torstai 16. kesäkuuta 2011

Uusi sukupolvi
Postaustahti on näin aluksi tiuhaa, koska haluan esitellä blogin päähenkilöt teille mahdollisimman pikaisesti.


Uuden sukupolven westien näettekin jo bannerin kuvassa. Hän on Rilla (mamman Lillati-Lallati, Lilla Lillanen jne.). Rilla saapui meille ennalta arvaamatta ja vastoin KAIKKIA periaatteitani.

(Kun tutustte minuun paremmin, saatatte alkaa huomata tietyn toistuvan kaavan: ensin on paljon jyrkähköjä periaatteita, sitten tosipaikan tullen niistä luovutaan ja tehdään ihan päinvastoin, hitsi! ;))

Olen AINA ollut seuraavaa mieltä:

- kannattaa ottaa koiranpennut kesää vasten. Sisäsiisteyden nopea oppiminen on paljon helpompi toteuttaa
- koiranpentua ei oteta vanhan koiran riesaksi. Iäkäs koira ansaitsee saada viettää rauhallisen vanhuuden.
Näiden lisäksi olen kahden westien jälkeen ollut myös sitä mieltä, että westiä en enää ota. Rakastan kyllä rotua yli kaiken, mutta westeillä on niin paljon allergioita ja niistä johtuvia ongelmia, että en halua rotua kannattaa. Rosa on meillä tyyppiesimerkki ko. ongelmista. Kerron niistä myöhemmin lisää.

Bongaa kuvasta chihuahua! ;)No, sitten kun se tosipaikka oikeasti tuli, niin pyörsin KAIKKI nämä (mielestäni erittäin järkevät) päätökset ja meille tuli Ineksen poisnukkumisen jälkeen westiepentu, keskelle kylmää talvea (viime joulukuussa) ja Rosa-mummun riesaksi.

Kuvissa esiintyy Rilla. Hän on nyt 7,5 kk ikäinen ja erittäin hyväluontoinen. Mahan kanssa onkin sitten ollut jo monenlaista vaivaa. Tälläkin hetkellä on sopiva ruoka hakusessa.


~~~
Torstaihan on toivoa täynnä, joten toivon itselleni, että löydän ihania juttuja Iittalan varastomyynnistä. :D 


Toiveikasta torstaita myös teille!


7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia neidoista :) Järkyttävää tämä pentukuumeilu... ja sehän ei sitten missään nimessä parane kun katselee tällaisia nöpönaamakuvia! :D

  VastaaPoista
 2. Rilla on söpöliini <3 ai se oli chihuahua, luulin että marsu :D oliks tästä aiheesta koirat sängyssä mitään periaatteita? hih :)

  VastaaPoista
 3. Itse en henkilökohtaisesti tykkää pienistä koirista, en voisi itselläni kuvitella moista. Mutta muuten kyllä ovat oikein suloisen näköisiä ja joskus suloisia tapauksia JOS ovat koulutettuja! Harmikseni vaan näkee pieniä koiria, joilla on johtajan asema :(

  VastaaPoista
 4. Maria: ymmärrän kyllä, että pentukuume on kova! Ja se pentuaika menee loppujen lopuksi ihan vilauksessa. Rillahan on jo käytännössä aikuinen (siis melkein) ja Peppikin tulee perässä kovaa kyytiä. Hitsi miten nopeasti ne kasvaa!

  niNni: joo, koira sekin on! Jyrsijät ei meillä pääse sänkyyn :DD Ja periaatteita tietysti löytyy melkeinpä kaikista aiheista..hmm ;D

  Kattja: nää on joo niin makuasioita. Sekä hyvin että huonosti koulutettuja koiria taitaa löytyä kaikista roduista ja kokoluokista.

  Vee: tervetuloa seuraamaan meidän lauman elämää ja kiitos kehuista! Omat koirat kai on aina parhaita, mutta täytyy kyllä sanoa, että meille on sattunut oikein ihania yksilöitä!:)

  VastaaPoista
 5. Niihän niistä löytyy, mutta aika paljon pienten koirien omistajat antavat pienten koirien tehdä MITÄ HALUAVAT, koska ovat pieniä, jotenkin pelkäävät että menevät rikki, loukkaantuvat tms.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü