lauantai 25. kesäkuuta 2011

Hassuja

Näin juhannuspäivänä ajattelin harjoitella videoiden lisäämistä blogiin. Youtubestahan löytyy todella paljon koiravideoita ja laitankin tähän nyt muutaman oman suosikkini - enjoy!

Tähän ensimmäiseen törmäsin jo pari vuotta sitten. On jotenkin suloista, että tälle westiepennulle opetetaan sanomaan mama, ehkä lol!Tässä toisessa mäyräkoiranpentu ihmettelee itseään peilistä.Meidän Peppi tekee tuota ihan samaa peilin kanssa: kääntelee päätään, haukkuu ja vinkuu, katsokaa vaikka:
"Kerro, kerro kuvastin, onko siellä toinen mäyräkoira? Sen kauneusjutun mä jo tiedän, Peppi on TIETYSTI maassa kaunehin"

Westiepentu tekee hienosti temppuja!Tässä on ihan kreisejä ilmeitä ja kuvatekstejä! :DDTässä viimeisessä on tähtenä papukaija. On vaan niin mahtavat muuvit tyypillä, että ei voi kun nauraa!Että tämmöinen blogiharjoite tällä erää. Toivottavasti nämä oli teidänkin mielestä edes ihan vähän hauskoja...Leppoisaa launtaita ja juhlavaa juhannuspäivää!3 kommenttia:

 1. :D mopsista tuli ihan mieleen Paavo Väyrynen!

  Oletko nähnyt sen mainoksen, jossa koirilla on valkoiset tekohampaat? Se on melkein pelottava :P

  Kiva käydä talvella lukemassa välillä kesäisiä juttuja :)

  -Koiratäti

  VastaaPoista
 2. Koiratäti: hyvin sanottu! Todellakin ihan ilmetty Pave! :DDD

  Juu, ko. mainos on kyllä aikamoinen, hih! ;D

  Piti ihan itsekin katsoa nuo postauksen videot uudestaan (tänks to juu ;)) ja tuo papukaija muuveineen jaksaa kyllä naurattaa edelleen. :D

  PS. Oon aikas otettu, että haluat/viitsit lukea näitä meikäläisen juttuja ja jopa näitä vanhojakin. <3

  VastaaPoista
 3. Mikä ettei :D Kirjoittelin samalla vähän ruoka-/juomaohjeita muistiin. Ja hokasin nopeamman tavan kelata taaksepäin kuin veivata hiirellä koko blogi läpi :P

  -Koiratäti

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü