maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannus juhlittu

Oliko kiva juhannus? Meillä oli, vaikka päivät menivät kyllä ihan liian nopsaan. Kuvaaminen unohtui myös melkein kokonaan. Vähän nauratti itseäni lukea omaa postausta viime juhannuksesta. Silloin olin juuri aloittanut blogin ja kamera näytti olleen mukana vähän joka vaiheessa. No, muutaman kuvan kävin nytkin oikein asiakseni nappaamassa koirista takapihalla. Jo ensimmäisestä kuvasta voitte päätellä, ketkä ihanaiset ilahduttivat meitä vierailullaan.

Juu, Jimpsu ja siskontyttö vaihtoivat ruuhkissa istumisen tänä vuonna meidän seuraan, jei! Voin kertoa, että naurettu ja syöty on. *check*
Peppi oli taas kerran normaali itsensä eli tuuliviiri. Välillä Jimi oli hänen paras ystävänsä ja sitten yhtäkkiä Jimille pitikin murista.
Jimi ja Rilla seurasivat pitkulaisen mielialan vaihteluita ihmeissään ja päät kallellaan.
Hyvin kolmikolla silti noin yleisesti menee. Peppi nyt on vaan luonteeltaan "vähän" ailahtelevaisempi kuin aina iloiset ja reippaat Jimi ja Rilla. 
Eiköhän tämän juhannuksen totaalirentoilun voimin jakseta palata taas arkeenkin!
8 kommenttia:

 1. Kiva, että teillä oli seuraa :)

  Koiratäti oli aaton ihanalla idyllisellä saarella, jolle on vähän yli tunnin venematka. Pari kuvaakin tuli otettua. Niin kirkkaat ja siniset sävyt, vedessä ja taivaalla, että olisit varmasti itsekin kuvaillut ;) Ja ihmeen rauhallisia lokkeja istuskeli kivillä päivää paistattelemassa. Olivat varmaan jo vetäneet makkaraa mahat täyteen :D

  Juhannuspäivänä pyöräilin hakemaan raparperia sukulaisen mökiltä ja mehut hautumaan. Ruokaa ei tullut paljoa laitettua, täältä "vakoiltu" linssikeitto oli valmiina jääkaapissa ja halloumijuustoa paistelin välillä leivän päälle. Sekin innostus täältä tarttunut :D

  -Koiratäti

  VastaaPoista
 2. Peppi on mäyräkoira ja mäyräkoira on mäyris, vaikka voissa paistaisi. Varsinkin karkeakarvainen:) Jimi näyttää yllättävän isolta koiralta vaikka tiedän, että Peppi-pitkuliini taasen on hurjan pienikokoinen mäyräkoira:). Kiva, että kolmikolla menee hyvin ja saavathan ne tytöt välillä vähän äristäkin pojille. Eikös vain? Terveisii M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 3. Meillä oli tosi kiva juhannus - sain pari videonpätkää jotka jossain vaiheessa laitan blogiin. Hauskaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Mitä enempi, sitä parempi...seuraa, siis, sekä koirilla että ihmisillä :) Ihanan suloinen kolmikko teillä käyskentelee peräkanaa!

  VastaaPoista
 5. Juhannus oli ihan ok, kävimme kylässä paikassa, jossa oli ollut tyttökoira. Levottomuutta herättäviä tuoksuja joka paikassa, sen lisäksi Arttu päivysti koko ajan, koska lähdetään, esitti ulvontakonsertin jouduttuaan hetkeksi ulkona puuhun köytetyksi ja vahvisti emännän käsityksen siitä, ettei Sir A pääse enää koskaan mukaan kyläreissulle!

  Huomaako Pepistä ja Rillasta, että juhannusvieraat olis väsyttäneet touhuilun myötä? Meillä ainakin nukutaan seuraavana päivänä pitkään, jos on ollut erilaista toimintaa.

  VastaaPoista
 6. Koiratäti: seura oli kyllä ihan parasta laatua! <3

  Hyvältä kuulostaa sinunkin juhannus ja raparperimehu kadehdittavan ihanalta - NAM! Halloumi on kyllä niiin hyvää. Täytyykin muuten muistaa tehdä postaus muutmasta uudesta juustolöydöstä.

  Marja-Leena: juu, Peppi on ihan omaa laatuaan. ;D Jimi-parka ei välillä tiedä miten päin olisi, kun pitkuliinin mieli muuttuu lennossa. :D:D Mutta tosiaan, yleisesti ottaen kolmikko pärjää tosi hyvin keskenään ja se tekee meidän yhteistapaamisista niin mukavia. On aina tylsää, jos koirilla on keskenään pahasti sukset ristissä. Silloin ei ole kellään rento ja helppo olla.

  Jimi näyttää hienon ja tuuhean turkkinsa johdosta ehkä vähän isommalta kuin todellisuudessa on. Hän painaa oikeasti vain kaksi kiloa.

  Kaunis Nelli: kiva kuulla, että oli mukava jussi, ja jee, videoita! :)

  Maria: juu, seura oli ihan parasta ja kolmikko söpöjä kun mitkä. Ü

  Mai: ou nou, mä niiin tiedän ton haistelun. Jimi menee välillä aika sekaisin ihan vaan vaikka mun housunlahkeiden haistelusta, etenkin, jos tytöillä on juoksut..

  Silti vähän säälittää Arttu. <3 Onhan se nyt gaameeta, kun tuoksuu pimuille, eikä tiedä milloin lähdetään, jajaja.. ;D Hitsi, pakkohan siinä on vähän ulvoa.. Kait? :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos kysymästä, juhannus meni mukavasti ja vähän turhankin nopeasti. Meillä oli vieraita Hangosta, ja koko ajan oli jotain puuhasteltavaa, että unohdin koko valokuvien oton! Mutta eiköhän noita nyt tule pitkin kesää otettua ;) Ellilläkin riitti seuraa, kun oli kolme lasta leikittämässä. Kyllä olikin tytsi sitten väsynyt kun vieraat olivat menneet.

  Mukavaa, kun teilläkin oli mieluisia vieraita, ja hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Ellieli: juu, hirmu nopsaan se jussi kyllä taas sujahti ohi! :o Kivalta silti kuulostaa teidänkin juhannus ja Ellillä riitti tosiaan leikittäjiä, hyvä homma. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü