sunnuntai 11. elokuuta 2013

Näytelmä nro. 4


Muistatteko vielä meidän heinäkuun näyttelyn, jossa selvisi, että Rilla jännittää alaselkäänsä keväiseen anaalirauhastulehdukseen liittyen? Silloinen menestys jäi ehkä vähän harmittamaan, koska ilman selän köyristelyä olisi saattanut mennä vielä paremmin. Toisaalta sitten, olin äärettömän iloinen, että selkäongelma selvisi, jotta osattiin puuttua siihen. Rilla on sittemmin käynyt neljä kertaa hieronnassa ja selkä on saatu jo selvästi parempaan kuntoon. Hierontaa jatketaan silti vielä hierojan suositusten mukaisella tahdilla. 
Päätettiin meidän ihanan trimmaajan kanssa, että ainakin yhdessä näyttelyssä käydään toteamassa, miten hieronta on auttanut. Niinpä Rilla ilmoitettiin Porvoon ryhmänäyttelyyn, joka oli eilen. Ja kyllä kuulkaas kannatti mennä! Rilla sai sen itselleen perinteisen ERIn lisäksi ensimmäisen SERTinsä ja valittiin VSP:ksi. WAU potenssiin WAU! Suurin kiitos kuuluu tietysti trimmaajallemme, Sinille, joka jälleen kerran laittoi Rillan hienoksi ja esitti ammattitaidolla. 
KIITOS Sini!  


Tuomarina oli Anne Klaas Virosta, jonka suullinen arvio Rillasta kuuluu näin:

Erittäin feminiini, pienempi kokoinen. Jalomuotoinen pää. Vahva kuono-osa. Pienet, hyvin asettuneet korvat. Elegantti kaula. Lyhyt, lihaksikas selkä ja takaosa. Hyvät linja mittasuhteet. Hyvä luusto. Hyvä karvalaatu. Oikea temperamentti. Liikkuu pitkällä askeleella temperamenttisesti.

Tämän oltua neljäs näyttely sekä Rillalle, että minulle, huomasin itsestäni, että en enää jännitä oikeastaan yhtään. Sen veran tuttua touhua jo. Silti minulle kihosi oikein kyyneleet silmiin, kun tuomari lykkäsi Sinille sertin kouraan ja sen jälkeen en taas tajunnut oikein mistään mitään. Aika monta kertaa näyttivät menevän takaisin kehään ja ruusukkeita tuli kourallinen.

ROPiksi valittiin uros nimeltään Tweed Time and Space (Danny), joka näyttää sijoittuneen koko terrieriryhmän kakkoseksi. Huonolle ei Rilla tuota "roppia" hävinnyt. Käykääpä kurkkaamassa Dannyn tittelilitaniaa täältä.


ROP Tweed Time and Space (Danny) - VSP Alderhill´s Octavia (Rilla)

AVO ERI, AVK1 SA, PN1 VSP SERT


Pokaalitkin käytiin hakemassa ja niiden kanssa pidettiin pienet lisäkuvaukset omalla takapihalla.


Mitäs täältä löytyy?


A-haa, namia - juu, kyllä maistuu!


Entäs maistuuko kavereille..
..ei..
.. ja ei! :D


Hoksasittekin ehkä, että meillä oli viikonloppuna erittäin mieluisia vieraita. Siskontyttö tuurasi samalla näyttelyroudarina reissussa olevaa miestä. KIITOS!  
Sellainen näytelmätarina tällä kertaa. Aikamoista.
~~~


Olen loman aikana miettinyt vähän blogin tulevaisuutta. Haluan ehdottomasti kirjoitella tänne jatkossakin (postausaiheita on kertynyt ihan jonoksi asti), mutta päivitystahti on vielä hakusessa. Katsotaan nyt, minkälaiseksi se muodostuu. Jostain syystä en ole tällä hetkellä kovin innostunut laittamaan ruokaa. Siitä syystä Ruokaperjantai päivittyy ainakin toistaiseksi harvakseltaan. Kivaa uutta viikkoa kaikille! Ü26 kommenttia:

 1. Rilla sä oot ihan oikee Kauneus Rinsessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiks, vähäks upeesti sanottu! Kiitti pojat! *pus*

   Poista
 2. Onnittelut huimasta näyttelymenestyksestä!

  VastaaPoista
 3. Jestas, Riltsu!!!!! Sustahan on tullu ihan missi!
  Kovasti onnee sulle ja mamilles, ootte kyllä sankareita molemmat... ja Peppis kans! Sehän on varmana sun valmentaja :-)

  Teillä onkin ollu aika pitkä kesäloma. Välillä mami on käyny kurkkimassa, et mitä teille kuuluu. Ja hyvä että nähtiin nyt toi Jimpsukin, kun senkin plokissa on ollu jokseenkin hiljasta :-)

  Viimeks mami kirjotteli oikein piiiiiiiiitkän reissuselostuksen, mut sit se joteskin katos, ja mamilla meni herne nenuun, ja se kirjottaa sen sit joskus uusiks kun huvittaa. Sen verran voidaan paljastaa, et reissu meni oikein hienosti... vaikkei pyrittykään olemaan kaikkien kavereita ( vrt. karavaanarit!) ;-)

  Terkkuja kaikille siellä teillä!

  t. 3 shelttiä

  p.s. mami tuolta huutelee taustalta vinkkiä kaikille laiskoille mameille, jotka aikoo ruveta äkkiseltään johki uuteen liikuntaharrastukseen.

  Se kävi ite sellasella tutustumistunnilla, vaikkei IKINÄ ollu ees kuntosalin ovee aiemmin avannu. Siellä tunnilla ne pikkasen jumppas ja alkuverkka tehtiin sellasella crosstrainerillä, ja NYT TARKKANA!!!!: Sellasta mami ei voi suositella kellekään sellaselle, joka polkee vaan verenmaku suussa ( niin kun mami!) vaikka tuntuiskin aika ikävältä! Nimittäin viime torstaina mami oli siellä tunnilla, eikä se pääse vieläkään kävelemään kunnolla kun sen etureidet on ihan tönkkönä. SIIS TODELLA H...N kipeet :-( Ei pysty ees pöntölle kyykkäämään kiljumatta ja kävely on niin hidasta et KAIKKI TUIJOTTI SITÄ huoltsikalla mökkimatkalla. Onneks se oli vaan sellanen lahjakortti, eikä mamin oo enää pakko sinne mennä! Pikkasen rauhallisempi alku ainaskin tarttis ottaa jos aikois jotain tollasta harjottaa. Ei oo meiänkään mami enää mikään nuori tyttö! Ei vanhat palaudu enää samallalailla kun nuorena! Sellanen oppi siitä jäi mamille käteen. Toivottavasti se nyt toipuu ees viikossa ja me päästään taas kunnolla lenkille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu, melkoinen missi tuo kyllä on! Ollaan menestyksestä ihan äimänä! :O

   Jimpsu on NIIIIN ihana tyyppi! Mulla on jo hirvee ikävä heitä, emäntää ja koiraa..

   Hitsi tän bloggerin kanssa! EI tod. sais tollai hävittää toisten vaivalla rustaamia kommentteja! Murrrkele! :/ Ymmärrän todella hyvin palkokasvit nekussa. Mutta, kiva kuulla, että teillä meni reissu hyvin! :)))

   PS. No hei, urheilijathan ei tunnetusti tervettä päivää nää! Tollasta se just on! ;) Vaikka, pienellä äänellä sanon, että mulle tulee selkä ihan h...n kipeeksi, jos makaan sohvalla niin paljon kuin haluaisin. Hitsi. Onpa pientä!! :D

   Poista
  2. Riltsu ja Peppis!

   Jos teiän mami kasvaa kiinni sohvaan, tehkää niinku me! Otatte sen kengän tai jonkun töppösen tai vaikka sukan ja lähette juoksemaan vauhikkaasti ympyrää keittiön ja ruokasalin kautta aina olohuoneeseen ja sit vaan monta kierrosta kiihtyvällä vauhdilla. Jopa tulee liikettä mamiin :-D Se on niin nuuka omista tavaroistaan!

   t. 3 shelttiä

   Poista
  3. Hihhihhihihii! Hyvä vinkki! :D Toinen hyvä on bongata pihalta siili ja alkaa haukkua sellasta tiettyä _jäkyttävän kovaa_ siilihaukkua. Just äsken oli tilanne päällä ja voidaan kertoa, että toi nainen sai yllättävän äkkiä ahterinsa ylös tietsikan äärestä! :D:D

   T. R&P

   Poista
  4. Kuulostaa mahtavalta!! :-D

   Toi nainen on nyt niin rampa, ettei se reagoinu normaalisti kun me karjuttiin iltapäivällä takapihalla. Kuultiin auki olevasta ikkunasta kun se käski pojan lähtee kattomaan mitä me oikein kiljutaan. Ite se istu vaan sohvassa ja marisi isännälle kuinka sillä oli huono päivä. Kaalilaatikkoon tarkotettu kaalisilppukin kaatu leikkulaudalta lattialle ja meni ihan karvaseks ( Kiitos, Meri!)

   Poista
  5. Ha-haa, te voittekin nyt käyttää hyväks sitä rampatilaa, vähäks hyvä! :D

   R&P

   (Ou-nou, karvaiset kaalisilput.. :/ *sympatiseeraa* Mutta, NAM, kaalilaatikkoa! Mäkin haluun!! :P)

   Poista
 4. Vau, mahtavaa Rilla, sitä on taas oltu niin nättinä, että! Me sijoituttiin tänään ekaa kertaa mätsärissä ja ollaan täälläkin ihan ruusukefiiliksissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä melkoista menoa.. En ihan tiennyt, että noita palkintoja voi tulla kerralla tollai "kahmalokaupalla". :D

   Ja ISOSTI ONNEA teille - good job!! <3

   Poista
 5. Onnea!! Ihana Rilla, tuo elegantti kaula on minusta niin ihana. Terveisii teille ja oikein mukavaa alkavaa viikkoa, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Eikö? Aikamoista suitsutusta tuo tuomarin koko arvio. Hyvä, että mentiin, niin saatiin ikään kuin revanssi siihen edelliseen näyttelyyn. Vaikka, hienostihan sekin meni, eipä siinä mitään. Jotenkin kai se tuomari vaan olisi silloin oikeasti jaellut vaikka mitä "plakaatteja", jos ei olisi ollut sitä selkäongelmaa.

   Poista
 6. Ai piti vielä sanomani, että tuo tupeerattu hymykuva Rillasta on iiihana. ps. Eikös tuossa Dannyssa olisi hyvää sulhasainesta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rilla on siitä(kin) niin ihana, että ei tosiaan vaikuta yhtä hermostuvan tuosta näyttelytouhusta. Päinvastoin! Näyttää oikeasti tosi innostuneelta, varsinkin kun pääsee kehään. Outoa, mutta mukavaa tietty. Pelokasta/vastahakoista/tms. koiraa en kyllä haluaisi näyttelyyn viedä. Tuntuisi ihan kamalalta, jos toinen menisi siellä häntä koipien välissä.. :/

   PS. Mulla kävi ihan sama mielessä - great minds think alike. ;) Täytyy kysyä Rillan kasvattajalta, että miten se mahdollinen sulhasen etsintä/hankinta oikeasti menee.

   Terkkuja sinne myös kovasti ja Ossille suukkoja meitin likoilta! <3

   Poista
  2. Jos te saatte Rillalle ja Dannylle aikaiseksi pennut, niin nimitän itseni oikein virallisesti niiden pentujen virutaalikummitustädiksi ja Ossista tehdään virtuaalikummitussetä. Olen ihan varma, ettei sitten sen kauniimpia westieitä saada tässä maassa aikaiseksi, nih!

   Poista
  3. Hihii, ihanasti sanottu! <3 Totta mooses teistä Ossin kanssa tulee vaavejen kummeja, sehän nyt on päivänselvää!! :)))

   Poista
 7. Nii ooot hieno ja hirrrwweeen kaunis ja upee ja hiano ja upee <3<3<3. Mut mehän kyl jo tiedettiinkin se. Hyvä ettei tuomarit ollu puusilmiä ;)
  Kohta sitä passaa noilla meriiteillä ruveta niitä perillisiä pykäämään jonikun upeen hidalgon kanssa. Jos vaan toi mamma siihen sitten luantuu ja pystyy antamaan ne lapset sitte etiäpäin.
  Peppiä ei saa unohtaa kehuu, kun hää on kummiskin toooosi sulonen mäykkytypy. sitä mieltä Essi on ehrottomasti. Ja Essin äippä kans.
  Joku vois kans tulla trimmaamaan tän meidän karvakasan, jota olen epätoivoisesti yrittänyt kuosiin pistää. En valitettavasti onnistu yhtä hyvin kuin kasvattaja. Vaikka mua on opastettu. Huoh .!!
  Mikähän loppukesän "halvaus" meille kaikille on tullut, kun yksi jos toinen pohdiskelee bloginsa tulevaisuutta ja päivitystahtia?? Kesänloppumismasennus? Syyskuunpelko?? No ehkä se tästä meillä kaikilla kunhan se syksy koittaa ja on taas kesäpuuhat ohi.

  Rillalle tosi iiisot onnittelut ja valtavasti kehuja. Ja samanverran kehuja myös Peppiselle joka on ihan vaan muuten ihana ja söpö.

  Terkkuja Essilästä, puss och kram !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tiedettiin. Ihan ilman tuomareitakin. :)))

   Kuulee joo, meriitit on, mutta mamma vielä empii. Onkohan se pennutus hyvä idea? Toisaalta, miksi ei? Vaikeeta, vaikeeta..

   Juu, Peppi on myös t i e t y s t i maailman söpöin, kaunein ja paras. Puhumattakaan Essi Messisestä, joka on kaunotar, vaikka mamin nypinnät ei ihan niin hyvin onnaiskaan. Mä en muuten vieläkään pysty käsittämään, että miten kukaan osaa noita koiria trimmata ja nyppiä!?!?

   Niinpä, halvaus tosiaan, jotenkin on veto veks, vaikka just on lomailtu pitkän kaavan mukaan. Toisaalta, ehkäpä se blogi-innostus tosiaan taas kylmenevien ilmojen (yäk!!) myötä löytyy. Saapas näkee ja kenkä tietää, sanois meitin vaari. :D

   Kiitos kovasti! Ja hirrrmuisesti terkkuja sinne sekä koissuille rapsuja - puss & kram! <3

   Poista
 8. Voi ei onnittelu täältä meiltäkin!
  Ootsie Rilla kaunis<3

  mylifedoglife.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Kylläpä Rilla onkin kaunis <3 Onnittelut palkinnoista! Marja-Leenan ajatus pennuista Dannyn kanssa on aikas hyvä. Tulisi aivan loistavia pentuja, ihan varmasti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Kuule, juttelinkin jo kasvattajan kanssa tuosta Danny-boysta ja hän piti ideaa oikein hyvänä, hi-hii! Tuntee Dannyn omistajan/kasvattajan hyvin ja on käyttänyt sekä Dannya että muita hänen poikiaan ennenkin astutukseen. Joten saattaapi tosiaan vielä käydä niin, että Danny ja Rilla laitetaan pussauskoppiin.. ;D

   Poista
 10. Onnittelut Rillalle! Nämä ovat niitä koiranomistajan tähtihetkiä! Nyt matka kohti muotovaliota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Juu, aikamoista ruusukesadetta oli! Niin, nytkö sitten aletaan metsästää lisäsertejä, vaikka alunperin piti ihan vaan muutamassa näytelmässä käydä!??! :D

   Terkkuja sinne ja Elvikselle rapsuja! :)

   Poista

Kiitos kommentista! Ü