keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Lunta tulvillaan..

Tiistaina satoi lunta. Paljon! Koko päivän.
Te jo ehkä tiedättekin, että meidän mamma VIHAA lumitöiden tekemistä. Eli arvaatte varmaan, että eukko oli kiukkusena.. Kostoksi se antaa meille liian vähän ruokaa. Jotain ihmeellisiä riisisotkuja, joissa raejuuston muru etsii toistaan. Itse se väittää, että meillä on yrjöilyn takakia joku dieetti menossa, mutta ihan selvä kostohan toi on. Ootte varmaan samaa mieltä.
Me ollaan sen pitkulaisen kanssa oltu aika paljon takapihalla juoksentelemassa.
Sehän on muuten ihan kivaa, mutta pitkulaisen tarvii käydä TOSI usein sisällä lämmittelemässä. Uskomaton maito!

Minä sitten odottelen hänen ylhäistä pitkänmallisuuttaan kärsivällisesti hangessa.

Boring..No nytkö?
JEEEEE!Mutta, sitten TAAS jo sisälle. Huoh..
Oliks toi matala kaveri kesälläkin AINA sisällä? Miten voi haluta olla mielummin sisällä, jos voi olla ulkonakin. EN ymmärrä!
No mut, mä lähenkin tästä takas sinne pihalle. Moido!


Mukavia talvipäiviä kaikille!


8 kommenttia:

 1. Ai vihaaks sunkin mammas lumitöitä, niin munkin. Mut se siin on kivaa, ku pääsee ittekki vähä auttaa sitä ja velipoikaa. Eilenki (täällä satoi vain aamupäivällä) mä sain partaäijäpurkkiin napuroita ku mentiin ulos ja että ne rapisi mukavasti, ku äippä oli laittanu sen kannen sillai osittai kiinni. Ja siin riehues tarttu sit niit lumipaakkui mun masuun ja tassuihin. Et kyl mää ilmiselvästi avuks olin ;)

  Kurjaa toi teen mamman kiukuttelu, kunnei edes kunnon ruokaa anna. Kannattaskohan taas valittaa jonnekkin?
  Hienoja lumikuvia, toi on ihana mis sää ja Pitkuliini tulette vauhdikkaasti sieltä puskan alta.

  VastaaPoista
 2. tänne sataa kans, prkl... meinas mennä hermo aamulla, jostain syystä auton toinen pyyhkijänsulka oli irronnu yöllä, enkä huomannut sitä ennenkuin olin siivonnut puoli metriä lunta auton päältä. sinne jäi lumen alle... (ellei joku ole sitä nyysinyt mutta miks olis)

  VastaaPoista
 3. Ihana nähdä teidät noin reippaina! Eiköhän se mammakin kohta taas lepy ja saatte kunnon ruokaa ;) Sulla on Rilla luonnostaan paksumpi takki kuin siskolla, ehkä kesällä menee sitten roolit toisinpäin? Tietysti toivon, että molemmilla olisi yhtä hauskaa.

  -Koiratäti

  VastaaPoista
 4. Elli: joo, kyl se vihaa! Ja pitää sit viel aiheesta sellasia yli-teatraalisia yksinpuheluita. Huoh.. Niin, ja kostaa mulle ja pitkälle tosi raukkamaisesti antamalla liian vähän ruokaa. Tarvii tosiaan taas miettiä jonnekki valittamista! Kiitos kamu vinkistä ja henkisestä tuesta! <3

  Teillä sen sijaan on ollu hyvän kuuloset meiningit! Good for you! :)

  Kaunis Nelli: meidän mammalla kävi kuule just toi sama pyyhkijän sulan kanssa eilen. Sillä oli vielä hiRRRRvee kiire (yllätys, se ei lähe ikinä ajoissa) vesijumppaan ja voin vaan kuvitella mitä sanoja siellä autoa putsatessa viljeltiin.. Sitten illalla vielä gaaamee pajatus aiheesta papalle. Hei, ketä kiinnostaa!?!?

  Koiratäti: mui mukava! <3

  Joo, ollaan me jo ton pitkulan kanssa ihan ok hapessa ja voin kertoa, että oltais vielä paremmassa, jos toi eukko antais meille kunnon ruokaa! Nih.

  No joo, kieltämättä oot kyllä oikeessa ton kesä-jutun kaa. Mulla on sillon hiRRRveen kuuma, kun toi pitkä taas makaa auringossa ja on ihan, et jesh! Siltikin, mun virallinen kanta on, et pitkula on outo ja mä oon paras!

  Sulle hali ja nenäpusu, koska oot tosi kiva ja mun puolella! <3 Tänks!

  VastaaPoista
 5. Heippa!

  Kivat jutut teillä :-) Me toivotaan et kirjottasitte, Rillis ja Peppis, useemmin ite, kun täähän on teijän ploki, eikä teijän mamman!

  Näissä plokeissa on just useilla ongelmia, et plokin nimessä lukee et "sen ja sen ploki"... ja sit kuiteski siellä mamit vaan jaarittelee keskenään. Kohta ne alkaa varmaan täälläkin puhumaan kynsisaksista ja sellasista...

  Oltiin just mekin lumitöissä! Pistettiin mamiin vähän vauhtia kun siltä unohtu portti auki ja sit me niinku ajauduttiin sinne pihan ulkopuolelle, niinku ihan vahingossa, kyllähän te tiiätte.


  Terkuin, 3 shelttiä

  VastaaPoista
 6. Rilla, tiätysti mä oon samaa miältä ku sä: äippäs on sadisti, ku ei anna teille kunnon mättöä ;)

  Sä melkein sulaudut tonne hankeen ja sulla on kyl beba yhtä hemaseva ku J.Loulla. Vähintäänkin. Onneks toi Pitkulainen erottuu hangesta, mut kurjaa ku sen pitää säntäillä koko ajan sisälle.

  Teil oli linjakkaita vauhtikuvia. Tykkäsin. Siis teistä ja kuvista. Pus.

  VastaaPoista
 7. Mun mamma inhoo kans lunta. mä oon sille kuiteski siis niin number 1, et se viskoo lumet aidan yli kentän puolelle kato jot mulla vaan ois tilaa tassutella uppoomatta. No, nyt ku toi Hömelö (=Onni) ja gerbiili (= Tiuku) on tääl nii voiks yajuta, ne pissii mun pihalle. Mami sano, et se heittelee ne kusilumetki kohta aidan yli, mut iskä sano sitä hulluks tai jotain. Meil oltii vähä hiljaa sen jälkeen. Mä kyl arvasin, et sitte ku iskä nukkuu, mami menee ja tekee sen kuiteski.
  Tiäks, toi gerbiili on ihan samanlaine kun teiän pötkö-Peppi. ei sit yhtää kestä ilmoi. Kuumaa vaan pitäs olla.
  Kyl sun koht kantsii kirjottaa jolleki semmoselle suojelus....enkeli tai mikä se on. Ei tollaast ruakavalioo kukaa kestä. ja ite tieteski mussuttaa pihvit vai ?? Pistä se pihalle jäähylle, juksaat ulos ja lasautat oven kii. Kyl se sit oppii. Jos ny kerran oksuu....tai kaks tai monta, ni kai sen ny tajuu et roppa on niinku tyhjä. et safkaa, siis kunnollist, pitäs saada ja äkkii.
  Tuu hei kuule meille. Meil saat. siis jos toi hömelö ja toi gerbiili saadaa täältä ulos sunnuntaina. Vaiks kyl täält ois tilaa sullekin iha vaiks heti.
  terveisin Essi

  VastaaPoista
 8. Sheltit: moro kaverit! :)

  Oon niiiin samaa mieltä teidän kaa. Just tää, et ensiks on muka yhteinen ploki, mut me (lue: MÄ!) ei saada ikinä suunvuoroa, kun toi nainen plokkailee kaiken maaaailman höpö-höpötyksiä. Yks päivä näin, kun se kuvaili jotain rasvapurkkeja ja suunnitteli tekevänsä niistä postauksen!?!?! Siis OIKEESTI! Mä EN kestä!!

  Muahhahhahhahhaa!!! HYVÄ TE! :D Saitte vähän liikettä teidänki mamiin, heh! Ja TOTTAKAI se oli ihan vahinko, että pikkuisen ajauduitte portin toiselle puolelle. Ette kai te ny sellasta tahalteen tekis!

  Myrskyliini: moi komistus! <3

  Kiitos sympatiasta! Tää tilanne ruuan suhteen ON huolestuttava. Tänään sentään saatiin jotain purkkimuonaa sinne kuppiin riisejen kaveriks. On muka jotain vattataudista toipumiseen tarkotettua. HiRRRvee haloo taas jostain pikku ykäilystä. Jos me nyt ton pitkän kanssa pari päivää yrjöiltiin, niin tarviiko heti julistaa joku yleinen hälytystila. Toi mutsi on JUST tollanen. Huoks..

  Ou nou, punastun. Onks mulla hyvä beba vai, iiks! Oot säki tosi komee ja oon ehkä vähän ihastunu suhun.. <3

  Toi pitkula on kyl vähän raskas, mut toisaalta, tykkään kyllä retuttaa sitä korvasta, et sillai se on ihan okei.

  Essi: mui mukava! :)

  Vähäks oot hyvin kouluttanu sun mutsin, wau! HiRRRveesti respektii täältä! Ja siis täh!?! Pissiiks ne yhet SUN pihalle siellä? Kuulostaa kyl tosiaan just samanlaisilta urpoilta kun toi meidän pötkylä. Koeta kestää kaveri!

  Vähäks oli hyvä idea toi, et muuttaisinki teille! Tsiigailenki vähän Google Earthiä sillä silmällä ja suunnittelen vähän reittiä. Kiitti vinkistä ja kutsusta! Oot tosi kiva! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Ü