maanantai 29. lokakuuta 2012

Talviaika


Talviaikaan on siirrytty, talvirenkaat vaihdettu ja myös talviunille vetäytyminen on käynyt mielessä. Siskontyttö ja Jimi sen jo tekivätkin. ;) Perjantaiaamuna maa oli valkoinen ensilumesta. Kovin paljon sitä ei satanut, mutta sen verran kylmää oli koko viikonlopun, että lumi pysyi maassa. 




Koirista lumi on tooosi hauska juttu, mutta minun mielestä leuto syksy olisi voinut jatkua vielä edes hetken. Toiveeni saattaa tosin tällä viikolla toteutuakin, kun säätiedotuksessa luvatiin lauhtuvaa, jei!




Teidän muiden blogeista on ollut hauska seurata lumen määrää eri puolilla Suomea. Täällä pääkaupunkiseudun tuntumassa lunta ei tosiaan satanut kuin ihan pikkuinen kerros.





Minä en todella ole talvi-ihminen vaan kaipaan valoa ja lämpöä. Joulukin tuntuu tässä vaiheessa vielä lähinnä raskaalta ajatukselta. Meinaan ihan ahdistua, kun kauppoihin on laitettu jo isot kasat joulujuttuja esiin. 





Se hyvä puoli talvessa silti on, että vaikka ei täysin vetäytyisikään talviunille, niin voi kuitenkin hyvällä omalla tunnolla myysata kotona. Käpertyä sohvalle viltin alle hyvän kirjan ja glögikupposen kanssa.  






18 kommenttia:

  1. Ja sitä valkosta pask........siis mössöä tuli tänne lounaaseen enempi kun laki tai varsinkaan minä oisin sallinu. Murrrrkele !!!
    Että melkeen meinasin kateuksissani viikonlopulla hesaan jäädä, kun lunta oli vaan nimeksi. Koirut siis palasivat kotiin. Niinpäs se onkin sitten ihan kaamosmasis päällä enkä tiiä oikeen missä nysväisin, kun glögikään ei maistu. HUOH !! Monen kuukauden kestov on sitte rantautunu sisuksiin = en tykkää talvesta tippaakaan.
    Peppiliinikin on pikkusen sen osloinen noissa kuvissa, että ei ihan oo varma tykköäiskö vai paleliskos vaan. Onni on elementissään niinkuin Rillakin, mikään ei haittaa.
    Jeps. Pitää päivittää blogi ja vollottaa talvea oikeen kunnolla. Lähetään Ansku talveksi vaikka Bulabulaan lämpimään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ihan kauhistuin sun puolesta, kun näin jossain blogeissa Tutusta otettuja lumikuvia. :/ Arvasin, että yksi kpl Liftaria on ihan että YÄK.

      Nykkö ne sitten oikeesti läks. Aikamoista. Ikävä on varmasti tosi kova. *lohduttava halaus*

      Oot ihan oikeessa, Peppi on hyvin varovaisen innostunut lumesta, Rilla taas tosiaan varauksettoman riemuissaan.

      Mä oon niin messissä Bulabulan reissulla. Toivottavasti lähdetään oikein pian!

      Hirmuisesti terkkuja sinne, jaksuja teille raksut ja haleja! <3

      Poista
  2. Voi kun voisikin vetäytyä talviunille. Jämähtää sohvalle kutomaan, juoda teetä ja rapsuttaa koiraa. Mutta ei, työmaa kutsuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä, talviunet tekis nyt kutaa.

      Terkkuja sinne ja voimahaleja! <3

      Poista
  3. Siis kuule, kun me vahingossa herättiinkin tänä aamuna! Kun 6.30 skrabailee auton ikkunoita maanantaiaamuna, niin kyllä on IHANAA :)

    p.s jumboa? iksua? clasua? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dårkat! Voiks talviunissakin epäonnistua?!??! ;D Mä kans tykkään auton skrabaamisesta ihan yli kaiken. Ollaankohan me sukua?

      PS. To? Iksu?

      Poista
  4. Teillä on paaaljon enempi lunta kuin meillä:) Teillä näyttää jo lähes talviselta. Oi, kun on söpösiä kuvia neideistä. Äsken vasta vilaisin sinun ruokaperjantaita ja voin kertoa, että tyttö on meillä laittanut tuota pastaa kaksi kertaa. On hurrrjan hyvää. Tosin me olemme tehneet sitä kaksistamme. Mies ollut kummallakin kerralla reissussa. Tyttö sanoi, että pää-Stokkan herkkuosastolla tuon pastan ainekset on koottu yhteen ja samaan paikkaan. Aika kätevää. Varsinainen nettihitti, joka levinnyt ihan kulovalkean tavoin. Tytöille Ossi-pusut ja teveisiä, M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä toi pienikin lumi kieltämättä tekee talvisen fiiliksen. Ja pakkanen. Oi kesä, mihin katosit? ;)

      Eiks oo ihan mega hyvää pastaa! Kyllä Stockalla on taas hoksattu. Se keskustan uusittu Herkku on kyllä sellainen ruokataivas. Siellä kun saisi aina ruokaostokset tehdä, oih!

      Kiitos ja terkkuja myös sinne ja Ossi-Mossille suukkoja! <3

      Poista
  5. Meitä, minua ja Ollia, ahdistaa pimeys ja koleus, mutta pikkupakkaset eivät haittaa. Laitamme molemmat pompan päälle :)

    Jouluun täytyy asennoitua oikein. Ei haittaa hössötys, kun siihen ei tarvitse mennä mukaan. Ottaa sieltä minkä haluaa. Minä otan valot ja myysailun. Toi onkin kiva lainajuttu ruotsista, rupean käyttämään sitä jatkuvasti.

    Mukavaa myysailua koko porukalle!

    ps. Toivottavasti saatte vielä leutoja kelejä, kun niitä toivoitte :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, kyllä muakin eniten ahdistaa just pimeys ja koleus.

      Myysailu on mainio sana ja sopii toimintana meikäläiselle täydellisesti. ;) Peppi on onneksi samaa maata. Rilla ja mies on sitten ihme reippailijoita. ;D

      Kiitos, ja samoin sinne! <3

      PS. Tänään oli muutama plusaste, mutta kamala tuuli. Josko se viikonmittaan vielä vähän lauhtuisi.

      Poista
  6. Jos haluat nähdä paljonko lunta keski-pohjanmaalla, niin käy kurkkaan jimintassunjaljet.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hellouta!

      Kävinkin nopsasti kurkkimassa teidän luona ja siellä tosiaan tuli lunta oikein kunnolla! :o

      Mukavaa viikkoa ja Jimille rapsuja! :)

      Poista
  7. Tänä aamuna ei ollu enää lumesta tiatookaan. Olipa pimeetä! Hyvä puali on se, että lehdet taas lentävät ja niitä on kiva jahdata. Äippä ei tykkää, siis niistä lentävistä lehdistä. Miksköhän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on enää lumenrippeet jäljellä. Kyllä me äipät ollaan niuhoja, ei tykätä lentävistä lehdistä eikä kuraisista tassuista, onpa pientä! ;D

      Poista
  8. Hips hei, täällä tulee räntätöhnää taivaalta ja toivon, toivon kovasti etteivät lumet sula, nimittäin nyt alkaa mennä hermo tuohon koirien kuivaamiseen hiustenkuivaajalla jokaisen ulkoilun jälkeen, kun vettyneet sankarit haluaisivat vetäytyä kuivattelemaan itseään sohvalle. Eih! ;)

    En ole talvifani, kaikkea muuta, mutta mieluummin lunta kuin jatkuva vesisade...

    Typsyille rapsut <3

    VastaaPoista
  9. Räntäröhnä kuulostaa viehättävältä - NOT! :D Teidän pitkispojat varmaan kerää juu mukavat määrät kuraa massuihinsa ja tassuihinsa, hitsi. Vaikka, kyllä meilläkin sitä kuraa ihan riittävästi kertyy. Nim. Haluan lisää koiria ;D

    No joo, onhan tossa lumessa puolensa, jos noin ajattelee, mutta silti - mä v i h a a n talvea!

    Kiitos ja samoin sinne, rapsuja ja terkkuja! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü