keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Enkelikoira

Melko pian Rosan kotiuduttua, aloin haaveilla toisesta koirasta. Tuohon aikaan westienpentuja ei ollut paljon tarjolla ja Ines-vauva tuli meille vasta 3,5 vuotta Rosan jälkeen.


Rosa on aina ollut (pentuaikaa lukuunottamatta) rauhallinen ja fiksu tapaus. Ines oli ihan toista maata. Kiltti hän oli kyllä, mutta ei oppivainen ;D Tai kyllä hän oppikin, mutta tiukan paikan tullen opit eivät muistuneet mieleen.. Ineksen "perusmetkuihin" kuului valitettavasti myös karkailu, huoh..

Riipaisevinta Ineksessä on silti se, että hän on jo edesmennyt. :´( Viime syksynä jouduimme hänestä raskain sydämin luopumaan. Ikääkin oli rassulla vasta reilut 10 v. Ines elää kyllä mielessämme päivittäin. En tiedä tulenko koskaan kohtaamaan yhtä iloista ja elämänhaluista koiraa. Nuku rauhassa -rakas!


Kuvissa näette Ineksen muutaman viime vuoden ajalta.
Kiva, kun olette löytäneet blogiin! Tervetuloa kaikille!PS. Kommentit on IHAN parasta, vink'vink! :D2 kommenttia:

  1. iunu pieni <3 :'( toi viimeinen kuva kuvaa inestä parhaiten, AINA iloinen ja AINA innoissaan kaikesta, mitä vaan voi tapahtua (paitsi hanurissa kiinni olevista hamstereista :))

    VastaaPoista
  2. niNni: Iunu oli kyllä niitä hyviä tyyppejä! Ja taisi se hamsterikin välillä olla aika kiinnostavakin, mikäli yhtään muistan oikein..;D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü