keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Niin vierähti vuosi

Huomasin ihan sattumalta, että tämä blogihan vietti 1-vuotis synttäreitä 15.6. ihan omassa hiljaisuudessaan. Hups! Kylläpä aika on kulunut taas kerran nopeasti. Muistan vielä todella hyvin sen vuoden takaisen päivän, jolloin ihan yhtäkkiä päätin aloittaa blogin. Olin toki asiaa jo pidempään harkinnut, mutta lopullinen aloituspäätös tuli tosiaan yllättäen. Enkä ole katunut. Päinvastoin! Tästä bloggaamisesta on muodostunut mukava harrastus ja teistä lukijoista todellinen päivien piristys. Vieläkin odotan aina jännityksellä Bloggeriin kirjautuessani, onko tullut uusia kommentteja Ja usein niitä myös on tullut, kiitos teidän!

.


Kommenttiboksin keskustelujen jälkeen suurin juttu minulle tässä bloggaamisessa on se, että saan ikään kuin luvan kanssa vouhottaa koirista. Aina arkielämässä ei ole aikaa tai paikkaa loputtomille koiratarinoille, mutta täällä blogimaailmassa on. Voin vapaasti kertoa pienimpiäkin anekdootteja elämästä koirien kanssa ja aina löytyy joku toinen, joka on asiasta ihan yhtä kiinnostunut. Miten mahtavaa!
Blogia aloittaessani en muuten olisi ikinä uskonut, että minun tulee jatkettua tätä näinkin pitkään ja säännöllisesti. Nyt taas en osaa mitään muuta vaihtoehtoa edes ajatella. Ainut ns. negatiivinen asia, joka bloggaamisesta tulee mieleeni on se, että oman blogin myötä toisten blogeihin kommentointi on vähentynyt tosi paljon. Se harmittaa, koska ainakin omasta mielestäni kommentit tosiaan ovat tämän harrastuksen suola.
Seuraan jonkun verran blogin tilastoja. Niiden valossa eniten luetaan ruokapostauksia, Pepin hammasprojektiin ja punkkeihin liittyviä postauksia. Erittäin ymmärrettävää, koska kaikkiin niistä päädytään varmaan usein hakukoneiden kautta. Tilastoista näkee myös hakusanoja, joilla blogiin on tultu. Ne ovat kyllä välillä aika yllättäviä ja hauskoja, esim.: mäyräkoira ruma, wc-istuin, kookospalmu, elämää Eirassa ja pingviini. Varmaan nuo hakijat ovat saaneet hyviä neuvoja asiaansa tästä blogista.. :D
Jos teillä muuten on postaustoiveita tai yleensäkin aiheita, joista haluaisitte minun kirjoittavan, niin saa toivoa vapaasti! 
Sellaisia mietteitä tänään. Perjantaina onkin sitten jo taas juhannusaatto. Silloin "tavataan" toki Ruokaperjantain merkeissä. Kaikki eivät varmaan silloin ole kuulolla, joten toivotamme jo nyt teille kaikille ihanille siellä -
Olettehan varovaisia liikenteessä ja vesillä!

20 kommenttia:

 1. Kuule, samoissa mietteissä täälläkin pihapiirissä, siis että tää bloggaaminen on todella hauska harrastus. Kyllä jännitti aluksi tosi paljon, että mitä tykätään ja sanotaan, mutta hyvinhän meillä on menny. Jeps!

  Sun blogis on monipuolinen, hauska ja kerrontatapa viehko. Kuvat on ilman muuta aivan söpösii. Mut niin on kuvauskohteetkin.

  Onnea 1 vuotiaalle! Ja pysytään linjoilla...

  VastaaPoista
 2. Blogin mukana, Anskuliini, saa myös ihania kavereita. Ja sitä aivan verratonta vertaistukea jostain asiasta joka sillä hetkellä ompi akuutti ahdistus.
  Kommenttiboksin kautta voi löytää lisää noita ihania ihmisiä. Mutta kyllä se on niin, että jotkut heistä sittenkin tulevat rakkaammiksi. Ehkä se johtuu sielujen sympatiasta tai taivaankappaliden asennosta, tiedä häntää. Tyyli kirjoittaa paljastaa kuitenkin jotain ihmisestä eli blogin pitäjästä itsestään. Ja niin sitä sitten vain tykästyy. On kuin löytäisi sukulaisen, mutta vaan paremman kuin ne entiset ja aidot.
  Ja ne koirat !!! ne koirat joita blogissa tapaa, voi vitsi mitä ihanuuksia. Ja siis niin omia persooniaan. Tosihan se on, että ei tässä koirablogimaailmassa kukaan kissaihminen viihtyiskään varmaan. tosi se on, että koiraihmiset on niin erilaisia kuin kissaihmiset. Ja hyvä niin. Erilaisuus on elämän suola, tasapaksu on just sitä...tasapaksua mössöä.
  joten niin se on Ansku, sinä sielunsiskoni samislandiassa, en lähe kulumallakaan. Luen ja hölötän niin kauan kuin vain silmäni näkevät ja nää nakkisormet näppäimillä pysyy.
  Terkkuja ihqu-Rillalle ja sille nuppuselle Pepille. Peppineppisellä tuntuu olevan ihan oma mäykkyavain mun sieluuni.
  Mukavaa jussia sinne ja herkuja kaikille, aurinkoisia ilmojaja muutenkin kaikkea hyvää. Niin ja terkut Essiltäkin.

  VastaaPoista
 3. Onnea 1 vuoden johdosta ja paljon tulevia vuosia toivottaen! :D

  "Ruma mäyräkoira"?? Miten joku voi edes hakea tuollaista?!

  -Koiratäti

  VastaaPoista
 4. Olen samaa mieltä - bloggaus on kivaa. Yksi harmittava asia siinä on, tuo minun vaatimaton kamerani, joudun monesti käsittelemään kuvia eikä se ole lempihommaani.

  Ja kommentit - aivan parasta! Siksi yritän aina muutaman sanasen jättää merkiksi että täällä oltiin... (Väliaikaisessa asunnossa ei laajakaista alkanut pelittämään, menetin hermot ja irtisanoin koko p****n eli kommentointi saattaa lähiaikoina olla vähissä.)

  Hyvää juhannusta teidän poppoolle myös!

  VastaaPoista
 5. Onnea vuoden vanhalle blogille ja kiitos vuoden mittaan olleista ihanista jutuista!

  Etenkin olen iloinen vertaistuesta, jota saamme ja jaamme blogien kautta.

  Oikein mukavaa juhannusta ja perjantain ruokavinkkiä odotellessa!

  Aikku&Olli

  VastaaPoista
 6. Isot onnittelut 1-vuotiaalle blogille, blogistille itselleen ja blogin päätähtösille, Rillalle ja Pepille!

  Mä jaan niin sun kanssas ajatukset tuosta bloggaamisesta ja kommentoinneista. Nyt just on ollut kommentoinnit vähän jäissä, kun on ollut juhannuskiireet päällä. Sitä se teettää kun siivouskohtaus iskee vain kaksi kertaa vuodessa. Jouluna ja juhannuksena. Kestää n. 1-2 viikkoa kerrallaan ;D

  Poikkean varmasti ruokaperjantaita katsomaan, kommentoinnista en oo varma, kun odotan juhannusvieraita, joiden tulo on kylläkin epävarmaa. Toivottavasti sää suosii juhlakansaa, ja toivottavasti tänä juhannuksena ei kukaan huku.

  Aika mielenkiintoisia hakusanoja on tilastoistasi löytynyt ;)

  Mukavaa juhannusta koko teidän sakille!

  VastaaPoista
 7. Yksivuotiaalle onnea :) Bloggaus on elämän suola, erityisesti koiraelämän :) Välillä sitä ihmettelee, että "Oikeasti, voiko tästä aiheesta enää ammentaa yhtään mitään??" Ja aina sitä jostakin vaan ammentaa, heheh! :D Ilman tätä olisi monet naurut jäänyt nauramatta, monet kyyneleetkin vuodattamatta...ja olisi koiramaisesti köyhempäää...eikä olisi saanut tutustua niihin ihaniin ihmisiin joita nyt tuntee bloggaamisen kautta <3

  VastaaPoista
 8. Onnea Peppi-Rilla-Annamari, bloginne on koko vuoden ilahduttanut meitä :) Sisältö on ollut niin monipuolinen, suorastaan pursuavan täydellinen, että oma kommentoimattomuus välillä harmittaa. Mutta lukemassa käyn, ja se on minustakin parasta, että omat postaukset kiinnostavat muita. Heti kakkosena tuleekin se postauksen suola; kommentit :) Tai hetkinen... joskus kyllä nautin pelkästä kirjoittamisesta niin, että pelkään uppoavani omiin koiramaisuussyövereihini, josta kukaan muu ei saa tolkkua ;)

  On kiva pitää yhteyttä teihin.

  VastaaPoista
 9. Aurinkoista juhannusta koko porukalle;)

  toivottelee Tiitu ja emäntä

  VastaaPoista
 10. Mielettömän paljon onnea 1-vuotiaalle ja sitten blogin päätähtösille. Nuo hakusanat ovat joskus ihan käsittämättömia, mutta miten kukaan voi hakea rumaa mäyräkoiraa? Eihän sellaista ole olemassakaan!! Ja ne kommentithan on ihan sitä parasta - yleensä:). Ihanaa juhannusta ja rapsutuksia tytöille. M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 11. Nettimartta: hyvin meillä tosiaan on mennyt, hieno homma! :)

  Kiitos kehuista ja onnitteluista! <3

  Liftari: niin saa, aivan ihania! <3 Se on ihan mieletöntä! Puhumattakaan vertaistuesta! Olen usein tosi liikuttunut, kun te lukijat suhtaudutte niin empaattisesti ja ymmmärtävästi meidän välillä vähän höpsöihinkin ;) systeemeihin.

  Olet oikeassa siinäkin, että törmätessään blogiin, jonka kirjoitustyyli "kolahtaa", on blogin aihealue välillä ihan toissijainen asia.

  Niin, NE koirat! <3 Miten voi tuntea niin voimakasta kiintymystä ja hellyyttä koiriin, joita ei ole koskaan edes "oikeasti" tavannut. Mutta, niin se vaan on.

  Sielunsisko samislandiassa, oih ja voih - ihanasti sanottu! Ja tunne on todella molemminpuoleinen. <3

  Aurinkoista, makoisaa, rentouttavaa ja parasta juhannusta teidän koko laumalle! Nauttikaa toisistanne ja suukotelkaa koiria! <3

  Koiratäti: kiitos ihanainen! <3

  Joo, eiks ollu ihan "mielenkiintoinen" hakusana!?! Välillä (lue: aika usein) noille saa vähintäänkin hymyillä.

  Mukavaa Juhannusta Sinulle! <3

  Titta: kiitos ihana! <3

  VastaaPoista
 12. Kaunis Nelli: uskon kyllä, että ei ole kivaa, jos kaikkia kuvia pitää käsitellä. :/ Se on myöa aika aikaa vievää hommaa. Mua ärsyttää se, että en ymmärrä oikein mitään kuvaamisesta, eikä kuvista siten tule sellaisia kuin haluaisin. Tosin ei meilläkään mikään kovin uusi eikä hienoin mahdollinen kamera ole. Silti taitava kuvaaja varmasti onnistuisi silläkin aika paljon paremmin.

  Sinä oletkin ihanan ahkera kommentoija - kiitos siitä! <3 Kommentit tosiaan "tekevät" blogin.

  Tietsikka-/nettiongelmat on NIIIN rasittavia - otan osaa! Hyvä, että sanoit toimimattoman liittymän irti!

  Ihanaa juhannusta myös sinne ja kaunottarelle rapsuja! <3

  Aikku ja Ollipolli: kiitos onnitteluista ja kauniista sanoistasi! <3

  Vertaistuki on NIIIN parasta! Jos tyhmyyden sanotaan tiivistyvän joukossa, niin kyllä tiivistyy myös tiedon ja kokemusten määrä.

  Kivaa juhannusta teidän poppoolle ja Ollipolli raasulle parantavia paijauksia! <3

  Ellieli: kiitos kovasti! :)))

  Ennen omaa blogia mun tuli kommentoitua melko paljonkin lukemiini blogeihin. Nyt se aika menee enmmänkin tän oman blogin kanssa. Toivoisin silti kommentoivani enemmän, koska tosiaan tykkään niin kovin saada kommentteja.

  Siivouskohtaus - oon NIIIN kade! ;D Moista ei vieläkään ole näkynyt täällä ja mun pitäis t o d e l l a k i n siivota tää meidän läävä. Hitsi. :D

  Juu, mä toivon ihan samaa - hyvää säätä ja nolla onnettomuutta! Hukkumiset ja liikenneonnettomuudet on niitä juhannuksen ikäviä juttuja. :(((

  Noi hakusanat on välillä hyvin erikoisia.. :O

  Ihanaa juhannusta teille kaikille ja Ellille suukkoja! <3 Kiitos vielä aivan mielettömästä juhannussadusta! <3 Kävin lukemassa sen jo toisen kerran, kun ekalla kerralla jännitti niin paljon, miten tarinassa käy, että piti lukea vähän harppomalla. ;D

  VastaaPoista
 13. Maria: kiitos kaveri! <3

  No kuule, siellä todellakin ammennetaan aina jotain uutta ja mieletöntä! Olen välillä aika sanaton sun postauksia lukiessani. Sä olet todella taitava kirjoittaja! <3

  Bloggaaminen ja täällä "tavatut" ihmiset on tosiaan ihan parhautta! <3

  Mai: kiitos ihanainen! <3

  Nyt kyllä punastun.. voi miten kauniisti sanottu! <3

  Aina sitä tosiaan ihmettelee ja ihastelee, miten blogin lukijat elävät mukana. Tosin, niinhän sitä itsekin tekee lukemiensa blogien kanssa. Ja voin kyllä rehellisesti sanoa, että sun kirjoituksissa ei ole kyllä mitään epäselvää. Päinvastoin! Sä kirjoitat niin tunteella ja sydämellä kuin vain voi. Se on upea taito! <3

  Kiitos samoin - niin teihinkin, todella! <3

  Sirpa ja Tiitu: kiitos samoin! <3

  Marja-Leena: kiitos kovasti! <3

  Hakusanat saavat kyllä välillä sekä ihmettelemään että hymyilemään. "Mäyräkoira ruma"??!!??

  Juu, KIVAT kommentit on sitä parhautta. ;D

  Leppoisaa juhannusta sinne Ossilaan ja itse herralle nenäpusuja meidän plikoilta! <3

  VastaaPoista
 14. Onnittelut blogisynttäreiden johdosta myös tällaiselta tuoreemmalta lukijalta!

  On lukematta vielä paljon vanhempia postauksia, joten en esim. tiiä mihin tuo "wc-istuin" voi viitata (:D), mutta tykkään kirjoitustyylistäsi ja toivon, että jaksat jatkaa bloggaamista pidempäänkin. :)

  VastaaPoista
 15. Tiina: voi kiitos ja tosi kiva kuulla, että olet löytänyt meidät - tervetuloa! <3

  Kuule, en minäkään keksi, mihin tuo kyseinen tai moni muukaan hakusana viittaa. Outoa! :o

  Mukavaa juhannusta Sinulle ja kiitos vielä kommentista - ilahduin! <3

  VastaaPoista
 16. Vielä yksi myöhäinen kommentti:
  Bloggaus ei ole pelkkä anti lukijoille, vaan myös itselle. Tai bloggaus ei ole pelkkä anti itselle, vaan myös lukijoille. Minusta on hauskaa juuri tuo kaksisuuntaisuus.
  Onnea 1-vuotiaalle, jos tähän asti on mennyt kontaten näin hienosti, niin mitä saammekaan odottaa nyt, kun jalat kantavat ja jo juoksuaskelia otat?
  Hyvää Jussia toivotellen!

  VastaaPoista
 17. HooPee: hyvin sanoit, taas kerran, kaksisuuntaista tämä bloggailu tosiaan on. :)))

  Kiitos onnitteluista ja tsempistä! <3

  Aurinkoista jussia teille kaikille sinne Vililään! ☼

  VastaaPoista
 18. Onnittelut yksivuotiaalle!:)

  Meidän blogiin yksi yleisin hakusana on koiran ulkoloinen tai koiratäit, melko hyvämaineinen blogi siis ;D

  VastaaPoista
 19. Jaltsalandia: kiitos kovasti! <3

  Noi hakusanat on kyllä jänniä. ;D Yks päivä meidän blogiin oli päädytty haulla: "David ja Victoria Beckhamin tyttövauva" - siis, what!?!?! :D:D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü