaja ja perfektionisti, estää minua toimimasta hetken mielijohteesta, mutta nyt on sitten tämäkin kynnys ylitetty, huh! Pieni asia blogivaltakunnassa, mutta suuri askel madmamalle :)

  Kivoja kuvia! Tutkailtiin niitä tänään pikkumiehen kanssa moneen kertaan, koska hän halusi katsoa annamarin koiria vielä ja vielä, vielä, vielä… Ensimmäisestä kuvasta löytynyt ”ilmapallo” ilahdutti meitä molempia ;) Nyt meidän puinen mäyräkoira sai nimekseen Peppi. Hän lähettää kaimalleen paljon terveisiä!

  VastaaPoista
 5. madmama: nostan hattua suorituksellenne, huraa! Olette uskaltautuneet tänne kommenttilootan ihmeelliseen maailmaan, wau! Lämpimät onnittelut merkittävän askeleen johdosta sekä sydämellisesti tervetuloa! Ajatella, ykkönen kommentoi kakkoselle, huisia! ;DD

  Ilmapallo, hihhihhih! :D Mäyräkoirakaima- i h a n a !!!

  Rillati-rallati ja pieni pilkkutyttö lähettävät nenäpusun pikkumiehelle ja teille muille iloiset hännän heilutukset. ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü